نویسنده |
پیغام |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
سلام میشه جعبه مدار رو از ورقه های کامپوزیتی که در نما ساختمان استفاده میشه درست کرده دو لایه 0.5 میلی از آلومینیوم با یک لایه پی وی سی در میان این دو لایه که روی آلومینیوم رنگ بسیار مقاوم کار شده استفاده کرد؟ دلایلشم این با این ورقه ها میشه یه جعبه شیک درست کرده
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 6:47pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز دستگاه من یه فیبر مسیه 10*15 رو تقریبا تو 110 میزنه ولی یه قابلمه مسی به قطر 25 سانت رو تقریبا 60،و یه ماهیتابه آلومینیومی به قطر 28 سانتم تقریبا تو همین حدودا ینی 60 70 میزنه.نمیدونم چرا؟! کس دیگه ای از دوستان تست نکرده؟
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 6:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
1426539 نوشته است: باسلام مهندس جان یه سوال فنی ازتون داشتم میخواستم ببینم میشه بجای مقاومت شماره 9 که مقاومت کوپلاژ 357 هست از پتانسیومتر استفاده بشه تا ای سی های تقلبی که تقویتشون پایینتره رو کارکردشون رو به حد مطلوبتری رسوند بجای خیلی مقاومتها میشه پتانسیومتر گذاشت و این مسائل رو بررسی کرد. در واقع این کاری بود که در ابتدای پروژه بنده انجام داده بودم تا مطمئن بشم بهترین مقدار رو بعنوان مقاومت ثابت انتخاب میکنم! در هر صورت برای مقاومت 9 چنین کاری بهیچ وجه توصیه نمیشه چون هم برد و هم ثبات و هم عملکرد تفکیک رو کاهش میده. علتش هم بی ثباتی و همینطور حالت خازنی و سلفی اضافی پتانسیومتر نسبت به مقاومت ثابت هست. از این گذشته مساله ایسی تقلبی اصلا بحث میزان تقویت نیست که با این کارها بشه درستش کرد! تقلبی یعنی تقلبی و حساب و کتابی هم نداره و چندین فاکتور دیگش بغیر از تقویت با ایسی اصلی فرق میکنه و لذا راه درست و ساده فقط استفاده از ایسی اصلی هست که البته الان در بازار فراوانه.
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 7:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mohammadiraj نوشته است: سلام میشه جعبه مدار رو از ورقه های کامپوزیتی که در نما ساختمان استفاده میشه درست کرده دو لایه 0.5 میلی از آلومینیوم با یک لایه پی وی سی در میان این دو لایه که روی آلومینیوم رنگ بسیار مقاوم کار شده استفاده کرد؟ دلایلشم این با این ورقه ها میشه یه جعبه شیک درست کرده دوست عزیز علت اینکه ما زیاد بدنه فلزی رو توصیه نمیکنیم این هست که ممکنه در روند ساخت اسکلت موفق نشین موقعیت جعبه رو به نسبت لوپ بخوبی در نظر بگیرین و اگر اینطور باشه جعبه فلزی در میدان سنس لوپ قرار میگیره و عملکرد دستگاه کاملا مختل میشه! ولی اگر میتونین این مساله رو رعایت کنین استفاده از جعبه فلزی یا پوشش فلزی که فرمودین اشکالی نداره و اتفاقا اتصالش به زمین مدار میتونه مقداری نویز رو کاهش بده.
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 7:41pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
sodoko نوشته است: سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز دستگاه من یه فیبر مسیه 10*15 رو تقریبا تو 110 میزنه ولی یه قابلمه مسی به قطر 25 سانت رو تقریبا 60،و یه ماهیتابه آلومینیومی به قطر 28 سانتم تقریبا تو همین حدودا ینی 60 70 میزنه.نمیدونم چرا؟! کس دیگه ای از دوستان تست نکرده؟ مساله ای که فرمودین تقریبا طبیعی هست و به نوع هدف بستگی داره. برای برخی اهداف به این صورت هست. این موضوع هیچ ارتباطی با سیستم مدار نداره و تمام فلزیاب های پالسی دارای همین تفاوتها در برخورد با اهداف مختلف هستن. با این حال در این سیستم شما میتونین با تغییر تنظیماتی از قبیل فرکانس و دیلی و پهنای پالس کاری کنین که برای یک هدف خاص برد بیشتری داشته باشین.
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 7:45pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: mohammadiraj نوشته است: سلام میشه جعبه مدار رو از ورقه های کامپوزیتی که در نما ساختمان استفاده میشه درست کرده دو لایه 0.5 میلی از آلومینیوم با یک لایه پی وی سی در میان این دو لایه که روی آلومینیوم رنگ بسیار مقاوم کار شده استفاده کرد؟ دلایلشم این با این ورقه ها میشه یه جعبه شیک درست کرده دوست عزیز علت اینکه ما زیاد بدنه فلزی رو توصیه نمیکنیم این هست که ممکنه در روند ساخت اسکلت موفق نشین موقعیت جعبه رو به نسبت لوپ بخوبی در نظر بگیرین و اگر اینطور باشه جعبه فلزی در میدان سنس لوپ قرار میگیره و عملکرد دستگاه کاملا مختل میشه! ولی اگر میتونین این مساله رو رعایت کنین استفاده از جعبه فلزی یا پوشش فلزی که فرمودین اشکالی نداره و اتفاقا اتصالش به زمین مدار میتونه مقداری نویز رو کاهش بده. بله مهندس! بنده هم یکی از مدارام توجعبه ی فلزی هست که عکسشو براتون گذاشته بودم و زمین مدارو به جعبه متصل کرده بودم... نسبت به مداری که تو جعبه ی پلاستیکی بود ودقیقا با شرایط مدار قبلی ساخته شده بود هم ثبات و هم برد بهتری داشت.. . یه شب موقع کاوش نم نم بارون زدو منم حواسم نبود که با یه جرقه رگلاتور12 و چند قطعه دیگه پرید... ولی کامپوزیت بین لایه های آلومنیومش یک لایه عایق پی وی سی داره. اگر بتونه خوب خم بزنه مطمئنا جعبه ی خوبی از آب در میاد...
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 8:39pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: sodoko نوشته است: سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز دستگاه من یه فیبر مسیه 10*15 رو تقریبا تو 110 میزنه ولی یه قابلمه مسی به قطر 25 سانت رو تقریبا 60،و یه ماهیتابه آلومینیومی به قطر 28 سانتم تقریبا تو همین حدودا ینی 60 70 میزنه.نمیدونم چرا؟! کس دیگه ای از دوستان تست نکرده؟ مساله ای که فرمودین تقریبا طبیعی هست و به نوع هدف بستگی داره. برای برخی اهداف به این صورت هست. این موضوع هیچ ارتباطی با سیستم مدار نداره و تمام فلزیاب های پالسی دارای همین تفاوتها در برخورد با اهداف مختلف هستن. با این حال در این سیستم شما میتونین با تغییر تنظیماتی از قبیل فرکانس و دیلی و پهنای پالس کاری کنین که برای یک هدف خاص برد بیشتری داشته باشین. خیلی ممنون مهندس من چون اولین بارمه که با یه سیستم پالسی کار میکنم و نمیدونم که کارکردشون به چه صورت هست. لطف کردی مهندس حمید عزیز
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 9:42pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان من کانکتر مناسب تو شهرمون پیدا نکرده بودم و کابل لوپ رو مستقیما به مدار وصل کرده بودم که به پیشنهاد یکی از دوستان کانکتور rs232 رایانه رو وصل کردم (به صورت شکل زیر ) که واقعا خوب جواب داد و جیک نمیزد .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 10:30pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
signal نوشته است: با سلام خدمت دوستان من کانکتر مناسب تو شهرمون پیدا نکرده بودم و کابل لوپ رو مستقیما به مدار وصل کرده بودم که به پیشنهاد یکی از دوستان کانکتور rs232 رایانه رو وصل کردم (به صورت شکل زیر ) که واقعا خوب جواب داد و جیک نمیزد . یعنی لوپ 1 و منفی مدار رو به هم وصل کردی و بعد به شیلد کابل وصل کردی دوست عزیز؟کارم کرد؟
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 11:36pm |
|
|
1212
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان بخصوص مهندس حمید عزیز مدار رو منتاژ و راه اندازی کردم حمیدجان وظیفه ام دونستم ازتون تشکر کنم جزاک الله خیرا
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 4 مرداد1394 - 11:47pm |
|
|
|