انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 6:57am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1197 , 1198 , 1199 , 1200 , 1201 , 1202 , 1203 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همگی
مهم نیست اگر کسی پیدا بشه که قویترین مدارها را داشته باشه و سطح علمی و فنی بالاتر از مهندس حمید داشته باشد ولی مطمئن باشید که خیلی بعید است کسی پیدا بشه که نصف مهندس هم معرفت داشته باشه که بیاد بدون چشم داشت مداری را حتی اگر خیلی ساده یا کپی باشد را عمومی کند و خودش بالا سرش بایستد و به سئوالات بسیار تکراری پاسخ دهد و دوستان را در مسیر درست راهنمایی کند

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 10:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و درود بی پایان بر مهندس حمید عزیز. بنده نیز به سهم خودم بابت ورژن جدید کمال تشکر و سپاسم رو عرض میکنم. @};- @};- راستی مهندس جون؛ چون بنده همه صفحات فایل توضیحات رو پرینت میگیرم میخواستم بدونم تغییرات از کدوم صفحه به بعد اعمال شده تا اونارو پرینت مجدد بگیرم. ممنونم.

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 10:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
dafous m.f.d نوشته است:
شکیب عزیز
باید خدمتتان عرض کنم که من هیچ قولی به کسی نمیدم و اگر هم قولی بدم تا جایی که در توانم باش به قولم عمل میکنم
در خصوص فلزیابهای منتشر شده در نت فکر نکنم کسی اونقدر سخاوتمند باشه که یک مدار شرکتی حرفه ای رو مهندسی معکوس کنه و در نت عمومی کنه
هر چند همین الان هم میتونم مدارات حرفه ای زیادی رو عمومی کنم ولی چرا باید از این کارها بکنم ؟؟؟؟!
آیا اگه خود شما باشین این کار رو میکنین
به نظر من در اینجور کارها تنها روشی که پیش میره تبادل هست یعنی اطلاعاتی رو بدی ودر قبالش اطلاعات بگیری @};-

درود بر شما مهندس ناصر عزیز @};- خوشحالم شما در ایران حضور دارید! چون چند تا از بچه ها گفتند عکس شما رو تو تلوزیون ملی اسراییل دیدن که سازمان موساد اعلام کرده بود شما رو به دلیل مهندسی مع کوس هواپیمای RQ170 از ایران دزدیده بودند . و یکسری هم گفتند شما برای ابوبکر البغدادی مین یاب حر فه ای میسازید . :D پس همش شایعه بود خدا رو شکر

=)) =)) =)) =)) =)) =)) البته مهمترین طرح ایشون که مزید بر علت ربوده شدنش بوده رو نگفتین؛ مهندسی معععع کوس موشکای فوق پیشرفته S-300 و 400 :D

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 10:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

talar نوشته است:
dafous m.f.d نوشته است:
مهندس حمد عزیز
من میخوام برنامه مدار شما رو دوباره بنویسم و اصلش رو برای دوستان منتشر کنم نه دمو رو
هرچند ممکنه کمی وقتم رو بگیره ولی از حالت انحصاری در میاد و بزودی هم منتشرش میکنم
در خصوص دعوت به همکاری متاسفانه سطح اطلاعات شما در باره سیستمهای کنترل خطی و همچنین رابطه فاز با دامنه و ارتباط پاسخ فرکانسی ضربه نامتناهی خیلی پایینه قطب سیستم و صفر سیستم ورعایت اینها و پنجره پاسخ فرکانسی در پهنای باند متغییر مطالبی هستند که باید مطالعه کنیم
ازقدیم گفتند هر گردی گردو نمیشه
اون برداشتی که شما ازdsp دارین همانی نیست که من دارم شما فکر میکنی dspیعنی پردازش سیگنال دریافتی ازadcهست که تنها بازی با اعداد وریافتی ازadc هست وللی موضوع متفاوت تر از اینهاست و انتیگرالگیری از سری فوریه میدانم البته انتیگرالگیری شما در باره زمانی هست نه بازه فرکانسی
بزار اینگونه راهنمایی کنم که میدان مغناطیسی لوپ بایدdspباشه وانتیگرالگیری هم باید از انتیگرالگیری از سری فوریه باشه
شدت میدان مغناطیسی با عکس مجزور فاصله مرتبط هست و تنها. راه غلبه بر این مسئله استفاده ازdsp هست و انتیگرالگیری از سری فوریه
که بتوانی همان شدت خروجی رو از آیسی پیشتقویت به adcرو بگیری
اگه فاصله فلز از لوپ 2 برابر بشه شدت پاسخدهی آیسی پیشتقویت یکچهارم میشه که تنها با روش من میتونی متعادل کنی البته برای 3 برابر و 4 برابر و 5 برابر هم میشه کارهایی کرد و اصلا نیاز به پردازنده dspنیست از یک میکروکنترلرavrهم میشه استفاده کنی در حد خیلی بالا
شما کار آنچنان مهمی از دید علمی انجام نداده اید تنها کاری که کردین گرفتن چند نمونه ومقایسه آنها با حالت بالانس ولی من صحبت از تکنولوژی خاصی میزنم که در فلزیابهایی نظیر لورنز ومینلب و گرت استفاده میشه
خلاصه من آنچنان نیازی به سورس شما ندارم چون شاید اصلا در مدارم بدرد نخوره
ولی فرصت خوبی رو از دست دادی دوست عزیز

میتونستی اطلاعات زیادی کسب کنی
موفق باشی

ناصر عزيز من دقيقا تمام پست هاي شما در تمام تاپيك ها مخصوصا تاپيك ام دي ال مطالعه كردم..اوايل فكر ميكردم يه چيزي حاليته.بعدا متوجه تناقص هاي بسياري در پست هات شدم..الان فهميدم هيچي حاليت نيسن .فقط يه سري كلمات غلمبه ياد گرفتي هي تكرار ميكني.واقعا كسي كه براي نوشتن يه برنامه ساده چند خطي انتگرال گيري و يا ديلي دست پيش يكي ديگه دراز ميكنه .من يكي.فاتحشو.خوندم.كاري كه خود من با چند خط بثنامه سلده و يه ميكروي اتمگ 32 به راحتي انجام دادم .تازه رشته تحصيليم هم نه برنامه نويسي هستش نه كامپيوتر. و نه الكترونيك.در ثاني من نميدونم اين تخليل در خوزه فركانس چه مفهمولي براي مدار فلزياب.داره.مگه ما اينجا فركانس متغير داريم!.بعدشم دي اس پي كه خود لونرز اسنفاده ككرده همچين به برد اين فلزياب زياد نكرده.كه تو بخواي دوباره نويسي كني و به برد دو برابر.فلزياب حميد برسي.اين كار همون چرخوندن لقمه از پشت سره.من تمام مدار حميد رو با پي اس تحليل كردم بايد بگم واقعا يه طرح هوشمندانه و.يه شاهكاره.خلاصه بگم داداش نميشه بيشتر از اين ر و تقويت گيرندگي مدار كار كرد ون عملا به حوزه نويز ي كه محيط وجود دارد وارد ميشوبم. و ثبات از بين ميرود.خلاصه همه حرفا اينه كه ت و يه مريضي رواني كه الان اسمش خاطرم نيست داري.

فکر کنم اسم این نوع مریضی سندرم هپاتیت ورم لورالمعده پزوریازیسم آپاندیس آخناتون باشه فکرکنم منظورت همین بود

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام حمید خان
مدار من تموم شد ابتدا ولتاژهارو گرفتم رگولاتور 5 ولت ایراد داشت تعویض کردم ولتاژها 11.92 - 9.47 - 4.98 ولی دستگاه بالا نمیاد!! ~X(میکرو رو هم با پروگرمری که داشتم و همونی هستش که شما توصیه کردید و با همین نرم افزار مورد تایید شما پروگرم کردم!ممکنه از میکرو باشه؟؟ واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه که وقت شمارو میگیرم...لطف میکنید راهنمایی کنید؟
ممنونم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 15 مرداد1394 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
kdj نوشته است:
سلام حمید خان
مدار من تموم شد ابتدا ولتاژهارو گرفتم رگولاتور 5 ولت ایراد داشت تعویض کردم ولتاژها 11.92 - 9.47 - 4.98 ولی دستگاه بالا نمیاد!! ~X(میکرو رو هم با پروگرمری که داشتم و همونی هستش که شما توصیه کردید و با همین نرم افزار مورد تایید شما پروگرم کردم!ممکنه از میکرو باشه؟؟ واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه که وقت شمارو میگیرم...لطف میکنید راهنمایی کنید؟
ممنونم

اگه موقع روشن کردن دستگاه صداس تک بوق بیاد مدارتون درسته مشکل از السیدی هست

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 15 مرداد1394 - 12:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mani1063 نوشته است:
kdj نوشته است:
سلام حمید خان
ممنونم

اگه موقع روشن کردن دستگاه صداس تک بوق بیاد مدارتون درسته مشکل از السیدی هست

با تشکر از شما درست شد \:d/
ایراد از خودم بود موقع پروگرم کردن یه سوتی دادم ! X_X به جای رایت آل رایت فیوز بیتهارو فقط زدم!!!اونم به خاطر اینه که از دیشب نخوابیدم و مشغول دستگاه بودم (-| به لطف حمید خان و توضیحات کاملشون دستگاه تک هندل روشن شد :ymapplause:
بازم ازمهندس و همه شما تشکر میکنم @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 15 مرداد1394 - 12:26am

m.m.s نوشته است:
mirza نوشته است:
سلام پوريا جان و بقيه دوستان
ميشه آموزش پروگرام با stk500 رو برام بذاري .من با كد ويژن انجام دادم بعد از روشن كردن دستگاه فقط demo به نمايش در مي آيد.

فیوز بیتها صحیح نیستن.
اینم آموزش به اهتمام hamedkk
@};- @};-

سلام و شب بهخیر به مهندس وهمه
ممنون از فایل راهنما
من دقیقا از روی راهنمای فایل میکرو رو پروگرام کردم ولی باز هم فقط دمو میاد.
پروگرامر من هم مدلش با مدل فایل فرق داره و جامپر هاشو طبق راهنمای خودش گذاشتم ، باید عوضشون کنم!؟
یک مسئله دیگه اینکه کلیدهارو نصب نکردم ممکنه علتش این باشه

جمعه 15 مرداد1394 - 12:31am
آواتار کاربر

دوستان
مثل اینکه مهندس حمید و افرادش از سانسور اطلاعات خسته نمیشه و این کارها تا کی میتونه ادامه داشته باشه خدا میدونه
همین یک ساعت پیش من اطلاعاتی در مورد این مدار قرار دادم که متاسفانه حذف شدند
واقعا جای بسی تآسف هست
لا اقل میزاشتین 1 روز بمونند شاید بدرد بنده خدایی میخوردند

:-o :-o :-o :-o :-o :-o
پیوست:
ffff.JPG

آخرین بار توسط dafous m.f.d در جمعه 15 مرداد1394 - 1:00am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 15 مرداد1394 - 12:51am
مدیر سایت
مدیر سایت

karimi1000 نوشته است:
سلام مهندس جان خسته نباشی.برای دیلی اتمات 21 و دستی 40 {لوپ یک در یک} . انتگرال چند باشه خوبه؟ممنونم @};- @};- @};-

با سلام
تأكيد ميكنم دوستان حتماً حتماً فايل راهنماي جديد كه سرشار از تجربه و تنضيمات اصولي با برنامه جديد هست رو چندين بار مطالعه كنيد و نكات كليدي رو نسخه برداري كنيد تا اپراتوري خوبي با اين دستگاه حرفه اي داشته باشيد ! تمام سوالات اپراتوري شما در متن بصورت واضح شرح داده شده ، خواهشمنديم بخوبي مطالعه بفرمائيد ! مخصوصاً از صفحه 17 تا اخر فايل متني رو دقيق بخونيد .. متشكريم
@};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در جمعه 15 مرداد1394 - 12:58am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 15 مرداد1394 - 12:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1197 , 1198 , 1199 , 1200 , 1201 , 1202 , 1203 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 384 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure