انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:11am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1195 , 1196 , 1197 , 1198 , 1199 , 1200 , 1201 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

کوهیار نوشته است:
mohsen90 نوشته است:
سلام اقا حميد من محلول گرافيت كه ساخت هلند هست. تهيه كردم براي شيلدكردن لوپ ولي منصرف شدم مي تونم اين محلول رو رومدار بريزم

درود برشما
دوست عزیز بریزید رو مدار که چی بشه؟ :(
محلول گرافیت رساناست و اگر روی مدار بریزید باعث اتصالی تمام قطعات با هم میشه

كوهيار جان اون چيزي كه دست منه روش نوشته

(در مدارهاي چاپي وكليد هاي مدارهاي الكتريكي)

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 6:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
dafous m.f.d نوشته است:
مهندس حمد عزیز
من میخوام برنامه مدار شما رو دوباره بنویسم و اصلش رو برای دوستان منتشر کنم نه دمو رو
هرچند ممکنه کمی وقتم رو بگیره ولی از حالت انحصاری در میاد و بزودی هم منتشرش میکنم

در خصوص دعوت به همکاری متاسفانه سطح اطلاعات شما در باره سیستمهای کنترل خطی و همچنین رابطه فاز با دامنه و ارتباط پاسخ فرکانسی ضربه نامتناهی خیلی پایینه قطب سیستم و صفر سیستم ورعایت اینها و پنجره پاسخ فرکانسی در پهنای باند متغییر مطالبی هستند که باید مطالعه کنیم
ازقدیم گفتند هر گردی گردو نمیشه
اون برداشتی که شما ازdsp دارین همانی نیست که من دارم شما فکر میکنی dspیعنی پردازش سیگنال دریافتی ازadcهست که تنها بازی با اعداد وریافتی ازadc هست وللی موضوع متفاوت تر از اینهاست و انتیگرالگیری از سری فوریه میدانم البته انتیگرالگیری شما در باره زمانی هست نه بازه فرکانسی
بزار اینگونه راهنمایی کنم که میدان مغناطیسی لوپ بایدdspباشه وانتیگرالگیری هم باید از انتیگرالگیری از سری فوریه باشه
شدت میدان مغناطیسی با عکس مجزور فاصله مرتبط هست و تنها. راه غلبه بر این مسئله استفاده ازdsp هست و انتیگرالگیری از سری فوریه
که بتوانی همان شدت خروجی رو از آیسی پیشتقویت به adcرو بگیری
اگه فاصله فلز از لوپ 2 برابر بشه شدت پاسخدهی آیسی پیشتقویت یکچهارم میشه که تنها با روش من میتونی متعادل کنی البته برای 3 برابر و 4 برابر و 5 برابر هم میشه کارهایی کرد و اصلا نیاز به پردازنده dspنیست از یک میکروکنترلرavrهم میشه استفاده کنی در حد خیلی بالا
شما کار آنچنان مهمی از دید علمی انجام نداده اید تنها کاری که کردین گرفتن چند نمونه ومقایسه آنها با حالت بالانس ولی من صحبت از تکنولوژی خاصی میزنم که در فلزیابهایی نظیر لورنز ومینلب و گرت استفاده میشه
خلاصه من آنچنان نیازی به سورس شما ندارم چون شاید اصلا در مدارم بدرد نخوره
ولی فرصت خوبی رو از دست دادی دوست عزیز
میتونستی اطلاعات زیادی کسب کنی
موفق باشی

ناصرخان کدوم یک از حرف ها ووعده های شما تابه الان عملی شده که این دومیش باشه؟فقط هرازگاهی تشریف میارین یک تزی میدیومیری [-X

:-J چه شخصیت با حالی :)) :))
اگه شما از مهندس وارد تری ماجرای انتگرال گیری حل کن :))
اگه هم کسی نظری داره مثل ادم بیاد بگه تا پروزه با پیش رفت بیش تری ادامه پیدا کنه (نه این که از جای دیگه بسوزه و کاری کنه که بگه منم اره )
خداییش تا حالا 8 تا مدار ساختم همه عالی (عکسم خاستی میدم نگی الکی میگم ) البته من کوچیک ترم از این حرفام ولی خداییش دارم رو مدار کار میکنم (یه کاری رو دلتا کردم هم عمق زیاد شد هم ثبات ولی مصرف باتری به شدت زیاد شده .
ولی به احتمال 90% نتونم رو این مدار پیاده کنم ( ادعا هم ندارم)

دوستان پست اخر یارو هم نگا کنید کاملا بو سوز میاد (اطلاعات بده تا اطلاعات بدم)

:D ایا اگه فقط برای فروش نباشه نیازی به ورزن بدون محدودیت خاموش روشن شدن هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 7:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

dafous m.f.d نوشته است:
مهندس حمد عزیز
من میخوام برنامه مدار شما رو دوباره بنویسم و اصلش رو برای دوستان منتشر کنم نه دمو رو
هرچند ممکنه کمی وقتم رو بگیره ولی از حالت انحصاری در میاد و بزودی هم منتشرش میکنم
در خصوص دعوت به همکاری متاسفانه سطح اطلاعات شما در باره سیستمهای کنترل خطی و همچنین رابطه فاز با دامنه و ارتباط پاسخ فرکانسی ضربه نامتناهی خیلی پایینه قطب سیستم و صفر سیستم ورعایت اینها و پنجره پاسخ فرکانسی در پهنای باند متغییر مطالبی هستند که باید مطالعه کنیم
ازقدیم گفتند هر گردی گردو نمیشه
اون برداشتی که شما ازdsp دارین همانی نیست که من دارم شما فکر میکنی dspیعنی پردازش سیگنال دریافتی ازadcهست که تنها بازی با اعداد وریافتی ازadc هست وللی موضوع متفاوت تر از اینهاست و انتیگرالگیری از سری فوریه میدانم البته انتیگرالگیری شما در باره زمانی هست نه بازه فرکانسی
بزار اینگونه راهنمایی کنم که میدان مغناطیسی لوپ بایدdspباشه وانتیگرالگیری هم باید از انتیگرالگیری از سری فوریه باشه
شدت میدان مغناطیسی با عکس مجزور فاصله مرتبط هست و تنها. راه غلبه بر این مسئله استفاده ازdsp هست و انتیگرالگیری از سری فوریه
که بتوانی همان شدت خروجی رو از آیسی پیشتقویت به adcرو بگیری
اگه فاصله فلز از لوپ 2 برابر بشه شدت پاسخدهی آیسی پیشتقویت یکچهارم میشه که تنها با روش من میتونی متعادل کنی البته برای 3 برابر و 4 برابر و 5 برابر هم میشه کارهایی کرد و اصلا نیاز به پردازنده dspنیست از یک میکروکنترلرavrهم میشه استفاده کنی در حد خیلی بالا
شما کار آنچنان مهمی از دید علمی انجام نداده اید تنها کاری که کردین گرفتن چند نمونه ومقایسه آنها با حالت بالانس ولی من صحبت از تکنولوژی خاصی میزنم که در فلزیابهایی نظیر لورنز ومینلب و گرت استفاده میشه
خلاصه من آنچنان نیازی به سورس شما ندارم چون شاید اصلا در مدارم بدرد نخوره
ولی فرصت خوبی رو از دست دادی دوست عزیز

میتونستی اطلاعات زیادی کسب کنی
موفق باشی

ناصر عزيز من دقيقا تمام پست هاي شما در تمام تاپيك ها مخصوصا تاپيك ام دي ال مطالعه كردم..اوايل فكر ميكردم يه چيزي حاليته.بعدا متوجه تناقص هاي بسياري در پست هات شدم..الان فهميدم هيچي حاليت نيسن .فقط يه سري كلمات غلمبه ياد گرفتي هي تكرار ميكني.واقعا كسي كه براي نوشتن يه برنامه ساده چند خطي انتگرال گيري و يا ديلي دست پيش يكي ديگه دراز ميكنه .من يكي.فاتحشو.خوندم.كاري كه خود من با چند خط بثنامه سلده و يه ميكروي اتمگ 32 به راحتي انجام دادم .تازه رشته تحصيليم هم نه برنامه نويسي هستش نه كامپيوتر. و نه الكترونيك.در ثاني من نميدونم اين تخليل در خوزه فركانس چه مفهمولي براي مدار فلزياب.داره.مگه ما اينجا فركانس متغير داريم!.بعدشم دي اس پي كه خود لونرز اسنفاده ككرده همچين به برد اين فلزياب زياد نكرده.كه تو بخواي دوباره نويسي كني و به برد دو برابر.فلزياب حميد برسي.اين كار همون چرخوندن لقمه از پشت سره.من تمام مدار حميد رو با پي اس تحليل كردم بايد بگم واقعا يه طرح هوشمندانه و.يه شاهكاره.خلاصه بگم داداش نميشه بيشتر از اين ر و تقويت گيرندگي مدار كار كرد ون عملا به حوزه نويز ي كه محيط وجود دارد وارد ميشوبم. و ثبات از بين ميرود.خلاصه همه حرفا اينه كه ت و يه مريضي رواني كه الان اسمش خاطرم نيست داري.

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 7:12pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mohsen90 نوشته است:
کوهیار نوشته است:
mohsen90 نوشته است:
سلام اقا حميد من محلول گرافيت كه ساخت هلند هست. تهيه كردم براي شيلدكردن لوپ ولي منصرف شدم مي تونم اين محلول رو رومدار بريزم

درود برشما
دوست عزیز بریزید رو مدار که چی بشه؟ :(
محلول گرافیت رساناست و اگر روی مدار بریزید باعث اتصالی تمام قطعات با هم میشه

كوهيار جان اون چيزي كه دست منه روش نوشته

(در مدارهاي چاپي وكليد هاي مدارهاي الكتريكي)

درود
دوست من اگه یه تصویر بزارید بهتر میشه دربارش نظر داد.
بطور کلی این رو خدمت شما عرض کنم :
برای اینکه مثلا قسمت مدار رو از نظر نویز شیلد کنید روش کار به اینشکل هست که شما باید شیلد رو دور مدار بپیچید و مدار رو بطور کامل بپوشونید ولی شیلد با هیچ نقطه ای از مدار اتصالی یا تماس نداشته باشه و فقط با یک اتصال کوتاه به نقطه ی شیلد مدار وصل بشه مثل یه تکه سیم .
البته این سیستم واقعا نیازی به شیلد اون هم در مدار نداره و نویز هم عمدتا از لوپ وارد مدار میشه و البته باز هم بگم از شیلد گرافیتی بیشتر برای کاهش اثرات زمین استفاده میشه تا نویز و هدف اصلی هم همون هست.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 7:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ناصر جان اگه اطلاعات داري بزار تا همه استفاده بكنن.والا اگه نداري ولش كن و بي خودي حرف نزن.اين همه آدم دارن بهت حرف هايي ميزنن كه اگه من بودم كلا عضويتم و لغو ميكردم.من با جديت دارم ميگم اگه واقعا چيزي داري كه فكر ميكني برتر از مدار فلزجو هست بزار تا اين ادعارو ثابت كني :^o [-X :-Q [-X :YMPEACE:

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 7:30pm
آواتار کاربر

ayhan نوشته است:
ناصر جان اگه اطلاعات داري بزار تا همه استفاده بكنن.والا اگه نداري ولش كن و بي خودي حرف نزن.اين همه آدم دارن بهت حرف هايي ميزنن كه اگه من بودم كلا عضويتم و لغو ميكردم.من با جديت دارم ميگم اگه واقعا چيزي داري كه فكر ميكني برتر از مدار فلزجو هست بزار تا اين ادعارو ثابت كني :^o [-X :-Q [-X :YMPEACE:

سلام
کلی اطلاعات دارم که از همه مهمتر بدرد مهندس حمید میخوره
من با مهندس حمید تبادل اطلاعات میکنم و فقط بخاطر ایشون برگشتم و اگه دوستان نمیخواهند در اینجا فعالیت کنم میتونم برگردم
دوستی با هر که کردم خصم مادر زاد شد
آشیان هر جا گذیدم خانه ی صیاد شد :D ;)

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 7:41pm
آواتار کاربر

متاسفانه تمامی افرادی که به پرو پای بنده و امثال بنده در این انجمن می پیچند از کاربران معمولی هستند که حتی نمیدانند پالس چیست و فرق بین الکتریسیته و مغناطیس رو نمیدونند
شماها بگین آیا ظرفیت در اینجا هست که بشه دو کلام علمی و عملی مداری رو بجایی رسوند [-X ~X( :-?
و اما تالار عزیز
در جواب شما باید بگم که این مورد سورس برنامه فلزیاب مهندس حمید رو همین امشب مینویسم چون الان مدارش رو ندارم و تا بحال نساختمش از یکی از دوستان خواستم تا مدارش رو برام بیاره تا برنامه نویسیش رو باز نویسی کنم و بزودی هگز رو میزارم
فعلا اینها رو میزارم تا دوستان استفاده کنند
پیوست:
ffff.JPG

پیوست:
felezgoo.tesla.rar

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط dafous m.f.d در پنج شنبه 15 مرداد1394 - 8:07pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 7:48pm

dafous m.f.d نوشته است:
متاسفانه تمامی افرادی که به پرو پای بنده و امثال بنده در این انجمن می پیچند از کاربران معمولی هستند که حتی نمیدانند پالس چیست و فرق بین الکتریسیته و مغناطیس رو نمیدونند
شماها بگین آیا ظرفیت در اینجا هست که بشه دو کلام علمی و عملی مداری رو بجایی رسوند [-X ~X( :-?

ناصر خان خودتوناراحت نکن استاد
اینا نمیدونن شما چه آدم خوش قول و استادی هستی.
دوستان اگر الان تسلا زنده بود اسم وعکس ناصرو بجای آیدیش میزاشت
مگه میشه مگه داریم
:-o :D

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 8:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

dafous m.f.d نوشته است:
ayhan نوشته است:

سلام
کلی اطلاعات دارم که از همه مهمتر بدرد مهندس حمید میخوره
من با مهندس حمید تبادل اطلاعات میکنم و فقط بخاطر ایشون برگشتم و اگه دوستان نمیخواهند در اینجا فعالیت کنم میتونم برگردم
دوستی با هر که کردم خصم مادر زاد شد
آشیان هر جا گذیدم خانه ی صیاد شد :D ;)

ببين داداش گلم من درسته يه كاربر معمولي هستم ولي من نگفتم پالس چي هست و از اين حرفا .من گفتم اگه واقعا ادعا داري كه يه فلزيابي رو مهندسي معكوس كردي بزار تا ما هم استفاده كنيم

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 8:05pm
آواتار کاربر

آیهان عزیز
منظورم شما نبودین دوست عزیز سوء تفاهم نشه داداش

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 8:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1195 , 1196 , 1197 , 1198 , 1199 , 1200 , 1201 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 446 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure