نویسنده |
پیغام |
ayhan
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: عزیز من دستگاهی که مشخصه درست کار نمیکنه که جلو کسی امتحان نمیکنن! متاسفانه با این توضیح شما هم بنده چیزی از اشکال احتمالی متوجه نشدم. در خصوص مقایسه با فلزیاب 35 میلیونی هم ممنون از شما! ولی اولا بنده چنین ادعایی مطرح نکردم هر چند در واقع میشه مقایسه هم کرد! در ثانی شما طرح لورنز هم اگر دستتون بود و میساختین و فقط یک اشتباه کوچک مرتکب میشدین همین چند سانت سنس رو هم نداشتین! چون هر چه مدار پیچیده تر باشه اشتباهات هم بیشتر رخ میده و تاثیرگذارتر هست. پس در دستگاه دستساز رعایت نکات مونتاژ و ساخت مهمترین شرط جوابگیریه و تنها بعد اون میشه خود طرح مدار رو ارزیابی کرد. مهندس هرچي اطلاعات براي فهميدن اشكال لازم هست بپرسين من بهتون بگم .واقعا نميخوام كم بيارم
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 10:08pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ولتاژهای ذکر شده در راهنما بهمراه اعداد 3 گانه و دیلی لوپ و یک تصویر واضح از پشت و روی مدار و تصویر خود لوپ همه رو یک جا مطرح کنین شاید بنده یا سایر دوستان تونستیم چیزی متوجه بشیم!
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 10:22pm |
|
|
mirza
|
PEERE DANA نوشته است: سلام. اینم عکس از متعلقات شارژر و پک باتری اورجینال 5سل آمپر مناسب و بالانسر اتومات و... که بنده از بالانسر در پک استفاده میکنم.و با آداپتور 24 ولت و 1/2 آمپر...و نیز بکمک برد و lm317 که استاد عزیز هم نیز قرار داده بودند(که طوری کوچک ساختم تا داخل باکس آداپتور نصب و جای میگیره) ...ولتاژ مورد نیاز و مناسب 21 ولت رو دقیقا به بالانسر اتومات و باتریها میدم... با این روش ایده آل,همه ی باتریها یک اندازه و فول شارژ میشن.و پس از شارژ جریان اتومات قطع میشه و...در مقابل اتصالی و...نیز محافظت میشه...و در کل خطر گرم شدن و اتصالی و انفجار از بین میره و عمر باتریها زیاد میشه و چند سال نیاز به تعویض ندارند...و مهمتر از همه وزن سبکی دارند و آمپر دهی مناسب...که برای بنده با یکبار شارژ,با پهنای پالس بالاتر از 200 هم با مدیریت بهینه ی مصرف,...حدود ا دوشب راحت جواب میده... سلام شب بخیر ممنون از شما و استاد حمید طرح شما برای شارژر خیلی جالب و با ایمنی بالا است ولی فکر کنم یه کم کار میبره.اگه امکان داشته باشه شماتیک مدار و pcb و لسیت قطعات رو بگذارید خیلی خوبه . البته استاد حمید هم روش خوب و کارامدی رو گفته فقط با این روش بعد از شارژ باتری خودش قطع میکنه یا باید تو یه تایم خاصی زیر شارژ باشه
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 10:35pm |
|
|
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت مهندس حمید عزیز و گل مهندس من ورژن جدید رو تست کردم با لوپ ۶۰سانت عنکبوتی دیلی ۱۶رو شناسایی میکنه و اعداد سه گانه A316 B678 C787هستن و سکه ۲۰۰تومنی رو با همین لوپ ۶۰سانت تو فاصله ۳۰سانت سنس.کامل داره ایا بنظر مهندس کم نیست؟البته تست.توی منزل بوده و وسایل برقی و .... تا لت بخواد هست
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 11:08pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: hafez نوشته است: پس با این حساب بلاخره کدوم ماسفت تایید شد و فقط از اون استفاده کنیم خب هیچ چیز قطعی نیست چون خیلی ماسفت ها و حتی IGBT ها هستن که اصلا هنوز تست نشدن! بخصوص که بنظر من اگر دنبال قدرت واقعا بهتر باشیم فقط IGBT میتونه تفاوت واقعا محسوسی نشون بده که اون هم فقط بعضی شماره های خاص و دارای سرعت بسیار بالا و البته ولتاژ بالا میتونن جوابگو باشن. ولی با توجه به جمیع نتایج و همینطور عملکرد صحیح بخش تفکیک تا اینجا استفاده از IRF840 مرغوب بهمراه هیت سینک جهت پهنای پالس بالا بهترین گزینه هست که همه هم میتونن ازش استفاده کنن. سلام حمید خان من اومدم تهران واسه خرید قطعه(برای جلوگیری از آبرو ریزی) متاسفانه 11nk100نیست! ولی یه ماسفت بهم معرفی کردن که طبق فرمایشات شما از 11..100 بهتر هست:12nk90 مشخصاتشم: rds :0.88 11 A 900 V 230 W شما هم لطفا نظرتون رو بگید ممنون
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 11:18pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
saeed.jo نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید عزیز و گل مهندس من ورژن جدید رو تست کردم با لوپ ۶۰سانت عنکبوتی دیلی ۱۶رو شناسایی میکنه و اعداد سه گانه A316 B678 C787هستن و سکه ۲۰۰تومنی رو با همین لوپ ۶۰سانت تو فاصله ۳۰سانت سنس.کامل داره ایا بنظر مهندس کم نیست؟البته تست.توی منزل بوده و وسایل برقی و .... تا لت بخواد هست ممنون خسته نباشین. اعداد شما که درست هستن. سکه 200 تومنی برای لوپ 60 هدف کوچکی هست! در واقع لوپ 60 اگر عنکبوتی باشه برای سکه 500 تومنی خوب جواب میده ولی برای سکه های کوچکتر نمیشه روش حساب زیادی کرد. برای سکه های کوچکتر لوپ 45 مناسب تره. با این حال ممکنه این برد شما بخاطر محیط تست داخل منزل هم باشه که برای لوپ 60 مناسب نیست.
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 11:27pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
kdj نوشته است: سلام حمید خان من اومدم تهران واسه خرید قطعه(برای جلوگیری از آبرو ریزی) متاسفانه 11nk100نیست! ولی یه ماسفت بهم معرفی کردن که طبق فرمایشات شما از 11..100 بهتر هست:12nk90 مشخصاتشم: rds :0.88 11 A 900 V 230 W شما هم لطفا نظرتون رو بگید ممنون خسته نباشین. بله این ماسفت 12NK90 هم بنظر میرسه مناسب هست و البته طبق دیتاشیتی که من دیدم مقاومتش در حالت عادی 0.72 اهم هست. برای قسمت تفکیک هم بنظر میرسه نباید مشکلی داشته باشه. لذا ماسفت خوبی هست.
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 11:32pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: milad7 نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. خوب من این تستو انجام دادم که نتایج به این صورت بود. برا لوپ 45 که اهمش کمی بالاست (1.2) دیلی اتو 16 دستی 22 پهنای پالس 150 سکه 500 تومانی در 43 سانتی سنس شد. و با پهنای پالس 250 در 48 سانتی. و برا لوپ 60 با اهم(0.9) با دیلی اتو 18 و دستی 24 و پهنای پالس 150 در 50 سانتی سنس شد و با پهنای پالس 250 در 54 سانتی ماسفت 11nk100
خیلی ممنون خسته نباشین. فعلا اون مطلبی که میخواستم رو متوجه شدم! حالا فقط دقیقا مشخص نیست این 10 درصد برد اضافه که دیگه تقریبا قابل محاسبه هم هست به جهت ولتاژ بالاتر هست یا آمپر بیشتر و یا هر دو ! ولی علی القاعده چون قدرت میدان لوپ به جریان عبوریش بستگی داره بیشتر میتونه به علت آمپر بالاتر باشه. در این صورت اگر از ماسفت با Rds کمتر و همینطور لوپ با اهم کمتری استفاده بشه احتمالا نتیجه قویتری بدست میاد. البته فراموش نکنین ثبات کمی افت میکنه و کاملا طبیعیه! خواهش میکنم مهندس جان. بعد از تستی که امروز انجام دادم و نتایجو در بالا ذکر کردم. و طبق توضیحاتی که فرمودید. شروع به ساخت یه لوپ 45 کردم با استفاده از سیم 1*1 افشان ظرفیت 400 و اهم 0.7 با کابل رابط. دوباره تست بالارو انجام دادم که نتایج به این صورت شد: دیلی اتو 19 دستی 26 پهنای پالس 150 سکه پانصد تومانی در52 سانتی سنس شد و با پهنای پالس 250 در 58 سانتی سنس شد. فقط مهندس یکمی ثباتش کمه و زود بزود میتر منفی میندازه. البته اول ظرفیتش تقریبا بود 430 که ثباتش خیلی داغون بود بعد یدور کم کردم شد 400 ولی هنوز کاملا ثبات نداره. مهندس جان اگه یدور دیگه کم کنم اهمش خیلی پایین نمیاد؟؟؟
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 11:38pm |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: kdj نوشته است: سلام حمید خان من اومدم تهران واسه خرید قطعه(برای جلوگیری از آبرو ریزی) متاسفانه 11nk100نیست! ولی یه ماسفت بهم معرفی کردن که طبق فرمایشات شما از 11..100 بهتر هست:12nk90 مشخصاتشم: rds :0.88 11 A 900 V 230 W شما هم لطفا نظرتون رو بگید ممنون خسته نباشین. بله این ماسفت 12NK90 هم بنظر میرسه مناسب هست و البته طبق دیتاشیتی که من دیدم مقاومتش در حالت عادی 0.72 اهم هست. برای قسمت تفکیک هم بنظر میرسه نباید مشکلی داشته باشه. لذا ماسفت خوبی هست. خب خدارو شکر ایشالا برگردم نصب میکنم نتایج رو اعلام میکنم یه چیز دیگه ای هم که بود مقاومت نظامی 390 %0.1 نیست 380 1% درصد و 402 2% گرفتم,خوب هستن اینا؟390 1% و 0.1 اصلان نیست!
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 11:39pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
saleh700 نوشته است: درود پیر دانا کانکتور بنده هم دقیقا همینه ولی سه پین هستش واقعا عالی هستش من ۳۰ هزارتومن خریدم قیمتش زیاده ولی دیگه خیالم راحت شد به نظر من ارزش نداره این همه پول بدید این کانکتور رو بخرید .هیچ تاثیری روی مدار نداره فقط باید روی کابل رابط و مونتاژ دستگاه قطعات الکترونیکی حساس باشید همین !
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 18 مرداد1394 - 1:08am |
|
|
|