انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 8:49am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1234 , 1235 , 1236 , 1237 , 1238 , 1239 , 1240 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
سلام
اقا حافظ میشه یک عکس از ماسفت جدید بزارین شاید دوستانی که قبلا امتحان کردن نوع نامرغوب بوده با توجه به مهم بودن موضوع لطفا تست با 840 با شرایط مساوی و اعداد سه گانه رو هم لطفا بزاید. :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر مهندس حميد و اساتيد محترم.من از كجا ميتونم مقاومت متال فيلم تهيه كنم.تو هيچ يك از سايتها نيست/؟؟؟؟ :-\ @-)

راستي مهندس نميشه كه شما قطعات رو همراهبا فيبر به صورت اينترنتي بفروشين.كه من مطمءن هستم بهترين قطعات رو پخش ميكنين! :D :ymhug: :YMPRAY:

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
خیلی بیکیفیته عزیز، لطفا یه عکس شفاف از اعداد روش بزار!

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تعداد روشو مینویسم خوبه؟

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

fB 238
FOPF
20n60c

شماره ماسفت
شماره ها به همین شکل زیر هم زیر هم هستن
ماسفت کاملا سرامیکی هستش

آخرین بار توسط hafez در چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:38pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:35pm
مدیر کل
مدیر کل

ayhan نوشته است:
سلام بر مهندس حميد و اساتيد محترم.من از كجا ميتونم مقاومت متال فيلم تهيه كنم.تو هيچ يك از سايتها نيست/؟؟؟؟ :-\ @-)

راستي مهندس نميشه كه شما قطعات رو همراهبا فيبر به صورت اينترنتي بفروشين.كه من مطمءن هستم بهترين قطعات رو پخش ميكنين! :D :ymhug: :YMPRAY:

زیاد روی قضیه متال فیلم معمولی حساس نباشین که اون هم فرق محسوسی نداره! فعلا بنده به آقا ابراهیم که از مسئولین فروشگاه چهره هستن پیغام دادم و سفارش این مقاومتهای خاص رو کردم که البته هنوز جواب ندادن. امیدوارم نوع 0.1 درصد این مقاومتها رو بیارن.
اما از نظر اینکه بنده چنین کاری بکنم خب فکر کنم همه میدونن بنده فروشنده چیزی نیستم و مسئولیت فروشگاه فلزجو هم با اقا مجتباست و باید از ایشون تقاضا کنین. اگر صلاح بدونن شاید این کار رو انجام بدن.

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mirza نوشته است:
mirza نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
سلام.
اینم عکس از متعلقات شارژر و پک باتری اورجینال 5سل آمپر مناسب و بالانسر اتومات و...
که بنده از بالانسر در پک استفاده میکنم.و با آداپتور 24 ولت و 1/2 آمپر...و نیز بکمک برد و lm317 که استاد عزیز هم نیز قرار داده بودند(که طوری کوچک ساختم تا داخل باکس آداپتور نصب و جای میگیره) ...ولتاژ مورد نیاز و مناسب 21 ولت رو دقیقا به بالانسر اتومات و باتریها میدم...
با این روش ایده آل,همه ی باتریها یک اندازه و فول شارژ میشن.و پس از شارژ جریان اتومات قطع میشه و...در مقابل اتصالی و...نیز محافظت میشه...و در کل خطر گرم شدن و اتصالی و انفجار از بین میره و عمر باتریها زیاد میشه و چند سال نیاز به تعویض ندارند...و مهمتر از همه وزن سبکی دارند و آمپر دهی مناسب...که برای بنده با یکبار شارژ,با پهنای پالس بالاتر از 200 هم با مدیریت بهینه ی مصرف,...حدود ا دوشب راحت جواب میده...

سلام شب بخیر
ممنون از شما و استاد حمید
طرح شما برای شارژر خیلی جالب و با ایمنی بالا است ولی فکر کنم یه کم کار میبره.اگه امکان داشته باشه شماتیک مدار و pcb و لسیت قطعات رو بگذارید خیلی خوبه . البته استاد حمید هم روش خوب و کارامدی رو گفته فقط با این روش بعد از شارژ باتری خودش قطع میکنه یا باید تو یه تایم خاصی زیر شارژ باشه

سلام پیر دانای عزیز
در مورد درخواست طرح شارژر چیزی ارائه نمیکنید

منم لنگشم

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 10:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام.خداقوت.
خواهش میکنم.دوستان عزیز.به روی چشم.بنده همون اول هم توضیحاتم جهت نحوه ی عملکرد و تهیه اش شفاف و مشخص بود...سعی میکنم در اولین فرصت در غالب موضوع جدیدی, توضیح بدم...

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 11:18pm

با سلام خدمت همه دوستان به ویژه استاد حمید بزرگوار

لطفا یه باطری پیشنهاد کنید که نیاز به ساختن شارژر نباشه یعنی خودش داشته باشه

باتشکر فراوان

چهارشنبه 21 مرداد1394 - 11:21pm

تورو خدا یکی کمک کنه :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

پنج شنبه 21 مرداد1394 - 12:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1234 , 1235 , 1236 , 1237 , 1238 , 1239 , 1240 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 341 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure