نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید عزیز یه موضوعی متوجه نشدم. مثلا در مورد ماسفت 11nk100 تا اونجا که من فهمیدم طبق توضیحات شما برای اینکه برد بهتری بگیریم باید مقاومت لوپو تا اندازه ای حداقل تا 0.9 کم میکردیم که برد بیشتری بگیریم که خودم هم تست کردم و بردمم بیشتر شد. خوب اگه از ماسفت 20n60 استفاده کنیم باتوجه به اینکه مقاومتش 0.19 اهمه برای اینکه مقاومت لوپو هم کم کنیم و حدقل به این میزان برسونیم باید چکار کنیم؟ و آیا مقاومت بیش از حد لوپ باعث سوختن ماسفت نمیشه؟
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 1:00am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
سلام. بارکد عزیز. دوست خوبم ,بخاطر خودتون میگم.تا اذیت نشیدو زودتر نتیجه بگیریم. ,از اینجا که نمیشه جادو کرد!مدار نزد شماست!و بهش دسترسی دارین.و میتونین بهتر عیب یابی کنین,...از راه دور هم که عملا غیرممکنه!اگر بهش دسترسی داشتیم که مشکلتون درست میشد... با این اطلاعاتی که میدین,نمیشه تشخیص داد!و کمکی کرد. کارهایی که گفتیم رو نیز کامل انجام نمیدید,تا پله پله جلو بریم,تا مشکلتون رو حل بشه.فقط میگید همه چی درسته و ولتاژها ردیفن!عکس از پشت و روی مدار,اعلام ولتاژ تمام نقاط مربوطه,میزان مصرف مدار,اعداد سه گانه,مشخصات لوپ.بررسی از نظر اتصالی و قلع مردگی و ووچون اطلاعات دقیقی ندادید, احتمال هرچیزی هست!
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 1:11am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: آقا حمید سلام امروز ماسفت 20n60c رو روی مدارم فیکس کردم با حساسیت 16 پهنای 280 فرکانس201 دیلی اتومات 18 دیلی دستی 20 اسپید 10 انتگرال 44 سینی 54 استیل رو با تک بوق تا 2.93و در 2.89 بوق کامل دارم لازم به ذکره که این ماسفت برای بنده در آیرون ریجکت 12عمل حذف رو به خوبی انجام میده واقعا دیگه به ماسفت دیگری نیاز ندارم از شما هم تشکر میکنم لوپ 1*1 سلام دوست عزیز برد مدار خیلی کمه مدار شما با لوپ1*1 حداقل باید تو 3.5 متری راحت بزنه! البته بیرون از خونه تا 2 متری اطرافش هیچ فلزی نباشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 1:29am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
شما باطری رو 5 سل کن اگه باز مشکل حل نشد 4 سل کنید .بعد نتیجه رو اینجا اعلام کنید .... در ضمن در پست قبلی که عرض کردم منظور من این بود هنگامی که دستگاه شما روشنه و لوپ بهش وصله دو سر باطری رو با همتر ولتاژش رو اندازه بگیر ببین چقدره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 1:38am |
|
|
barkod
|
PEERE DANA نوشته است: سلام. بارکد عزیز. دوست خوبم ,بخاطر خودتون میگم.تا اذیت نشیدو زودتر نتیجه بگیریم. ,از اینجا که نمیشه جادو کرد!مدار نزد شماست!و بهش دسترسی دارین.و میتونین بهتر عیب یابی کنین,...از راه دور هم که عملا غیرممکنه!اگر بهش دسترسی داشتیم که مشکلتون درست میشد... با این اطلاعاتی که میدین,نمیشه تشخیص داد!و کمکی کرد. کارهایی که گفتیم رو نیز کامل انجام نمیدید,تا پله پله جلو بریم,تا مشکلتون رو حل بشه.فقط میگید همه چی درسته و ولتاژها ردیفن!عکس از پشت و روی مدار,اعلام ولتاژ تمام نقاط مربوطه,میزان مصرف مدار,اعداد سه گانه,مشخصات لوپ.بررسی از نظر اتصالی و قلع مردگی و ووچون اطلاعات دقیقی ندادید, احتمال هرچیزی هست! قبول دارم پیر دانایه اما همه چی اوکیه فقط به محض اینکه لوپ به مدار وصل میشه هیت سینک زیادی داغ میشه وهمون داستانا!!! ولی با فوت کردن رویه هیت سینک و خنک شدن رگلاتور همه چی حله!!!!! خازن 24 که 25 ولته رو هم 35 ولتش کردم باز...... راسیتش ممصرف مدارو نمیدونم چه جوری با مولتی متر اندازه گیری کنم لامصب عکسام آپ نمیشه
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 1:51am |
|
|
barkod
|
asadof نوشته است: شما باطری رو 5 سل کن اگه باز مشکل حل نشد 4 سل کنید .بعد نتیجه رو اینجا اعلام کنید .... در ضمن در پست قبلی که عرض کردم منظور من این بود هنگامی که دستگاه شما روشنه و لوپ بهش وصله دو سر باطری رو با همتر ولتاژش رو اندازه بگیر ببین چقدره سلام ممنون از راهنمایی تون
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 1:55am |
|
|
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|
shaitoon72 نوشته است: پشت روی مدارم ، بعضی سیم های قطعات تو عکس مثه اتصالیه ولی اتصالی نداره ذره ذره رو با مولتی متر چک کردم، یه سوال بوق اول روشن شدنو میزنه ممکنه پروگرام مشکل داشته باشه تصویر ال سی دی نیاد ؟ یا بوق اولو زد تصویرم باید بیاد ؟ دوست عزيز با توجه به عكس شما جاي استفاده از LF357 از LF356 استفاده كرده ايد!
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 2:19am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
کوهیار نوشته است: shayanii نوشته است: کوهیار نوشته است: درود دوست عزیزم میتونید با نرم افزار آفیس وورد بازش کنید. اگرم ندارید تا براتون پی دی اف کنم.
سلام جناب کوهیار عزیز. اگر این لطفو کنید ممنون میشم چون ظاهرن خیلی از دوستان و حتی خودمن با موبایل وارد انجمن میشیم و متاسفانه تا الان هم نتونستم توضیحات جدید مهندس عزیر رو بخونم. درود فایل توضیحات مهندس حمید در قالب پی دی اف پیوست: FelezJoo_PI_v3_00.pdf ممنون جناب کوهیار عزیز زحمت کشیدید
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 2:25am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
milad7 نوشته است: مهندس حمید عزیز یه موضوعی متوجه نشدم. مثلا در مورد ماسفت 11nk100 تا اونجا که من فهمیدم طبق توضیحات شما برای اینکه برد بهتری بگیریم باید مقاومت لوپو تا اندازه ای حداقل تا 0.9 کم میکردیم که برد بیشتری بگیریم که خودم هم تست کردم و بردمم بیشتر شد. خوب اگه از ماسفت 20n60 استفاده کنیم باتوجه به اینکه مقاومتش 0.19 اهمه برای اینکه مقاومت لوپو هم کم کنیم و حدقل به این میزان برسونیم باید چکار کنیم؟ و آیا مقاومت بیش از حد لوپ باعث سوختن ماسفت نمیشه؟ لزومی نداره اهم لوپ هم مطابق اهم Rds ماسفت باشه! در واقع مجموع این دو مقاومت هر چه کمتر باشه باعث میشه امکان آمپر بالاتر در لوپ رو داشته باشیم. تقریبا معادل این هست که مثلا قسمت پالس بجای 12 ولت با 24 ولت تغذیه بشه و همون تاثیر رو ما با کم کردن اهم ایجاد میکنیم. از نظر کم کردن مقاومت تا جاییکه ثبات بر هم نخوره و ضخامت سیم لوپ هم قابل قبول باشه مشکلی نیست و برای ماسفت هم بهیچ وجه مشکلی پیش نمیاد. البته باید حواستون به تنظیم پهنای پالس هم باشه. اگر اهم لوپ رو خیلی کم بگیرین و از تنظیم نهایی پهنای پالس استفاده کنین طبیعتا فشار بیشتری به ماسفت میاد. توجه هم داشته باشین ماسفتهایی مثل 20n60 که دارای Rds خیلی کم هستن طبیعتا وات کمتری روی اونها تلف میشه و کمتر داغ میکنن. بهمین جهت این ماسفت خاص با اینکه اندازش مطابق 840 هست ولی در شرایط مساوی کمتر داغ میکنه.
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 2:30am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید من قبلا تستهای زیادی با انواع کابل و کانکتور انجام دادم.بهترین نتیجه وقتی بود که دو مغزی کابل مکس به لوپ یک و دو وصل بشه و شیلد به جایی وصل نشه.امروز بنا به توصیه چند تا از دوستان رفتم دو مدل کابل rg59u گرفتم.نتیجه با اونام خوب بود و میتر منفی تقریبا نداشتم.ولی من از کابل مکس راضی تر بودم،چون دیلی اتومات رو 19 میشناسه،ولی دو تا rg59u روی 21 و مکس یه کم بهتر تفکیک می کرد.در کل بهترین حالت با مکس و بدون اتصال شیلد به جایی نتیجه نهایی بنده ست
|
پنج شنبه 21 مرداد1394 - 3:22am |
|
|
|