انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 1:00am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
saeeed60h نوشته است:
amir6m نوشته است:
با سلام
یک تجربه از من
چند روز پیش واسه کاوش یه جایی رفتم که ردیاب با تمام قوا من را به سمتی راهنمایی کرد که فقط گلد1 و 2 جواب داد و دیگه هیچی با توجه به رعایت تمام قوانین ردیابی و تستهای گوناگون و همچنین تست طلایی که کردیم (4 نفر بودیم که هر چی طلا توی خونه هامون بود جمع کردیم که خودش میشد یه گنج :D ) یه نگاه به طلای تست هم نمیکرد و مستقیم میرفت سراغ هدف ، تست سرکه هم انجام دادم و بعد از 24 ساعت که میشه پریشب دوباره محل مورد نظر را با قدرت میزد و تقریبا 20 سانت از سطح هدف کمتر شد و من دیگه مطمئن شدم که 100 در100 اون زیر خبرایی هست ، خلاصه دیروز ظهر بیلو کلنگ و دیلم به دوش رفتیم واسه حفاری و دست به کار شدیم 2 متر که حفاری کردیم و یکی از بچه ها که توی گودال بود و داشت میکند با خوشحالی داد زد که بیاین پیدا شد و همگی دویدیم سمت چاله دیدم دقیقا توی مرکز هدف یه چیز هلالی شکل قهوه ایی کمرنگ معلومه و حتما سر کوزه بود
خلاصه پریدم توی گودال و با احتیاط شروع کردم خاکهای روش را پاک کردن دیدم انگار خطهایی روش کشیده شده بود و ضربه میزدم با پشت انگشتم روش دیدم جنس سفته و گفتم احتمالا ترک ترک شده خلاصه شروع کردم دورش را خالی کردن و در آخر فکر میکنین چی بود؟؟
خدا کنه این تجربه واسه هیچ کس پیش نیاد
دقیقا مرکز هدف یه لاک لاکپشت حدودا 30 سانتی توی 2 متری :(( =)) :(( =))
آخه بگو لاکپشت خر مرض داشتی رفتی اون زیر مردی
آه از نهاد همه بلند شد و من درد آبروم میگفتم نه حتما این نیست که باید ادامه داد و دلداری میدادم و میگفتم عمقگیری کردم 3 الی 3.5 باید باشه که بعد از کندن دوباره در 2.5 متری خاک چنان سفت شد که دیگه باید یه ذره یه ذره میکندیم خلاصه با هر بدبختی که بود تا 3 متر کندیم ولی خاک داد میزد که من بکر بکرم مگه دلتون درد میکنه که منو اذیت میکنین
امروز هم واسه اینکه مطمئن بشیم یه نقطه زن بردیم تویه چاله که بنده خدا اپراتور دستگاه هم از کار و زندگی انداختیم و خبری نبود که نبود
حالا واسه من یه سوال بوجود آمده که مگه فرکانس لاک با طلا یکیه مگه؟؟
این بود تجربه من و دستهای تاول زده ام :(

اول بگم که خیلی با حال بود تجربت!!!
بعد یه سوال وقتی لاک رو در اوردید بازم ردیاب زدید؟؟

دوست عزیز این خودش میتونه یک نشونه باشه

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 3:20pm
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
search عزیز هر دو مطلب شما درست هستن! اگر حجم و وزن ذرات زیاد باشه و در عمق هم باشه میتونه تبدیل به یک هدف نسبتا قوی برای ردیاب بشه! برای همین هم عرض کردم از طلای تست بیشتر اگر استفاده کنین و حتما اونو زیر خاک قرار بدین درجه اطمینان بیشتری برای حذف خطای ذرات بوجود میاره.
کم کردن ولوم ؛ قدرت ردیاب رو کم میکنه و در واقع بسته به قدرت هدف در فاصله کمتری قابل ردیابی میشه. این هم درسته که اگر ولوم خیلی کم بشه ممکنه دیگه هدف قابل ردیابی نباشه!
اینها همه مسائل کاملا تجربی هستن. و در هر جایی هم شما با هدف یا خطای متفاوتی ممکنه مواجه باشین. پس نمیشه بصورت کلی نظر داد.

ممنون حمید جان -پاسخ جامع و کاملی بود

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 3:27pm
آواتار کاربر

دوستان فرض کنید تعدادی سکه درون یک دیگ مسی در عمق 5 متری زمین قرار داره... اگر فرکانس ردیاب روی مس باشه که طبیعتا دیگ مسی رو میگیره ولی وقتی که فرکانس بر روی طلا تنظیم باشه آیا طلای محفوظ داخل دیگ مسی هم قابل ردیابی توسط آنتنها در این شرایط هست؟؟؟

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 3:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

search نوشته است:
دوستان فرض کنید تعدادی سکه درون یک دیگ مسی در عمق 5 متری زمین قرار داره... اگر فرکانس ردیاب روی مس باشه که طبیعتا دیگ مسی رو میگیره ولی وقتی که فرکانس بر روی طلا تنظیم باشه آیا طلای محفوظ داخل دیگ مسی هم قابل ردیابی توسط آنتنها در این شرایط هست؟؟؟

چرا امتحان نمیکنی؟؟

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

peroosha نوشته است:
amir6m نوشته است:
با سلام
یک تجربه از من
چند روز پیش واسه کاوش یه جایی رفتم که ردیاب با تمام قوا من را به سمتی راهنمایی کرد که فقط گلد1 و 2 جواب داد و دیگه هیچی با توجه به رعایت تمام قوانین ردیابی و تستهای گوناگون و همچنین تست طلایی که کردیم (4 نفر بودیم که هر چی طلا توی خونه هامون بود جمع کردیم که خودش میشد یه گنج :D ) یه نگاه به طلای تست هم نمیکرد و مستقیم میرفت سراغ هدف ، تست سرکه هم انجام دادم و بعد از 24 ساعت که میشه پریشب دوباره محل مورد نظر را با قدرت میزد و تقریبا 20 سانت از سطح هدف کمتر شد و من دیگه مطمئن شدم که 100 در100 اون زیر خبرایی هست ، خلاصه دیروز ظهر بیلو کلنگ و دیلم به دوش رفتیم واسه حفاری و دست به کار شدیم 2 متر که حفاری کردیم و یکی از بچه ها که توی گودال بود و داشت میکند با خوشحالی داد زد که بیاین پیدا شد و همگی دویدیم سمت چاله دیدم دقیقا توی مرکز هدف یه چیز هلالی شکل قهوه ایی کمرنگ معلومه و حتما سر کوزه بود
خلاصه پریدم توی گودال و با احتیاط شروع کردم خاکهای روش را پاک کردن دیدم انگار خطهایی روش کشیده شده بود و ضربه میزدم با پشت انگشتم روش دیدم جنس سفته و گفتم احتمالا ترک ترک شده خلاصه شروع کردم دورش را خالی کردن و در آخر فکر میکنین چی بود؟؟
آه از نهاد همه بلند شد و من درد آبروم میگفتم نه حتما این نیست که باید ادامه داد و دلداری میدادم و میگفتم عمقگیری کردم 3 الی 3.5 باید باشه که بعد از کندن دوباره در 2.5 متری خاک چنان سفت شد که دیگه باید یه ذره یه ذره میکندیم خلاصه با هر بدبختی که بود تا 3 متر کندیم ولی خاک داد میزد که من بکر بکرم مگه دلتون درد میکنه که منو اذیت میکنین
امروز هم واسه اینکه مطمئن بشیم یه نقطه زن بردیم تویه چاله که بنده خدا اپراتور دستگاه هم از کار و زندگی انداختیم و خبری نبود که نبود
این بود تجربه من و دستهای تاول زده ام

ممنون عزیز دل اما
اولا که لاک نشون حساب نمیشه
ثانیا من میگم به خاک بکر رسیدم نقطه زن هم زدیم چیزی نبود عزیز بازم میگی نشون :-!
ثالثا من میگم با فرکانس گلد 1 و 2 این موجود بدبختو پیدا کردم اونم تو مرکز هدف جوری که یکی از بچه ها چنان با عصبانیت زدش روی زمین که نزدیک بود ترکشهاش جانباز بزاره رو دستمون
حالا شایدم من حالیم نباشه ، پس شما یه توضیح واسه این مساله بزار

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

آخرین بار توسط amir6m در چهارشنبه 2 مرداد1392 - 3:58pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 3:42pm
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
search نوشته است:

چرا امتحان نمیکنی؟؟

سعید جان شرایط امتحانش فعلا برام مهیا نیست چون هنوز دستگاه دستم نرسیده... میخواستم نظرات دوستان باتجربه در این زمینه رو داشته باشم؟؟

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 3:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:

ممنون عزیزم
آره سعید جان و دیگه ردیاب اونطف نرفت

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 3:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

search نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
search نوشته است:

چرا امتحان نمیکنی؟؟

سعید جان شرایط امتحانش فعلا برام مهیا نیست چون هنوز دستگاه دستم نرسیده... میخواستم نظرات دوستان باتجربه در این زمینه رو داشته باشم؟؟

اونجوری که دوستان تست کردن میزنه.من ظرف مسی ندارم وگرنه تست میکردم

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 3:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amir6m نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

ممنون عزیزم
آره سعید جان و دیگه ردیاب اونطف نرفت

مثل اینکه فرکانس استخوان و فرکانس طلا شبیهن.اینجوری کار مشکل میشه.
ولی من یه جا رفتم که طرف میگفت موقع کندن تپه استخوان در اومده و اونا هم استخونارو همونجا چال کرده بودن.من با گلد 1و2 زدم چیزی نشون نداد.!!

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 4:02pm
استاد
استاد

peroosha نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
amir6m نوشته است:
با سلام
یک تجربه از من
این بود تجربه من و دستهای تاول زده ام :(

یعنی میگی خط میخی روی لاکش بوده و مال دوره هخامنشی هست.دوست عزیز یه جواب منطقی بدین اگه هم اطلاعی ندارین بنده خدا را بیشتر توی شک نیندازین

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 4:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure