bazargardan نوشته است:
خیلی جالبه که آقا حمید رو این تایپیک حساس شده.
بالاخره نمیشه یجورایی با همین موبایل کار ۳۵ رو انجام بدیم؟اینطوری امنیت کار هم میره بالا.حتما که راهی باید داشته باشه
نمیدونم دقیقا منظور شما از حساسیت چیه. ولی وقتی مرتب مقایسه هایی صورت میگیره بطور خودکار حساسیت هایی رو هم ایجاد میکنه چون بهرحال با این همه تلاشی که بنده در مبحث ردیاب کرده بودم واقعا در عین سادگی ؛ جزئیات زیادی وجود داره که شاید اینجا غیر از بنده هیچ کس بهش واقف نباشه و لذا خیلی اوقات لازم میبینم مسائل فنی موثر در نتیجه کار رو بصورت علمی تری توضیح بدم. هرچند میدونم اینجا اکثرا کسی گوشش بدهکار بحث فنی هم نیست و بیشتر دوستان علاقه دارن موضوعی برای بحث و سرگرمی و حرف و حدیث داشته باشن تا اینکه واقعا کاری انجام بشه! ردیابی که هیچ اوضاع در تاپیکهای دیگه هم خیلی بهتر از این نیست!
بنده ردیاب موبایلی رو تست کردم و تایید هم کردم و حتی دقتش رو مناسب دونستم. اما دلیل نمیشه میزان خطا و علت خطاش رو ندونم!!! این به جهت ساخت چندین طرح و تستهای بسیار زیاد در گذشته هست. حالا هم که میگیم ردیاب موبایلی جواب میده و روش کار هم که مشخصه ولی باز نمیبینم کسی بیاد بگه من چه جوابی گرفتم! در واقع بسیاری از دوستان کلا با ردیابی مشکل دارن و به جای رفع مشکل اپراتوری خودشون فقط دنبال مدار ردیاب میگردن. در حالیکه مدار ردیاب به تنهایی هیچ کاری انجام نمیده. لذا عرض من به همه دوستان اینه که اگر نتونستین از ردیاب موبایلی که براحتی در دسترس هست هیچ جوابی بگیرین ؛ یک ریال پول و یک ثانیه وقت خودتون رو روی ردیابی نذارین! این مهمترین توصیه دوستانه و خیر خواهانه من به همه دوستان بوده و هست.
در خصوص امکان انجام کار ردیاب 35 با موبایل هم این کار عملی نیست چون اولا موبایل موج خروجی مربعیش اصلا قابل قیاس با یک ردیاب کاملا دیجیتال نیست و در ثانی اصل سیستم ردیاب 35 که کنترل وزن هست بطور اختصاصی طراحی شده و بر خلاف تصور بعضیها به دیوتی سایکل هم ربطی نداره که توضیح مفصلش رو هم قبلا عرض کردم و ثالثا ثبات فرکانسی ردیاب 35 از تمام ردیاب هایی که از روش DDS استفاده میکنن بهتره. باز هم حرف و حدیثی در کار باشه بنده در تاپیک حقایق ردیاب 35 کماکان حاضر به ارائه مدارک مربوطه هستم هرچند فکر میکنم همه چیز رو قبلا در اون تاپیک ارائه کردم.