نویسنده |
پیغام |
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA نوشته است: komiser نوشته است: اقا حمید من یه لوپ تخت ۶۰داشتم درست میکردم که یه تست از لوپ رو تو انجمن گذاشتم امشب اومدم با چسب چوب و امدی اف سه میل فیکسش کرد شروع به تست کردم دیدم یا پهنای کمتر از ۱۶۵کویل ارور میده وعدد اولم از ۲۸۵به ۸۵۰رسیده جالب اینه فقط عدد اولم تغیر کرده میشه راهنمایی کنید سلام.خداقوت. دوست عزیز؛اگر سیستم شما قبلا (قبل از چسب و ام دی اف کاری...) مشکلی بدین صورت نداشته و کار میکرده...بالابودن عدد Aدیباگ و کویل ارور سیستم شما: اگر محل تستتون نامناسب نباشه و فلزات مزاحم نزدیک و در میدان لوپ نباشند...!به احتمال زیاد,در هنگام چسبکاری و ساخت ...تیکه قلع...فلز کوچکی به سیم پیچ یا داخل لوپ چسبیده یا گیر کرده...!که باید بادقت بررسی کرده و رفع کنید. دوستان جهت اطلاع : چسب mdfیا همون سه سوت توسط خود دستگاه سنس میشه برای اتصالات لوپ استفاده نکنید این بلا سر من امده یه شبم نخوابیدم از فکرش. لوپ با دیلی خیلی بالایی بعد از چسبکاری شناخته شد که بعد کلی کلنجار رفتن فهمیدم کار این چسبه
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 6:47pm |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
shaitoon72 نوشته است: سلام دوستان در رایطه با اینکه تصویر ال سی دیم نمیاد کسی هست بتونه بوردمو عیب یابی کنه که بردمو واسش بفرستم؟ اگه که کرمانی باشه چه بهتر ممنون سلام نیازی نیست مدار بفرستین دوستان و مهندس حمید اینجا با یه راهنمایی کوچیک حلش میکنن شما عکس از پشت روی مدارتون بزارین و این که از صحیح پروگرام شدن آی سی اطمینان حاصل کنید.منم به نوبه خودم در خدمت شما هستم .البته زیر سایه اساتید محترم
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 6:50pm |
|
|
ruler
کاربر فعال
|
نقل قول: stkmelodi_20 نوشته است: ruler نوشته است: دوستان کسی از گرافیت داخل باتری قلمی برای شیلد لوپ استفاده کرده؟ من چنتا تری قدیمی داشتم که گرافیتش تقریبا ۲۰ اهم مقاومت داره . با استفاده از اسپری چسب و پاشیدن این گرافیت رو سیم های کویل میشه شیلد کرد ؟ کسی تجربه داره؟ من فقط لنگ شیلد کویل ها هستم.ممنون میشم کمک کنید. درود برشما دوست گرامی برای شیلد از کاغذ متالیزه ساندویچ استفاده کن نتیجه مطلوب قابل قبولی داره ممنون از پاسخ شما ولی سوالی که هست اینه که آیا باید این شیلد به شیلد مدار وصل بشه یا همینجوری ساندیویچش کنیم ؟ گرافیت چی؟
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 6:53pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
دوستان من فردا دارم میرم تهران کسی نمی دونه اسپری گرافیت کجا هست؟ می خوام چند تا کانکتور xlr مرغوب همراه با کابل لطفا راهنمایی کنید از کجا تهیه کنم؟ ممنونتون میشم راهنمای کنید
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 7:44pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
shaitoon72 نوشته است: سلام دوستان در رایطه با اینکه تصویر ال سی دیم نمیاد کسی هست بتونه بوردمو عیب یابی کنه که بردمو واسش بفرستم؟ اگه که کرمانی باشه چه بهتر ممنون سلام دوست عزیز من زرندیم اگه مشکلت حل نشد بیا در خدمتم
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 7:55pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
باسلام خدمت دوستان عزیز و حمید خان گل.با اجازه مهندس چندتا مسفت رو تست کردم گفتم شاید نتایج بدرد بعضی دوستان بخوره مهندس حمید هم نظرشون رو بگن .متاسفانه تو منطقه ما مسفت 11nk100 رو نتونستم گیر بیارم بجاش buz91 رو تست کردم که دقیقا مثل 840 جواب داد و دوستان میتونن با خیال راحت بجای 840 ازش استفاده کنن.11n90 هم تست کردم قدرتش خیلی بهتر از 840 بود ولی حذف اهن اصلا نداشتم . irfp460 هم داشتم که افتضاح بود . بهترین گزینه ای که پیدا کردم 20n60c بود که واقعا عالی جواب داد از لحاظ قدرت تقریبا 20 درصد از 840 قدرت بیشتری بهم داد حذف اهنش هم عالی کار میکنه به دوستان توصیه حتما تستش کنن.یه تست جالبی که کردم این بود که دوتا 840 رو بطور موازی بستم روی مدار فقط گیتهاشون رو با مقاومت 10 اهم از هم جدا کردم که نتیجه اش قدرت فوق العاده خوبی داشت ولی یه کم نویز زیاد شد و حذف اهن هم دیگه کار نمیکرد .اگه حذف اهنش رو میشد یه جوری راه انداخت واقعا یکی از بهترین گذینه ها میشد ولی حیف.... خلاصه بهترین مسفتی گه تونستم برای این مدار پیدا کنم همون 20n60c بود که خیلی ازش راضیم
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 8:26pm |
|
|
یاسین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:15am پست: 58 محل اقامت: IRIB
|
دوستان کسی ایده ای نداره که مرتب این اس سی میکرو رو در نیاریم وسر راهش یه مادگی یواس بی بزاریم تا از طریق اون پروگرام کنیم؟
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 8:38pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: دوستان من فردا دارم میرم تهران کسی نمی دونه اسپری گرافیت کجا هست؟ می خوام چند تا کانکتور xlr مرغوب همراه با کابل لطفا راهنمایی کنید از کجا تهیه کنم؟ ممنونتون میشم راهنمای کنید سلام. دوست عزیز,اسپری گرافیت رو در چند تا از فروشگاه های جمهوری,حدودا سه مغازه,بقیمت شصت وپنج تومان به بالا موجود دارند... پاساژ امجد,اسمش خاطرم نیست,از طبقه ی ورودی همکف ,اگر با پله برقی تشریف ببرید طبقه ی بعدی,یعنی بالا,اولین فرشگاه که نزدیک به خروجی پله برقی وسط سالن میشه...موجود دارن!کانکتور پلاستیکی رو نیز در پاساژ توکل و در کل چند فروشگاه در هر پاساژی موجود دارند.مثل,انتهای طبقه ی اول امجد...دوست عزیز,مقاومت نظامی 0/1 % مخصوصا حدودا نزدیک به رنج 390 اهم 2W رو میتونید با جستجو بقیمت دونه ی شش هزار تومان تهیه کنید.و انواع جعبه,باکس رو از فروشگاه بهار در امجد تهیه کنید.انواع کابل رو در حین ورود به امجد.دومین فروشگاه دست چپ انواع کابل کواکسیکال و استریو موجود دارند...و مقاومت های یک درصد 1/4 وات رو از انتهای طبقه ی پایین پاساژ عباسیان,فروشگاه شهاب تهیه کنید...
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 8:50pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
PEERE DANA نوشته است: mohammadiraj نوشته است: دوستان من فردا دارم میرم تهران کسی نمی دونه اسپری گرافیت کجا هست؟ می خوام چند تا کانکتور xlr مرغوب همراه با کابل لطفا راهنمایی کنید از کجا تهیه کنم؟ ممنونتون میشم راهنمای کنید سلام. دوست عزیز,اسپری گرافیت رو در چند تا از فروشگاه های جمهوری,حدودا سه مغازه,بقیمت شصت وپنج تومان به بالا موجود دارند... پاساژ امجد,اسمش خاطرم نیست,از طبقه ی ورودی همکف ,اگر با پله برقی تشریف ببرید طبقه ی بعدی,یعنی بالا,اولین فرشگاه که نزدیک به خروجی پله برقی وسط سالن میشه...موجود دارن!کانکتور پلاستیکی رو نیز در پاساژ توکل و در کل چند فروشگاه در هر پاساژی موجود دارند.مثل,انتهای طبقه ی اول امجد...دوست عزیز,مقاومت نظامی 0/1 % مخصوصا حدودا نزدیک به رنج 390 اهم 2W رو میتونید با جستجو بقیمت دونه ی شش هزار تومان تهیه کنید.و انواع جعبه,باکس رو از فروشگاه بهار در امجد تهیه کنید.انواع کابل رو در حین ورود به امجد.دومین فروشگاه دست چپ انواع کابل کواکسیکال و استریو موجود دارند...و مقاومت های یک درصد 1/4 وات رو از انتهای طبقه ی پایین پاساژ عباسیان,فروشگاه شهاب تهیه کنید... دوست من بسیار ممنون از شما
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 8:59pm |
|
|
یاسین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:15am پست: 58 محل اقامت: IRIB
|
سلام جناب peere dana, من میخوام یک لوپ 1 در1 بسازم میخواستم بدونم سیم لوپ رواز چه مارکی استفاده کنم که بهترین عملکرد رو در عمق زنی بهم بدهد؟؟
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 9:00pm |
|
|
|