با سلام
یک تجربه از من
چند روز پیش واسه کاوش یه جایی رفتم که ردیاب با تمام قوا من را به سمتی راهنمایی کرد که فقط گلد1 و 2 جواب داد و دیگه هیچی با توجه به رعایت تمام قوانین ردیابی و تستهای گوناگون و همچنین تست طلایی که کردیم (4 نفر بودیم که هر چی طلا توی خونه هامون بود جمع کردیم که خودش میشد یه گنج
) یه نگاه به طلای تست هم نمیکرد و مستقیم میرفت سراغ هدف ، تست سرکه هم انجام دادم و بعد از 24 ساعت که میشه پریشب دوباره محل مورد نظر را با قدرت میزد و تقریبا 20 سانت از سطح هدف کمتر شد و من دیگه مطمئن شدم که 100 در100 اون زیر خبرایی هست ، خلاصه دیروز ظهر بیلو کلنگ و دیلم به دوش رفتیم واسه حفاری و دست به کار شدیم 2 متر که حفاری کردیم و یکی از بچه ها که توی گودال بود و داشت میکند با خوشحالی داد زد که بیاین پیدا شد و همگی دویدیم سمت چاله دیدم دقیقا توی مرکز هدف یه چیز هلالی شکل قهوه ایی کمرنگ معلومه و حتما سر کوزه بود
خلاصه پریدم توی گودال و با احتیاط شروع کردم خاکهای روش را پاک کردن دیدم انگار خطهایی روش کشیده شده بود و ضربه میزدم با پشت انگشتم روش دیدم جنس سفته و گفتم احتمالا ترک ترک شده خلاصه شروع کردم دورش را خالی کردن و در آخر فکر میکنین چی بود؟؟
خدا کنه این تجربه واسه هیچ کس پیش نیاد
دقیقا مرکز هدف یه لاک لاکپشت حدودا 30 سانتی توی 2 متری
آخه بگو لاکپشت خر مرض داشتی رفتی اون زیر مردی
آه از نهاد همه بلند شد و من درد آبروم میگفتم نه حتما این نیست که باید ادامه داد و دلداری میدادم و میگفتم عمقگیری کردم 3 الی 3.5 باید باشه که بعد از کندن دوباره در 2.5 متری خاک چنان سفت شد که دیگه باید یه ذره یه ذره میکندیم خلاصه با هر بدبختی که بود تا 3 متر کندیم ولی خاک داد میزد که من بکر بکرم مگه دلتون درد میکنه که منو اذیت میکنین
امروز هم واسه اینکه مطمئن بشیم یه نقطه زن بردیم تویه چاله که بنده خدا اپراتور دستگاه هم از کار و زندگی انداختیم و خبری نبود که نبود
حالا واسه من یه سوال بوجود آمده که مگه فرکانس لاک با طلا یکیه مگه؟؟
این بود تجربه من و دستهای تاول زده ام