انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 2:21pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1214 , 1215 , 1216 , 1217 , 1218 , 1219 , 1220 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دستگاه من با حساسیت ۱۸
فرکانس۱۹۹
پهنای۱۳۵
گراند ۳
اسپید۸
انتگرال ۴۲
یه فلز که نمیدونم جنسش مسه یا نه با قطر ۱۰.۷سانت به صورت یه کاسه است از فاصله ۱۰۰سانتی متری با لوپ ۶۰سنس کامل داره نظر تون چیه مهندس حمید

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

یکشنبه 18 مرداد1394 - 5:58am
کاربر فعال
کاربر فعال

اینم عکسش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

یکشنبه 18 مرداد1394 - 6:38am
مدیر سایت
مدیر سایت

komiser نوشته است:
سلام دستگاه من با حساسیت ۱۸
فرکانس۱۹۹
پهنای۱۳۵
گراند ۳
اسپید۸
انتگرال ۴۲
یه فلز که نمیدونم جنسش مسه یا نه با قطر ۱۰.۷سانت به صورت یه کاسه است از فاصله ۱۰۰سانتی متری با لوپ ۶۰سنس کامل داره نظر تون چیه مهندس حمید

خیلی خوبه تا 120 هم باید بزنه با توجه به محیط
شما آقای کمیسر لطف کنید تستی که مهندس حمید فرمایش کردن در صفحه گذشته انجام بدید و نتیجه رو دقیق اعلام بفرمائید !
دوستان لطفاً همه طبق فرمایش مهندس حمید در یک محیط خوب تست مورد نظر مهندس حمید رو انجام و اعلام نتیجه بفرمائید تا نتیجه کلی گرفته بشه L-) متشکریم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 18 مرداد1394 - 7:54am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
از دوستانی که از ماسفت 11NK100 در مدارشون استفاده کردن و البته دستگاهشون هم مشکل خاصی نداره تقاضا میکنم تست زیر رو با دقت انجام بدن و نتیجه رو اعلام کنن.
با لوپی مناسب سکه یعنی لوپ 20 الی 60 سانت یک بار پهنای پالس رو روی 150 و یک بار هم روی 250 بذارین و در هر دو حالت برد رو برای سکه 500 تومنی اندازه گیری و اعلام کنین تا ببینیم آیا واقعا اختلافی مشاهده میشه یا نه. دقت کنین بین این دو تست به هیچ تنظیم دیگری دست نزنین و ترجیحا از حساسیت 19 در هر دو تست استفاده کنین.

آقایون به این سوال مهندس حمید لطفاً همه جواب بدید ... منتظریم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 18 مرداد1394 - 7:59am
کاربر فعال
کاربر فعال

chalak نوشته است:
یک سوال برام پیش اومده،اگه ما برای سیم چند رشته ،شبه لیتز،برای هر رشته یک لوپ بپیچیم ،و دست اخر همه رو با هم موازی کنیم.
چه اتفاقی میافته؟

کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون

یا الله

یکشنبه 18 مرداد1394 - 8:38am

سلام
دوستان من وقتي دستگاه رو بالانس ميكنم و جاش ثابته خوبه ولي به محض اينكه لوپ رو از زمين بلند ميكنم ميتر منفي ميشه و تعادلش بهم ميريزه اعداد سگانه هم با لوپ 70 ميشه 88-7740-420 و با لوپ 50 ميشه 800-810-801
لطفا كمك كندي ناگفته نمونه اي سي lf157 فلزي استفاده كردم

یکشنبه 18 مرداد1394 - 8:40am
کاربر فعال
کاربر فعال

رضا111 نوشته است:
سلام
دوستان من وقتي دستگاه رو بالانس ميكنم و جاش ثابته خوبه ولي به محض اينكه لوپ رو از زمين بلند ميكنم ميتر منفي ميشه و تعادلش بهم ميريزه اعداد سگانه هم با لوپ 70 ميشه 88-7740-420 و با لوپ 50 ميشه 800-810-801
لطفا كمك كندي ناگفته نمونه اي سي lf157 فلزي استفاده كردم

اقا رضا هر چقدر عدد اول از ۳۰۰ بیشتر باشه ،حساسیت مدار به حرکت بیشتر میشه.
دیلی لوپ و ظرفیت و نوع سیم لوپ رو بیان کنید

یا الله

یکشنبه 18 مرداد1394 - 9:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
من بالاخره مدار چهارمم نتیجه داد و الان سینی استیل ۴۰ رو با لوپ ۶۰ توی ۲۱۰ سنس کامل دارم
بنده ماسفت رو ۱۱nk۱۰۰ بستم و آی سی ۳۵۷ رو هم از نوع سرامیکی کره همچنین خازنهای تانتال و ۵ پیکو رو هم از نوع smd استفاده کردم
فقط تنها مشکلی که دارم اینه که از دوتا باطری لیتیوم پلیمر ۳ سول استفاده کردم که میسه ۲۳ ولت که باعث داغ کردن رگلاتور ۱۲ میشه به نظرتون میشه یکی از باطری ها رو باز کرد و یک سولش رو جدا کرد ؟

یکشنبه 18 مرداد1394 - 9:34am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
حمید نوشته است:
از دوستانی که از ماسفت 11NK100 در مدارشون استفاده کردن و البته دستگاهشون هم مشکل خاصی نداره تقاضا میکنم تست زیر رو با دقت انجام بدن و نتیجه رو اعلام کنن.
با لوپی مناسب سکه یعنی لوپ 20 الی 60 سانت یک بار پهنای پالس رو روی 150 و یک بار هم روی 250 بذارین و در هر دو حالت برد رو برای سکه 500 تومنی اندازه گیری و اعلام کنین تا ببینیم آیا واقعا اختلافی مشاهده میشه یا نه. دقت کنین بین این دو تست به هیچ تنظیم دیگری دست نزنین و ترجیحا از حساسیت 19 در هر دو تست استفاده کنین.

آقایون به این سوال مهندس حمید لطفاً همه جواب بدید ... منتظریم

سلام آقا حمید و مهدی جان.... قبل از هر چیز ممنونم بابت ورژن جدید و زحمتی که حمید جان میکشند....
درمورد تستی که میفرمایید, من شخصا قبل از اینکه IRF840 رو در مدار فیکس کنم از 11nk100 استفاده میکردم, تایید میکنم که برد بیشتری داشت اما مجبور بودم برای افزایش ثبات و کاهش بوق های اضافی حساسیت رو کم کنم تا 15 یا 16 و حتی از تنظیماتی مانند دیلی دستی و اسپید برای افزایش ثبات استفاده کنم ... اما وقتی از IRF840 استفاده میکنم میتونم با اطمینان بیشتری حساسیت رو بالا ببرم و رو سنس مدار حساب کنم حتی روی گراند خاموش.... در کل صحبت سر اینه که از خودمون بپرسیم "برد بیشتر به چه قیمتی؟"
امیدوارم کمکی کرده باشم... ممنون

یکشنبه 18 مرداد1394 - 9:42am

سلام به همه ی دوستان عزیز خصوصا مهندس حمید گرامی .منم چند روزیه که از ورژن جدید مهندس عزیز استفاده میکنم که جاداره یکباردیگه اززحمات بیدریغ مهندس عزیز قدردانی کنم .البته هنوز نتونستم تمام و کمال ازش تست بگیرم ولی شب اول که تستش کردم حس کردم که حذف آهن م دچار مشکل شده که حتی تا 30 هم حذف آهن نداشتم که بعد جای لوپم روتغییر دادم یعنی با یک دست لوپم رو تو فاصله 1ونیم متری اززمین گرفتم که دیدم حدف آهنم شروع به کارکرد عینه دفعاته قبلی . بازم ازتون سپاسگذارم مهندس عزیز بخاطر این شاهکاربزرگتون .ضمنا بنظرم قسمت حذف آهنشم خیلی حرفا ای تر شدش .بازم تشکر :ymapplause:

یکشنبه 18 مرداد1394 - 9:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1214 , 1215 , 1216 , 1217 , 1218 , 1219 , 1220 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 75 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure