انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 2:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1209 , 1210 , 1211 , 1212 , 1213 , 1214 , 1215 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

barkod نوشته است:
:-w :-w :-w

بابا تورو خدا یکی جوابه مایه بدبختو بده :( :( :(

دوست عزیز خواهشا با این پستها وقت خودتون و ما رو نگیرین! در مورد پروگرام فکر نمیکنم هیچ توضیحی کامل تر از چیزی باشه که در فایل راهنما ذکر شده! نگران هم نباشین پروگرام میکرو از باقی کارهای ساخت مدار راحت تره! لطف کنین ابتدا وقت بذارین راهنما رو با دقت بخونین. همونطور که در پست اول هم تاکید کردم برای ساخت این مدار نیازی به مطالعه این 1200 صفحه نیست! همون فایلهای پست اول و توجه به راهنما کفایت میکنه.

شنبه 16 مرداد1394 - 1:31am

معلومه که کارتون کلاه برداریه وتو سایتای دیگه هم دقیقا در مورد نحوه ی کلاهبرداریتون نوشتن :-w
اگه واقعا مهندسی ودستگاهاتون جواب میداد و کاسه ای زیر نیم کاسه نبود دستگاهاتونو با تست زیر خاک توسط مشتری تحویل میدادین :-?

شنبه 16 مرداد1394 - 3:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
dafous m.f.d نوشته است:
HOSSEIN447 نوشته است:
اقا ناصر حالتون خوبه داداش اینجا میدون جنگ نیست که هر کی زورشو به رخ همدیگه بکشه داداش اگه واقعا میخای کمک کنی این راهش نیست البته بعنوان یه دوست بزرگتر نمیدونم سنتون چقدره من که 40 سالمه خواهشن اگه عملی داری که بدرد دوستان بخوره خواهشن بسم الله اگه واقعا مثل ما فقط الفبای الکترونیک بلدی خواهشن لطفا تاپیک و به بیراهه نکشون باز هم از شما خواهش میکنم کمک حال دوستان باشید علمتون و به رخ دیگران نکشید ممنون از لطفتون

دوست عزیز من هم 38 سالمه
در خصوص کمک کردن نیتم خیر بود ولی دیگه با این اوضاع فکر نکنم نیازی باشه :D

38SAL DIGE NASER JAN DARS BEKHONI SHAYAD BETONI CHESHMAK ZAN BESAZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!???????????????????????????????????????

قسمت !

شنبه 17 مرداد1394 - 4:17am
مدیر کل
مدیر کل

☢◕‿◕☢ نوشته است:
معلومه که کارتون کلاه برداریه وتو سایتای دیگه هم دقیقا در مورد نحوه ی کلاهبرداریتون نوشتن :-w
اگه واقعا مهندسی ودستگاهاتون جواب میداد و کاسه ای زیر نیم کاسه نبود دستگاهاتونو با تست زیر خاک توسط مشتری تحویل میدادین :-?

ناصر شکلک جان باز هم خوش اومدی! :D
این پست رو تایید کردم تا دوستان بیشتر به ماهیت شما و عقلتون پی ببرن! حالا شما و خیلیای دیگه تا ابد هی داد بزنین کلاهبرداری! چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است؟! شما هم بلدی همین مدلی کلاهبرداری کنی مدار خاص و دارای کارایی از خودت ارائه بده! ما بدون تست خاک هم طرحتو میذاریم روی سر حلوا حلوا میکنیم! اونقدرم انصاف داریم که هر کسی اگر واقعا کاری صورت داد بگیم طرف کاری صورت داده. نه اینکه از روی دشمنی و حسادت در حد انفجار بیخودی و خیلی بی ربط به موضوع بهش نسبت ناروا بدیم! ;)
واقعا گاهی با خودم میگم خدایا ما با کیا شدیم 80 میلیون جمعیت؟! :YMPRAY: :D اخه آدم مریض وقتی این دستگاه فروشی نیست دیگه چه تست خاکی بدیم؟ تازه چند فیلم هم که خود دوستان گذاشتن! :D

شنبه 17 مرداد1394 - 4:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
☢◕‿◕☢ نوشته است:

ناصر شکلک جان باز هم خوش اومدی! :D
این پست رو تایید کردم تا دوستان بیشتر به ماهیت شما و عقلتون پی ببرن! حالا شما و خیلیای دیگه تا ابد هی داد بزنین کلاهبرداری! چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است؟! شما هم بلدی همین مدلی کلاهبرداری کنی مدار خاص و دارای کارایی از خودت ارائه بده! ما بدون تست خاک هم طرحتو میذاریم روی سر حلوا حلوا میکنیم! اونقدرم انصاف داریم که هر کسی اگر واقعا کاری صورت داد بگیم طرف کاری صورت داده. نه اینکه از روی دشمنی و حسادت در حد انفجار بیخودی و خیلی بی ربط به موضوع بهش نسبت ناروا بدیم! ;)
واقعا گاهی با خودم میگم خدایا ما با کیا شدیم 80 میلیون جمعیت؟! :YMPRAY: :D اخه آدم مریض وقتی این دستگاه فروشی نیست دیگه چه تست خاکی بدیم؟ تازه چند فیلم هم که خود دوستان گذاشتن! :D

مهندس جان نارحت نشو.دست خودش نیست.ما بهش میگیم بیماری اعتیاد.این اگه یه دوره قرص فنوآربیتال و قرص والیوم بخوره شاید درست بشه.

شنبه 17 مرداد1394 - 5:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

☢◕‿◕☢ نوشته است:

آخ جون مایه فرح و انبساط خاطرمون بازم برگشت. :D :)) :))
ناصرک خودتی بابا؟ چرا آیدیت آلبالو گیلاسیه؟ باباجون کجا کلاتو برداشتن؟ فقط کلات بوده یا چیزای دیگه ای هم ازت برداشتن؟ به قول خودت 38 سال از خدا عمر گرفتی ولی هنوز در درک مفاهیم شدیداً عاجزی. خوب باید هم بنده خدا مهندس از بابت مابقی 80 میلیون نفر حرص بخوره.
مهندس جون، خواهشاً این طفلکو تحریم نکن بذار یه کم دیگه باهاش صفا کنیم در بحثای فنی که دوزارم کمک نیست لااقل باعث خندمون میشه.

شنبه 17 مرداد1394 - 8:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام

توی هر انجمنی که اسم این بنده خدا میاد من منتظر کشمکش ودرگیری هستم اخه پدر بیامرز مگر زورت کردن که این مدار رو بسازی یا در قبالش پول ازت

گرفتن من فکر میکنم اگر یک روز کسی رو پیدا نکنی که بهش گیر بدی میری کلانتری واز دست خودت شکایت میکنی

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

شنبه 17 مرداد1394 - 8:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان با عرض سلام خدمت همه @};-
با اجازه مهندس حمید تصمیم گرفتم به قضیه 357 خاتمه بدم !با مقایسه عکس های زیر خودتون میتونید قضاوت کنید که چی به چی هست!
البته واسه خودم هم تقلبی هست! و اعداد سه گانه 530 360 128! و دیلی 19 واسه لوپ 30 عنکبوتی و 21 واسه لوپ 60 عنکبوتی.
با لوپ 60 سکه 10 تومنی قدیمی رو تقریبا 45 سانت زد که احتمال میدم از 357 تقلبی باشه! به هر حال میخوام واسه خرید اصلی و اوریجینال اقدام کنم.نظر شما چیه دوستان؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 17 مرداد1394 - 9:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
☢◕‿◕☢ نوشته است:

: 4#
:RE ﻓﻠﺰﯾﺎﺏ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ ﺍﯼ MDL 9000 ﺑﻼﺧﺮﻩ
ﮐﯽ ﻣﯿﺎﺩ
‏( ۳- ۲۶- ۱۳۹۴ ۰۹ : ۱۸ ﺻﺒﺢ ‏) ag1372
ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﺳﻂ :
ﺁﻗﺎ ﻧﺎﺻﺮ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﻘﺮﯾﺒﯽ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ
ﭼﻘﺪﻩ؟؟؟؟ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺍﯾﻨﻢ ﺑﮕﻮ
ﺩﺭ ﺍﻧﺠﻤﻦ 6 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﻭﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ 8
ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﮔﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺧﺮﯾﺪﻩ ﺷﻮﺩ
ﻭﻃﺮﻑ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ
ﻗﯿﻤﺖ ﺗﺎ 4 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ ﺍﮔﺮ
ﺳﻘﻒ ﺧﺮﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ 20 ﻋﺪﺩ ﺑﺎﺷﺪ 4
ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻭﺍﮔﺮ ﺳﻘﻒ ﺧﺮﯾﺪ 10 ﻋﺪﺩ ﺑﺎﺷﺪ 5
ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻭ ﺧﺮﯾﺪ ﺗﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﻤﻦ 6 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻭ
ﺧﺮﯾﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺁﺯﺍﺩ ﻗﯿﻤﺖ ﻭﺍﻗﻌﯽ 8 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ
ﻫﺴﺖ
ﺍﻣﻀﺎﯼ tesla

MARTIKEH RAWANI !!!TAWAHOMI!!!!!!

قسمت !

شنبه 17 مرداد1394 - 9:44am
مدیر سایت
مدیر سایت

آقای ruler
با سلام . درحال حاضر به هیچ آی سی 357N پلاستیکی نمیشه اعتماد کرد ! شما سعی کنید مدل فلزی 357H رو تهیه کنید که درصد جواب دهی بهتری داره .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 17 مرداد1394 - 12:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1209 , 1210 , 1211 , 1212 , 1213 , 1214 , 1215 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 97 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure