انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:53am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1198 , 1199 , 1200 , 1201 , 1202 , 1203 , 1204 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

mirza نوشته است:
m.m.s نوشته است:
mirza نوشته است:
سلام پوريا جان و بقيه دوستان
ميشه آموزش پروگرام با stk500 رو برام بذاري .من با كد ويژن انجام دادم بعد از روشن كردن دستگاه فقط demo به نمايش در مي آيد.

فیوز بیتها صحیح نیستن.
اینم آموزش به اهتمام hamedkk
@};- @};-

سلام و شب بهخیر به مهندس وهمه
ممنون از فایل راهنما
من دقیقا از روی راهنمای فایل میکرو رو پروگرام کردم ولی باز هم فقط دمو میاد.
پروگرامر من هم مدلش با مدل فایل فرق داره و جامپر هاشو طبق راهنمای خودش گذاشتم ، باید عوضشون کنم!؟
یک مسئله دیگه اینکه کلیدهارو نصب نکردم ممکنه علتش این باشه

خوب بايد هم دمو بياد ! پروگرم شما درسته ، پس فايل رو خوب نخونديد ! اين دستگاه به دليل جلوگيري از سوء استفاده افراد سودجو بصورت دمو ارائه شده و براي كساني هست كه براي خودشون ميسازن يا اطرافيانشون كه مصرف كننده هستن و تعداد دفعات خاموش و روشن شدن هم محدود هست

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 15 مرداد1394 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

dafous m.f.d نوشته است:
مهندس حمد عزیز
من میخوام برنامه مدار شما رو دوباره بنویسم و اصلش رو برای دوستان منتشر کنم نه دمو رو
هرچند ممکنه کمی وقتم رو بگیره ولی از حالت انحصاری در میاد و بزودی هم منتشرش میکنم
در خصوص دعوت به همکاری متاسفانه سطح اطلاعات شما در باره سیستمهای کنترل خطی و همچنین رابطه فاز با دامنه و ارتباط پاسخ فرکانسی ضربه نامتناهی خیلی پایینه قطب سیستم و صفر سیستم ورعایت اینها و پنجره پاسخ فرکانسی در پهنای باند متغییر مطالبی هستند که باید مطالعه کنیم
ازقدیم گفتند هر گردی گردو نمیشه
اون برداشتی که شما ازdsp دارین همانی نیست که من دارم شما فکر میکنی dspیعنی پردازش سیگنال دریافتی ازadcهست که تنها بازی با اعداد وریافتی ازadc هست وللی موضوع متفاوت تر از اینهاست و انتیگرالگیری از سری فوریه میدانم البته انتیگرالگیری شما در باره زمانی هست نه بازه فرکانسی
بزار اینگونه راهنمایی کنم که میدان مغناطیسی لوپ بایدdspباشه وانتیگرالگیری هم باید از انتیگرالگیری از سری فوریه باشه
شدت میدان مغناطیسی با عکس مجزور فاصله مرتبط هست و تنها. راه غلبه بر این مسئله استفاده ازdsp هست و انتیگرالگیری از سری فوریه
که بتوانی همان شدت خروجی رو از آیسی پیشتقویت به adcرو بگیری
اگه فاصله فلز از لوپ 2 برابر بشه شدت پاسخدهی آیسی پیشتقویت یکچهارم میشه که تنها با روش من میتونی متعادل کنی البته برای 3 برابر و 4 برابر و 5 برابر هم میشه کارهایی کرد و اصلا نیاز به پردازنده dspنیست از یک میکروکنترلرavrهم میشه استفاده کنی در حد خیلی بالا
شما کار آنچنان مهمی از دید علمی انجام نداده اید تنها کاری که کردین گرفتن چند نمونه ومقایسه آنها با حالت بالانس ولی من صحبت از تکنولوژی خاصی میزنم که در فلزیابهایی نظیر لورنز ومینلب و گرت استفاده میشه
خلاصه من آنچنان نیازی به سورس شما ندارم چون شاید اصلا در مدارم بدرد نخوره
ولی فرصت خوبی رو از دست دادی دوست عزیز
میتونستی اطلاعات زیادی کسب کنی
موفق باشی

اول تشکر ازاقا حمید بخاطر نسخه جدید
دوما هم شدیدا ناراحت شدم که اقا حمید این فرصت طلایی رو از دست دادن =))

اقا ناصر ما از شما بجز حرف چیزی ندیدیم
اگه چیزی تو چنته داری رو کن مثل اقا حمید و بعضی دوستان دیگه
اگر هم نه که برو تو انجمن خودت رو MDL9500 یا شایدم MDL 10000 خودت کار کن و ما رو بحال خودمون بزار

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 15 مرداد1394 - 1:15am
مدیر کل
مدیر کل

micro نوشته است:
با سلام
استاد حمید یه سوالی دارم میشه بپرسم در مدار به جای lf357 از ad8055 استفاده نکردین؟

این آپ امپ بسیار پیشرفته ای هست و من هم تستش نکردم. فقط میشه گفت بسیار فراتر از حدی هست که برای یک فلزیاب پالسی نیازه! ممکنه جواب بده بشرطی که شرایط ولتاژ خروجیش مشابه 357 باشه. در صورت جواب دادن هم نتیجه نهایی چندان تفاوتی نداره.

جمعه 15 مرداد1394 - 1:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و درود
ناصر جان زیاد کتاب اپنهایم و جبه دار خوندی مخت دوووووووود شده. :D تو فلزیاب پالسی نیازی به تبدیل فوریه نیست چون معادلات پیچیده ای نداره که نتونی حل کنی ببری تو حوزه فرکانس .این تبدیلات برای سیستم های انتن و رادار و ... کاربدرد داره و کلا برا مخابرات خوبه لقمه رو زیاد نپیچون داداش قورتش بده مثل مهندس حمید ;)
یا حق

جمعه 15 مرداد1394 - 1:26am
مدیر کل
مدیر کل

shakib نوشته است:
ناصرخان این فایل هگزی که گزاشتین اولا دستت دردنکنه دوما چراهمش کویل ارورمیده تالوپ وصل نباشه داخل منو نمیشه رفت!

فایل هگزی که ایشون گذاشته نسخه 1.30 خود ماست که در عهد بوق منتشر کرده بودیم! ظاهرا ایشون تا الان که در نسخه 3.00 هستیم در جریان پیشرفتها نبودن! نسخه 1.30 که اصلا در برابر نسخه فعلی چیزی محسوب نمیشه.
در خصوص شبیه سازی هم باید اشاره کنم قسمت کلیدی که ADC میکرو باشه متاسفانه توسط پروتئوس قابل شبیه سازی نیست چون تایمینگ شبیه سازی در بخش ADC پروتئوس با میکروی واقعی خیلی تفاوت داره و این هم اشکال پروتئوس هست که همون اوایل متوجه شدم و لذا با توجه به دیتاشیت دقیق میکرو باقی مسائل رو صرفا روی مدار واقعی پیاده کردم! لذا خطای لوپ در شبیه سازی عادی هست. پس دوستان در جریان باشن بیشتر کار تا به اینجا صرفا روی مدار واقعی تست شده.

جمعه 15 مرداد1394 - 1:40am
مدیر کل
مدیر کل

saeed@1595 نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید و بقیه دوستان
بعد از مدتها بلاخره مدارو تموم و تست کردم ونتیجه تست
با لوپ 30 سانت عنکبوتی 22 دور سیم 0.5
دیلی اتو 11 +40 دستی
فرکانس 200
پهنای پالس 160
انتگرال 30
حساسیت 16
اسپید 1
سکه 200 تومانی 40 سانت
انگشتر نقره 35 سانت
قوطی فلزی 10 سانتی 75
حذف اهن در درجه 4

خسته نباشین.
نتیجه شما در مجموع بسیار خوب بوده و مشکلی مشاهده نمیکنم. فقط ظاهرا از نسخه قبلی استفاده کردین که توصیه میکنم آپدیت کنین!

جمعه 15 مرداد1394 - 1:42am
مدیر کل
مدیر کل

karimi1000 نوشته است:
سلام مهندس جان خسته نباشی.برای دیلی اتمات 21 و دستی 40 {لوپ یک در یک} . انتگرال چند باشه خوبه؟ممنونم @};- @};- @};-

ممنون.
در نسخه 3.00 بر اساس تستها و محاسبات ؛ ترجیحا بازه انتگرال پیشفرض رو به 44 تغییر دادم! حالا اینکه شما روی چند بذارین دیگه بسته به تجربه خودتون داره. با توجه به دیلی 40 اگر احساس کردین نویز زیادتر شده میتونین بازه انتگرال رو کم کنین. وگرنه هر چه بیشتر باشه کلا برد بیشتری خواهید داشت!

جمعه 15 مرداد1394 - 1:45am
آواتار کاربر

ganbari نوشته است:
با سلام و درود
ناصر جان زیاد کتاب اپنهایم و جبه دار خوندی مخت دوووووووود شده. :D تو فلزیاب پالسی نیازی به تبدیل فوریه نیست چون معادلات پیچیده ای نداره که نتونی حل کنی ببری تو حوزه فرکانس .این تبدیلات برای سیستم های انتن و رادار و ... کاربدرد داره و کلا برا مخابرات خوبه لقمه رو زیاد نپیچون داداش قورتش بده مثل مهندس حمید ;)
یا حق

دوست عزیز
بگذریم :D ;) :ymhug: :D :D :D :))

جمعه 15 مرداد1394 - 1:45am
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
سلام و درود بی پایان بر مهندس حمید عزیز. بنده نیز به سهم خودم بابت ورژن جدید کمال تشکر و سپاسم رو عرض میکنم. @};- @};- راستی مهندس جون؛ چون بنده همه صفحات فایل توضیحات رو پرینت میگیرم میخواستم بدونم تغییرات از کدوم صفحه به بعد اعمال شده تا اونارو پرینت مجدد بگیرم. ممنونم.

خواهش میکنم. ممنون از شما.
سوال خوبی کردین! :D اگر تیز بین باشین متوجه میشین حتی لیست قطعات هم در توضیحات خودش تغییراتی داشته! تغییر توضیحات تقریبا همه جای فایل بوده و گاهی فقط یک کلمه در یک جمله عوض شده که از نظر من درست تر بوده. برخی قسمتها هم کلا اصلاح شدن! توجه کنین دفعات زیادی فایل رو مطالعه کردم تا مطمئن بشم مسائلی که مد نظرم بوده بدرستی عنوان شده. لذا به همش نیاز دارین. تاکید میکنم بطور کامل!

جمعه 15 مرداد1394 - 1:48am
مدیر کل
مدیر کل

mirza نوشته است:
m.m.s نوشته است:
mirza نوشته است:
سلام پوريا جان و بقيه دوستان
ميشه آموزش پروگرام با stk500 رو برام بذاري .من با كد ويژن انجام دادم بعد از روشن كردن دستگاه فقط demo به نمايش در مي آيد.

فیوز بیتها صحیح نیستن.
اینم آموزش به اهتمام hamedkk
@};- @};-

سلام و شب بهخیر به مهندس وهمه
ممنون از فایل راهنما
من دقیقا از روی راهنمای فایل میکرو رو پروگرام کردم ولی باز هم فقط دمو میاد.
پروگرامر من هم مدلش با مدل فایل فرق داره و جامپر هاشو طبق راهنمای خودش گذاشتم ، باید عوضشون کنم!؟
یک مسئله دیگه اینکه کلیدهارو نصب نکردم ممکنه علتش این باشه

خسته نباشین.
احتمالا حافظه EEPROM میکروی شما بطور کامل بهم ریخته! در چنین شرایطی هر چقدر پروگرام کنین فایده نداره! توصیه میکنم به تب EEPROM رفته و دقت کنین همه کدها بصورت F باشه و سپس از منوی Write صرفا گزینه EEPROM رو بزنین تا حافظه میکرو بصورت اجباری با محتوای خالی باز نویسی بشه. قاعدتا مشکل شما حل میشه.
نصب کلید ها برای بالا اومدن مدار ضروری نیست.

جمعه 15 مرداد1394 - 1:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1198 , 1199 , 1200 , 1201 , 1202 , 1203 , 1204 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 389 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure