انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 6:56am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1232 , 1233 , 1234 , 1235 , 1236 , 1237 , 1238 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید جون؛ واقعاً جای یه چیزی در این سیستمت خالیه. اگرچه شاید به ظاهر خاص نباشه ولی مهمه. اونم معرّفی اصالت سازندش یعنی ایرانه که در همون اول لود شدن سیستم در کنار Felezjoo-PI میطلبه باشه.
Felezjoo – PI- IRAN یا Felezjoo – IRANian PI یا.....
مخصوصاً الآن که دیگه در سایتای اونوری هم معرّفیش کردن واقعاً لازمه.چراکه باعث افتخار و مباهاته و چرا زده نشه؟!!

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 1:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام،
مهندس جان خسته نباشید .
یه پیشنهادی داشتم ,برای مواقعی که دستگاه میتر منفی داره ،مثلا در یک قبرستان ،برای پیدا کردن یک حفره،بجای بوق یه هشدار دیگری باشد.
مثلا چشمک زدن السیدی.
سیستم خیلی بیصدا داره کار میکنه.برای حفره حتما باید نگاهمون به صفحه نمایش باشه.
با تشکر

یا الله

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 1:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

barkod نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
barkod نوشته است:
باسلام......
اساتید یه سوال :
وقتی لوپ رو به مدار وصل میکنم کنتراست صفحه هی کم میشه تا جایی که مدار خاموش میشه!!!!! :-s بعد که فیشه کابل اتصاله لوپ و میکشم حالت ری استارت دست میده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه :-\ راستی لوپ عنکبوتی50 با سیم افشانه 0.75*1 و21 دور! اما نتونستم ظرفیت و مقاومتشو با مولتی متر اندازه کنم :Dوباتوجه به راهنمایی های دوستان و اساتید لوپ خیلی تمیز و هماهنگم از آب دراومد! حالا موندم کجایه کار میلنگه لطف میکنید راهنمایی کنید؟ :YMPRAY:

سلام.
دوست عزیز,سیستم شما احتمالا مشکل خاصی نداره!و دو مورد احتمالش هست؛اول اینکه یکی از پین های کانکتور(نری یا مادگی ) اتصال لوپ رو اشتباها,جابجا...متصل کردید...و در این حالت سیستم بدون اتصال لوپ باید,کارکردش نرمال باشه...و بررسی کرده و احیانا جابجا بودن.اصلاحش کنید.

دوم اگر سیستم بسلامت بالا میاد و پس از چند لحظه,خاموش میشه,که اگر( بلفرض سلامت قسمت لوپ,) لوپ متصل نباشه,مدت زمان بیشتری,روشن میمونه...و با متصل کردن لوپ و حتی تنظیم بیشتر پهنای پالس و فرکانس,سیستم پس از روشن کردن,سریعا خاموش میشه...
که علت به بالانسر باتری شما برمیگرده! که بالانسر توان کمتری داره و جریان رو قطع میکنه!یا یکی از سل ها و... معیوبه و زیر بار...با حفاظت بالانسر,جریان قطع میشه!و...و برای تست کردنش,باید بصورت مستقیم,از سر مثبت و منفی,خروجی باتری ها,جهت تغذیه به مدار استفاده کنید...
در ضمن 5سل برای این مدار مناسب تره...و شش سل که استفاده کردید؛مجموعش در حالت فول شارژ به 25 ولت میرسه,...باید خازن مربوطه c24 رو ولتاژ 35 ولت قرار بدید,که اگر 25 رو قبلا تعویض نکرده باشید,احتمال معیوب شدنش نیز هست...
و اگر از این موارد نبود,شما باید در حالت اتصال و بدون لوپ,آمپر تغذیه ی مدار رو اندازه گیری کنید...و اگر جریان مقدارش نرمال نباشه و زیاد باشه.,احتمال اینکه اتصالی در مدار و لوپ دارید,(که اگر در حالت متصل کردن لوپ جریانکشی زیاد باشه.باید قطعات و اتصالات مربوطه در مدار و لوپ بررسی کنید...!)و یا قطعه ی معیوب و مقدارش درست نیست.و حتی قطعه ی رو مانند ترانزیستورها و خصوصا t1 و ماسفت...رو از نظر سلامت و جهت بررسی کنید...

مرسی پیر داناکه وقت گزاشتی!!!! @};- @};- @};-
اما تو مدار هیچ مشکلی نیست برنامه قشنگ سالم و رووون میاد بالا سرعته بالایی ام داره!!!! باتری هام اوکی ان !مدارم وقتی مستقیم به شارژر وصل میکنم همین داستان و داریم!!!!! :( :( اما همین که لوپ به مدار وصلمیشه میتر منفی میندازه بعد کم کم کنتراست صفحه کم میشه تا جایی که مدار خاموش شه به محضه اینکه فیشه لوپو جدا میکنم دستگاه روشن میشه!!!!بعد یه سوال داغ شدن زیاده هیت سینک7812 عادیه؟؟ راستی یکی دو سری که لوپ وشناخت وبالانس شدحالت سنس پیش اومدا :D احتمال داره از تنظیمات باشه؟؟؟؟؟

سلامت باشید.خواهش میکنم.
دوست عزیز,جهت عیب یابی مدارتون؛ولتاژ گیری نقاط مربوطه روی برد رو حتما دقیقا اندازه گرفته و اعلام کنید,خصوصا 5 و 12 ولت خروجی رگولاتورها!
مصرف مدارتون در کل چند آمپره؟قبلا هم درخواست کرده بودیم,بیزحمت اعلام کنید...و خازن الکترولیت 24 رو حتما از نظر سلامت بررسی کنید,و 35 ولتی قرار دهید! (در مونتاژ مدارات و خصوصا تعمیر و عیب یابی,بکارگیری حداقل, یک مولتی متر مناسب,الزامیه !)
از پشت وروی مدار و اتصالاتشون عکسی با کیفیت,قرار دهید.
گرم شدن رگولاتور 7812 عادیه و نصب هیت سینگ واجب !ولی با این ولتاژ 25 ولتی که به مدار دادید,دمای بدنه ی رگولاتور و هیت سینگ بالاتر و گرمتره...(البته بسته به جریان مصرفی و نصب هیت سینگ قوی,تا ولتاژ 32 ولت ورودی هم کار میکنن )

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 2:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRIB
یاسین نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
یاسین نوشته است:
سلام جناب peere dana, من میخوام یک لوپ 1 در1 بسازم میخواستم بدونم سیم لوپ رواز چه مارکی استفاده کنم که بهترین عملکرد رو در عمق زنی بهم بدهد؟؟

سلامت باشید.
دوست عزیز اگر منظورتون نوع سیم باشه!آسان ترین روش,که میتونید از سیم افشان 1×1 روکش دار معمولی,که همه جا موجوده استفاده کنید...و چهار عدد زانوی نود درجه, بسایز چهل.
و چهار تیکه لوله پولیکا بسایز چهل,بطول 95 سانتی متر,که با زانوها دقیقا یک در یک میشه.و کابل رابط رو از سوراخ یک زانو عبور و متصل کنید...و با اتصال بند پهن برزنتی به انتهای لوله ها,جهت حمل بهره ببرید...

سلام، ممنون ولی من منظورم اسم کابل بود ، مثلا کرمان یا همدان یا مشهد بوده.

؟؟؟؟؟

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 3:06pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
مهندس حمید جون؛ واقعاً جای یه چیزی در این سیستمت خالیه. اگرچه شاید به ظاهر خاص نباشه ولی مهمه. اونم معرّفی اصالت سازندش یعنی ایرانه که در همون اول لود شدن سیستم در کنار Felezjoo-PI میطلبه باشه.
Felezjoo – PI- IRAN یا Felezjoo – IRANian PI یا.....
مخصوصاً الآن که دیگه در سایتای اونوری هم معرّفیش کردن واقعاً لازمه.چراکه باعث افتخار و مباهاته و چرا زده نشه؟!!

خیلی ممنون از شما.
بله قطعا پیشنهاد خوبی هست ولی باید ببینم در چه محل و فضایی میشه کلمه IRAN رو اضافه کرد! :x :D

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 3:31pm
مدیر کل
مدیر کل

chalak نوشته است:
سلام،
مهندس جان خسته نباشید .
یه پیشنهادی داشتم ,برای مواقعی که دستگاه میتر منفی داره ،مثلا در یک قبرستان ،برای پیدا کردن یک حفره،بجای بوق یه هشدار دیگری باشد.
مثلا چشمک زدن السیدی.
سیستم خیلی بیصدا داره کار میکنه.برای حفره حتما باید نگاهمون به صفحه نمایش باشه.
با تشکر

ممنون از شما.
بله مورد درستی رو اشاره کردین. ولی حقیقتش تا الان هیچ گزارش مشخصی از سنس حفره نشده که بخوام براش چیز بیشتری رو در نظر بگیرم.

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 3:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا حمید سلام
امروز ماسفت 20n60c رو روی مدارم فیکس کردم
با حساسیت 16
پهنای 280
فرکانس201
دیلی اتومات 18
دیلی دستی 20
اسپید 10
انتگرال 44
سینی 54 استیل رو با تک بوق تا 2.93و در 2.89 بوق کامل دارم
لازم به ذکره که این ماسفت برای بنده در آیرون ریجکت 12عمل حذف رو به خوبی انجام میده
واقعا دیگه به ماسفت دیگری نیاز ندارم از شما هم تشکر میکنم
لوپ 1*1

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 4:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جالب اینجاست که این ماسفن 20n60c دقیقا هم اندازه خود ماسفت irf840هستش

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 4:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
یاسین نوشته است:
سلام جناب peere dana, من میخوام یک لوپ 1 در1 بسازم میخواستم بدونم سیم لوپ رواز چه مارکی استفاده کنم که بهترین عملکرد رو در عمق زنی بهم بدهد؟؟

سلام، ممنون ولی من منظورم اسم کابل بود ، مثلا کرمان یا همدان یا مشهد بوده.

سلام. خواهش میکنم.
یاسین عزیز شما در پست قبلیتون, صحبتی از کابل نکردین, هنوز هم سوالتون بنظرم,کامل نیست!
اگه منظورتون نوع سیم افشان لوپه که با توجه به تنوع محصولات هر منطقه,مارکش و سازنده اش مهم نیست,و فقط کافیه افشان یک میل و مسی باشه...با توجه به غنی بودن کشور عزیزمون از معادن مس...اکثر تولید کننده ها,کیفیت محصولاتشون خوبه...
و اگر ساخت لوپ با کابل چند رشته مد نظرتون باشه, میتونید از کابل فرمان ده رشته استفاده کنید.

کابل رابط رو هم میتونید,بسته به شیوه ی اتصالتون؛از انواع کواکسیکال و استریو...استفاده کنید.

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hafez نوشته است:
آقا حمید سلام
امروز ماسفت 20n60c رو روی مدارم فیکس کردم
با حساسیت 16
پهنای 280
فرکانس201
دیلی اتومات 18
دیلی دستی 20
اسپید 10
انتگرال 44
سینی 54 استیل رو با تک بوق تا 2.93و در 2.89 بوق کامل دارم
لازم به ذکره که این ماسفت برای بنده در آیرون ریجکت 12عمل حذف رو به خوبی انجام میده
واقعا دیگه به ماسفت دیگری نیاز ندارم از شما هم تشکر میکنم
لوپ 1*1

سلام دوست عزیز ممنون که تستهاتونو تو سایت قرار دادی لطفا اگه امکان داره بفرمائید ماسفت 20n60c رو از کدوم فروشگاه تهیه کردی ؟ ممنون میشم جواب بدین

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 5:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1232 , 1233 , 1234 , 1235 , 1236 , 1237 , 1238 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Reza8003 و 351 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure