انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1207 , 1208 , 1209 , 1210 , 1211 , 1212 , 1213 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

barkod نوشته است:
سلام به همه اساتیدو دوستای خوبم :ymhug: :ymhug:
2تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید!!!
1.مراحل ونحوه آپدیت کردن میکرویی که یه بار پرگرم شده رو میخواستم بدونم !
2.برای آپدیت ورژن جدید باید روی کریستال خارجی بزاریم یا احتیاجی به این کار نیست؟
ممنون میشم به همراه عکس و توضیح کامل باشه ^:)^ ^:)^
راستی برنامه ام eXtreme Burner - AVR روی ویندوز 7
پروگرمرم هونام گستر

اساتیدمیدونم سوالم مسخره به نظر میاد اما شاید سواله خیلی از ما تازه واردا باشه :D :D خواهش میکنم راهنمایی کنید ^:)^

آخرین بار توسط barkod در جمعه 16 مرداد1394 - 10:25pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 16 مرداد1394 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منم این کانکتور رو امتحان کردم نتیجه خوبی داد اما تا به الان من از کانکتور 3 پین بیشتر راضی بودم

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

جمعه 16 مرداد1394 - 10:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهنس حمید اگه لوپ با کابل مقاومتش بشه ۹دهم اهم باظرفیت ۳۶۰میلی مشکلی تو برد پیش میاد اگه سیمو یه اتصال تمیز تو لوپ بدم که مقاومتش بالاتر بره اتصال تاثیری تو برد داره لطفا جوابمو بدین

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

جمعه 16 مرداد1394 - 10:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

البته ماسفت ۱۱nk۱۰۰هستش

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

جمعه 16 مرداد1394 - 10:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
فرج نوشته است:
فرج نوشته است:
سلام و خسته نباشید دوستان چنتا 357 گرفتن که همه غلابی در اومدن از پلاستیکی گرفته تا فلزی nکه روی بدنش حکاکی شده بود که غلابی بودن حالا موندم از کجا بگیرم

یعنی اینهمه ساختید یه نفر نمیدونه 357 رو از کجا بگیرم درستو حسابی باشه و تفکیک کنه چون با فلزی بردش عالیه ولی تفکیک نداره #:-s

دوست عزیز من تا حالا نشنیدم نوع فلزی LF357H قلابی در اومده باشه! نوعی هم که چهره داره اصلی هست و مشکلی نداره. مشکل شما احتمالا از این ایسی نیست و چند بار هم توضیح دادم نداشتن تفکیک میتونه دلایل دیگری هم داشته باشه و از جای دیگر مدار یا لوپ باشه. بهرحال شما به جمله داخل فایل راهنما ظاهرا هیچ دقت نکردین! دیلی اتومات حدود 20 در کنار درست بودن تقریبی 3 عدد A , B , C تمام چیزی هست که ما نیاز داریم و نیاز به هیچ اطلاعات دیگری برای بررسی صحت مدار نیست! لذا اگر دقت میکردین این فاکتور ها رو در نظر میگرفتین و بیان میکردین که کار خودتون و ما رو هم راحت تر کنین.

lمهندس اتفاقا از چهره گرفتم فلزی و روی آیسی مارک nهست به قیمت 16000تومن دیلی اتومات هم 22هست اعداد سه گانه هم 88و 200و 300 هست ؟؟؟؟ولی حذف آهن ندارم حتی با 30

جمعه 16 مرداد1394 - 10:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ayhan نوشته است:
مهندس من همون كاري رو كه ميلاد گفت انجام دادم يعني بدنه كانكتور رو به منفي متصل كردم
ضمنان مهندس شما از نت يه كانكتور حسابي معرفي كنين و يا حداقل يه تصوير از همون كانكتور بزارين؟ ^:)^ ^:)^

متاسفانه تا اینجای کار دوستان انچنان که باید و شاید همراهی خوبی نداشتن و بصورت دقیق و فنی روی مسائل ساده ای مثل کانکتور یا تعویض ماسفت کار نکردن! لذا بنظر میرسه این مسائل رو هم باید در فرصتی در آینده شخصا با تهیه قطعات مختلف و بررسی دقیق بر اساس تستها و اطلاعات اسکوپ روشن کنم ودر اختیار دوستان بذارم.
بهرحال از نظر من کلا کانکتور فلزی ممکنه مشکلساز بشه و لزومی هم نداره فلزی باشه. همینکه پلاستیکی باشه و اتصالات داخلیش خوب و قوی باشن کفایت میکنه. توجه کنین اگر سیمها شل باشن یا درست لحیم نخورده باشن باز هم مشکل پیش میاد! مثلا فرض کنین قسمت شیلد کابل افشان هست. حالا اگر چند شاخه از این سیم افشان درست متصل نشده باشه وقتی به کابل دست میزنین روی موج تاثیر میذاره!!! نکته واقعا ساده ای هست ولی تاثیر داره.

lسلام.ممنون از راهنماييتون.ولي من از rg/59با فويل مسي استفاده ميكنم كه چون سوراخ هاي قسمت متصل شونده كوچيك هست بايد چند تا تار رو بكنم.اين هم مشكل به وجود مياره؟

جمعه 16 مرداد1394 - 10:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
فرج نوشته است:
فرج نوشته است:
سلام و خسته نباشید دوستان چنتا 357 گرفتن که همه غلابی در اومدن از پلاستیکی گرفته تا فلزی nکه روی بدنش حکاکی شده بود که غلابی بودن حالا موندم از کجا بگیرم

یعنی اینهمه ساختید یه نفر نمیدونه 357 رو از کجا بگیرم درستو حسابی باشه و تفکیک کنه چون با فلزی بردش عالیه ولی تفکیک نداره #:-s

دوست عزیز من تا حالا نشنیدم نوع فلزی LF357H قلابی در اومده باشه! نوعی هم که چهره داره اصلی هست و مشکلی نداره. مشکل شما احتمالا از این ایسی نیست و چند بار هم توضیح دادم نداشتن تفکیک میتونه دلایل دیگری هم داشته باشه و از جای دیگر مدار یا لوپ باشه. بهرحال شما به جمله داخل فایل راهنما ظاهرا هیچ دقت نکردین! دیلی اتومات حدود 20 در کنار درست بودن تقریبی 3 عدد A , B , C تمام چیزی هست که ما نیاز داریم و نیاز به هیچ اطلاعات دیگری برای بررسی صحت مدار نیست! لذا اگر دقت میکردین این فاکتور ها رو در نظر میگرفتین و بیان میکردین که کار خودتون و ما رو هم راحت تر کنین.

سلام برمهندس حميد.من يه آيسي داشتم كه از روي يه فلزياب ساده انالوگ در اورده بودم.و روش سمباده كشيده بودن من روش انداختم البته با ريسك از دست دادن ميكرو اما كار كرد.ايا در فلزياب هاي انالوگ ازlf357hاستفاده ميكنن؟

جمعه 16 مرداد1394 - 11:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ali200 نوشته است:
سلام مهندس حمید خسته نباشد ممنون از نسخه جدید
یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چطور رفعش کنم
میکرو رو پرو گرام میکنم بعداز 10 یا 15 با راستفاده کلمه !!! Demo در صفحه ظاهر میشه
و هیچی نمیاد لطفا راهنمایی بفرمایید چکار انجام بدم درست بشه از نرم افزار progisp استفاده میکنم

خواهش میکنم.
این رو چند بار عرض کردم حافظه EEPROM میکروی شما به هر دلیل بهم ریخته و باید حتما قسمت ایپرام رو با اطلاعات خالی F باز نویسی کنین تا کاملا خالی بشه. وگرنه پروگرام مجدد قسمت فلش فایده ای نداره.
البته اگر واقعا بعد از 10 الی 15 بار استفاده این مشکل پیش میاد قطعا میتونه از تنظیم اشتباه فیوز بیتهای BODLEVEL باشه که متاسفانه احتمالش در برنامه ای که شما استفاده میکنین بالاست و برای بنده هم این مشکل وجود داشته! با این حال شما فایل راهنما رو در قسمت فیوز بیت دقیق تر ببینین توضیح فیوز بیتها رو کامل تر نوشتم. اگر به نتیجه نرسیدین باید از برنامه پروگرام دیگه ای استفاده کنین. واقعا برنامه progisp رو اصلا توصیه نمیکنم و اوایل که خودم ازش استفاده میکردم بارها من رو دچار مشکلات عجیب و غریب کرد!

ممنون مهندس با نرم افزار که شما استفاده میکنین استفاده کردم درست شد

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

جمعه 16 مرداد1394 - 11:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
kdj نوشته است:
همگی خسته نباشید
باکس دستگاه رو که بستم لوپ 26 معمولی شرکتی رو با دیلی 18 شناسایی کرد
اعداد هم :
A125-B352-C514
فرکانس 220
پهنای 150
دیلی 20
انتگرال 20
گروند 2
اسپید 5
آیرون 20
یه سکه دویست تومنی رو 20 سانت با تک بوق و 18 با تفکیک سنس میکنه-فیبر مسی 21*10 رو تو 60 سانت با تفکیک سنس میکنه
به نظرتون عملکرد دستگاه خوب هستش؟
ممنون @};-

خسته نباشین.
هر 3 عدد شما خیلی پایین هست که احتمالا میتونه از ایسی 357 یا نزدیکی به فلزات مزاحم باشه. برد شما هم بنظر خیلی کم میرسه! سکه 200 تومنی با اون لوپ باید حدود 30 سانت حداقل قابل سنس باشه! البته بالا گذاشتن دیلی اون هم برای سنس سکه کوچک خودش اشتباه بزرگیه و منجر به افت برد برای فلزی به این کوچکی میشه. با این حال برد شما برای فیبر هم کم هست و بنظرم اگر لوپ 26 عنکبوتی بود باید تا 85 سانت سنس میشد.

ممنون از پاسختون
خونه آپارتمانی نیست و تا شعاع حداقل یک متر هیچ فلزی وجود نداره
و اینکه پایین بودن اعداد میتونه از اهم بالای لوپ باشه؟چون 357 هم فلزی دارم هم سرامیکی اصلی, همه رو تست کردم و بهترینشو کار گذاشتم!

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 16 مرداد1394 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
سلام برمهندس حميد.من يه آيسي داشتم كه از روي يه فلزياب ساده انالوگ در اورده بودم.و روش سمباده كشيده بودن من روش انداختم البته با ريسك از دست دادن ميكرو اما كار كرد.ايا در فلزياب هاي انالوگ ازlf357hاستفاده ميكنن؟

خدمت شما عرض کنم که بله استفاده میشه توی فلزیاب دلتاپالس و حتی توی 12رگولاتور جای 709 و شاید توی خیلی مدارت مشابه دیگه البته توجه داشته باشین هر کار کردنی دلیل بر 357 بودن نیست شما باید اعداد سه گانه ی درستی داشته باشین که بشه گفت جواب میده

آخرین بار توسط mhak در شنبه 16 مرداد1394 - 12:02am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 16 مرداد1394 - 11:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1207 , 1208 , 1209 , 1210 , 1211 , 1212 , 1213 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure