نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
reza68 نوشته است: reza68 نوشته است:
سلام داداش شما این کارایی که میگم رو انجام بده میتونی روی جعبه یه سوکت rs یا پین هدر بزاری و به میکرو سیم کشی کنی و با کابل رابط به پروگرامر متصل کنی پایه sck را به پایه 19 میکرو وصل کن پایه miso را به پایه 18 میکرو وصل کن پایه mosi را به پایه 17 میکرو وصل کن پایه gnd را به پایه 8 میکرو وصل کن پایه vcc را به پایه 7 میکرو وصل کن پایه rst را به پایه 1 میکرو وصل کن یا حق از مهندس حمید عزیز میخام که نظرشونو بگن فکر میکنم درست باشه. مشکلی نداره.
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 4:10pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ayhan نوشته است: سلام .داشتن سرعت كم براي منو وديلي 6 ميتونه از كم بودن مقدار كريستال مثلا 20.000 هرتز باشد؟ دوست عزیز قبلا هم اشاره شد ما اصلا کریستال 20 هرتز نداریم! اون عددی که روی کریستال نوشته شده بر حسب مگاهرتز هست. سرعت کم و کندی فقط از تنظیم اشتباه فیوز بیتها و استفاده از برنامه هایی هست که ممکنه با اتمگا328 سازگاری کامل نداشته باشن. حالا باز حرف گوش نکنین برید سراغ پروگرامر دیگه و برنامه دیگه و هی وقت ما و خودتون رو تلف کنین!!!
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 4:13pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: ayhan نوشته است: سلام .داشتن سرعت كم براي منو وديلي 6 ميتونه از كم بودن مقدار كريستال مثلا 20.000 هرتز باشد؟ دوست عزیز قبلا هم اشاره شد ما اصلا کریستال 20 هرتز نداریم! اون عددی که روی کریستال نوشته شده بر حسب مگاهرتز هست. سرعت کم و کندی فقط از تنظیم اشتباه فیوز بیتها و استفاده از برنامه هایی هست که ممکنه با اتمگا328 سازگاری کامل نداشته باشن. حالا باز حرف گوش نکنین برید سراغ پروگرامر دیگه و برنامه دیگه و هی وقت ما و خودتون رو تلف کنین!!! من از مولتي اي وي آر استفاده كردم كه هنگ ميكنه.من اين ديلي 6 رو هم نميتونم هلش كنم خواهشا راهنماييم كنين كه اين ديلي 6به كودوم قطعات مربوط ميشه. شما يه سايت و يه نام دقيق البته اگر امكانش هست از يه پروگرمر بدين كه قيمتش مناسب باشه.فكر كنم اگه اين ديلي 6 رو حل كنم رفع زحمت ميكنم.وقتي يه چيز فلزي رو روي لوپ ميزارم ديلي بالا ميره اما وقتي بر ميدارم 6 ميشه
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 4:23pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
داداش باظریهاتو چند گرفتی
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 4:40pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ayhan نوشته است: حمید نوشته است: ayhan نوشته است: سلام .داشتن سرعت كم براي منو وديلي 6 ميتونه از كم بودن مقدار كريستال مثلا 20.000 هرتز باشد؟ دوست عزیز قبلا هم اشاره شد ما اصلا کریستال 20 هرتز نداریم! اون عددی که روی کریستال نوشته شده بر حسب مگاهرتز هست. سرعت کم و کندی فقط از تنظیم اشتباه فیوز بیتها و استفاده از برنامه هایی هست که ممکنه با اتمگا328 سازگاری کامل نداشته باشن. حالا باز حرف گوش نکنین برید سراغ پروگرامر دیگه و برنامه دیگه و هی وقت ما و خودتون رو تلف کنین!!! من از مولتي اي وي آر استفاده كردم كه هنگ ميكنه.من اين ديلي 6 رو هم نميتونم هلش كنم خواهشا راهنماييم كنين كه اين ديلي 6به كودوم قطعات مربوط ميشه. شما يه سايت و يه نام دقيق البته اگر امكانش هست از يه پروگرمر بدين كه قيمتش مناسب باشه.فكر كنم اگه اين ديلي 6 رو حل كنم رفع زحمت ميكنم.وقتي يه چيز فلزي رو روي لوپ ميزارم ديلي بالا ميره اما وقتي بر ميدارم 6 ميشه دوست عزیز همه اینها رو بارها توضیح دادیم! مختصرا عرض کنم: 1- کندی کار کرد دستگاه: علت فیوز بیت میکرو! 2- دیلی 6 : علت معمولا فیوز بیت میکرو! واضح تر از این دیگه نمیدونم چطوری بگم! پروگرامر پیشنهادی هم بارها ذکر کردم. اینم لینک خریدش از سایت اصلی: http://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%B1%D9%88% ... ammer.html
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 4:46pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
ayhan نوشته است: حمید نوشته است: ayhan نوشته است: سلام .داشتن سرعت كم براي منو وديلي 6 ميتونه از كم بودن مقدار كريستال مثلا 20.000 هرتز باشد؟ دوست عزیز قبلا هم اشاره شد ما اصلا کریستال 20 هرتز نداریم! اون عددی که روی کریستال نوشته شده بر حسب مگاهرتز هست. سرعت کم و کندی فقط از تنظیم اشتباه فیوز بیتها و استفاده از برنامه هایی هست که ممکنه با اتمگا328 سازگاری کامل نداشته باشن. حالا باز حرف گوش نکنین برید سراغ پروگرامر دیگه و برنامه دیگه و هی وقت ما و خودتون رو تلف کنین!!! من از مولتي اي وي آر استفاده كردم كه هنگ ميكنه.من اين ديلي 6 رو هم نميتونم هلش كنم خواهشا راهنماييم كنين كه اين ديلي 6به كودوم قطعات مربوط ميشه. شما يه سايت و يه نام دقيق البته اگر امكانش هست از يه پروگرمر بدين كه قيمتش مناسب باشه.فكر كنم اگه اين ديلي 6 رو حل كنم رفع زحمت ميكنم.وقتي يه چيز فلزي رو روي لوپ ميزارم ديلي بالا ميره اما وقتي بر ميدارم 6 ميشه سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان بفرمایید دوست عزیز پروگرامر پیشنهادی مهندس حمید http://iran-micro.com/%D9%BE%D8%B1%D9%8 ... -7241.html
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 5:00pm |
|
|
freepax
|
حمید نوشته است: EESAVE 0 یا Enable یا Programmed (EEPROM) برای حفظ تنظیمات ذخیره شده EESAVE 1 یا Disable یا Unprogrammed (EEPROM) برای ریست تنظیمات و محدودیت استفاده
اگه روی حفظ تنظیمات ذخیره شده بزاریم ایا تنظیمات ذحیره میشه و بار بعدی میشه تغییرش بدی؟
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 5:03pm |
|
|
komiser
کاربر فعال
|
سلام من میخوام یک لوپ ۶۰تخت بسازم به صورت بیضی اگه ممکنه در مورد اندازه بیضی و تعداد دور سیم ونوع اون منو راهنمایی کنید (برای همین دستگاه )
برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 5:32pm |
|
|
mirza
|
با سلام به مهندس حمید و بقیه دوستان بعد از نصب برنامهextreme_burner_avr_v1.4.2 موقع اجرا خطای dll میده و آیا با پروگرامر avr910 میشه آیسی رو پروگرام کرد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 6:16pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
freepax نوشته است: حمید نوشته است: EESAVE 0 یا Enable یا Programmed (EEPROM) برای حفظ تنظیمات ذخیره شده EESAVE 1 یا Disable یا Unprogrammed (EEPROM) برای ریست تنظیمات و محدودیت استفاده
اگه روی حفظ تنظیمات ذخیره شده بزاریم ایا تنظیمات ذحیره میشه و بار بعدی میشه تغییرش بدی؟ حفظ تنظیمات به این معنیه که تنظیماتی که قبلا توسط اپراتور انجام شده و داخل میکرو ذخیره شده حفظ میشه. طبیعتا همیشه و در هر حال امکان تغییر تنظیمات دستگاه در حین کاوش وجود داره و این مساله ربطی به پروگرام نداره.
|
یکشنبه 11 مرداد1394 - 7:46pm |
|
|
|