انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:13pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1211 , 1212 , 1213 , 1214 , 1215 , 1216 , 1217 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام برهمگي كسي ميدونه مشكل من از كجاست ؟ وقتي لوپ رو به مدار وصل مي كنم ديلي 25 ووقتي مداررو خاموش روشن ميكنم كويل ارور ميده وبا ديلي دستي 45 دست ميشه بعد وقتي پالس يا فركانس رو افزايش ميدم بازهم كويل ارور ميده كسي اين مشكل رو داشته لطفا كمكم كنيد

شنبه 17 مرداد1394 - 3:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
مهندس جون مدتیه که رو سیستمم یه نوع ماسفت 1100 ولتی شرکت IXYS رو فیکس کرده بودم و اون تفکیکای قبلیو هم با این ماسفت انجام میدادم و صرفاً هم لوپ 23 سانتی رو به کار گرفتم. فعلاً برای لوپای دیگه موقعیتی دست نداده. با این ماسفت ولوپ همه چیز هم عالی بوده. مثلاً دیلی اتومات 13 تا 15 بوده و..... و اصلاً هم کویل ارور نداشتم.

دیشب ورژن جدیدو هم یه کمی تست کردم. در اینکه ثباتش خیلی بهتر و تا حدی عمق کم شده شکی نیست. ثبات اونقدر زیاد شده که با روشن – خاموش کردن تلویزیون لامپی در نزدیکیش هم آخ نمیگه. البته هنوز مطالبو کامل نخونده بودم و با اجرای تفکیک جدید آشنا نبودم فکر کردم ایراد از ماسفته بعد با دستکاری و ور رفتن با سیستم متوجه نحوه اجرای تفکیکش شدم. جالبش اینجاست که با قراردادن IRF840 اصلاً تفکیک و حذفش درست کار نمیکرد با برگردوندن ماسفت IXYS درست شد. طوریکه در رقم 12 یک سینی استیل 50 سانتو کامل حذف میکنه. البته فقط طلا رو Non-Ferro نشون میده و خوشگلم براش بوق میزنه.بقیه فلزاتو از دم Ferro نشون میده + سکوت.

تنها یه ایراد داره و تا الآن هم هر کاری کردم رفع نشده اینکه با لمس هریک از کابلای رابط باطری ویا رابط لوپ حسابی نویز میگیره. انواع کابل هم تست کردم نشد که نشد. و این کارو برای سرچ سخت میکنه. باید خیلی با احتیاط رفتار کرد که مبادا یکی از این کابلا با بدن تماس پیدا کنه.

دقیقا کاله بنده هم بت ماسفت 840به این شکله

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 17 مرداد1394 - 3:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت دوستان و مهندس عزیز ؛ خسته نباشید : من دو روزی میشه نبودم . تایپیک را خواندم و در مورد مسائلی که بحث شده کوتاه بیان میکنم :
1 - درجه حذف آهن هیچ تغییری نکرده و مدار من با همان درجات قبلی درست کار میکنه بعضی دوستان میگن تغییر کرده !!!! :-?
2- در مورد برد هم تغییر قابل ملموسی نداشته ایم . این تغییر بردی که دوستان مشاهده میکنند فکر کنم ناشی از تغییرات حرارتی و صبر نکردن یک دقیقه ای میتونه باشه. من که کاهش بردی مشاهده نکردم ، اگر کاهش بردی هم باشه در حد زیر 5 سانته. البته در ابتدا وقتی برای اولین بار بعد از پروگرام میکرو تست گرفتم مقداری کاهش برد داشتم، منم متوجه شدم و تعجب کردم ولی وقتی مقداری با مدار کار کردم و مدام داشتم تست میگرفتم برد خود بخود به همان حالت برد قبل برگشت.دیگه نمیدانم علت چی بود شاید از همان تاثیرات حرارتی بوده .
3- با ورژن جدید یک شب کاوش کردم خیلی بهتر از قبل بود دست شما درد نکنه. با تشکر

شنبه 17 مرداد1394 - 4:24pm
مدیر کل
مدیر کل

ruler نوشته است:
دوستان با عرض سلام خدمت همه @};-
با اجازه مهندس حمید تصمیم گرفتم به قضیه 357 خاتمه بدم !با مقایسه عکس های زیر خودتون میتونید قضاوت کنید که چی به چی هست!
البته واسه خودم هم تقلبی هست! و اعداد سه گانه 530 360 128! و دیلی 19 واسه لوپ 30 عنکبوتی و 21 واسه لوپ 60 عنکبوتی.
با لوپ 60 سکه 10 تومنی قدیمی رو تقریبا 45 سانت زد که احتمال میدم از 357 تقلبی باشه! به هر حال میخوام واسه خرید اصلی و اوریجینال اقدام کنم.نظر شما چیه دوستان؟

خسته نباشین.
تا تقلب و متقلب وجود داره این بحثها هم تمامی نداره! واقعا بنده از هیچ کدوم این آیسی هایی که در تصویر دیده میشه مطمئن نیستم. اما آیسی تقلبی اونقدر هم زیاد نیست که تصور کنین هر مشکلی در مدار حس کردین حتما از تقلبی بودن 357 هست! بهرحال اعداد شما که خیلی پایین هستن. برد شما هم بد نیست ولی همونقدر کمتر از برد نهایی هست که معمولا آیسی تقلبی میتون باعثش باشه!!!
پیشنهاد من بیشتر روی نوع فلزی 357 هست. اما بد نیست CA3130 رو هم امتحان کنین.

شنبه 17 مرداد1394 - 4:30pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
مهندس جون مدتیه که رو سیستمم یه نوع ماسفت 1100 ولتی شرکت IXYS رو فیکس کرده بودم و اون تفکیکای قبلیو هم با این ماسفت انجام میدادم و صرفاً هم لوپ 23 سانتی رو به کار گرفتم. فعلاً برای لوپای دیگه موقعیتی دست نداده. با این ماسفت ولوپ همه چیز هم عالی بوده. مثلاً دیلی اتومات 13 تا 15 بوده و..... و اصلاً هم کویل ارور نداشتم.

دیشب ورژن جدیدو هم یه کمی تست کردم. در اینکه ثباتش خیلی بهتر و تا حدی عمق کم شده شکی نیست. ثبات اونقدر زیاد شده که با روشن – خاموش کردن تلویزیون لامپی در نزدیکیش هم آخ نمیگه. البته هنوز مطالبو کامل نخونده بودم و با اجرای تفکیک جدید آشنا نبودم فکر کردم ایراد از ماسفته بعد با دستکاری و ور رفتن با سیستم متوجه نحوه اجرای تفکیکش شدم. جالبش اینجاست که با قراردادن IRF840 اصلاً تفکیک و حذفش درست کار نمیکرد با برگردوندن ماسفت IXYS درست شد. طوریکه در رقم 12 یک سینی استیل 50 سانتو کامل حذف میکنه. البته فقط طلا رو Non-Ferro نشون میده و خوشگلم براش بوق میزنه.بقیه فلزاتو از دم Ferro نشون میده + سکوت.

تنها یه ایراد داره و تا الآن هم هر کاری کردم رفع نشده اینکه با لمس هریک از کابلای رابط باطری ویا رابط لوپ حسابی نویز میگیره. انواع کابل هم تست کردم نشد که نشد. و این کارو برای سرچ سخت میکنه. باید خیلی با احتیاط رفتار کرد که مبادا یکی از این کابلا با بدن تماس پیدا کنه.

خسته نباشین. ممنون از شما.
بد نبود شماره ماسفت رو هم میفرمودین! بهر حال احتمال داره اون دیلی پایین لوپ هم وضعیت تفکیک رو عوض کنه! شما باید اعداد 3 گانه خودتون رو بررسی کنین. اگر درست باشن دیگه دلیلی نداره تفکیک متفاوت عمل کنه. با تعویض ماسفت هم که مشخصه درجه حذف آهن میتونه عوض بشه.
با لمس سیم باطری بهیچ وجه نباید نویز داشته باشین. البته روی درجه 20 بدلیل حساسیت بسیار بالا احتمالش هست ولی حتی روی 19 هم نباید اینجور باشه. احتمال میدم محیط تست شما نویز شدیدی داره که از طریق دست شما میتونه به زمین مدار منتقل و روی کل مدار تاثیر بذاره. قطعا در محیط طبیعت نباید به این شکل باشه. اما در مورد کابل اتصال لوپ توضیح دادیم و باید کابل و کانکتور خودتون رو بررسی کنین و اتصالاتش هم بسیار محکم باشه.

شنبه 17 مرداد1394 - 4:39pm

حمید نوشته است:
ruler نوشته است:
دوستان با عرض سلام خدمت همه @};-
با اجازه مهندس حمید تصمیم گرفتم به قضیه 357 خاتمه بدم !با مقایسه عکس های زیر خودتون میتونید قضاوت کنید که چی به چی هست!
البته واسه خودم هم تقلبی هست! و اعداد سه گانه 530 360 128! و دیلی 19 واسه لوپ 30 عنکبوتی و 21 واسه لوپ 60 عنکبوتی.
با لوپ 60 سکه 10 تومنی قدیمی رو تقریبا 45 سانت زد که احتمال میدم از 357 تقلبی باشه! به هر حال میخوام واسه خرید اصلی و اوریجینال اقدام کنم.نظر شما چیه دوستان؟

خسته نباشین.
تا تقلب و متقلب وجود داره این بحثها هم تمامی نداره! واقعا بنده از هیچ کدوم این آیسی هایی که در تصویر دیده میشه مطمئن نیستم. اما آیسی تقلبی اونقدر هم زیاد نیست که تصور کنین هر مشکلی در مدار حس کردین حتما از تقلبی بودن 357 هست! بهرحال اعداد شما که خیلی پایین هستن. برد شما هم بد نیست ولی همونقدر کمتر از برد نهایی هست که معمولا آیسی تقلبی میتون باعثش باشه!!!
پیشنهاد من بیشتر روی نوع فلزی 357 هست. اما بد نیست CA3130 رو هم امتحان کنین.

