نویسنده |
پیغام |
barkod
|
سلام وقت بخیر به درخواست پیر دانایه عزیز خازن 24 ولتی رو 35 اش کردم ولتاژ های 5 و12 هم گرفتم دقیق خوده همین اعداد بودن اما باز همون جوریه! راستی یه نکته مهم همون طور که قبلا گفتم وقتی لوپ و به مدار وصل میکنم کنتراست صفحه کم میشه تا جایی که خاموش میشه پیشه خودم گفتم نکن از رگلاتور7812 اس که هیت سینکو خیلی داغ میکنه شروع کردم فوت کردن رویه هیت سینک که خنک شه همین جورکه رگلاتور و هیت سینک خنک میشه کنتراست صفحه بر میگشت به حالت اول همین که فوت کردن روی هیت سینک قط میشد دوباره هی کنتراست کم وخاموش درصورتی که خازن ام 24روعوض کردمو35ولتی انداختم که به رگلاتور فشار نیاد!!! اما اصلا خازن35به رگلاتور ربطی داره یانه در هر صورت هیت سینگو که خنک میکنی همه چی تقریبا حل میشه!!!! در هرصورت ازهمه اساتید وپیر دانایه تشکر
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 5:54pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
علت نویزگیری کابلارو گیر اوردم. در اون اوایل یه دوستی راهنمایی اشتباهی به بنده کرده بود وبرصحت ادعاش هم اصرار داشت و توضیحات فنی هم براش ارائه میداد که همون رو هم اعمال کرده بودم و فراموشش کرده بودم. یهو یادم افتاد که نکنه ایراد ازونه و بله همونم بود. اینکه برخلاف توصیه مهندس حمید بنده شیلد رابطو به 2LOOP و مغزیو به 1LOOP زده بودم با تعویض جاشون مشکل کاملاً حل شد. آب رو آتیش شد. نتیجه اخلاقی اینکه بعضی اشخاص با وجود اطلاعات نسبی فنّیشون در بسته بندی شکیل ولی باطن پوچ به طور فاحش بقیه رو از واقعیت و موفقیت پرت میکنن(مکتب ناصریسم ) باز هم از آقای Yahoo بابت بذل توجه و محبتشون کمال تشکر رو دارم.
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 6:25pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
دوستان کی دیتاشیت 20n60c که مد نظره رو داره؟ همه سایتای دیتاشیتو گشتم دوجور روایت دارن یه سری ماسفت معرفیش میکنن یه سری هم میگنIGBT ست. اونایی هم که میگن ماسفته با ولتاژا وآمپرای مختلف 600 و 650 ولت و 15 یا 40 آمپر معرفیش میکنن. نمونه هاش: یکیش ماسفت IXKC 20N60C تولید شرکت IXYS یکیش تولید شرکت Infineon با شماره SPW20N60C3 یا شماره HGTG20N60C3R شرکت Harris که میگه IGBT ست. خلاصه یه جور نیست. دوستانیکه اون نتایج خوبو باهاش گرفتن لطفاً اطلاعات دقیقتر همراه با یه عکس هم بذارن.
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 7:08pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
ba.davood نوشته است: hafez نوشته است: آقا حمید سلام امروز ماسفت 20n60c رو روی مدارم فیکس کردم با حساسیت 16 پهنای 280 فرکانس201 دیلی اتومات 18 دیلی دستی 20 اسپید 10 انتگرال 44 سینی 54 استیل رو با تک بوق تا 2.93و در 2.89 بوق کامل دارم لازم به ذکره که این ماسفت برای بنده در آیرون ریجکت 12عمل حذف رو به خوبی انجام میده واقعا دیگه به ماسفت دیگری نیاز ندارم از شما هم تشکر میکنم لوپ 1*1 سلام دوست عزیز ممنون که تستهاتونو تو سایت قرار دادی لطفا اگه امکان داره بفرمائید ماسفت 20n60c رو از کدوم فروشگاه تهیه کردی ؟ ممنون میشم جواب بدین از قزوین گرفتم از وحید الکترونیک
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 7:28pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: ba.davood نوشته است: hafez نوشته است: آقا حمید سلام امروز ماسفت 20n60c رو روی مدارم فیکس کردم با حساسیت 16 پهنای 280 فرکانس201 دیلی اتومات 18 دیلی دستی 20 اسپید 10 انتگرال 44 سینی 54 استیل رو با تک بوق تا 2.93و در 2.89 بوق کامل دارم لازم به ذکره که این ماسفت برای بنده در آیرون ریجکت 12عمل حذف رو به خوبی انجام میده واقعا دیگه به ماسفت دیگری نیاز ندارم از شما هم تشکر میکنم لوپ 1*1 سلام دوست عزیز ممنون که تستهاتونو تو سایت قرار دادی لطفا اگه امکان داره بفرمائید ماسفت 20n60c رو از کدوم فروشگاه تهیه کردی ؟ ممنون میشم جواب بدین از قزوین گرفتم از وحید الکترونیک ممنون دوست عزیز .
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 7:42pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
barkod نوشته است: سلام وقت بخیر به درخواست پیر دانایه عزیز خازن 24 ولتی رو 35 اش کردم ولتاژ های 5 و12 هم گرفتم دقیق خوده همین اعداد بودن اما باز همون جوریه! راستی یه نکته مهم همون طور که قبلا گفتم وقتی لوپ و به مدار وصل میکنم کنتراست صفحه کم میشه تا جایی که خاموش میشه پیشه خودم گفتم نکن از رگلاتور7812 اس که هیت سینکو خیلی داغ میکنه شروع کردم فوت کردن رویه هیت سینک که خنک شه همین جورکه رگلاتور و هیت سینک خنک میشه کنتراست صفحه بر میگشت به حالت اول همین که فوت کردن روی هیت سینک قط میشد دوباره هی کنتراست کم وخاموش درصورتی که خازن ام 24روعوض کردمو35ولتی انداختم که به رگلاتور فشار نیاد!!! اما اصلا خازن35به رگلاتور ربطی داره یانه در هر صورت هیت سینگو که خنک میکنی همه چی تقریبا حل میشه!!!! در هرصورت ازهمه اساتید وپیر دانایه تشکر سلام.خداقوت. دوست عزیز,شما با ولتاژ بالاتر و حدود 25 _26 مدار رو تغذیه کردید.و خازن 24 که استانداردش 25 ولتی هستش رو نیز باید قویتر,35 ولتی بذارید,تا مشکلی پیش نیاد! اینطوری به نتیجه نمیرسید! گویا رگولاتور 12 شما معیوبه و بنابراین,5 ولت نیز...در پست قبلی از شما,عکس پشت و روی مدار,ولتاژ نقاط,مقدار مصرف مدار,و از نظر اتصالی و...؟؟؟
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 8:02pm |
|
|
barkod
|
PEERE DANA نوشته است: barkod نوشته است: سلام وقت بخیر به درخواست پیر دانایه عزیز خازن 24 ولتی رو 35 اش کردم ولتاژ های 5 و12 هم گرفتم دقیق خوده همین اعداد بودن اما باز همون جوریه! راستی یه نکته مهم همون طور که قبلا گفتم وقتی لوپ و به مدار وصل میکنم کنتراست صفحه کم میشه تا جایی که خاموش میشه پیشه خودم گفتم نکن از رگلاتور7812 اس که هیت سینکو خیلی داغ میکنه شروع کردم فوت کردن رویه هیت سینک که خنک شه همین جورکه رگلاتور و هیت سینک خنک میشه کنتراست صفحه بر میگشت به حالت اول همین که فوت کردن روی هیت سینک قط میشد دوباره هی کنتراست کم وخاموش درصورتی که خازن ام 24روعوض کردمو35ولتی انداختم که به رگلاتور فشار نیاد!!! اما اصلا خازن35به رگلاتور ربطی داره یانه در هر صورت هیت سینگو که خنک میکنی همه چی تقریبا حل میشه!!!! در هرصورت ازهمه اساتید وپیر دانایه تشکر سلام.خداقوت. دوست عزیز,شما با ولتاژ بالاتر و حدود 25 _26 مدار رو تغذیه کردید.و خازن 24 که استانداردش 25 ولتی هستش رو نیز باید قویتر,35 ولتی بذارید,تا مشکلی پیش نیاد! اینطوری به نتیجه نمیرسید! گویا رگولاتور 12 شما معیوبه و بنابراین,5 ولت نیز...در پست قبلی از شما,عکس پشت و روی مدار,ولتاژ نقاط,مقدار مصرف مدار,و از نظر اتصالی و...؟؟؟ پیر عزیز هم خازنو 35 کردم هم رگلاتور12 رو عوض کردم در مورد ولتاژ نقاط همه دقیقه دقیقه!!! اتصالی هم به هیچ وجه هم رو هم پشت کیت با ذره بین هم چک کردم هیت سینکو که خنک میکنی مشکل حل میشه هیتسینک که رویه رگلاتوره ام خوبه از این 6تیغه یاس!!!! به خدا خودمم موندم
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 8:24pm |
|
|
shaitoon72
تاریخ عضویت: شنبه 16 اسفند1393 - 6:22pm پست: 18 محل اقامت: کرمان
|
پشت روی مدارم ، بعضی سیم های قطعات تو عکس مثه اتصالیه ولی اتصالی نداره ذره ذره رو با مولتی متر چک کردم، یه سوال بوق اول روشن شدنو میزنه ممکنه پروگرام مشکل داشته باشه تصویر ال سی دی نیاد ؟ یا بوق اولو زد تصویرم باید بیاد ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 8:46pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
hafez نوشته است: ba.davood نوشته است: hafez نوشته است: آقا حمید سلام امروز ماسفت 20n60c رو روی مدارم فیکس کردم با حساسیت 16 پهنای 280 فرکانس201 دیلی اتومات 18 دیلی دستی 20 اسپید 10 انتگرال 44 سینی 54 استیل رو با تک بوق تا 2.93و در 2.89 بوق کامل دارم لازم به ذکره که این ماسفت برای بنده در آیرون ریجکت 12عمل حذف رو به خوبی انجام میده واقعا دیگه به ماسفت دیگری نیاز ندارم از شما هم تشکر میکنم لوپ 1*1 سلام دوست عزیز ممنون که تستهاتونو تو سایت قرار دادی لطفا اگه امکان داره بفرمائید ماسفت 20n60c رو از کدوم فروشگاه تهیه کردی ؟ ممنون میشم جواب بدین از قزوین گرفتم از وحید الکترونیک سلام اقا حافظ میشه یک عکس از ماسفت جدید بزارین شاید دوستانی که قبلا امتحان کردن نوع نامرغوب بوده با توجه به مهم بودن موضوع لطفا تست با 840 با شرایط مساوی و اعداد سه گانه رو هم لطفا بزارین .
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 9:11pm |
|
|
mirza
|
mirza نوشته است: PEERE DANA نوشته است: سلام. اینم عکس از متعلقات شارژر و پک باتری اورجینال 5سل آمپر مناسب و بالانسر اتومات و... که بنده از بالانسر در پک استفاده میکنم.و با آداپتور 24 ولت و 1/2 آمپر...و نیز بکمک برد و lm317 که استاد عزیز هم نیز قرار داده بودند(که طوری کوچک ساختم تا داخل باکس آداپتور نصب و جای میگیره) ...ولتاژ مورد نیاز و مناسب 21 ولت رو دقیقا به بالانسر اتومات و باتریها میدم... با این روش ایده آل,همه ی باتریها یک اندازه و فول شارژ میشن.و پس از شارژ جریان اتومات قطع میشه و...در مقابل اتصالی و...نیز محافظت میشه...و در کل خطر گرم شدن و اتصالی و انفجار از بین میره و عمر باتریها زیاد میشه و چند سال نیاز به تعویض ندارند...و مهمتر از همه وزن سبکی دارند و آمپر دهی مناسب...که برای بنده با یکبار شارژ,با پهنای پالس بالاتر از 200 هم با مدیریت بهینه ی مصرف,...حدود ا دوشب راحت جواب میده... سلام شب بخیر ممنون از شما و استاد حمید طرح شما برای شارژر خیلی جالب و با ایمنی بالا است ولی فکر کنم یه کم کار میبره.اگه امکان داشته باشه شماتیک مدار و pcb و لسیت قطعات رو بگذارید خیلی خوبه . البته استاد حمید هم روش خوب و کارامدی رو گفته فقط با این روش بعد از شارژ باتری خودش قطع میکنه یا باید تو یه تایم خاصی زیر شارژ باشه سلام پیر دانای عزیز در مورد درخواست طرح شارژر چیزی ارائه نمیکنید
|
چهارشنبه 21 مرداد1394 - 9:14pm |
|
|
|