نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
نکته دیگری که لازم میدونم عرض کنم این هست که ظاهرا چند جا عنوان شده طرح ما از روی سورس فلزیاب کلون پای اقتباس شده!!! واقعا باید به سواد کسانی که چنین چیزی مطرح کردن شک اساسی کرد! اولا سورس کلون پای تاجاییکه من میدونم هیچ کجا منتشر نشده! مگر اینکه فایل هگزش رو به اسمبلی برگردونید که خب این رو برای هر فایل هگزی میشه انجام داد حتی همین طرح ما! از روی اسمبلی هم تقریبا نمیشه کار خاصی صورت داد چون تحلیل کردنش شاید سالها طول بکشه! در ثانی چه شباهتی بین فلزیاب ما و کلون پای از نظر مدار یا قابلیتهای دیجیتال وجود داره؟ واقعا هیچ شباهتی وجود نداره و اصلا قابل قیاس نیست. فقط شما اگر به ساده ترین تنظیم این طرح یعنی تغییر فرکانس هرتز به هرتز توجه کنین متوجه میشین در کلون پای قابل انجام نیست و اگر فکر میکنین غیر از اینه از جناب اندی طراحش بخواین که در نسخه بعدی کلون پای فرکانس متغیر بذاره! مطمئن باشین امکانش رو نداره! حالا چندین قابلیت خاص و منحصر بفرد دیگه توام با برد بالا اون هم بدون استفاده از ADC خارجی از مختصات ویژه طرح ماست که هیچ کس در نگاه اول اصلا تصورش رو هم نمیکنه که قابل انجام باشه. کما اینکه بعضی به اصطلاح اساتید در انجمنهای خارجی برخی از امکاناتی که در حال حاضر داره واقعا روی مدار ما کار میکنه ؛ غیر ممکن و حتی نمایشی تلقی کردن! حالا اگر خودشون بسازن و تست کنن تازه متوجه داستان میشن!
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 5:07pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
سلام بر استاد حميد.نسخه نهايي اومد يا نه هنوز؟
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:00pm |
|
|
dafous m.f.d
|
مهندس حمد عزیز من میخوام برنامه مدار شما رو دوباره بنویسم و اصلش رو برای دوستان منتشر کنم نه دمو رو هرچند ممکنه کمی وقتم رو بگیره ولی از حالت انحصاری در میاد و بزودی هم منتشرش میکنم در خصوص دعوت به همکاری متاسفانه سطح اطلاعات شما در باره سیستمهای کنترل خطی و همچنین رابطه فاز با دامنه و ارتباط پاسخ فرکانسی ضربه نامتناهی خیلی پایینه قطب سیستم و صفر سیستم ورعایت اینها و پنجره پاسخ فرکانسی در پهنای باند متغییر مطالبی هستند که باید مطالعه کنیم ازقدیم گفتند هر گردی گردو نمیشه اون برداشتی که شما ازdsp دارین همانی نیست که من دارم شما فکر میکنی dspیعنی پردازش سیگنال دریافتی ازadcهست که تنها بازی با اعداد وریافتی ازadc هست وللی موضوع متفاوت تر از اینهاست و انتیگرالگیری از سری فوریه میدانم البته انتیگرالگیری شما در باره زمانی هست نه بازه فرکانسی بزار اینگونه راهنمایی کنم که میدان مغناطیسی لوپ بایدdspباشه وانتیگرالگیری هم باید از انتیگرالگیری از سری فوریه باشه شدت میدان مغناطیسی با عکس مجزور فاصله مرتبط هست و تنها. راه غلبه بر این مسئله استفاده ازdsp هست و انتیگرالگیری از سری فوریه که بتوانی همان شدت خروجی رو از آیسی پیشتقویت به adcرو بگیری اگه فاصله فلز از لوپ 2 برابر بشه شدت پاسخدهی آیسی پیشتقویت یکچهارم میشه که تنها با روش من میتونی متعادل کنی البته برای 3 برابر و 4 برابر و 5 برابر هم میشه کارهایی کرد و اصلا نیاز به پردازنده dspنیست از یک میکروکنترلرavrهم میشه استفاده کنی در حد خیلی بالا شما کار آنچنان مهمی از دید علمی انجام نداده اید تنها کاری که کردین گرفتن چند نمونه ومقایسه آنها با حالت بالانس ولی من صحبت از تکنولوژی خاصی میزنم که در فلزیابهایی نظیر لورنز ومینلب و گرت استفاده میشه خلاصه من آنچنان نیازی به سورس شما ندارم چون شاید اصلا در مدارم بدرد نخوره ولی فرصت خوبی رو از دست دادی دوست عزیز میتونستی اطلاعات زیادی کسب کنی موفق باشی
آخرین بار توسط dafous m.f.d در پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:02pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام استاد حمید یه سوالی دارم میشه بپرسم در مدار به جای lf357 از ad8055 استفاده نکردین؟
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:06pm |
|
|
mohsen90
کاربر فعال
|
سلام اقا حميد من محلول گرافيت كه ساخت هلند هست. تهيه كردم براي شيلدكردن لوپ ولي منصرف شدم مي تونم اين محلول رو رومدار بريزم
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:28pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
dafous m.f.d نوشته است: مهندس حمد عزیز من میخوام برنامه مدار شما رو دوباره بنویسم و اصلش رو برای دوستان منتشر کنم نه دمو رو هرچند ممکنه کمی وقتم رو بگیره ولی از حالت انحصاری در میاد و بزودی هم منتشرش میکنم در خصوص دعوت به همکاری متاسفانه سطح اطلاعات شما در باره سیستمهای کنترل خطی و همچنین رابطه فاز با دامنه و ارتباط پاسخ فرکانسی ضربه نامتناهی خیلی پایینه قطب سیستم و صفر سیستم ورعایت اینها و پنجره پاسخ فرکانسی در پهنای باند متغییر مطالبی هستند که باید مطالعه کنیم ازقدیم گفتند هر گردی گردو نمیشه اون برداشتی که شما ازdsp دارین همانی نیست که من دارم شما فکر میکنی dspیعنی پردازش سیگنال دریافتی ازadcهست که تنها بازی با اعداد وریافتی ازadc هست وللی موضوع متفاوت تر از اینهاست و انتیگرالگیری از سری فوریه میدانم البته انتیگرالگیری شما در باره زمانی هست نه بازه فرکانسی بزار اینگونه راهنمایی کنم که میدان مغناطیسی لوپ بایدdspباشه وانتیگرالگیری هم باید از انتیگرالگیری از سری فوریه باشه شدت میدان مغناطیسی با عکس مجزور فاصله مرتبط هست و تنها. راه غلبه بر این مسئله استفاده ازdsp هست و انتیگرالگیری از سری فوریه که بتوانی همان شدت خروجی رو از آیسی پیشتقویت به adcرو بگیری اگه فاصله فلز از لوپ 2 برابر بشه شدت پاسخدهی آیسی پیشتقویت یکچهارم میشه که تنها با روش من میتونی متعادل کنی البته برای 3 برابر و 4 برابر و 5 برابر هم میشه کارهایی کرد و اصلا نیاز به پردازنده dspنیست از یک میکروکنترلرavrهم میشه استفاده کنی در حد خیلی بالا شما کار آنچنان مهمی از دید علمی انجام نداده اید تنها کاری که کردین گرفتن چند نمونه ومقایسه آنها با حالت بالانس ولی من صحبت از تکنولوژی خاصی میزنم که در فلزیابهایی نظیر لورنز ومینلب و گرت استفاده میشه خلاصه من آنچنان نیازی به سورس شما ندارم چون شاید اصلا در مدارم بدرد نخوره ولی فرصت خوبی رو از دست دادی دوست عزیز میتونستی اطلاعات زیادی کسب کنی موفق باشی ناصرخان کدوم یک از حرف ها ووعده های شما تابه الان عملی شده که این دومیش باشه؟فقط هرازگاهی تشریف میارین یک تزی میدیومیری
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:33pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
mohsen90 نوشته است: سلام اقا حميد من محلول گرافيت كه ساخت هلند هست. تهيه كردم براي شيلدكردن لوپ ولي منصرف شدم مي تونم اين محلول رو رومدار بريزم درود برشما دوست عزیز بریزید رو مدار که چی بشه؟ محلول گرافیت رساناست و اگر روی مدار بریزید باعث اتصالی تمام قطعات با هم میشه
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:35pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
واقعا خسته نباشید مهندس جان امیدوارم موفق وسربلند باشید
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:37pm |
|
|
dafous m.f.d
|
شکیب عزیز باید خدمتتان عرض کنم که من هیچ قولی به کسی نمیدم و اگر هم قولی بدم تا جایی که در توانم باش به قولم عمل میکنم در خصوص فلزیابهای منتشر شده در نت فکر نکنم کسی اونقدر سخاوتمند باشه که یک مدار شرکتی حرفه ای رو مهندسی معکوس کنه و در نت عمومی کنه هر چند همین الان هم میتونم مدارات حرفه ای زیادی رو عمومی کنم ولی چرا باید از این کارها بکنم ؟؟؟؟! آیا اگه خود شما باشین این کار رو میکنین به نظر من در اینجور کارها تنها روشی که پیش میره تبادل هست یعنی اطلاعاتی رو بدی ودر قبالش اطلاعات بگیری
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:45pm |
|
|
underground
کاربر فعال
|
دوست عزیز
زمانی که دنبال یک پروژه voice recognition بودم بر روی تحلیل موج از طریق سری فوریه خیلی کار کردم که متاسفانه بعدا متوجه شدم این روش حداقل در کاربردهای اینچنینی کاملا منسوخ شده ....
نمونه ساده ای که جلو چشم همه ما هست گویا همین نکته است : میدانیم در کارت صدای PC چیزی به نام فیلتر آنالوگ وجود نداره ... به نظر شما نرم افزار اکولایزر ویندوز ( که مسلما معرف حضور همه دوستان عزیزه ) از بسط فوریه برای تشخیص صداهای زیر و بم استفاده میکنه ؟؟؟؟ خیر دوست عزیز روشهای بسیار سریعتر و بهتری هم وجود داره که متاسفانه در دانشگاههای ما در موردشان بحث نمیشه
البته نفس عمل بازنویسی یک نرم افزار ممکنه ایده ای بسیار متعالی باشه ولی وجدانا اینجا وارد بحثهای حاشیه ای نشوید ... اینکه حمید عزیز اطلاعاتش در این باره تا چه اندازه ایه الان به صورت خیلی روشن و با وجود این دستگاه میتواند مورد ارزیابی همه دوستان قرار بگیرد و انشالله برای طرح شما هم در تاپیک دیگری شاهد ارائه مطالب مفید و آموزنده خواهیم بود
|
پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:48pm |
|
|
|