انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 12:17am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1171 , 1172 , 1173 , 1174 , 1175 , 1176 , 1177 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

behnam karami نوشته است:
milad7 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. مهندس جان برای از بین بردن میتر منفی. آیا میشه بجای یه کابل رابط از دو کابل رابط و همچنین دو کانکتور استفاده کرد؟

دوست عزیز من این قضیه دو کابلی را دوروز پیش امتحان کردم و نتیجه افتضاح شد هم مدار بی ثبات شد هم میتر منفی خیلی زیاد شد.من از سیم شبیه سیم ماکس استفاده میکنم و دوتا مغزی را به مدارم وصل کردم و شیلد کابلمم به جایی وصل نکردم که مدار نه منفی میندازه نه بی ثباته فقط برا امتحان که پیشه خودم گفتم شاید دو کابلش کنم بردم افزایش پیدا کنه این کار را کردم که برد بیشتر نشد که هیچ نتایج خیلی هم افتضاح شد.

ممنون دوست عزیز. منم میخواستم اینکارو انجام بدم ولی چون مهندس حمید عزیز تایید نکردند منصرف شدم. بهرحال از اینکه نتایجو اعلام کردید سپاس گذارم. :YMPEACE:

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 11:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت همه دوستان به خصوص مهندس حمید گرامی. @};- @};- @};-
لطفا کمکم کنید دوستان.
من آی سی رو پروگرم کردم و برنامه هم هیچ اروری نداد.تمام ولتاژ ها هم دقیق بودند.مشکل اینجاست که وقتی من دستگاه رو روشن میکنم فقط یه بوق میزنه و تو ال سی دی هیچی نمینویسه! هیچی! من آیسی ات مگا رو که برداشتم ببینم چی میشه نتیجه یکسان بود فقط موقع روشن شدن بوق نمیزد.عکس ها رو هم گذاشتم.لطف کنید بگید آی سی رو درست روی پروگرمر گذاشتم یا نه! لطفا کمکم کنید بگید مشکل از کجاست که هیچی نمینویسه! ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
majid_famali نوشته است:
محمد جان آخه من کی گفتم هر طرف 9 دور عزیزم...
عرض کردم هر طرف 16 دور که مجموعش میشه 32 دور...
یعنی 16 دور یکطرف لوپ عنکبوتی 30 سانتی متری و 16دور هم طرف دیگش...
بخدا دیگه نمیدونم چجوری بگم...
حمید جان کمكککککککککک!

اشتباه تایپی شده عزیر لوپ من با احتساب هر دو طرف 25 دور با زور

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 11:54pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ruler نوشته است:
لطفا کمکم کنید دوستان.
من آی سی رو پروگرم کردم و برنامه هم هیچ اروری نداد.تمام ولتاژ ها هم دقیق بودند.مشکل اینجاست که وقتی من دستگاه رو روشن میکنم فقط یه بوق میزنه و تو ال سی دی هیچی نمینویسه! هیچی! من آیسی ات مگا رو که برداشتم ببینم چی میشه نتیجه یکسان بود فقط موقع روشن شدن بوق نمیزد.عکس ها رو هم گذاشتم.لطف کنید بگید آی سی رو درست روی پروگرمر گذاشتم یا نه! لطفا کمکم کنید بگید مشکل از کجاست که هیچی نمینویسه! ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

دوست عزیز احتمالا قبل از رویت نوشته ها اوکی رو زدید...
دوباره پروگرم کنید و با روشن کردن سیستم صبر کنید نوشته ها رویت بشن و بعد سریع اوکی رو بزنید...

آخرین بار توسط majid_famali در جمعه 8 مرداد1394 - 12:15am ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

جمعه 8 مرداد1394 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ruler نوشته است:
لطفا کمکم کنید دوستان.

آسی رو خوب جا زدی

جمعه 8 مرداد1394 - 12:13am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohammadiraj نوشته است:
majid_famali نوشته است:
حمید جان کمكککککککککک!

اشتباه تایپی شده عزیر لوپ من با احتساب هر دو طرف 25 دور با زور

ارتفاع شیارها رو چند گرفتید؟
جناب کوهیار تو اون پست فرمودند قطر داخلی 19 و قطر خارجی30 سانت یعنی ارتفاع شیار میشه 11 سانتیمتر.. .
اگر 11 سانت گرفته باشید نباید به چنین مشکلی برمیخوردید....
چون اگر قطر سیم با روکش 2.2 میلیمتر باشه و خوب سیم کشیده بشه و روی هم سوار بشه، تو 11 سانتیمتر،مجموع دو طرف میشه نزدیک به 50 دور. ..یعنی هر طرف حدود 25 دور...

آخرین بار توسط majid_famali در جمعه 8 مرداد1394 - 12:29am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 8 مرداد1394 - 12:25am
مدیر کل
مدیر کل

majid_famali نوشته است:
حمید جان کمكککککککککک!

خواهش میکنم. :D
برای لوپ 30 سانتی عنکبوتی اولا بهترین سیم ضخامت 0.8 میل هست. در ثانی باید قطر داخلی رو 25 سانت بگیرین و 26 دور بپیچین. از هر طرف لوپ هم که نگاه کنین 13 دور قابل شمارش هست. تعداد شیارها رو هم میتونین 11 یا 13 یا 15 در نظر بگیرین.
من نمیدونم برای چنین لوپی چه کسی به شما گفته 32 دور؟؟؟ اگر این مقدار استفاده کنین که ظرفیت به حدود 500 میکروهانری میرسه و برای لوپ کوچک اصلا مناسب نیست! در خصوص لوپهای کوچک ایده آلی حدود ظرفیت 350 بخصوص برای سنس طلا اثبات شدست. در ضمن استفاده از سیمی ضخیم تر از 0.8 برای این سایز لوپ جواب خوبی نمیده.

جمعه 8 مرداد1394 - 12:26am
مدیر کل
مدیر کل

ruler نوشته است:
لطفا کمکم کنید دوستان.

ممنون خسته نباشین.
مشکل شما یا بقول دوستمون عدم دقت در مرحله تنظیم کنتراست اولیه بوده و یا اتصالات ال سی دی شما اشکالی داره. در مورد اول به فایل توضیحات رجوع کنین و دوباره میکرو رو با فیوز ریست تنظیمات پروگرام کنین. مورد دوم هم که از روی فیبر باید دنبال کنین و جامپرهای نزدیک ال سی دی هم درست متصل باشن. با احتمال ضعیف تری ممکنه ال سی دی شما هم اشکال داشته باشه.

جمعه 8 مرداد1394 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
majid_famali نوشته است:
حمید جان کمكککککککککک!

خواهش میکنم. :D
برای لوپ 30 سانتی عنکبوتی اولا بهترین سیم ضخامت 0.8 میل هست. در ثانی باید قطر داخلی رو 25 سانت بگیرین و 26 دور بپیچین. از هر طرف لوپ هم که نگاه کنین 13 دور قابل شمارش هست. تعداد شیارها رو هم میتونین 11 یا 13 یا 15 در نظر بگیرین.
من نمیدونم برای چنین لوپی چه کسی به شما گفته 32 دور؟؟؟ اگر این مقدار استفاده کنین که ظرفیت به حدود 500 میکروهانری میرسه و برای لوپ کوچک اصلا مناسب نیست! در خصوص لوپهای کوچک ایده آلی حدود ظرفیت 350 بخصوص برای سنس طلا اثبات شدست. در ضمن استفاده از سیمی ضخیم تر از 0.8 برای این سایز لوپ جواب خوبی نمیده.

مهندس جان من خیلی خنگ تشریف دارم X_X یعنی قطر داخلی یه دایر است که 2.5 سانت از قطر خارجی کوچیکتر است؟30-25=5 5/2=2.5
برای لوپ 40 ام میگین

جمعه 8 مرداد1394 - 12:58am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجید شما میگید 11 سانت از هر طرف با با اشتباه چون بخاطر این قطر داخل8 سانت میشه

جمعه 8 مرداد1394 - 1:08am
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1171 , 1172 , 1173 , 1174 , 1175 , 1176 , 1177 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: SABIN1352 , sharifimine1 و 165 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure