انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 7:07am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1231 , 1232 , 1233 , 1234 , 1235 , 1236 , 1237 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

ruler نوشته است:
دوستان کسی از گرافیت داخل باتری قلمی برای شیلد لوپ استفاده کرده؟ من چنتا تری قدیمی داشتم که گرافیتش تقریبا ۲۰ اهم مقاومت داره . با استفاده از اسپری چسب و پاشیدن این گرافیت رو سیم های کویل میشه شیلد کرد ؟ کسی تجربه داره؟ من فقط لنگ شیلد کویل ها هستم.ممنون میشم کمک کنید. @};-

این چه کاریه برادر من ! قبلا بارها گفته شده که از پودرگرافیت که در فروشگاه های بزرگ لوازم طراحی و نقاشی موجوده هم میتونید استفاده کنید بسیار عالیه ، در قوطی های مختلف با وزن های متفاوت و قیمت های متفاوت موجوده که از اسپری گرافیت هم بهتر جواب میده ، فقط باید روی یک کاغذ ذخیمتر از A4 بخوبی پخش کنید و بعد از زیر و رو لوپ رو پوشش بدید ، بسیار عالی میشه و با صرفه تر از اسپری هست از نظر میزان کارایی و قیمت ! یاعلی @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 9:58am
مدیر سایت
مدیر سایت

stkmelodi_20 نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
komiser نوشته است:
اقا حمید من یه لوپ تخت ۶۰داشتم درست میکردم که یه تست از لوپ رو تو انجمن گذاشتم امشب اومدم با چسب چوب و امدی اف سه میل فیکسش کرد شروع به تست کردم دیدم یا پهنای کمتر از ۱۶۵کویل ارور میده وعدد اولم از ۲۸۵به ۸۵۰رسیده جالب اینه فقط عدد اولم تغیر کرده میشه راهنمایی کنید

سلام.خداقوت.
دوست عزیز؛اگر سیستم شما قبلا (قبل از چسب و ام دی اف کاری...) مشکلی بدین صورت نداشته و کار میکرده...بالابودن عدد Aدیباگ و کویل ارور سیستم شما:
اگر محل تستتون نامناسب نباشه و فلزات مزاحم نزدیک و در میدان لوپ نباشند...!به احتمال زیاد,در هنگام چسبکاری و ساخت ...تیکه قلع...فلز کوچکی به سیم پیچ یا داخل لوپ چسبیده یا گیر کرده...!که باید بادقت بررسی کرده و رفع کنید.

دوستان جهت اطلاع : چسب mdfیا همون سه سوت توسط خود دستگاه سنس میشه برای اتصالات لوپ استفاده نکنید این بلا سر من امده یه شبم نخوابیدم از فکرش. لوپ با دیلی خیلی بالایی بعد از چسبکاری شناخته شد که بعد کلی کلنجار رفتن فهمیدم کار این چسبه ~X(

با سلام
ببینید دوست من باید در مورد شیلد لوپ موضوع مهمی رو متوجه باشید که نباید ظرفیت خازنی کوئل بالا بره تا دیلی اتومات هم بالا برده ! اگر هر موادی از قبیل اسپری گرافیت یا پودر گرافیت و یا چسبهای خاص ، در لابلای سیمهای کوئل پخش بشن مطمئناً ظرفیت خازنی کوئل و سیم پیچ رو بالا برده و در نتیجه دیلی بسیار بالایی خواهد داشت ! پس بهترین روش شیلد گذاشت یک لایه کاغذی بر زیر و روی لوپ بوده و کشیدن گرافیت یا هر ماده گرافیتی بر روی این پوشش کاغذی ، بدین صورت دیلی اوتمات لوپ هم حفظ خواهد شد و عملکرد خوب دستگاه ... موفق باشید

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:06am

asadof نوشته است:
barkod نوشته است:
باسلام......
اساتید یه سوال :
وقتی لوپ رو به مدار وصل میکنم کنتراست صفحه هی کم میشه تا جایی که مدار خاموش میشه!!!!! :-s بعد که فیشه کابل اتصاله لوپ و میکشم حالت ری استارت دست میده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه :-\ راستی لوپ عنکبوتی50 با سیم افشانه 0.75*1 و21 دور! اما نتونستم ظرفیت و مقاومتشو با مولتی متر اندازه کنم :Dوباتوجه به راهنمایی های دوستان و اساتید لوپ خیلی تمیز و هماهنگم از آب دراومد! حالا موندم کجایه کار میلنگه لطف میکنید راهنمایی کنید؟ :YMPRAY:

سلام
دوست عزیز شما باطری مدار رو چک کن ببین سالمه !روی بار ولتاز رو اندازه بگیر! هنگامی که دستگاه روشنه و لوپ به دستگاه وصله ولتاژ باطری رو اندازه بگیر ببین چقدره . از چه باطری استفاده میکنید؟ مقدار امپر و ولتاژ باطری رو ذکر کنید.

سلام !!! وقتتون بخیر اسدوف جان:ymhug:
و همه ی ولتاژایه مدار چک شده ولتاژیم که میاد تو لوپ حدود 12 ولته!من از یه باتری 6سل پلیمر 2.2 آمپر استفاده میکنم اما با تمام احترام به نظرتون فک نمیکنم از باتری باشه چون شارژر باتری هاکه هم ولتاژ وهم آمپرش با باتری یکیه رو مستقیم به مدار وصل میکنم باز همین اتفاق میوفته :(

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:17am
مدیر سایت
مدیر سایت

barkod نوشته است:
asadof نوشته است:
barkod نوشته است:
باسلام......
اساتید یه سوال :
وقتی لوپ رو به مدار وصل میکنم کنتراست صفحه هی کم میشه تا جایی که مدار خاموش میشه!!!!! :-s بعد که فیشه کابل اتصاله لوپ و میکشم حالت ری استارت دست میده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه :-\ راستی لوپ عنکبوتی50 با سیم افشانه 0.75*1 و21 دور! اما نتونستم ظرفیت و مقاومتشو با مولتی متر اندازه کنم :Dوباتوجه به راهنمایی های دوستان و اساتید لوپ خیلی تمیز و هماهنگم از آب دراومد! حالا موندم کجایه کار میلنگه لطف میکنید راهنمایی کنید؟ :YMPRAY:

سلام
دوست عزیز شما باطری مدار رو چک کن ببین سالمه !روی بار ولتاز رو اندازه بگیر! هنگامی که دستگاه روشنه و لوپ به دستگاه وصله ولتاژ باطری رو اندازه بگیر ببین چقدره . از چه باطری استفاده میکنید؟ مقدار امپر و ولتاژ باطری رو ذکر کنید.

سلام !!! وقتتون بخیر اسدوف جان:ymhug:
و همه ی ولتاژایه مدار چک شده ولتاژیم که میاد تو لوپ حدود 12 ولته!من از یه باتری 6سل پلیمر 2.2 آمپر استفاده میکنم اما با تمام احترام به نظرتون فک نمیکنم از باتری باشه چون شارژر باتری هاکه هم ولتاژ وهم آمپرش با باتری یکیه رو مستقیم به مدار وصل میکنم باز همین اتفاق میوفته :(

متأسفانه قطعات معیوب قوی ترین گزینه برای ایجاد اشکالات متعدد در مدارات ماست ! تا جایی که ممکن هست قطعاتی که جدید خرید میکنید رو اول تست سلامت کنید و بعد جا گذاری کنید ..

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقاحميد ممنون به خاطر ورژن جديدفقط من يك مشكل بااين ورژن دارم اونم اينه كه نه حفري است نه فلزي مدار منفي ميزنه لطفا راهنماييم كنيد كه اشكال از كجاي مداره

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 11:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

barkod نوشته است:
باسلام......
اساتید یه سوال :

سلام.
دوست عزیز,سیستم شما احتمالا مشکل خاصی نداره!و دو مورد احتمالش هست؛اول اینکه یکی از پین های کانکتور(نری یا مادگی ) اتصال لوپ رو اشتباها,جابجا...متصل کردید...و در این حالت سیستم بدون اتصال لوپ باید,کارکردش نرمال باشه...و بررسی کرده و احیانا جابجا بودن.اصلاحش کنید.

دوم اگر سیستم بسلامت بالا میاد و پس از چند لحظه,خاموش میشه,که اگر( بلفرض سلامت قسمت لوپ,) لوپ متصل نباشه,مدت زمان بیشتری,روشن میمونه...و با متصل کردن لوپ و حتی تنظیم بیشتر پهنای پالس و فرکانس,سیستم پس از روشن کردن,سریعا خاموش میشه...
که علت به بالانسر باتری شما برمیگرده! که بالانسر توان کمتری داره و جریان رو قطع میکنه!یا یکی از سل ها و... معیوبه و زیر بار...با حفاظت بالانسر,جریان قطع میشه!و...و برای تست کردنش,باید بصورت مستقیم,از سر مثبت و منفی,خروجی باتری ها,جهت تغذیه به مدار استفاده کنید...
در ضمن 5سل برای این مدار مناسب تره...و شش سل که استفاده کردید؛مجموعش در حالت فول شارژ به 25 ولت میرسه,...باید خازن مربوطه c24 رو ولتاژ 35 ولت قرار بدید,که اگر 25 رو قبلا تعویض نکرده باشید,احتمال معیوب شدنش نیز هست...
و اگر از این موارد نبود,شما باید در حالت اتصال و بدون لوپ,آمپر تغذیه ی مدار رو اندازه گیری کنید...و اگر جریان مقدارش نرمال نباشه و زیاد باشه.,احتمال اینکه اتصالی در مدار و لوپ دارید,(که اگر در حالت متصل کردن لوپ جریانکشی زیاد باشه.باید قطعات و اتصالات مربوطه در مدار و لوپ بررسی کنید...!)و یا قطعه ی معیوب و مقدارش درست نیست.و حتی قطعه ی رو مانند ترانزیستورها و خصوصا t1 و ماسفت...رو از نظر سلامت و جهت بررسی کنید...

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 11:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
اقای محمود عزیز از روزی این مدار استارت خورده من از کابل مارپیچی تلفن قدیمی استفاده میکنم (حدود 100 هکتاری را تا الان شخم زده ام :)) )و هیچ گونه مشکلی نداشته. البته من کابل را حدودا نصف کرده ام و از کل طول کابل استفاده نمیکنم .این کابل تلفن انواع مختلفی داره بعضی ها نرم ترند و سیم افشان نازکی داره ولی این کابلی من دارم خیلی نرم نیست و سیم کلفت تری داخلشه فکر کنم خیلی قدیمی باشه(سیم داخلش یا 0.3 و یا 0.4 البته بیشتر به 0.4 میخوره ). از تعمیرکارای تلفن توی اوراقی هاشون میتونی پیدا کنی . خیالت راحت راحت باشه از نظر امپر هیچ مشکلی نداره.(سیم داخلش هر چی باشه از خطوط مسی مدار ، امپر خیلی بیشتری را میتونه تحمل کنه فقط برای احتیاط طول را زیاد نگیر :D )
در مورد کابل رابط حدود نصف هم کمتر از طول کابل رابط را فویل پیچی کرده ام و هر چه تکانش هم بدی میتر منفی نداره ولی اگر با دست خیلی انرا فشار بدی مقداری میتر منفی داره. میتونی امتحان کنی روی حرفام حساب کن :D

دوست عزیز ممنونم. خیلی محبت کردی. @};- ببینم در فرصتی مناسب انشاالله با بکارگیری راهکارهای شما مشکلم حل میشه یا نه.

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 12:01pm
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
سلام ، واسه تست مقاومتا توی مدار چندتایی رو اهمشون متغیره میزنه یعنی زیاد میشه ، چطوری اهمشونو اندازه بگیرم باید ازمدار جدا بشن؟ یا اصن سالمن ؟یه روشم برای تست خازن ها توی مدار بهم یاد بدید

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 12:24pm

PEERE DANA نوشته است:
barkod نوشته است:
باسلام......
اساتید یه سوال :

سلام.
دوست عزیز,سیستم شما احتمالا مشکل خاصی نداره!و دو مورد احتمالش هست؛اول اینکه یکی از پین های کانکتور(نری یا مادگی ) اتصال لوپ رو اشتباها,جابجا...متصل کردید...و در این حالت سیستم بدون اتصال لوپ باید,کارکردش نرمال باشه...و بررسی کرده و احیانا جابجا بودن.اصلاحش کنید.

دوم اگر سیستم بسلامت بالا میاد و پس از چند لحظه,خاموش میشه,که اگر( بلفرض سلامت قسمت لوپ,) لوپ متصل نباشه,مدت زمان بیشتری,روشن میمونه...و با متصل کردن لوپ و حتی تنظیم بیشتر پهنای پالس و فرکانس,سیستم پس از روشن کردن,سریعا خاموش میشه...
که علت به بالانسر باتری شما برمیگرده! که بالانسر توان کمتری داره و جریان رو قطع میکنه!یا یکی از سل ها و... معیوبه و زیر بار...با حفاظت بالانسر,جریان قطع میشه!و...و برای تست کردنش,باید بصورت مستقیم,از سر مثبت و منفی,خروجی باتری ها,جهت تغذیه به مدار استفاده کنید...
در ضمن 5سل برای این مدار مناسب تره...و شش سل که استفاده کردید؛مجموعش در حالت فول شارژ به 25 ولت میرسه,...باید خازن مربوطه c24 رو ولتاژ 35 ولت قرار بدید,که اگر 25 رو قبلا تعویض نکرده باشید,احتمال معیوب شدنش نیز هست...
و اگر از این موارد نبود,شما باید در حالت اتصال و بدون لوپ,آمپر تغذیه ی مدار رو اندازه گیری کنید...و اگر جریان مقدارش نرمال نباشه و زیاد باشه.,احتمال اینکه اتصالی در مدار و لوپ دارید,(که اگر در حالت متصل کردن لوپ جریانکشی زیاد باشه.باید قطعات و اتصالات مربوطه در مدار و لوپ بررسی کنید...!)و یا قطعه ی معیوب و مقدارش درست نیست.و حتی قطعه ی رو مانند ترانزیستورها و خصوصا t1 و ماسفت...رو از نظر سلامت و جهت بررسی کنید...

مرسی پیر داناکه وقت گزاشتی!!!! @};- @};- @};-
اما تو مدار هیچ مشکلی نیست برنامه قشنگ سالم و رووون میاد بالا سرعته بالایی ام داره!!!! باتری هام اوکی ان !مدارم وقتی مستقیم به شارژر وصل میکنم همین داستان و داریم!!!!! :( :( اما همین که لوپ به مدار وصلمیشه میتر منفی میندازه بعد کم کم کنتراست صفحه کم میشه تا جایی که مدار خاموش شه به محضه اینکه فیشه لوپو جدا میکنم دستگاه روشن میشه!!!!بعد یه سوال داغ شدن زیاده هیت سینک7812 عادیه؟؟ راستی یکی دو سری که لوپ وشناخت وبالانس شدحالت سنس پیش اومدا :D احتمال داره از تنظیمات باشه؟؟؟؟؟

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 12:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
ruler نوشته است:
دوستان کسی از گرافیت داخل باتری قلمی برای شیلد لوپ استفاده کرده؟ من چنتا تری قدیمی داشتم که گرافیتش تقریبا ۲۰ اهم مقاومت داره . با استفاده از اسپری چسب و پاشیدن این گرافیت رو سیم های کویل میشه شیلد کرد ؟ کسی تجربه داره؟ من فقط لنگ شیلد کویل ها هستم.ممنون میشم کمک کنید. @};-

این چه کاریه برادر من ! قبلا بارها گفته شده که از پودرگرافیت که در فروشگاه های بزرگ لوازم طراحی و نقاشی موجوده هم میتونید استفاده کنید بسیار عالیه ، در قوطی های مختلف با وزن های متفاوت و قیمت های متفاوت موجوده که از اسپری گرافیت هم بهتر جواب میده ، فقط باید روی یک کاغذ ذخیمتر از A4 بخوبی پخش کنید و بعد از زیر و رو لوپ رو پوشش بدید ، بسیار عالی میشه و با صرفه تر از اسپری هست از نظر میزان کارایی و قیمت ! یاعلی @};-

ممنون از کمکی که کردی مهندس. دمت گرم @};- @};- @};-

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 1:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1231 , 1232 , 1233 , 1234 , 1235 , 1236 , 1237 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Reza8003 و 407 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure