نویسنده |
پیغام |
ahamraj
کاربر فعال
|
بله دوست عزیز
|
جمعه 16 مرداد1394 - 11:43am |
|
|
faraz_223
|
حمید نوشته است: دوستان عزیز خوشحالم بعرضتون برسونم پس از وقفه ای یک ماه و نیمه بالاخره نسخه جدید 3.00 آماده شد و بهمراه فایل توضیحات جدید در پست اول تاپیک قرار گرفت. همینطور تصاویر ال سی دی دستگاه در پست دوم تاپیک هم با تصاویر نسخه 3.00 جایگزین شد. امکانات و تفاوتهای این نسخه به شرح زیر هست:
* نمایش FE برای آهن و NON-FE برای غیر آهن مشابه فلزیاب لورنز بهمراه قابلیت جدید میتر آهن. * تغییر کامل نمایش سطر اول ال سی دی در حالت کاوش و تفکیک و دیباگ. * باز نویسی بخشهای زیادی از برنامه به جهت دقیق تر و سریع تر شدن محاسبات و تایمینگ برنامه. * افزایش مقدار تنظیمات دیلی و بازه انتگرال به تناسب همدیگر. * کاهش حداقل فرکانس قابل تنظیم به 35 هرتز. * اضافه شدن گزینه Confirm Password برای تایید رمز عبور جدید. * تغییرات جزئی به شرح زیر : بهبود میتر مثبت و منفی ؛ افزایش سرعت سیستم حذف آهن ؛ بهبود سیستم آلارم نوری ؛ بهبود عملکرد فلزیاب روی فرکانسهای خیلی پایین و خیلی بالا ؛ بهبود ثبات کلی دستگاه.
با توجه به حجم تغییرات کلی و جزئی انجام شده از توضیح مورد به مورد خودداری میکنم و فقط قویا توصیه میکنم دوستان حتما فایل توضیحات جدید رو با دقت مورد مطالعه قرار بدن چرا که حاوی نکات جدید و مهم و همینطور اصلاحاتی نسبت به قبل هست که هم برای دوستان جدید که قصد ساخت دارن و هم دوستانی که قبلا مدار رو ساختن میتونه کاملا مفید باشه. فقط در خصوص سیستم تغییر تایمینگ در برنامه باید عرض کنم در این نسخه من از زوایای جدیدی به برنامه پرداختم و امواج اسکوپ و هماهنگی بین پالسها رو با حداکثر دقت مورد ارزیابی قرار دادم بلکه روی کارکرد دقیق تر فلزیاب موثر باشه. لذا با توجه به مسائل دقیق انجام شده با همون تنظیمات قبلی حدود 5 درصد هم مصرف باطری افزایش پیدا کرده! بهرحال از نظر بنده این نسخه بسیار قوی هست و درش بعضی مواردی که دوستان درخواست کرده بودن در حد امکان لحاظ شده و در عین حال ظاهر بسیار قشنگتری هم پیدا کرده! لذا امیدوارم رضایت دوستان رو جلب کنه. سلام مهندس من مدتی نبودم و گاه به گاه سر می زدم بسیار عالی ممنون از زحماتی که می کشید ، خدا خیرتون بده
|
جمعه 16 مرداد1394 - 11:45am |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
|
سلام و خسته نباشید دوستان چنتا 357 گرفتن که همه غلابی در اومدن از پلاستیکی گرفته تا فلزی nکه روی بدنش حکاکی شده بود که غلابی بودن حالا موندم از کجا بگیرم
|
جمعه 16 مرداد1394 - 12:04pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: mahmood51 نوشته است: سلام و درود بی پایان بر مهندس حمید عزیز. بنده نیز به سهم خودم بابت ورژن جدید کمال تشکر و سپاسم رو عرض میکنم. راستی مهندس جون؛ چون بنده همه صفحات فایل توضیحات رو پرینت میگیرم میخواستم بدونم تغییرات از کدوم صفحه به بعد اعمال شده تا اونارو پرینت مجدد بگیرم. ممنونم. خواهش میکنم. ممنون از شما. سوال خوبی کردین! اگر تیز بین باشین متوجه میشین حتی لیست قطعات هم در توضیحات خودش تغییراتی داشته! تغییر توضیحات تقریبا همه جای فایل بوده و گاهی فقط یک کلمه در یک جمله عوض شده که از نظر من درست تر بوده. برخی قسمتها هم کلا اصلاح شدن! توجه کنین دفعات زیادی فایل رو مطالعه کردم تا مطمئن بشم مسائلی که مد نظرم بوده بدرستی عنوان شده. لذا به همش نیاز دارین. تاکید میکنم بطور کامل! مهندس جون ممنون از بذل توجهت. ولی ایکاش این ناصرخانو یکم دیگه بازیش میدادی حیف شد محرومش کردی سبب انبساط خاطر شده بود.
|
جمعه 16 مرداد1394 - 12:39pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
|
جمعه 16 مرداد1394 - 1:03pm |
|
|
sajad p
|
سلام مهندس حمید عزیز بابت ورژن جدید که عملکردش خیلی بهتر شده ممنون الان یه تست تو خونه باهاش گرفتم که باعث تعجبم شد من دو قرقره سیم لاکی خونه داشتم چون سیم لاکی از مس خالصه خواستم ببینم حساسیتش به مس چطوره وقتی یکی از قرقره ها رو به لوپ نزدیک کردم دستگاه عدد منفی مینداخت ولی قرقره دومی رو نزدیک کردم بشدت دستگاه اونو با بوق قوی سنس میکرد ولی عدد تفکیک نمیداخت چیزی که باعث حیرتم شد این بود که دستگاه قرقره رو تا بیش از دو متر سنس میکرد اونم با لوپ پنجاه . بنظر شما اگه سیم پیچ دستگاه از جنس مثلا نقره باشه حساسیت دستگاه به اون فلز بیشتر میشه؟؟؟؟؟؟
|
جمعه 16 مرداد1394 - 1:10pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید عزیز سلام ممنون بابت ورزن جدیدتون خدایش این ورزن با ورزنهای قبلی خیلی از نظر ثبات توی زمین فرق میکنه نمایش عدد منفی خیلی کم شد ثبات دستگاه عالی شد قابلیتهای زیادی افزوده شد فقط این نظر بنده هستش برای دوستان دیگه نمیدونم چه جوری هستش بنظر من احساس میکنم برد دستگاه کمی کم شد وتو قسمت تفکیک سینی استیل و قوطی شیر خشک رو مثل مس و نقره و طلا غیر اهنی میزنه دلیلش و نمیدونم ایا دوستان تو تست به همچین موردی برخورد کردن یا نه باز هم ممنون از لطف مهندس حمید عزیز انشا الله در تمام مراحل زندگی موفق باشن
|
جمعه 16 مرداد1394 - 1:16pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
sajad p نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز بابت ورژن جدید که عملکردش خیلی بهتر شده ممنون الان یه تست تو خونه باهاش گرفتم که باعث تعجبم شد من دو قرقره سیم لاکی خونه داشتم چون سیم لاکی از مس خالصه خواستم ببینم حساسیتش به مس چطوره وقتی یکی از قرقره ها رو به لوپ نزدیک کردم دستگاه عدد منفی مینداخت ولی قرقره دومی رو نزدیک کردم بشدت دستگاه اونو با بوق قوی سنس میکرد ولی عدد تفکیک نمیداخت چیزی که باعث حیرتم شد این بود که دستگاه قرقره رو تا بیش از دو متر سنس میکرد اونم با لوپ پنجاه . بنظر شما اگه سیم پیچ دستگاه از جنس مثلا نقره باشه حساسیت دستگاه به اون فلز بیشتر میشه؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز دستگاه رو با قرقره سیم تست نکن . به علت این که حالت سلف داره عدد منفی بعضی اوقات نشون میده و....
|
جمعه 16 مرداد1394 - 1:45pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: اقا حمید عزیز سلام ممنون بابت ورزن جدیدتون خدایش این ورزن با ورزنهای قبلی خیلی از نظر ثبات توی زمین فرق میکنه نمایش عدد منفی خیلی کم شد ثبات دستگاه عالی شد قابلیتهای زیادی افزوده شد فقط این نظر بنده هستش برای دوستان دیگه نمیدونم چه جوری هستش بنظر من احساس میکنم برد دستگاه کمی کم شد وتو قسمت تفکیک سینی استیل و قوطی شیر خشک رو مثل مس و نقره و طلا غیر اهنی میزنه دلیلش و نمیدونم ایا دوستان تو تست به همچین موردی برخورد کردن یا نه باز هم ممنون از لطف مهندس حمید عزیز انشا الله در تمام مراحل زندگی موفق باشن منم همین مشکل دارم . مهندس فکر کنم یه جای کار میلنگه . با سینی استیل تست میکردم از 5 دفعه که به لوپ نزدیک میکردم فقط یک دفعه تفکیک درست نشون میده و حذف میکنه .(ورزن قدیمی کاملا درست کار میکرد) ولی از نظر ثبات بهتر شده
|
جمعه 16 مرداد1394 - 1:49pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
سلام .نبودن خازن 12 تانتانيوم ميتونه منجر به هنگ كردن و رفت يرگشت مكرر زود زود و بدون دستور به منو و بالانس باشه؟
|
جمعه 16 مرداد1394 - 2:07pm |
|
|
|