سلام حميد آقا، اعداد دستگاه من با سه تا آي سي پلاستيكي و 2 تا بدنه آهني (هر كدام از يك فروشگاه در تهرا ن خريداري شده) در حدوده ، 550-450-130 بود برد دستگاهم كم بود .357 را با ca3130 تعويض كردم اعداد به ترتيب 790-760-450 شدوحساسيت دستگاه بيشتر ، برد بيشتر ولي هنوزم در حدي كه شما گفتين نيست و دستگاه نويز بيشتر مي گيرد. لطفآ نظر تان را درمورد اعداد و بهتر كردن آن بفرماييد .با تشكر از شما

شنبه 17 مرداد1394 - 5:06pm
مدیر کل
مدیر کل

خب اون 357 شما که با این حساب قطعا تقلبی بوده! ولی نتیجه 3130 هم کاملا برعکس هست و برای بخش تفکیک مشکل داره! قبلا دوستانی که از 3130 استفاده کرده بودن نتیجه بهتری اعلام کردن. بهرحال طرز ساخت دوستان و لوپها و محیط تستشون بشدت با هم فرق میکنه و این مسائل هم پیش میاد.

شنبه 17 مرداد1394 - 5:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mahmood51 نوشته است:

خسته نباشین. ممنون از شما.
بد نبود شماره ماسفت رو هم میفرمودین! بهر حال احتمال داره اون دیلی پایین لوپ هم وضعیت تفکیک رو عوض کنه! شما باید اعداد 3 گانه خودتون رو بررسی کنین. اگر درست باشن دیگه دلیلی نداره تفکیک متفاوت عمل کنه. با تعویض ماسفت هم که مشخصه درجه حذف آهن میتونه عوض بشه.
با لمس سیم باطری بهیچ وجه نباید نویز داشته باشین. البته روی درجه 20 بدلیل حساسیت بسیار بالا احتمالش هست ولی حتی روی 19 هم نباید اینجور باشه. احتمال میدم محیط تست شما نویز شدیدی داره که از طریق دست شما میتونه به زمین مدار منتقل و روی کل مدار تاثیر بذاره. قطعا در محیط طبیعت نباید به این شکل باشه. اما در مورد کابل اتصال لوپ توضیح دادیم و باید کابل و کانکتور خودتون رو بررسی کنین و اتصالاتش هم بسیار محکم باشه.

ممنونم مهندس جون. قربون شما.
شماره ماسفته: IXTH13N110 . با این ماسفت دیلی برای لوپ 23 سانتی میشه 13 و با IRf840 میشه 18.
راستی نکته ای که یادم رفت بگم اینه که این نویز گیری وقتیه که دیلی دستی رو اتومات(0) هست که با فشردن دست رو هریک از کابلا میتر تا 50 منفی میره با رها کردنش قرینشو مثبت میندازه و....بوققققق. ولی وقتی دیلی دستی بالاتر میره نویزگیری کمتر و کمتر میشه وتقریباً از 40 به بعد دیگه نویز نمیگیره. این رفتار برای هر دو نوع ماسفت وبا همه نوع کابل مشابهه بوده.
ضمناً؛ سه عددم با ماسفت IXTH ایناست: A217 B631 C774

شنبه 17 مرداد1394 - 6:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محمود عزیز یعنی بااین ماسفت تفکیک هم داشتی؟
من با 11nm80 که دیلی رو 13میشناخت تست کردم که تفکیک عمل نکرد.(البته با ورژن قبلی)
:D :D

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

شنبه 17 مرداد1394 - 6:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خب اون 357 شما که با این حساب قطعا تقلبی بوده! ولی نتیجه 3130 هم کاملا برعکس هست و برای بخش تفکیک مشکل داره! قبلا دوستانی که از 3130 استفاده کرده بودن نتیجه بهتری اعلام کردن. بهرحال طرز ساخت دوستان و لوپها و محیط تستشون بشدت با هم فرق میکنه و این مسائل هم پیش میاد.

سلام مهندس @};-
من 3130که واسه یه دستگاه آلمانی بود(اصل)تست کردم.دیلی 2واحد بیشتر از357 فلزی بود.
متاسفانه نتونستم بیرون تست خوبی بگیرم ولی تقریبا مشابه بود.با این ورژن جدید حتما یه تست درست وحسابی خواهم گرفت.
@};- @};-

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

شنبه 17 مرداد1394 - 6:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1211 , 1212 , 1213 , 1214 , 1215 , 1216 , 1217 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 186 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure