نویسنده |
پیغام |
یاسین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:15am پست: 58 محل اقامت: IRIB
|
hafez نوشته است: ای بابا دهنم سرویس شد آقا چرا میتر منفی دارم من قبلا اینجوری نبودا یعنی میشه این میتر منفی رو استاد حمید حذف کنن ؟ میتر منفی باعث افت عمق زنی میشه حالا مگه حفره رو نزنه چی میشه بله شما درست میگید، منم همین مشکل رودارم باهاش . یعنی باید ما لوپ رو ثابت بگیریم وحرکت کنیم اخه اینجوری نمیشه که، رفیقم یه لورنز داره هنگام کاووش راحت لوپ رو چپ وراست میکنه دستگاه کار میکنه واصلا جیکش در نمیاد ، فقط منم روی این میتر منفی حالم گرفته شده .. اقاحمید اگریه فکری به حالش کنند ممنون میشیم ،چونکه اصلا درسراشیبی کوه وزمینهای سنگلاخی هم نمیتونم باهاش کار کنم.
|
چهارشنبه 7 مرداد1394 - 11:42pm |
|
|
systembbp
کاربر فعال
|
مهندس دقت کردید چقدر لورنز زیاد شده؟!
|
پنج شنبه 7 مرداد1394 - 1:31am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: asadof نوشته است: یعنی دیگه خازن از نوع پلاریته و بدون پلاریته اینجا فرقی نداره؟چرا! عزیز من همیشه میشه بجای خازن دارای پلاریته خازن بدون پلاریته گذاشت! اما برعکسش در خیلی موارد شدنی نیست یا حداقل در صورت وجود قطبیت ولتاژ در اون نقطه باید ابتدا مثبت و منفی رو مشخص کرد. پس این نکته رو همیشه به خاطر داشته باشین. در مورد خازن 2.2 میکرو با توجه به اینکه برای کوپلینگ در فرکانس پایین استفاده شده اصولا خازنهایی مثل ام کاتی یا پلیستر مناسب تر هستن. اما مساله این بود که بنده 2.2 میکرو ام کا تی در بازار ندیدم و نوع پلیسترش هم بسیار بزرگ هست که میتونه حتی نویز پذیری بوجود بیاره. البته بیشتر علت بزرگ بودنش بخاطر اینه که چند صد ولتی هست! اگر ولتاژ پایین گیر بیارین قطعا اندازه قابل قبولی داره. لذا عرض کردم اگر نوع کوچک پیدا کردین بهتره از اون استفاده کنین. ثبات و پایداری و میزان نشتی خازنهای پلیستر و بخصوص ام کا تی از تانتالیوم بهتر هست. خیلی ممنون مهدس جان از توضیحات خوب شما مهندس جان اگه زحمتی نیست یه عکس از شکل موج میرایی با اسکوپ خودتان بذارید ممنون میشم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 7 مرداد1394 - 2:07am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
majid_famali نوشته است: حمید نوشته است: mohammadiraj نوشته است: سلام میشه جعبه مدار رو از ورقه های کامپوزیتی که در نما ساختمان استفاده میشه درست کرده دو لایه 0.5 میلی از آلومینیوم با یک لایه پی وی سی در میان این دو لایه که روی آلومینیوم رنگ بسیار مقاوم کار شده استفاده کرد؟ دلایلشم این با این ورقه ها میشه یه جعبه شیک درست کرده دوست عزیز علت اینکه ما زیاد بدنه فلزی رو توصیه نمیکنیم این هست که ممکنه در روند ساخت اسکلت موفق نشین موقعیت جعبه رو به نسبت لوپ بخوبی در نظر بگیرین و اگر اینطور باشه جعبه فلزی در میدان سنس لوپ قرار میگیره و عملکرد دستگاه کاملا مختل میشه! ولی اگر میتونین این مساله رو رعایت کنین استفاده از جعبه فلزی یا پوشش فلزی که فرمودین اشکالی نداره و اتفاقا اتصالش به زمین مدار میتونه مقداری نویز رو کاهش بده. بله مهندس! بنده هم یکی از مدارام توجعبه ی فلزی هست که عکسشو براتون گذاشته بودم و زمین مدارو به جعبه متصل کرده بودم... نسبت به مداری که تو جعبه ی پلاستیکی بود ودقیقا با شرایط مدار قبلی ساخته شده بود هم ثبات و هم برد بهتری داشت.. . یه شب موقع کاوش نم نم بارون زدو منم حواسم نبود که با یه جرقه رگلاتور12 و چند قطعه دیگه پرید... ولی کامپوزیت بین لایه های آلومنیومش یک لایه عایق پی وی سی داره. اگر بتونه خوب خم بزنه مطمئنا جعبه ی خوبی از آب در میاد... حالا گیریم که ثباتش بهتر شد . اخه جعبه فلزی چه ربطی به افزایش برد داره!!!
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 7 مرداد1394 - 2:47am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بفرمایید اینم شکل موج میرایی در خروجی ایسی 357: پیوست: Felezjoo_PI_OPAMP_Output.gif دقت کنین دیلی اتومات لوپ 18 بوده که اینجا هم در تصویر مشخصه شروع میرایی موج دقیقا 18 میکرو ثانیه پس از اتمام پالس هست.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 7 مرداد1394 - 3:10am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: حمیدجان لطفا برای بار آخر و برای همیشه تکلیف این مدار رو روشن کنید که آیا میشه از این مدار برای باطری لیتیومی استفاده کرد ،اگه امکانش هست بگید واسه چه نوع باطری کاربرد داره ،لیتیومی ،لیتیوم آیون،پلیمر ،خشک ،اسیدی،خلاصه جه کنیم ازدست سنگینی باطری خشک یا آمپر بالا و سنگین برای لوپ بزرگ و چه کنیم با باطری لیتیومی و سبک به خاطر نداشتن شارژر مناسب اصلا با این مدار میشه به صورت سری باطریهای لیتیومی رو شارژر کرد روشنمون کنید لطفا دوست عزیز تو قسمت مدارات الکترونیک مدار شارژر همراه بالانسر و تو ضیحات گذاشتم دیگه نمیدونم چطوری باید توضیح داد من خیلی وقته از 5 عدد سلول و همان شارژری که برای ساخت گذاشتم دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره فقط باید کمی تلاش کنید شما شروع کنید خودش درست میشه
|
پنج شنبه 7 مرداد1394 - 3:12am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
یاسین نوشته است: hafez نوشته است: ای بابا دهنم سرویس شد آقا چرا میتر منفی دارم من قبلا اینجوری نبودا یعنی میشه این میتر منفی رو استاد حمید حذف کنن ؟ میتر منفی باعث افت عمق زنی میشه حالا مگه حفره رو نزنه چی میشه بله شما درست میگید، منم همین مشکل رودارم باهاش . یعنی باید ما لوپ رو ثابت بگیریم وحرکت کنیم اخه اینجوری نمیشه که، رفیقم یه لورنز داره هنگام کاووش راحت لوپ رو چپ وراست میکنه دستگاه کار میکنه واصلا جیکش در نمیاد ، فقط منم روی این میتر منفی حالم گرفته شده .. اقاحمید اگریه فکری به حالش کنند ممنون میشیم ،چونکه اصلا درسراشیبی کوه وزمینهای سنگلاخی هم نمیتونم باهاش کار کنم. خوب عزیز من کاری نداره که شما با این روشی که من میگم میتونی مثل لورنز کنید .شما به خودت تقلین کن که اصلا میتر منفی ندارید یا کلا نادیده بگیر ! اگه باز اذیتت میکنه قسمت منفی میتر رو چسب مشکی بزن این دقیقا میشه لورنز ! چو.ن لورنز اگه میتر منفی بندازه اصلا متوجه نیستید ! ناراحت نشید ها فکر کنم اون دوستتون چیزی از اپراتوری نمیدونه لوپ رو چپ و راست میکنه کار میکنه ! چون اگه عمق هم کم کنه چیزی متوجه نمیشه
|
پنج شنبه 7 مرداد1394 - 3:22am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: بفرمایید اینم شکل موج میرایی در خروجی ایسی 357: پیوست: Felezjoo_PI_OPAMP_Output.gif دقت کنین دیلی اتومات لوپ 18 بوده که اینجا هم در تصویر مشخصه شروع میرایی موج دقیقا 18 میکرو ثانیه پس از اتمام پالس هست. خیلی ممنون مهندس جان مرسی
|
پنج شنبه 7 مرداد1394 - 3:24am |
|
|
یاسین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:15am پست: 58 محل اقامت: IRIB
|
asadof نوشته است: یاسین نوشته است: hafez نوشته است: ای بابا دهنم سرویس شد آقا چرا میتر منفی دارم من قبلا اینجوری نبودا یعنی میشه این میتر منفی رو استاد حمید حذف کنن ؟ میتر منفی باعث افت عمق زنی میشه حالا مگه حفره رو نزنه چی میشه بله شما درست میگید، منم همین مشکل رودارم باهاش . یعنی باید ما لوپ رو ثابت بگیریم وحرکت کنیم اخه اینجوری نمیشه که، رفیقم یه لورنز داره هنگام کاووش راحت لوپ رو چپ وراست میکنه دستگاه کار میکنه واصلا جیکش در نمیاد ، فقط منم روی این میتر منفی حالم گرفته شده .. اقاحمید اگریه فکری به حالش کنند ممنون میشیم ،چونکه اصلا درسراشیبی کوه وزمینهای سنگلاخی هم نمیتونم باهاش کار کنم. خوب عزیز من کاری نداره که شما با این روشی که من میگم میتونی مثل لورنز کنید .شما به خودت تقلین کن که اصلا میتر منفی ندارید یا کلا نادیده بگیر ! اگه باز اذیتت میکنه قسمت منفی میتر رو چسب مشکی بزن این دقیقا میشه لورنز ! چو.ن لورنز اگه میتر منفی بندازه اصلا متوجه نیستید ! ناراحت نشید ها فکر کنم اون دوستتون چیزی از اپراتوری نمیدونه لوپ رو چپ و راست میکنه کار میکنه ! چون اگه عمق هم کم کنه چیزی متوجه نمیشه من ادم انتقادپذیریم واصلا ناراحت نمیشم ، ولی اون دوستم 14 ساله که کارش کاوش وحفاریه وخیلی چیزا از زیر زمین دراورده من روش خیلی حساب میکنم وهرجمعه باهاش به کوهستان میرم.
|
پنج شنبه 8 مرداد1394 - 8:48am |
|
|
smh1355
|
سلام خدمت استاد عزيز حميد آقا ، ببخشيد كه مزاحم شما مي شوم ،من دستگاه را با وسواس و چك كردن تك تك قطعات و ... ساختم و شكر خدا بخوبي هم روشن شد و همه چي خوب به نظر مي رسيد ولي چند تا مشكل دارد: اول كه اعداد دستگاه خيلي پايين است (513-360-150) و نتيجتا" برد كم و تفكيك هم ندارد.دوم اينكه هنگامي كه لوپ به دستگاه وصل باشد اگر دستگاه را روشن كنم دستگاه روشن نمي شود و ماسفت 840 شديد جريان كشي دارد و در حد سوختن داغ مي شود.ولي اگر ابتدا دستگاه را روشن كنيم و بعد لوپ را وصل كنيم و يك بار كليد بالانس را بزنيم خيلي سريع لوپ را با ديلي 26 مي شناسد و ماسفت هم داغ نمي كند وهمه چي به ظاهر خوب است دستگاه سنس دارد و تمام كليد ها و منو ها هم كار مي كند .براي عيب يابي تمام مدار و اتصالات ،مقاموت ها ،خازن ها،چك شده ،ولتاژها درسته،ماسفت و bs170 وآي سي 357 تعويض شد.(آي سي 357 بدنه فلزي مي باشد).وبا دو لوپ ديگه هم تست شد. نكته ديگر مدار بدونه آي سي ميكرو كنترل و آي سي 357 باز هم همين مشكل را دارد.ببخشيد طولاني شد و وقتتان را گرفتم .منتظر راهنمايي جناب عالي هستم . باتشكر
|
پنج شنبه 8 مرداد1394 - 10:04am |
|
|
|