انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 4:45am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1229 , 1230 , 1231 , 1232 , 1233 , 1234 , 1235 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
یاسین نوشته است:
دوستان کسی ایده ای نداره که مرتب این اس سی میکرو رو در نیاریم وسر راهش یه مادگی یواس بی بزاریم تا از طریق اون پروگرام کنیم؟

سلام
ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻩ
ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺭﻭﯼ ﺟﻌﺒﻪ ﯾﻪ ﺳﻮﮐﺖ rs ﯾﺎ ﭘﯿﻦ ﻫﺪﺭ ﺑﺰﺍﺭﯼ ﻭ ﺑﻪ ﻣﯿﮑﺮﻭ ﺳﯿﻢ ﮐﺸﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﺎ ﮐﺎﺑﻞ ﺭﺍﺑﻂ ﺑﻪ ﭘﺮﻭﮔﺮﺍﻣﺮ ﻣﺘﺼﻞ
ﮐﻨﯽ
ﭘﺎﯾﻪ sck پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 19 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ miso پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 18 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ mosi پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 17 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ gnd پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 8 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ vcc پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 7 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ rstپروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 1 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
یا حق

سه شنبه 20 مرداد1394 - 9:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یاسین نوشته است:
سلام جناب peere dana, من میخوام یک لوپ 1 در1 بسازم میخواستم بدونم سیم لوپ رواز چه مارکی استفاده کنم که بهترین عملکرد رو در عمق زنی بهم بدهد؟؟

سلامت باشید.
دوست عزیز اگر منظورتون نوع سیم باشه!آسان ترین روش,که میتونید از سیم افشان 1×1 روکش دار معمولی,که همه جا موجوده استفاده کنید...و چهار عدد زانوی نود درجه, بسایز چهل.
و چهار تیکه لوله پولیکا بسایز چهل,بطول 95 سانتی متر,که با زانوها دقیقا یک در یک میشه.و کابل رابط رو از سوراخ یک زانو عبور و متصل کنید...و با اتصال بند پهن برزنتی به انتهای لوله ها,جهت حمل بهره ببرید...

سه شنبه 20 مرداد1394 - 9:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیر و دوستان عزیز من امروز با دستگاه مهندس رفتم یه جایی که اول با ردیاب موبایلی روی اون نقطه انتن ها قیچی میشد با لوپ ۱در۱روی اون نقطه رفتم که سنس بسیار ضعیفی داشت تک بوق میزد حساسیت به املاح نبود گاهی هم سنس تا عدد ۲۵میرفت با حالی که حذف اهن فعال بود ولی بوق میزد و گاهی هم بعنوان اهن شناسایی میکرد حالا بنظر مهندس میتونه چی باشه؟ یه جای دیگه هم سنس داشتم بطوری که عدد درجه سنس ۴۵۰بود و با فعال بود حذف اهن حذفش نکرد بعد کندن نیم متر یه ورق المینیومی جای مشروب بود ثبات دستگاه عالی بود

سه شنبه 20 مرداد1394 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یکی از دوستان پی سی بی جدید برای فلز جو زده بود که جای دوتا ماسفت داشت یکی 840
و یکی 11nk100 کسی نمیدونه کدوم صفحه آپ شده بود

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 20 مرداد1394 - 10:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:

ممنونم. دستت درد نکنه. بدین جهت پرسیدم که برای خودم طوریه که وقتی دیلی دستی صفره با گرفتن کابل رابط و یا کابل باطری حسابی میتر منفی میندازه و نویز و.... ولی دیلی رو که تا 40 میبرم دیگه نویز نمیگیره.
البته کابل رابطم RG59U هست و طبیعتاً هم بدون بکارگیری شیلد مدار مغزی و شیلد کابل رو به نقاط LOOP1 و LOOP2 مداروصل کردم. این مربوط به کابل رابط کویله حال چرا کابل باطری هم عیناً این رفتارو داره نمیدونم. البته وقتی سیستمو یه جا روشن میذارم بدون یه ذره نویزگیری با سنس بالا وکاملاً با ثبات روشن میمونه.
نمیدونم ایراد از کجاست. اگر کسی بتونه زاهنمایی و کمک طلایی کنه خیلی ممنونش میشم.

سلام / برای حل مشکل این میتر منفی در رابطه با کابل رابط لوپ و باطری :
برای باطری از کابل رابط مارپیچی تلفن که گوشی تلفن های قدیمی را قسمت شماره گیر وصل میکنه استفاده کنید و میتر منفی نخواهید داشت . خودم از این روش استفاده میکنم ومیتر منفی در این مورد اصلا ندارم.
اما در مورد کابل رابط لوپ : یا باید از کابلی که فویل داره استفاده کنین ، یا اینکه حداقل حدود یک سوم کابل بدون فویل را فویل پیچی بکنید (قسمتی که به مدار نزدیکه را فویل پیچی کنید). پوشش اولیه کابلی را که قبلا برداشته بودم ،فویلش را نگه داشته بودم و حدود نصف کمتر از طول کابل رابط را فویل پیچی کردم و بعد با نوارچسپ برق انرا پوشاندم. خیلی خیلی بهتر شده ولی اون چیزی که باید بشه نشده .(با تکان دادن کابل میتر منفی رفع شده ولی اگر خیلی با دست انرا بفشاریم مقداری میتر منفی داریم)
البته راه حل اساسی اینه که یکی از دوستان میگفتند: باید یک خازن عدسی به بدنه و یک قسمت دیگر مدار وصل بشه و کلا این میتر منفی میره . این خازن عدسی چه مقداری باشه معلوم نیست ولی ایشون که یک تعمیرکار حرفه ای لوازم صوتی و تصویری بود میگفت 100 درصد میشه جلوی این میتر منفی را گرفت و به من گفت مدارت را بیار نگاه کنم که من هنوز وقت نکرده ام انرا ببرم.حالا دوستان میتوانند با خازن های عدسی تست کنند شاید به نتیجه ای رسیدند

آخرین بار توسط yahooo در سه شنبه 20 مرداد1394 - 11:03pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 10:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRIB
PEERE DANA نوشته است:
یاسین نوشته است:
سلام جناب peere dana, من میخوام یک لوپ 1 در1 بسازم میخواستم بدونم سیم لوپ رواز چه مارکی استفاده کنم که بهترین عملکرد رو در عمق زنی بهم بدهد؟؟

سلامت باشید.
دوست عزیز اگر منظورتون نوع سیم باشه!آسان ترین روش,که میتونید از سیم افشان 1×1 روکش دار معمولی,که همه جا موجوده استفاده کنید...و چهار عدد زانوی نود درجه, بسایز چهل.
و چهار تیکه لوله پولیکا بسایز چهل,بطول 95 سانتی متر,که با زانوها دقیقا یک در یک میشه.و کابل رابط رو از سوراخ یک زانو عبور و متصل کنید...و با اتصال بند پهن برزنتی به انتهای لوله ها,جهت حمل بهره ببرید...

سلام، ممنون ولی من منظورم اسم کابل بود ، مثلا کرمان یا همدان یا مشهد بوده.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 10:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRIB
reza68 نوشته است:
یاسین نوشته است:
دوستان کسی ایده ای نداره که مرتب این اس سی میکرو رو در نیاریم وسر راهش یه مادگی یواس بی بزاریم تا از طریق اون پروگرام کنیم؟

سلام
ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻩ
ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺭﻭﯼ ﺟﻌﺒﻪ ﯾﻪ ﺳﻮﮐﺖ rs ﯾﺎ ﭘﯿﻦ ﻫﺪﺭ ﺑﺰﺍﺭﯼ ﻭ ﺑﻪ ﻣﯿﮑﺮﻭ ﺳﯿﻢ ﮐﺸﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﺎ ﮐﺎﺑﻞ ﺭﺍﺑﻂ ﺑﻪ ﭘﺮﻭﮔﺮﺍﻣﺮ ﻣﺘﺼﻞ
ﮐﻨﯽ
ﭘﺎﯾﻪ sck پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 19 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ miso پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 18 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ mosi پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 17 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ gnd پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 8 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ vcc پروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 7 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
ﭘﺎﯾﻪ rstپروگرامر ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﻪ 1 ﻣﯿﮑﺮﻭ ﻭﺻﻞ ﮐﻦ
یا حق

ممنونم ازشما ، ولی اگربشه که پروگرامر رو داخل جعبه گذاشت خیلی خوب میشه.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 10:48pm
مدیر کل
مدیر کل

1426539 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز و حمید خان گل.با اجازه مهندس چندتا مسفت رو تست کردم گفتم شاید نتایج بدرد بعضی دوستان بخوره مهندس حمید هم نظرشون رو بگن .متاسفانه تو منطقه ما مسفت 11nk100 رو نتونستم گیر بیارم بجاش buz91 رو تست کردم که دقیقا مثل 840 جواب داد و دوستان میتونن با خیال راحت بجای 840 ازش استفاده کنن.11n90 هم تست کردم قدرتش خیلی بهتر از 840 بود ولی حذف اهن اصلا نداشتم . irfp460 هم داشتم که افتضاح بود . بهترین گزینه ای که پیدا کردم 20n60c بود که واقعا عالی جواب داد از لحاظ قدرت تقریبا 20 درصد از 840 قدرت بیشتری بهم داد حذف اهنش هم عالی کار میکنه به دوستان توصیه حتما تستش کنن.یه تست جالبی که کردم این بود که دوتا 840 رو بطور موازی بستم روی مدار فقط گیتهاشون رو با مقاومت 10 اهم از هم جدا کردم که نتیجه اش قدرت فوق العاده خوبی داشت ولی یه کم نویز زیاد شد و حذف اهن هم دیگه کار نمیکرد .اگه حذف اهنش رو میشد یه جوری راه انداخت واقعا یکی از بهترین گذینه ها میشد ولی حیف.... خلاصه بهترین مسفتی گه تونستم برای این مدار پیدا کنم همون 20n60c بود که خیلی ازش راضیم

خسته نباشین. خیلی ممنون.
نتایج شما فقط در مورد ماسفت 20N60 قابل توجه هست و جای تقدیر داره که شما چنین شماره ای رو تست کردین! این ماسفت دارای Rds حداکثر 0.19 اهم(!) هست که برای رسیدن به آمپر بالا در لوپ با استفاده از ماسفت فوق العادست! حالا اگر قسمت تفکیک و حذف آهن هم واقعا درست عمل کنه دیگه جای بحثی نداره. خوبه در این شرایط 3 عدد رو با 840 مقایسه کنین و نتیجه رو اطلاع بدین. اگر همه چیز درست باشه دیگه نیاز به IGBT هم نیست و تقریبا از نظر Rds نمیشه چیزی بهتر از این پیدا کرد چون چند صدم اهم تفاوت دیگه تاثیر محسوسی ایجاد نمیکنه.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:

سلام / برای حل مشکل این میتر منفی در رابطه با کابل رابط لوپ و باطری :
برای باطری از کابل رابط مارپیچی تلفن که گوشی تلفن های قدیمی را قسمت شماره گیر وصل میکنه استفاده کنید و میتر منفی نخواهید داشت . خودم از این روش استفاده میکنم ومیتر منفی در این مورد اصلا ندارم.
اما در مورد کابل رابط لوپ : یا باید از کابلی که فویل داره استفاده کنین ، یا اینکه حداقل حدود یک سوم کابل بدون فویل را فویل پیچی بکنید (قسمتی که به مدار نزدیکه را فویل پیچی کنید). پوشش اولیه کابلی را که قبلا برداشته بودم ،فویلش را نگه داشته بودم و حدود نصف کمتر از طول کابل رابط را فویل پیچی کردم و بعد با نوارچسپ برق انرا پوشاندم. خیلی خیلی بهتر شده ولی اون چیزی که باید بشه نشده .(با تکان دادن کابل میتر منفی رفع شده ولی اگر خیلی با دست انرا بفشاریم مقداری میتر منفی داریم)
البته راه حل اساسی اینه که یکی از دوستان میگفتند: باید یک خازن عدسی به بدنه و یک قسمت دیگر مدار وصل بشه و کلا این میتر منفی میره . این خازن عدسی چه مقداری باشه معلوم نیست ولی ایشون که یک تعمیرکار حرفه ای لوازم صوتی و تصویری بود میگفت 100 درصد میشه جلوی این میتر منفی را گرفت و به من گفت مدارت را بیار نگاه کنم که من هنوز وقت نکرده ام انرا ببرم.حالا دوستان میتوانند با خازن های عدسی تست کنند شاید به نتیجه ای رسیدند

ممنون بابت توجه و راهنماییاتون. کابل رابط لوپ رو همه جوره امتحان کردم. با فویلش که همون RG58 و RG59 هستن و بدون فویل (کابل استریوی دو مغزی شیلددار J.T.R) و..... تاثیری نداشته. مگر اینکه دیلی بالایی وارد کنم.

در مورد کابل باطری. اون سیمای تلفن که خیلی نازکن. فکر کنم در آمپرکشی همچین خوب جواب نده. مخصوصاً برای لوپهای بزرگ اگه بخواییم عرض پالسی بالایی استفاده کنیم 500-400 میلی آمپر جریان میکشه. آیا این سیمها جواب میدن؟

سه شنبه 20 مرداد1394 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان!
حمید جان من ماسفت 20n60 و20n60c رو همون اوایل تست کردم بنظر بنده خیلی با 840 متفاوت نبود البته بنده روی 840 هیت سینک گذاشته بودم...
مقداری از 840 از نظر برد بهتر بود شاید در حد 3 تا5% اونم با پهنای پالس بالای 200
ولی موقع تفکیک استفادش نکردم ونمیدونم با تفکیک چطوره همون زمان از 11n80 استفاده کردم که هم از 20n60 برد بهتری داشت والانم دارم باهاش کار میکنم و تفکیک هم مشکلی نداره...

سه شنبه 20 مرداد1394 - 11:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1229 , 1230 , 1231 , 1232 , 1233 , 1234 , 1235 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 357 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure