انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 11:01am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1202 , 1203 , 1204 , 1205 , 1206 , 1207 , 1208 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

سلام دوستان این تفکیکی که روی مدار هست خیلی ساده هست وقابل پیاده سازی روی تمامی فلز یابهای آنالوگ تک سمپل هست کافیست لبه پایین رونده موج اسیلاتور رو بیابی و فاصله زمان شروع انتیگرالگیری رو ازش کمتر یا بیشتر کنی اگه این فاصله از حد خاصی بیشتر باشه مدار میره سمت حذف آهن اگه از حد خاصی کمتر باشه مدار میره روی al metal
مهندس حمید اگه راست میگی کاری کن که مثل فلزیاب گرت فقط طلا رو بزنه و حتی آهن پوسیده رو هم حذف کنه وجای طلا نگیره
همین تفکیک حذف آهن رو ما در انجمنمون روی فلزیاب سند بانکس با یک ولوم 100کیلو پیاده کریم که خیلی عالی هم جواب میده :D
ضمنا اون عدد id اینها هم من در آوردی هست و از روی این فاصله نوشته شده :)) =))
واما انتیگرالگیری گسسته از طریق میکرو کنترلر همیشه ایراداتی داره و دقتش پایینه ولی انتیگرالگیری که با آپ امپ ایجاد میشه پیوسته هست

آخرین بار توسط dafous m.f.d در جمعه 16 مرداد1394 - 2:29pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 16 مرداد1394 - 2:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

dafous m.f.d نوشته است:
[color=#404080]سلام دوستان این تفکیکی که روی مدار هست خیلی ساده هست کافیست لبه پایین رونده موج اسیلاتور رو بیابی و فاصله زمان شروع انتیگرالگیری رو ازش کمتر یا بیشتر کنی اگه این فاصله از حد خاصی بیشتر باشه مدار میره سمت حذف آهن اگه از حد خاصی کمتر باشه مدار میره روی al metal
مهندس حمید اگه راست میگی کاری کن که مثل فلزیاب گرت فقط طلا رو بزنه و حتی آهن پوسیده رو هم حذف کنه وجای طلا نگیره
همین تفکیک حذف آهن رو ما در انجمنمون روی فلزیاب سند بانکس با یک ولوم 100کیلو پیاده کریم که خیلی عالی هم جواب میده :D
ضمنا اون عدد id اینها هم من در آوردی هست و از روی این فاصله نوشته شده :)) =))
واما انتیگرالگیری گسسته از طریق میکرو کنترلر همیشه ایراداتی داره و دقتش پایینه ولی انتیگرالگیری که با آپ امپ ایجاد میشه پیوسته هست
[/color]

شما اگه نیتتون خیر بود و قصد همکاری داشتید ،کلادتو خصوصی با مهندس کار میکردید ،در ضمن زیادی مغرورید،
البته این از خصایص ما ایرانیهاست،
فکر میکنیم که اطلاعات ما فقط درسته مابقی بوقن.
برای مدار لطفا دست انداز قرار نده،
بیا شما هم کمک کن.بعضی از دوستان روی اپ امپ کار کردند ،یهدسری هم روی ماسفت.
کار روی برنامه هم تو خصوصی با مهندس .
عمومی کردن این حرفها فقط غرض شخصیه.
چهره خودتون رو خراب کردید.

یا الله

جمعه 16 مرداد1394 - 2:28pm

باسلام خدمت دوستان یه سوال داشتم من یه پروگرامر stk500گرفتم توی صفحه بارگذاری فایل هگز دوتا مسیر هست که یکیش نوشته flash و یکیش eeprom الان باید فایل هگز رو توی کدوم مسیر بارگذاری کنم خواهشا یکی جوابمو بده خیلی الافم کرده

مادامی که از شخصی یاد میشود او و افکارش زنده اند ...
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با ان زندگی کرد ...

جمعه 16 مرداد1394 - 2:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا ناصر حالتون خوبه داداش اینجا میدون جنگ نیست که هر کی زورشو به رخ همدیگه بکشه داداش اگه واقعا میخای کمک کنی این راهش نیست البته بعنوان یه دوست بزرگتر نمیدونم سنتون چقدره من که 40 سالمه خواهشن اگه عملی داری که بدرد دوستان بخوره خواهشن بسم الله اگه واقعا مثل ما فقط الفبای الکترونیک بلدی خواهشن لطفا تاپیک و به بیراهه نکشون باز هم از شما خواهش میکنم کمک حال دوستان باشید علمتون و به رخ دیگران نکشید ممنون از لطفتون

جمعه 16 مرداد1394 - 2:39pm
آواتار کاربر

HOSSEIN447 نوشته است:
اقا ناصر حالتون خوبه داداش اینجا میدون جنگ نیست که هر کی زورشو به رخ همدیگه بکشه داداش اگه واقعا میخای کمک کنی این راهش نیست البته بعنوان یه دوست بزرگتر نمیدونم سنتون چقدره من که 40 سالمه خواهشن اگه عملی داری که بدرد دوستان بخوره خواهشن بسم الله اگه واقعا مثل ما فقط الفبای الکترونیک بلدی خواهشن لطفا تاپیک و به بیراهه نکشون باز هم از شما خواهش میکنم کمک حال دوستان باشید علمتون و به رخ دیگران نکشید ممنون از لطفتون

دوست عزیز من هم 38 سالمه
در خصوص کمک کردن نیتم خیر بود ولی دیگه با این اوضاع فکر نکنم نیازی باشه :D

جمعه 16 مرداد1394 - 2:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

dafous m.f.d نوشته است:
HOSSEIN447 نوشته است:

دوست عزیز من هم 38 سالمه
در خصوص کمک کردن نیتم خیر بود ولی دیگه با این اوضاع فکر نکنم نیازی باشه :D

دوست عزیز خواهشن این بحث های بی خود رو تموم کن، نیت شما هرچی باشه واسه خودتون ارزش داره و کسی علاقه نداره به نیت شما فکر کنه.

جمعه 16 مرداد1394 - 3:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز کسی قصد کمک کردن کسی رو داشته باشه هیچ چیز جلودار نیست پس این گوی و این میدان بسم الله

جمعه 16 مرداد1394 - 3:08pm

سلام به همه اساتیدو دوستای خوبم :ymhug: :ymhug:
2تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید!!!
1.مراحل ونحوه آپدیت کردن میکرویی که یه بار پرگرم شده رو میخواستم بدونم !
2.برای آپدیت ورژن جدید باید روی کریستال خارجی بزاریم یا احتیاجی به این کار نیست؟
ممنون میشم به همراه عکس و توضیح کامل باشه ^:)^ ^:)^
راستی برنامه ام eXtreme Burner - AVR روی ویندوز 7
پروگرمرم هونام گستر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط barkod در جمعه 16 مرداد1394 - 3:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 16 مرداد1394 - 3:28pm
مدیر کل
مدیر کل

PAYAM20 نوشته است:
HOSSEIN447 نوشته است:
اقا حمید عزیز سلام ممنون بابت ورزن جدیدتون خدایش این ورزن با ورزنهای قبلی خیلی از نظر ثبات توی زمین فرق میکنه نمایش عدد منفی خیلی کم شد ثبات دستگاه عالی شد قابلیتهای زیادی افزوده شد فقط این نظر بنده هستش برای دوستان دیگه نمیدونم چه جوری هستش بنظر من احساس میکنم برد دستگاه کمی کم شد وتو قسمت تفکیک سینی استیل و قوطی شیر خشک رو مثل مس و نقره و طلا غیر اهنی میزنه دلیلش و نمیدونم ایا دوستان تو تست به همچین موردی برخورد کردن یا نه باز هم ممنون از لطف مهندس حمید عزیز انشا الله در تمام مراحل زندگی موفق باشن

:( منم همین مشکل دارم .
مهندس فکر کنم یه جای کار میلنگه . با سینی استیل تست میکردم از 5 دفعه که به لوپ نزدیک میکردم فقط یک دفعه تفکیک درست نشون میده و حذف میکنه .(ورزن قدیمی کاملا درست کار میکرد)

ولی از نظر ثبات بهتر شده

واقعا تعجب میکنم! قسمت تفکیک که در این نسخه تغییر خاصی نکرده و بنظر من مثل گذشته داره کار میکنه! فقط دقت کنین سرعت حذف آهن بیشتر شده و مساله اون 30 درصد برد بدون تفکیک هم وجود داره! امیدوارم خیلی خوب تست بگیرین و ما رو هم به اشتباه نیندازین.

جمعه 16 مرداد1394 - 3:37pm
مدیر کل
مدیر کل

ayhan نوشته است:
سلام .نبودن خازن 12 تانتانيوم ميتونه منجر به هنگ كردن و رفت يرگشت مكرر زود زود و بدون دستور به منو و بالانس باشه؟

عدم وجود خازن 12 باعث میشه دستگاه عملکرد فلزیابی درستی نداشته باشه. اما مشکل رفتن مکرر به منو احتمالا از دکمه های دستگاه شماست.

جمعه 16 مرداد1394 - 3:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1202 , 1203 , 1204 , 1205 , 1206 , 1207 , 1208 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: SABIN1352 , sharifimine , talar و 168 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure