انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 6:54am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1230 , 1231 , 1232 , 1233 , 1234 , 1235 , 1236 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای محمود عزیز از روزی این مدار استارت خورده من از کابل مارپیچی تلفن قدیمی استفاده میکنم (حدود 100 هکتاری را تا الان شخم زده ام :)) )و هیچ گونه مشکلی نداشته. البته من کابل را حدودا نصف کرده ام و از کل طول کابل استفاده نمیکنم .این کابل تلفن انواع مختلفی داره بعضی ها نرم ترند و سیم افشان نازکی داره ولی این کابلی من دارم خیلی نرم نیست و سیم کلفت تری داخلشه فکر کنم خیلی قدیمی باشه(سیم داخلش یا 0.3 و یا 0.4 البته بیشتر به 0.4 میخوره ). از تعمیرکارای تلفن توی اوراقی هاشون میتونی پیدا کنی . خیالت راحت راحت باشه از نظر امپر هیچ مشکلی نداره.(سیم داخلش هر چی باشه از خطوط مسی مدار ، امپر خیلی بیشتری را میتونه تحمل کنه فقط برای احتیاط طول را زیاد نگیر :D )
در مورد کابل رابط حدود نصف هم کمتر از طول کابل رابط را فویل پیچی کرده ام و هر چه تکانش هم بدی میتر منفی نداره ولی اگر با دست خیلی انرا فشار بدی مقداری میتر منفی داره. میتونی امتحان کنی روی حرفام حساب کن :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط yahooo در سه شنبه 20 مرداد1394 - 11:45pm ویرایش شده است، در کل 5 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 11:24pm

باسلام......
اساتید یه سوال :
وقتی لوپ رو به مدار وصل میکنم کنتراست صفحه هی کم میشه تا جایی که مدار خاموش میشه!!!!! :-s بعد که فیشه کابل اتصاله لوپ و میکشم حالت ری استارت دست میده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه :-\ راستی لوپ عنکبوتی50 با سیم افشانه 0.75*1 و21 دور! اما نتونستم ظرفیت و مقاومتشو با مولتی متر اندازه کنم :Dوباتوجه به راهنمایی های دوستان و اساتید لوپ خیلی تمیز و هماهنگم از آب دراومد! حالا موندم کجایه کار میلنگه لطف میکنید راهنمایی کنید؟ :YMPRAY:

سه شنبه 20 مرداد1394 - 11:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب بارکد!
قطعا در لوپ یا کابل و کانکتور اتصالی داری.بادقت بررسی کن.

سه شنبه 20 مرداد1394 - 11:30pm

majid_famali نوشته است:
جناب بارکد!
قطعا در لوپ یا کابل و کانکتور اتصالی داری.بادقت بررسی کن.

باشه مجید جان
دمت گرم که راهنمایی کردی :-* بریم یه بررسی کنیم ببینیم میشه رفع رجوش کرد ! بازم ممنون :ymhug:

سه شنبه 20 مرداد1394 - 11:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

barkod نوشته است:
باسلام......
اساتید یه سوال :
وقتی لوپ رو به مدار وصل میکنم کنتراست صفحه هی کم میشه تا جایی که مدار خاموش میشه!!!!! :-s بعد که فیشه کابل اتصاله لوپ و میکشم حالت ری استارت دست میده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه :-\ راستی لوپ عنکبوتی50 با سیم افشانه 0.75*1 و21 دور! اما نتونستم ظرفیت و مقاومتشو با مولتی متر اندازه کنم :Dوباتوجه به راهنمایی های دوستان و اساتید لوپ خیلی تمیز و هماهنگم از آب دراومد! حالا موندم کجایه کار میلنگه لطف میکنید راهنمایی کنید؟ :YMPRAY:

سلام
دوست عزیز شما باطری مدار رو چک کن ببین سالمه !روی بار ولتاز رو اندازه بگیر! هنگامی که دستگاه روشنه و لوپ به دستگاه وصله ولتاژ باطری رو اندازه بگیر ببین چقدره . از چه باطری استفاده میکنید؟ مقدار امپر و ولتاژ باطری رو ذکر کنید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 20 مرداد1394 - 2:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

میگم 118 بار شماتیک دانلود شده واقعا نیاز بود.خوب شد گذاشتم :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 20 مرداد1394 - 2:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
signal نوشته است:
حمید نوشته است:
ayhan نوشته است:
lسلام.ممنون از راهنماييتون.ولي من از rg/59با فويل مسي استفاده ميكنم كه چون سوراخ هاي قسمت متصل شونده كوچيك هست بايد چند تا تار رو بكنم.اين هم مشكل به وجود مياره؟

RG59 نوع مرغوب یکی از بهترین و شاید تنها کابل کواکسیال رایج بازار هست که میتونه استفاده بشه. هر چند من نوع دارای فویل مسی رو ندیدم ولی بهرحال ظاهرا که جواب خیلی خوبی داده.
در مورد اون چند رشته بله میتونه اندکی اثر منفی داشته باشه. ولی اگر به کابل دست میزنین واکنشی در دستگاه ندارین یعنی مشکلی نیست. اگر هم بخاطر کوچکی سوراخها مشکل دارین میتونین بزرگترش کنین یا اینکه از زیر فیبر لحیم بزنین یا یک تکه سیم ضخیم رو ابتدا داخل سوراخها لحیم کنین و بعد سیمهای کابل رو بهش لحیم بزنین.

مهندس جان من از کابل rg59u که به فویل مسی مشهوره استفاده کردم . فویلی که زیر سیم شیلد هست نه مس هست ونه آلومینیوم . جنسش شبیه به کاغذ ساندویچ هست که یه طرفش به رنگ نقره ای هست که نمیدونم از آلومینیوم اندود شده یا نقره و رسانایی الکتریکی داره و طرف دیگه که با سیم شیلد در تماس هست رنگش مثل ورق مسی هست که با تست با اهمتر رسانایی نداره . اگه این فویل رو بکشی پاره نمیشه و مثل پلاستیک فریزر کش میاد و محکمتره .
در کل از نظر ثبات بینظیره .روی کابل نوشته FUJIKORA RG59U HIGH QUALITY COAXIAL CABLE 75OHM FOR CCTV SYSTEM

سلام و خسته نباشید به مهندس حمید عزیز و دوستان @};-
سیگنال عزیز بنده هم از کابل rg59u استفاده کردم ولی نتیجه ش واسه من خیلی بد بود
مشخصات کابل :
(( KERMAN CABLE ZAR. COAXIAL CABLE - RG59/U 75ohm . CCA / CU <0.7 ) ---- 00089 m ))
دستگاه حتی ی لحظه هم میتر منفیش نمی ایستاد و بعضی وقتها تا 300 هم میرفت! نمیدونم شاید کابل بنده اصلی نباشه، ممنون میشم ازشما و دوستان عکس و مشخصات دقیق کابل RG59u رو بزارن.

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 4:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
کوهیار نوشته است:
essi lorenz نوشته است:
سلام دوستان من قسمت لیست قطعات مشکل دارم پسوندش نمیدونم چیه و نمیتونم بخونم لطفا راهنمایی کنید که با چه نرم افزاری میشه ان خواند

درود
دوست عزیزم میتونید با نرم افزار آفیس وورد بازش کنید.
اگرم ندارید تا براتون پی دی اف کنم.

سلام جناب کوهیار عزیز.
اگر این لطفو کنید ممنون میشم چون ظاهرن خیلی از دوستان و حتی خودمن با موبایل وارد انجمن میشیم و متاسفانه تا الان هم نتونستم توضیحات جدید مهندس عزیر رو بخونم.

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 4:50am
مدیر سایت
مدیر سایت

shayanii نوشته است:
کوهیار نوشته است:
essi lorenz نوشته است:
سلام دوستان من قسمت لیست قطعات مشکل دارم پسوندش نمیدونم چیه و نمیتونم بخونم لطفا راهنمایی کنید که با چه نرم افزاری میشه ان خواند

درود
دوست عزیزم میتونید با نرم افزار آفیس وورد بازش کنید.
اگرم ندارید تا براتون پی دی اف کنم.

سلام جناب کوهیار عزیز.
اگر این لطفو کنید ممنون میشم چون ظاهرن خیلی از دوستان و حتی خودمن با موبایل وارد انجمن میشیم و متاسفانه تا الان هم نتونستم توضیحات جدید مهندس عزیر رو بخونم.

درود
فایل توضیحات مهندس حمید در قالب پی دی اف
پیوست:
FelezJoo_PI_v3_00.pdf

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 5:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان من از کابل rg59u که به فویل مسی مشهوره استفاده کردم . فویلی که زیر سیم شیلد هست نه مس هست ونه آلومینیوم . جنسش شبیه به کاغذ ساندویچ هست که یه طرفش به رنگ نقره ای هست که نمیدونم از آلومینیوم اندود شده یا نقره و رسانایی الکتریکی داره و طرف دیگه که با سیم شیلد در تماس هست رنگش مثل ورق مسی هست که با تست با اهمتر رسانایی نداره . اگه این فویل رو بکشی پاره نمیشه و مثل پلاستیک فریزر کش میاد و محکمتره .
در کل از نظر ثبات بینظیره .روی کابل نوشته FUJIKORA RG59U HIGH QUALITY COAXIAL CABLE 75OHM FOR CCTV SYSTEM[/quote]

سلام و خسته نباشید به مهندس حمید عزیز و دوستان @};-
سیگنال عزیز بنده هم از کابل rg59u استفاده کردم ولی نتیجه ش واسه من خیلی بد بود
مشخصات کابل :
(( KERMAN CABLE ZAR. COAXIAL CABLE - RG59/U 75ohm . CCA / CU <0.7 ) ---- 00089 m ))
دستگاه حتی ی لحظه هم میتر منفیش نمی ایستاد و بعضی وقتها تا 300 هم میرفت! نمیدونم شاید کابل بنده اصلی نباشه، ممنون میشم ازشما و دوستان عکس و مشخصات دقیق کابل RG59u رو بزارن.[/quote]

دوست من کابل کرمان هم که شما استفاده کردی باید خوب باشه ، به هر حال من هم این مشکل رو ابتدا داشتم و فکر میکردم از کابله ، ولی کانکتور رو که عوض کردم درست شد .کانکتور من rs 232 هست . جنس کانکتورت مناسبه این مدار هست؟
برای اطمینان از کانکتور کابل رو مستقیما به مدار (مغذی به لوپ 2 و شیلد به لوپ 1) وصل کن .موفق باشی @};-

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 6:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1230 , 1231 , 1232 , 1233 , 1234 , 1235 , 1236 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Reza8003 و 341 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure