انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 12:01am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1172 , 1173 , 1174 , 1175 , 1176 , 1177 , 1178 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mohammadiraj نوشته است:
مهندس جان من خیلی خنگ تشریف دارم X_X یعنی قطر داخلی یه دایر است که 2.5 سانت از قطر خارجی کوچیکتر است؟30-25=5 5/2=2.5
برای لوپ 40 ام میگین

عزیز من قطر یک دایره که مفهوم مشخصیه! وقتی میگیم قطر داخلی 25 سانت ؛ یعنی دایره داخلی که شما باید پیچیدن سیمها رو از اونجا اغاز کنین قطرش 25 سانت هست! حالا با توجه به اینکه لوپ 30 سانتیه پس قطر دایره بیرونی هم 30 سانت هست و اختلافشون میشه 5 سانت. برای بدست اوردن طول هر شیار شما باید این عدد رو تقسیم بر 2 کنین که میشه 2.5 سانت.
برای لوپ 40 هم سیم 0.8 میل به میزان 22 دور و قطر داخلی 35.5 سانت مناسب هست.

جمعه 8 مرداد1394 - 1:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ruler نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان به خصوص مهندس حمید گرامی. @};- @};- @};-
لطفا کمکم کنید دوستان.
من آی سی رو پروگرم کردم و برنامه هم هیچ اروری نداد.تمام ولتاژ ها هم دقیق بودند.مشکل اینجاست که وقتی من دستگاه رو روشن میکنم فقط یه بوق میزنه و تو ال سی دی هیچی نمینویسه! هیچی! من آیسی ات مگا رو که برداشتم ببینم چی میشه نتیجه یکسان بود فقط موقع روشن شدن بوق نمیزد.عکس ها رو هم گذاشتم.لطف کنید بگید آی سی رو درست روی پروگرمر گذاشتم یا نه! لطفا کمکم کنید بگید مشکل از کجاست که هیچی نمینویسه! ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

ممنون خسته نباشین.
مشکل شما یا بقول دوستمون عدم دقت در مرحله تنظیم کنتراست اولیه بوده و یا اتصالات ال سی دی شما اشکالی داره. در مورد اول به فایل توضیحات رجوع کنین و دوباره میکرو رو با فیوز ریست تنظیمات پروگرام کنین. مورد دوم هم که از روی فیبر باید دنبال کنین و جامپرهای نزدیک ال سی دی هم درست متصل باشن. با احتمال ضعیف تری ممکنه ال سی دی شما هم اشکال داشته باشه.

ممنون از پاسخ شما.حتما برسی میکنم.پاینده باشید. @};-

جمعه 8 مرداد1394 - 1:57am

استاد سلام خسته نباشید استاد بنده مشکلی دارم که شاید بعضی از دوستان هم داشته باشن استاد وقتی که در حال کاوش هستم عددی که مربوط به نمایش فرکانس فلز میباشد تقریبا برای تمام فلزات وحفره یکسان میباشد یعنی مثلا عددی که برای مس اهن حفره وسفال زغال میباشد همگی از ۵۵شروع میشود وتا ۶۶ نمایش داده میشود ودر حالت تفکیک هم برای المینیوم اصلا کارایی ندارد ایا مشکل از دستگاه من هست یا دوستان دیگر هم همین مشکل رو دارن اگر تنها من این مشکل رو دارم لطفا بگید از کدوم قسمت میتونه باشه ضمنا برای المینیوم عددی رو از ۱۶تا۲۲نشون میده ولی طلا رو متاسفانه دقیق نیست بعضی وقتا ۳۴وبعضی وقتا ۴۳ نشون داده میشه و خواهشی که از دوستان دارم اینکه لطفا کسانی که تست کرده اند بگن اعدادی رو که مربوط به سنس طلای قدیمی یا مفرغ وجود داره حالا این مدار بایاری استاد ساخته شده ودوستان هم دارن استفاده میکنن لطفا دانسته هاتون رو با دوستان دیگه به اشتراک بزارید تا شاید ما هم بتونیم دستگاهی بهتر از لورنز ودستگاهای دیگه داشته باشیم واین موضوع ممکن نخواهد شد مگر با همکاری هم ودانشی که استاد بزرگوار دارن که تا اینجا واقعا لطف زیادی نسبت به همه دوستان و این بنده حقیر داشته اند وبه نوبه خودم از ایشون کمال تشکر وامتنان رو دارم دوستان اطلاعاتتون رو به اشتراک بذارید تا همه بهره ببرند تنها مصرف کننده نباشید ببخشید که بیشتر حرف زدم پیشاپیش از پاسخگویی شما استاد گرامی ودوستان کمام تشکررو دارم استادپاینده باشید

جمعه 9 مرداد1394 - 9:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
حمید نوشته است:
mohammadiraj نوشته است:
مهندس جان من خیلی خنگ تشریف دارم X_X یعنی قطر داخلی یه دایر است که 2.5 سانت از قطر خارجی کوچیکتر است؟30-25=5 5/2=2.5
برای لوپ 40 ام میگین

عزیز من قطر یک دایره که مفهوم مشخصیه! وقتی میگیم قطر داخلی 25 سانت ؛ یعنی دایره داخلی که شما باید پیچیدن سیمها رو از اونجا اغاز کنین قطرش 25 سانت هست! حالا با توجه به اینکه لوپ 30 سانتیه پس قطر دایره بیرونی هم 30 سانت هست و اختلافشون میشه 5 سانت. برای بدست اوردن طول هر شیار شما باید این عدد رو تقسیم بر 2 کنین که میشه 2.5 سانت.
برای لوپ 40 هم سیم 0.8 میل به میزان 22 دور و قطر داخلی 35.5 سانت مناسب هست.

سلام به هم
اول از هم از مهندس عزیز یه تشکر جان نا میکنم جون مدار بدون مشک روشن شد :x ممنون واقعا
مهندس جان برای لوپ 40 من این مشخصات که شما گفتید رو با نرم افزاری که شما معرفی کردین رووقتی میزنم البته سیم افشان وقطر سیم رو 2.2وفاصله دور ها رو 2 میزم میشه 539.8 ؟
من برای لوپ 30 تازه 5 سانت جا گذاشتم که شده که 18 دور بیشتر جا نشد :-?
اینم عکسش مشکل از سیم من نیست سیم من 1*0.7 هست
http://s3.picofile.com/file/8203339176/DSC_0002.jpg

جمعه 9 مرداد1394 - 10:17am
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر دوستان.ما آخرش ندونستيم كه سيم افشان واسه لوپ خوبه يا سيم لاكي.لطفا دقيق بگيم.
ضمنا اهم لوپم 1.3 هست به نظرتون خوبه يا هوب جواب نميده؟

جمعه 9 مرداد1394 - 11:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

با یلام و صبح بخیر خدمت همه @};- ~O) @};-
بعد از کلی سر و کله زدن و با توجه به راهنمایی های مهندس حمید و سایر دوستان عزیز تونستم به این مرحله برسم. :D
دوستان به احتمال زیاد مشکل از پروگرم کردن بنده یا خود پروگرمر هست.البته بنده پروگرم رو کاملا درست انجام دادم ولی درست نشد.
به نظر شما مشکل از کریستال پروگرمر هست؟
چی کار کنم دوستان.تمام ولتاژ ها و اتصالات هم درست هستن.ممنون. :x

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 9 مرداد1394 - 11:31am
کاربر فعال
کاربر فعال

ruler نوشته است:
بعد از کلی سر و کله زدن و با توجه به راهنمایی های مهندس حمید و سایر دوستان عزیز تونستم به این مرحله برسم. :D
دوستان به احتمال زیاد مشکل از پروگرم کردن بنده یا خود پروگرمر هست.البته بنده پروگرم رو کاملا درست انجام دادم ولی درست نشد.

اگر احتمال مشكل شما از پروگرمر هست ميتونيد از پروگرمر ساده استفاده كنين.وكريستال رو خودتون استفاده كنين.

جمعه 9 مرداد1394 - 11:34am
کاربر فعال
کاربر فعال

ayhan نوشته است:
ruler نوشته است:

اگر احتمال مشكل شما از پروگرمر هست ميتونيد از پروگرمر ساده استفاده كنين.وكريستال رو خودتون استفاده كنين.

ممنون.عکس پروگرمر بنده این هست.تمام فیوزبیت ها رو با دقت چندین بار تنظیم کردم ولی جواب نداد.اگه میشه لطف کنید بگید چطور میتونم از کریستال خودم استفاده کنم؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 9 مرداد1394 - 11:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود
پروگرامر من هم همینه نیاز به کیریستال خارجی نداره روی خودش هست فقط فیوز بیتها مثل زیر تنظیم کنید حله

Low Fuse: F7 High Fuse:D9 Extended Fuse:FC

جمعه 9 مرداد1394 - 11:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

saleh700 نوشته است:
درود
پروگرامر من هم همینه نیاز به کیریستال خارجی نداره روی خودش هست فقط فیوز بیتها مثل زیر تنظیم کنید حله

Low Fuse: F7 High Fuse:D9 Extended Fuse:FC

سلام. @};-
این کارو انجام دادم،کاراکتر های بی معنی مینویسه!
بعد از پاک کردن مجدد آی سی، f7 D1 FC رو تنظیم کردم که فقط مینویسه DEMO !!!
این جامپر روی پروگرمر رو تنظیم کنم چی؟

جمعه 9 مرداد1394 - 12:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1172 , 1173 , 1174 , 1175 , 1176 , 1177 , 1178 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , SABIN1352 , sharifimine1 و 163 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure