انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 10:51am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1236 , 1237 , 1238 , 1239 , 1240 , 1241 , 1242 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

غضنفر جان(حافظ)اين ماسفت كه معرفي كرد در دو نوع اي جي بي تي و ماسفت وجود داره.شما منظورت كدوم نوعه

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 8:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

talar نوشته است:
غضنفر جان(حافظ)اين ماسفت كه معرفي كرد در دو نوع اي جي بي تي و ماسفت وجود داره.شما منظورت كدوم نوعه

مشخصات دقیق رو گذاشتم دیگه نمیدونم ماسفته یا آی جی خدا حافظ

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 8:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز یه موضوعی متوجه نشدم. مثلا در مورد ماسفت 11nk100 تا اونجا که من فهمیدم طبق توضیحات شما برای اینکه برد بهتری بگیریم باید مقاومت لوپو تا اندازه ای حداقل تا 0.9 کم میکردیم که برد بیشتری بگیریم که خودم هم تست کردم و بردمم بیشتر شد. خوب اگه از ماسفت 20n60 استفاده کنیم باتوجه به اینکه مقاومتش 0.19 اهمه برای اینکه مقاومت لوپو هم کم کنیم و حدقل به این میزان برسونیم باید چکار کنیم؟ و آیا مقاومت بیش از حد لوپ باعث سوختن ماسفت نمیشه؟

لزومی نداره اهم لوپ هم مطابق اهم Rds ماسفت باشه! در واقع مجموع این دو مقاومت هر چه کمتر باشه باعث میشه امکان آمپر بالاتر در لوپ رو داشته باشیم. تقریبا معادل این هست که مثلا قسمت پالس بجای 12 ولت با 24 ولت تغذیه بشه و همون تاثیر رو ما با کم کردن اهم ایجاد میکنیم.
از نظر کم کردن مقاومت تا جاییکه ثبات بر هم نخوره و ضخامت سیم لوپ هم قابل قبول باشه مشکلی نیست و برای ماسفت هم بهیچ وجه مشکلی پیش نمیاد. البته باید حواستون به تنظیم پهنای پالس هم باشه. اگر اهم لوپ رو خیلی کم بگیرین و از تنظیم نهایی پهنای پالس استفاده کنین طبیعتا فشار بیشتری به ماسفت میاد.
توجه هم داشته باشین ماسفتهایی مثل 20n60 که دارای Rds خیلی کم هستن طبیعتا وات کمتری روی اونها تلف میشه و کمتر داغ میکنن. بهمین جهت این ماسفت خاص با اینکه اندازش مطابق 840 هست ولی در شرایط مساوی کمتر داغ میکنه.

ممنون مهندس جان. پس در اینصورت میشه حتی برای لوپ 45 هم از سیم افشان 1*1.5 استفاده کرد؟؟ الان محاسبه کردم اهمش تقریبا 3 در میاد.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 9:53am

دوستان فکر میکنم که اگر بعد از عدد شماره ماسفت حرف C نداشته باشه جواب بهتری میده بنده 11n80 رو که اخرش پسوند C داره تست کردم تفکیک اصلا کار نمیکرد ... اونهایی که پسوند C ندارن خیلی بهتر هستن

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 9:57am

آقا میلاد 3 اهم ؟!! مطمئنی ؟

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 10:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب حمید خدا قوت
استاد عزیز این خازن عدسی که تو عکس هست و روش 5 نوشته ظرفیتش همون 5pf هستش .؟ ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 10:24am
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
haamed نوشته است:
shaitoon72 نوشته است:
پشت روی مدارم ، بعضی سیم های قطعات تو عکس مثه اتصالیه ولی اتصالی نداره ذره ذره رو با مولتی متر چک کردم،
یه سوال بوق اول روشن شدنو میزنه ممکنه پروگرام مشکل داشته باشه تصویر ال سی دی نیاد ؟ یا بوق اولو زد تصویرم باید بیاد ؟

دوست عزيز با توجه به عكس شما جاي استفاده از LF357 از LF356 استفاده كرده ايد!

از LF356 هم میشه استفاده کرد فقط یه کم به دلیل شکل موج متفاوت برد کم میشه ، دلیل نیومدن تصویر ال سی دی نیست :-(

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 10:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haamed نوشته است:
shaitoon72 نوشته است:
پشت روی مدارم ، بعضی سیم های قطعات تو عکس مثه اتصالیه ولی اتصالی نداره ذره ذره رو با مولتی متر چک کردم،
یه سوال بوق اول روشن شدنو میزنه ممکنه پروگرام مشکل داشته باشه تصویر ال سی دی نیاد ؟ یا بوق اولو زد تصویرم باید بیاد ؟

دوست عزيز با توجه به عكس شما جاي استفاده از LF357 از LF356 استفاده كرده ايد!

دوست عزیز اینجا یه انجمن الکترونیکه پس خواهشا در امضا و اواتارتونتجدید نظر بفرمایید

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 10:39am

asadof نوشته است:
barkod نوشته است:
تورو خدا یکی کمک کنه :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

شما باطری رو 5 سل کن اگه باز مشکل حل نشد 4 سل کنید .بعد نتیجه رو اینجا اعلام کنید ....
در ضمن در پست قبلی که عرض کردم منظور من این بود هنگامی که دستگاه شما روشنه و لوپ بهش وصله دو سر باطری رو با همتر ولتاژش رو اندازه بگیر ببین چقدره

سلام اسدوف جان @};- @};- ممنون :-*
اندازه گیری کردم 22.8 نرماله یانه :D

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 11:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت دمستان و مهندس حمید عزیز .مهندس جان طبق فرمایشتون دوتا 20n60c دیگه هم گرفتم و روی مدار تست کردم و دقیقا مثل هم جواب دادن .تفکیک عالی برد عالی نویز هم اصلا نداشتم فکرکنم بخاطر اینکه بدنه این مسفت پلاستیکیه نویز دریافتی مدار خیلی کمتر از زمانیه که از 840 استفاده میکنیم .البته من وقتی مدارم رو توی جعبه میذاشتم به گفته شما یه دونه هسته فریت استوانه ای روی سیم ورودی برق دستگاه استفاده کردم به این صورت که سیمهای منفی ومثبت که از باطری میومد رو به دور هم تابوندم و دو دور از داخل هسته فریت استوانه ای به قطر 1.5 سانت و ارتفاع 1.5 سانت پیچوندم و بعد دادم به دستگاه .با این کار من دیگه هیچ نویزی توی دستگاهم ندارم.دوستان توجه داشته باشن همین مسایل پیش پا افتاده اگر موقع مونتاژ رعایت بشه هیچ وقت کمترین نویزی احساس نخواهید کرد و راحت میتونین از حداکثر قدرت دستگاه استفاده کنین.شما اکر سیمهای رابط داخل جعبه اعم از سیمهای ال سی دی و سیم های باطری و الالخصوص سیم رابط لوپ رو کوتاه و با کیفیت انتخاب کنین مطمئن باشین فلزیابی خواهین داشت که با بهترین فلزیابهای روز دنیا قابل رقابت هست .یادتون باشه حتما از این هسته فریت استفاده کنین و سیم رابط لوپ داخل جعبه رو سیم شیلد با کیفیت و حتی الامکان کوتاه استفاده کنین.مهندس جان بازم برای مدار عالیتون سپاسگذارم امیدوارم موقعیتی پیش بیاد تا بتونم گوشه ای از لطفتون رو جبران کنم @};- @};- @};-

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 11:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1236 , 1237 , 1238 , 1239 , 1240 , 1241 , 1242 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 و 320 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure