نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
دوستان که دنبال کابل خوب میگردند میتونند اینو هم تهیه کنند. من چند وقت پیش از این کابل 2 متر تهیه کرده بودم ولی چون فویل داشت ازش استفاده نکردم. خلاصه تا دیشب که دیدم دیگه کابل مکس ندارم که به این لوپم نصب کنم. از این استفاده کردم که هم مغزیش نسبت به مکس کلفتره و هم قسمت شیلدش که شیلدشم از مسه و یه فویل آلومنیمی هم داره. موقع تست کابلو تکون دادم و حتی تو دستم مچاله کردم ولی اصلا میتر منفی اصلا نمیندازه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط milad7 در دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:41pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:39pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
AMIRHOSEIN نوشته است: عاقا کسی جواب منو نمیده؟؟؟ سلام اقا عکس از مقطع سیم بزارین با ذکر اندازه و تعداد رشته های سیم . اگه از مشخصات روی خود سیم هم عکس بزارین بهتر میشه راهنمایی کرد .
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:40pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
shaitoon72 نوشته است: kelid نوشته است: shaitoon72 نوشته است: سلام اقا یه مشکل پیش اومده تازه ساختن دستگاه تموم شده الان که میزنم به برق یه بوق میزنه و ال سی دی روشن میشه و چیزی نشون نمیده ،چندین بار میکرو رو مجددا پروگرام کردم و مشکلش حل نشد و چیزی نشون نمیده ، مزاحم کاوه عزیر شدم گفت که احتمالا ال سی دی اتصالی داره ،چک کردم اتصالی نداشت ، در ضمن یه بار که روشن کردمو لوپم وصل بود بعد بوق روشن شدن چندتا بوق دیگم زد ،یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟ سلام شما احتمالا موقع روشن کردن دستگاه زود دکمه ok رو فشار دادین باید صبر میکردین تا حروف ال سی دی واضح میشدن بعد ok میکردین حالا هم با پروگرام مجدد ( حتما فیوز بیت d9 گذاشته بشه که کل تنظیمات ریست بشه ) میتونین با کمی صبر در حالی که اعداد واضح شدن کلید ok رو فشار بدین. موفق باشین ممنون ، ولی هر چی صبر کردم چیزی واضح نشد و دکمه اوکی رو فشا ندادم ، چند دفعه هم که فشار دادم دوباره پروگرام کردم از سالم بودن ال سی دی مطمئنین . اگه میتونین جایگزین کنین و اگه در دسترس ندارین در حالی که لوپ رو به دستگاه وصل کردین و بدور از فلزات ( ترجیحا در خارج از خونه ) دستگاه رو روشن کنید بعد از 10 ثانیه دستگاه به حالت اماده کار میره که با نزدیک کردن فلز به لوپ باید با صدای بوق متوجه کارکرد صحیح مدار بشین و نتیجه ال سی دی مشکل داره ولی در صورت عدم موفقیت باید عکس از پشت و روی مدار بزارین تا با کمک دوستان مشکل حل بشه .
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:47pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
milad7 نوشته است: دوستان که دنبال کابل خوب میگردند میتونند اینو هم تهیه کنند. من چند وقت پیش از این کابل 2 متر تهیه کرده بودم ولی چون فویل داشت ازش استفاده نکردم. خلاصه تا دیشب که دیدم دیگه کابل مکس ندارم که به این لوپم نصب کنم. از این استفاده کردم که هم مغزیش نسبت به مکس کلفتره و هم قسمت شیلدش که شیلدشم از مسه و یه فویل آلومنیمی هم داره. موقع تست کابلو تکون دادم و حتی تو دستم مچاله کردم ولی اصلا میتر منفی اصلا نمیندازه. دوست عزیز این کابل هم مانند کابل مکس هست و نوعی کابل استریو و ضد نویز هست در ضمن بدون فویل هم در بازار موجود هست با کیفیت بهتر از مکس ولی گرونه من متری 18 تومن خریدم .
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:50pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
البته این سیمی که گذاشتین فکر کنم بیشتر برای باندهای بزرگ استفاده میشه و مقاومتش بالا هستش و مناسب این کار نباشه
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 2:55pm |
|
|
hamed97
|
با سلام و تشکر از مهندس حمید من قطعات رو اینترنتی از چهره گرفتم گفت قراره کانکتور فلزی نوع مرغوب بیاره مقاومت 2 وات 390 یا 400 یا 380 اهم 1درصد میگه وجود نداره تو بازار؟ 5 درصد دار ن بنظرتون چیکار کنم؟ یه کانکتور پلاستیکی مربوط به آمپلی فایر هست که زیاده و گیر آوردم اما سایزش دو یا سه براب راین کانکتورهای معمولیه بنرتون میشه استفاده کرد؟ ممنون میشم جواب بدین
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 3:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی نوشته است: مهندس حمید ورژن 30 رو با لوپ 50 سانتی عنکبوتی با سیم 75*1 افشان با اهم 0/9 و دیلی اتومات 22 طبق دستور جنابعالی تست کردم با تنظیمات پیشفرض و پهنای پالس 150 حساسیت 19 سکه 500 تومانی رو با تک بوق حدود 50 سانت و در 40 الی 35 سانتی عدد تفکیک ظاهر میشد ؛ با پهنای 250 هم حدود 7 تا 10 سانت برد افزایش داشته ولی ولتاژ مصرفی پهنای پالس 250 مقداری افزایش پیدا میکنه ، موضوع مهمی که بنده رو شگفت زده کرد در این ورژن برد خوب با توجه به فرکانسهای زیر 100 تا 35 هست با ثبات عالی با توجه به پهنای پالس حدود 200 تا 250 که برای خاکهای سخت و سنگلاخی خیلی خوبه با سرعت عمل کمتر میشه برد خوبی و سرچ موفقی و مطمئنی در خاک داشت مخصوصاً حذف ذرات و سفال و خشت های پخته در زیر خاک ؛ فقط مهندس احساس میکنم که نمایشگر تفکیک مقداری با تأخیر ظاهر میشه ! سپاس مهندس حمید مدار خیلی به اوج خودش نزدیک شده ولی هنوز فکر میکنم میتونیم بهتر از این هم جلو بریم به امید پروردگار ، یاعلی مدد ممنون مهدی جان. منظور شما رو از افزایش ولتاژ مصرفی متوجه نشدم! طبیعیه که با افزایش پهنای پالس مصرف باطری بیشتر میشه. فرکانسهای بالا و پایین برای این نسخه بصورت خاص تست و بهینه شدن. لذا خود فرکانس 35 هم بخوبی قابل استفادست هر چند سرعت سنس رو طبیعتا کم میکنه. تفکیک اتفاقا کمی سریع تر از نسخه های قبلی هست! حالا یا بدلیل تغییر نحوه نمایش اینطور حس میکنین یا اینکه روی فرکانس پایین تست کردین که در اون صورت همه چیز روی فرکانسهای پایین کند تر عمل میکنه.
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 4:29pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام با چه شیوه و روشی از سیم افشان استفاده میشه
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 4:30pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
kdj نوشته است: سلام حمید خان اگه بی ادبی نباشه یه نظری در مورد خاموش شدن دستگاه داشتم! میشه مثه روشن شدن یه منویی واسه خاموش شدن هم طراحی کنید؟ ممنون خواهش میکنم. خاموش کردن یک مدار الکترونیکی بدون کلید فیزیکی و از طریق دستور دیجیتالی نیاز به یک مدار مجزا هم داره که ما در اینجا نداریم و اصولا یک چیز تجملی محسوب میشه! لذا امکان خاموش کردن کامل دستگاه از طریق منو وجود نداره. روشن شدن هم به همین صورت هست!
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 4:33pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
kelid نوشته است: milad7 نوشته است: دوستان که دنبال کابل خوب میگردند میتونند اینو هم تهیه کنند. من چند وقت پیش از این کابل 2 متر تهیه کرده بودم ولی چون فویل داشت ازش استفاده نکردم. خلاصه تا دیشب که دیدم دیگه کابل مکس ندارم که به این لوپم نصب کنم. از این استفاده کردم که هم مغزیش نسبت به مکس کلفتره و هم قسمت شیلدش که شیلدشم از مسه و یه فویل آلومنیمی هم داره. موقع تست کابلو تکون دادم و حتی تو دستم مچاله کردم ولی اصلا میتر منفی اصلا نمیندازه. دوست عزیز این کابل هم مانند کابل مکس هست و نوعی کابل استریو و ضد نویز هست در ضمن بدون فویل هم در بازار موجود هست با کیفیت بهتر از مکس ولی گرونه من متری 18 تومن خریدم . بله دوست عزیز همه اینها کابل استریو هستند. بدون فویلشو امتحان نکردم ولی این مدلشو که من امتحان کردم با تکان خوردن و مچاله شدن هم میتر منفی نمیندازه. ضمنا من این کابلو متری 2500 یا 3هزار تومن خریدم. بهتر از اینهاش که رنگ آبیه متری 4000 تومنه.
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 4:37pm |
|
|
|