انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 4:48am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1227 , 1228 , 1229 , 1230 , 1231 , 1232 , 1233 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.از كودوم سايت ميتونم مقاومت متال فيلم بخرم.ميخوام همشو با متال فيلم بسازم.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 3:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام dafous m.f.d يا همن آقا ناصر گل .راستي ادعا كردي كه فايل هگز مدار فلزجو رو دور زدي و ظرفيتشو بي نهايت كردي پس كو من دارم ميگردم نيست =)) :)) :o) :o) :o) :o) :o)

سه شنبه 20 مرداد1394 - 3:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
milad7 نوشته است:
دوستان که دنبال کابل خوب میگردند میتونند اینو هم تهیه کنند. من چند وقت پیش از این کابل 2 متر تهیه کرده بودم ولی چون فویل داشت ازش استفاده نکردم. خلاصه تا دیشب که دیدم دیگه کابل مکس ندارم که به این لوپم نصب کنم. از این استفاده کردم که هم مغزیش نسبت به مکس کلفتره و هم قسمت شیلدش که شیلدشم از مسه و یه فویل آلومنیمی هم داره. موقع تست کابلو تکون دادم و حتی تو دستم مچاله کردم ولی اصلا میتر منفی اصلا نمیندازه.

دستت درد نکنه. این تست رو با دیلی دستی 0 انجام دادی یا بهش دیلی داده بودی؟ اگر آره، چند بوده؟ و ممکنه با دیلی دستی 0 هم همین تستو انجام بدید؟

خواهش میکنم دوست عزیز. تستی که دیشب انجام داده بودم با دیلی دستی 24 و 26 بود که نتایجو اعلام کردم. و الان مورد شمارو هم امتحان کردم یعنی دیلی دستیو 0 کردم و باز هم همون نتایجو گرفتم. واقعا عالیه. راستی چرا گفتید که دیلی 0 کنم؟ فرقشو هم میشه بگید ممنون

ممنونم. دستت درد نکنه. بدین جهت پرسیدم که برای خودم طوریه که وقتی دیلی دستی صفره با گرفتن کابل رابط و یا کابل باطری حسابی میتر منفی میندازه و نویز و.... ولی دیلی رو که تا 40 میبرم دیگه نویز نمیگیره.
البته کابل رابطم RG59U هست و طبیعتاً هم بدون بکارگیری شیلد مدار مغزی و شیلد کابل رو به نقاط LOOP1 و LOOP2 مداروصل کردم. این مربوط به کابل رابط کویله حال چرا کابل باطری هم عیناً این رفتارو داره نمیدونم. البته وقتی سیستمو یه جا روشن میذارم بدون یه ذره نویزگیری با سنس بالا وکاملاً با ثبات روشن میمونه.
نمیدونم ایراد از کجاست. اگر کسی بتونه زاهنمایی و کمک طلایی کنه خیلی ممنونش میشم.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ayhan نوشته است:
سلام dafous m.f.d يا همن آقا ناصر گل .راستي ادعا كردي كه فايل هگز مدار فلزجو رو دور زدي و ظرفيتشو بي نهايت كردي پس كو من دارم ميگردم نيست =)) :)) :o) :o) :o) :o) :o)

یعنی واقعاً شما رو حرفای این کذّاب حساب کردی؟ :-\ این بابا شر نرسونه، خیرپیشکشش.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 3:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

liudengyuan نوشته است:
Good friends, felezjoo PI software is good, in order to increase the stability and the detection range, we can also add 357 multiples of amplifier, or use double op-amp, please study

?Hello Sir , you are the people of the country ?. Are you studying in the field of metal detectors

سه شنبه 20 مرداد1394 - 4:22pm
مدیر کل
مدیر کل

komiser نوشته است:
سلام از اساتید ومهندس حمید میشه برام عوامل موثر بر اعداد سه گانه رو بزاوید و از چه عددی تا چه عددی تفکیک درست عمل میکنه از جواب به سوال قبلی هم متشکرم من ماسفت عوض کردم به جای ۱۱nk۱۰۰همون ۸۴۰رو نصب کردم عدد اولم تا ۵۸۰اومد پایین

اگر بخواین فنی در نظر بگیرین این 3 عدد مربوط به 3 کانال مجزا روی موج هستن! یعنی عدد A مربوط به ابتدای موج و B وسط موج و C انتهای موج هست. طبیعتا ابتدای موج هم به فلز حساس تره و هم لوپ و ماسفت و تقریبا همه جزئییات. لذا بیشترین تغییرات رو تحت شرایط مختلف عدد اول ما داره. در خصوص رنج درستش هم در فایل دقیقا اشاره کردم.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 4:26pm
مدیر کل
مدیر کل

hafez نوشته است:
میخوام از این IGBT استفاده کنم اساتید تایید میکنن
BUP314

متاسفانه با اینکه شماره خوب و رایجی هست ولی ظاهرا طبق تست یکی از دوستان خوب جواب نمیده!

سه شنبه 20 مرداد1394 - 4:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان کسی از گرافیت داخل باتری قلمی برای شیلد لوپ استفاده کرده؟ من چنتا تری قدیمی داشتم که گرافیتش تقریبا ۲۰ اهم مقاومت داره . با استفاده از اسپری چسب و پاشیدن این گرافیت رو سیم های کویل میشه شیلد کرد ؟ کسی تجربه داره؟ من فقط لنگ شیلد کویل ها هستم.ممنون میشم کمک کنید. @};-

سه شنبه 20 مرداد1394 - 6:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ruler نوشته است:
دوستان کسی از گرافیت داخل باتری قلمی برای شیلد لوپ استفاده کرده؟ من چنتا تری قدیمی داشتم که گرافیتش تقریبا ۲۰ اهم مقاومت داره . با استفاده از اسپری چسب و پاشیدن این گرافیت رو سیم های کویل میشه شیلد کرد ؟ کسی تجربه داره؟ من فقط لنگ شیلد کویل ها هستم.ممنون میشم کمک کنید. @};-

درود برشما دوست گرامی برای شیلد از کاغذ متالیزه ساندویچ استفاده کن نتیجه مطلوب قابل قبولی داره \:d/

سه شنبه 20 مرداد1394 - 6:39pm
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
سلام دوستان
در رایطه با اینکه تصویر ال سی دیم نمیاد کسی هست بتونه بوردمو عیب یابی کنه که بردمو واسش بفرستم؟
اگه که کرمانی باشه چه بهتر
ممنون

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

سه شنبه 20 مرداد1394 - 6:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1227 , 1228 , 1229 , 1230 , 1231 , 1232 , 1233 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 365 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure