انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:18am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1196 , 1197 , 1198 , 1199 , 1200 , 1201 , 1202 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

dafous m.f.d نوشته است:
آیهان عزیز
منظورم شما نبودین دوست عزیز سوء تفاهم نشه داداش

خواهش ميكنم.اگه مداري داري كه فكر ميكني از مدار فالز جو برتر هست بزار .ما به مهندس حميد ارادت خاصي داريم .

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 8:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

dafous m.f.d نوشته است:
متاسفانه تمامی افرادی که به پرو پای بنده و امثال بنده در این انجمن می پیچند از کاربران معمولی هستند که حتی نمیدانند پالس چیست و فرق بین الکتریسیته و مغناطیس رو نمیدونند
شماها بگین آیا ظرفیت در اینجا هست که بشه دو کلام علمی و عملی مداری رو بجایی رسوند [-X ~X( :-?

کاربر ساده ینی هیچی حالیش نیست ؟؟؟پس اساتیدی که اصلا عضو نیستن دیگه باید برن سر فلکه ... ;)

داش من نمیدونم چند سالته ؟؟ولی کمتر از 20 باید باشی
یک دفعه پست هات رو بخون ببین چی برداشت میشه .

در ضمن ما که ندیدیم اطلاعاتی بدی .. :^o .

من احمق..... فرق پالس و در خونمونم نمیدونم چیه ولی میدونم امکان نداره یه دستگاه پالسی بتونه عمق دوبرابر این دستگاه داشته باشه [-X
یه کم در مورد دستگاه پالسی مطالعه کن (ببین از نظر فیزیکی امواج پالسی چقدر برد قابل بازگشتی داره تو خاک ....)

شاید بشه عمق رو 15% نهایتا اضافه کرد . که کار یکی مثل شما نیس .

البته همه حرفام حرف مفته . تب دارم :ymsick: 8-} 8-}

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 8:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

dafous m.f.d نوشته است:
شکیب عزیز
باید خدمتتان عرض کنم که من هیچ قولی به کسی نمیدم و اگر هم قولی بدم تا جایی که در توانم باش به قولم عمل میکنم
در خصوص فلزیابهای منتشر شده در نت فکر نکنم کسی اونقدر سخاوتمند باشه که یک مدار شرکتی حرفه ای رو مهندسی معکوس کنه و در نت عمومی کنه
هر چند همین الان هم میتونم مدارات حرفه ای زیادی رو عمومی کنم ولی چرا باید از این کارها بکنم ؟؟؟؟!
آیا اگه خود شما باشین این کار رو میکنین
به نظر من در اینجور کارها تنها روشی که پیش میره تبادل هست یعنی اطلاعاتی رو بدی ودر قبالش اطلاعات بگیری @};-

درود بر شما مهندس ناصر عزیز @};- خوشحالم شما در ایران حضور دارید! چون چند تا از بچه ها گفتند عکس شما رو تو تلوزیون ملی اسراییل دیدن که سازمان موساد اعلام کرده بود شما رو به دلیل مهندسی مع کوس هواپیمای RQ170 از ایران دزدیده بودند . و یکسری هم گفتند شما برای ابوبکر البغدادی مین یاب حر فه ای میسازید . :D پس همش شایعه بود خدا رو شکر

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 8:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

dafous m.f.d نوشته است:
متاسفانه تمامی افرادی که به پرو پای بنده و امثال بنده در این انجمن می پیچند از کاربران معمولی هستند که حتی نمیدانند پالس چیست و فرق بین الکتریسیته و مغناطیس رو نمیدونند
شماها بگین آیا ظرفیت در اینجا هست که بشه دو کلام علمی و عملی مداری رو بجایی رسوند [-X ~X( :-?
و اما تالار عزیز
در جواب شما باید بگم که این مورد سورس برنامه فلزیاب مهندس حمید رو همین امشب مینویسم چون الان مدارش رو ندارم و تا بحال نساختمش از یکی از دوستان خواستم تا مدارش رو برام بیاره تا برنامه نویسیش رو باز نویسی کنم و بزودی هگز رو میزارم
فعلا اینها رو میزارم تا دوستان استفاده کنند
پیوست:
ffff.JPG

پیوست:
felezgoo.tesla.rar

ناصرخان این فایل هگزی که گزاشتین اولا دستت دردنکنه دوما چراهمش کویل ارورمیده تالوپ وصل نباشه داخل منو نمیشه رفت!

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 9:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا شکیب فایل هگز کجا بود اخه تو چقدر ساده ای !

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 9:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا اسدف توفایلی که ناصرقرارداده سورسشم هست حالا کاری نداریم فایل هگزشو ریختم امتحان کردم وقتی لوپ وصل نیست کویل ارورفقط روالسیدی نمایش داده میشه و لوپم وصله همش کویل ارور داره.

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
آقا اسدف توفایلی که ناصرقرارداده سورسشم هست حالا کاری نداریم فایل هگزشو ریختم امتحان کردم وقتی لوپ وصل نیست کویل ارورفقط روالسیدی نمایش داده میشه و لوپم وصله همش کویل ارور داره.

:)) :)) :))
قسمت انتگرال گیری مشکل داره و .....
coil error ماله همینه
کاری نداره ظاهرا چیزی درست کرد ولی اصل موضوع ریزه کاریاشه (باید بفهمی )

همه ادم ها تقریبا مثل هم اند از نظر ظاهر (دست پا و...) ولی یکیشون دزد میشه یکی دانشمند ...در مرد این دستگاه هم همینه ;;)

آخرین بار توسط PAYAM20 در پنج شنبه 15 مرداد1394 - 9:52pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 9:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ای بابا

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 9:50pm

سلام خدمت مهندس حمید و بقیه دوستان
بعد از مدتها بلاخره مدارو تموم و تست کردم ونتیجه تست
با لوپ 30 سانت عنکبوتی 22 دور سیم 0.5
دیلی اتو 11 +40 دستی
فرکانس 200
پهنای پالس 160
انتگرال 30
حساسیت 16
اسپید 1
سکه 200 تومانی 40 سانت
انگشتر نقره 35 سانت
قوطی فلزی 10 سانتی 75
حذف اهن در درجه 4

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 9:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس جان خسته نباشی.برای دیلی اتمات 21 و دستی 40 {لوپ یک در یک} . انتگرال چند باشه خوبه؟ممنونم @};- @};- @};-

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 10:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1196 , 1197 , 1198 , 1199 , 1200 , 1201 , 1202 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Milad.021 و 472 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure