انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1210 , 1211 , 1212 , 1213 , 1214 , 1215 , 1216 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

12341234 نوشته است:
سلام

توی هر انجمنی که اسم این بنده خدا میاد من منتظر کشمکش ودرگیری هستم اخه پدر بیامرز مگر زورت کردن که این مدار رو بسازی یا در قبالش پول ازت

گرفتن من فکر میکنم اگر یک روز کسی رو پیدا نکنی که بهش گیر بدی میری کلانتری واز دست خودت شکایت میکنی

آدم چاه کن جاش همیشه ته چاهه !
هدف از خلقت عبودیت هست برای همۀ بشر ! اگر خودسازی و انسانیت در کار باشه مثل وجود عزیز مهندس حمید ، اونوقت کسی به فکر حسادت بیمورد نسبت به کارهای مثبت و مردم پسندانه مهندس حمید نبود !
با ساخت و ساز این مدار نمونه و دیجیتال ، بازار فروش خیلی از فروشندگان بی انصاف مدارات آنالوگ و به ظاهر دیجیتال ( میتر دیجیتال ) خراب شده ، حق دارن بعضی ها اینقدر شاکی باشن ! خدمت به خلق باعث میشه خداوند هم در جاهایی که اصلا انتظارش رو نداشتید به شما حال بده و لذت ببرید . همیشه خدا رو در تمام کارها یاد کنید تا قلبتون همیشه آرام و صاف باشه و به همنوعان خودتون مهربانی و کمک کنید .. @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 17 مرداد1394 - 12:15pm

مهدی نوشته است:
آقای ruler
با سلام . درحال حاضر به هیچ آی سی 357N پلاستیکی نمیشه اعتماد کرد ! شما سعی کنید مدل فلزی 357H رو تهیه کنید که درصد جواب دهی بهتری داره .

سلام آقا مهدي ، من دو تا فلزي هم خريدم متاسفانه تقلبي بود اضافه شد به 3 تا پلاستيكي كه قبلآ گرفته بودم !!!

شنبه 17 مرداد1394 - 12:32pm
مدیر سایت
مدیر سایت

smh1355 نوشته است:
مهدی نوشته است:
آقای ruler
با سلام . درحال حاضر به هیچ آی سی 357N پلاستیکی نمیشه اعتماد کرد ! شما سعی کنید مدل فلزی 357H رو تهیه کنید که درصد جواب دهی بهتری داره .

سلام آقا مهدي ، من دو تا فلزي هم خريدم متاسفانه تقلبي بود اضافه شد به 3 تا پلاستيكي كه قبلآ گرفته بودم !!!

ای وای بازار متقلبان بیداد میکنه ، بنده هم یک عدد خازن 2200 /25 ولت روی مدار گذاشتم که اولین استارت این خازن ترکید ! متأسفانه بازار خرید قطعات اینترنتی خرابه باید حضوری خرید کرد و از مارکهای معتبر ، بیشتر فروشندگان اینترنتی قطعاتی که روی دستشون مونده رو لابه لای خریدها ارسال میکنن !

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 17 مرداد1394 - 12:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

smh1355 نوشته است:
مهدی نوشته است:
آقای ruler

درود دوست عزیز آی سی پلاستیکی چهره الکترونیک اصلیه من خودم ازش خریدم و استفاده میکنم

شنبه 17 مرداد1394 - 12:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
از وقتی مهندس این مدارو عمومی کردن متاسفانه و توسط افراد سودجو وضعیت بازار 357 خیلی خراب شده خیلی از دوستان با نوع فلزی هم مشکل دارن و این درحالیه که خریدار این آیسی رو چند برابر قیمت خریداری کرده ولی باز تقلبیه الان اگه مهندس حتی اسم یه آیسی دیگه رو بگن فردا تو بازار پیدا نمیشه مگر چند برابر قیمت واقعا بازار قطعات ما باعث تاسفه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 17 مرداد1394 - 1:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
smh1355 نوشته است:
مهدی نوشته است:
آقای ruler

درود دوست عزیز آی سی پلاستیکی چهره الکترونیک اصلیه من خودم ازش خریدم و استفاده میکنم

صالح جان کدوم آیسی پلاستیکیش رو میگی ؟3500یا 18000

شنبه 17 مرداد1394 - 1:03pm
مدیر سایت
مدیر سایت

alirezaii21 نوشته است:
از وقتی مهندس این مدارو عمومی کردن متاسفانه و توسط افراد سودجو وضعیت بازار 357 خیلی خراب شده خیلی از دوستان با نوع فلزی هم مشکل دارن و این درحالیه که خریدار این آیسی رو چند برابر قیمت خریداری کرده ولی باز تقلبیه الان اگه مهندس حتی اسم یه آیسی دیگه رو بگن فردا تو بازار پیدا نمیشه مگر چند برابر قیمت واقعا بازار قطعات ما باعث تاسفه

به جرأت باید عرض کنم که تمام فروشندگان قطعات الکترونیک داخل انجمن فلزجو سرک میکشن و از قطعات و شرایط واقف هستن برای همین اجناس بی کیفیت خودشون رو میارن روی کار تا بفروشن ! بنده از فروشگاهی قطعه خواستم فروشنده خانم به بنده میگه که برای نقطه زن فلزجو میخواید ؟! :-o
تا ایران ما با همچین منشی رو برو هست ما فرار مغزهارو خواهیم داشت و امثال مهندس حمید عزیز که در دامانی پاک رشد پیدا کردن نمیتونن آنچنان که شایستشون هست در کشور به حقشون برسن !

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 17 مرداد1394 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مقصرخودمون هستیم نبایدازاین فروشنده هاخریدکنیم بهترین راه اینه یک دوست مورداطمینان درگمرک پیداکنیم قطعاتوازبیرون سفارش بدیم من هنوزم شک دارم 357 که ازچهره گرفتم اصل باشه باقی قطعات که بماند امیدوارم روزی برسه این قطعات بنجل آشغال چینی درکشورکمتربشه والا یه تلویزیون ایرانی گرفتم 2سال پیش ب اسم اسنوا چندمدت پیش روشنش کردم یه خازن الکترولیت توش ترکید اما هنوزم کارمیکنه موندم بخدا

شنبه 17 مرداد1394 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جون مدتیه که رو سیستمم یه نوع ماسفت 1100 ولتی شرکت IXYS رو فیکس کرده بودم و اون تفکیکای قبلیو هم با این ماسفت انجام میدادم و صرفاً هم لوپ 23 سانتی رو به کار گرفتم. فعلاً برای لوپای دیگه موقعیتی دست نداده. با این ماسفت ولوپ همه چیز هم عالی بوده. مثلاً دیلی اتومات 13 تا 15 بوده و..... و اصلاً هم کویل ارور نداشتم.

دیشب ورژن جدیدو هم یه کمی تست کردم. در اینکه ثباتش خیلی بهتر و تا حدی عمق کم شده شکی نیست. ثبات اونقدر زیاد شده که با روشن – خاموش کردن تلویزیون لامپی در نزدیکیش هم آخ نمیگه. البته هنوز مطالبو کامل نخونده بودم و با اجرای تفکیک جدید آشنا نبودم فکر کردم ایراد از ماسفته بعد با دستکاری و ور رفتن با سیستم متوجه نحوه اجرای تفکیکش شدم. جالبش اینجاست که با قراردادن IRF840 اصلاً تفکیک و حذفش درست کار نمیکرد با برگردوندن ماسفت IXYS درست شد. طوریکه در رقم 12 یک سینی استیل 50 سانتو کامل حذف میکنه. البته فقط طلا رو Non-Ferro نشون میده و خوشگلم براش بوق میزنه.بقیه فلزاتو از دم Ferro نشون میده + سکوت.

تنها یه ایراد داره و تا الآن هم هر کاری کردم رفع نشده اینکه با لمس هریک از کابلای رابط باطری ویا رابط لوپ حسابی نویز میگیره. انواع کابل هم تست کردم نشد که نشد. و این کارو برای سرچ سخت میکنه. باید خیلی با احتیاط رفتار کرد که مبادا یکی از این کابلا با بدن تماس پیدا کنه.

شنبه 17 مرداد1394 - 2:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
آقای ruler

سلام آقا مهدی.
والا فک کنم دیگه چاره ای نداریم که به چهره اطمینان کنیم :(
چون منبع دیگه ای نیست تو این بازار ول بشو :-ss

شنبه 17 مرداد1394 - 2:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1210 , 1211 , 1212 , 1213 , 1214 , 1215 , 1216 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 114 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure