مهندس جان من از کابل rg59u که به فویل مسی مشهوره استفاده کردم . فویلی که زیر سیم شیلد هست نه مس هست ونه آلومینیوم . جنسش شبیه به کاغذ ساندویچ هست که یه طرفش به رنگ نقره ای هست که نمیدونم از آلومینیوم اندود شده یا نقره و رسانایی الکتریکی داره و طرف دیگه که با سیم شیلد در تماس هست رنگش مثل ورق مسی هست که با تست با اهمتر رسانایی نداره . اگه این فویل رو بکشی پاره نمیشه و مثل پلاستیک فریزر کش میاد و محکمتره .
در کل از نظر ثبات بینظیره .روی کابل نوشته FUJIKORA RG59U HIGH QUALITY COAXIAL CABLE 75OHM FOR CCTV SYSTEM[/quote]
سلام و خسته نباشید به مهندس حمید عزیز و دوستان
سیگنال عزیز بنده هم از کابل rg59u استفاده کردم ولی نتیجه ش واسه من خیلی بد بود
مشخصات کابل :
(( KERMAN CABLE ZAR. COAXIAL CABLE - RG59/U 75ohm . CCA / CU <0.7 ) ---- 00089 m ))
دستگاه حتی ی لحظه هم میتر منفیش نمی ایستاد و بعضی وقتها تا 300 هم میرفت! نمیدونم شاید کابل بنده اصلی نباشه، ممنون میشم ازشما و دوستان عکس و مشخصات دقیق کابل RG59u رو بزارن.[/quote]
دوست من کابل کرمان هم که شما استفاده کردی باید خوب باشه ، به هر حال من هم این مشکل رو ابتدا داشتم و فکر میکردم از کابله ، ولی کانکتور رو که عوض کردم درست شد .کانکتور من rs 232 هست . جنس کانکتورت مناسبه این مدار هست؟
برای اطمینان از کانکتور کابل رو مستقیما به مدار (مغذی به لوپ 2 و شیلد به لوپ 1) وصل کن .موفق باشی