انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 11:01am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1237 , 1238 , 1239 , 1240 , 1241 , 1242 , 1243 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهربان نوشته است:
آقا میلاد 3 اهم ؟!! مطمئنی ؟

ممنون مهربان جان. عذر خواهی میکنم. منظورم 0.3 اهم بود :D

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 11:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

ba.davood نوشته است:
سلام جناب حمید خدا قوت
استاد عزیز این خازن عدسی که تو عکس هست و روش 5 نوشته ظرفیتش همون 5pf هستش .؟ ممنون

بله درسته ، میتونید استفاده کنید دقیق جلوی آی سی 357 جاش هست . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 11:40am

سلام خدمت مهندسین گرامی از جمله مهندس حمید عزیز
من برد رو مونتاژ کردم و آی سی رو دادم بیرون برام پروگرام کردن چون خودم پروگرامر نداشتم
برای اولین بار که برد رو خواستم روشن کنم صفحه ی ال سی دی روشن شد و یک سری 000000 نشون میداد که قبل اون این شکلی بود ||||||||
بعد هر کاری کردم دیگه بعدش روشن نشد. بیرون هم گفتم که فیوز بیت هارو چطوری بزنن آی سی 328 هم یکم داغ میکنه. به نظر شما مشکلم از چیه مهندس حمید جان یعنی میتونه از آی سی باشه؟ آخه دفعه اول ال سی دی بالا اومد احساس میکنم مشکل از آی سی باشه باز شما راهنمایی کنید. ولتاژ هارو هم اندازه گرفتم یکیش 9.7 و اون یکی 5.1 ولت

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 1:52pm

درود بر مهندس حمید
استاد عزیز مدار رو ساختیم و خوشبختانه درست کار میکنه :D
الان میخوام بدونم در چه صورتی خطای coil error ایجاد میشه؟
من یک کویل ساختم که هیچ مشکلی نداره.اتصال نداره.مقامتش هم شده 0.8 اهم .اما خطا ایجاد میکنه.البته کابل رابطی که استفاده کردم 1 اهم مقاومت داره
میخوام بدونم دلایلی که این خطا رو ایجاد میکنن چی هستن؟

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 4:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چه کابلیه که 1اهمه! باید صفر اهم باشه کابلت دوست عزیز.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 4:35pm

کایل شیلد دار میکروفن

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 4:38pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:

ممنون مهندس جان. پس در اینصورت میشه حتی برای لوپ 45 هم از سیم افشان 1*1.5 استفاده کرد؟؟ الان محاسبه کردم اهمش تقریبا 3 در میاد.

بله از نظر اهم که اشکال زیادی نداره! مشکل اساسی در ساختن لوپهای کوچک با سیم ضخیم این هست که چون لوپ کوچک تعداد دور بیشتری داره ؛ با سیم ضخیم بلحاظ شکلی خوب در نمیاد و در نوع عنکبوتی یا تخت وقتی تفاوت قطر درونی و بیرونی زیاد میشه طبیعتا بازدهی لوپ کاهش پیدا میکنه. ولی اگر قطر درونی و بیرونی لوپ به هم نزدیک باشه برد نهایی لوپ کمی بیشتره. اولویت در برد نهایی هم با سایز لوپ هست. لوپی که قطر درونیش خیلی کم باشه در عمل نسبت به لوپی که قطر درونیش بیشتره برد کمتری داره ولو اینکه قطر بیرونیشون ثابت باشه!!! بنابراین باید ضخامت سیم رو طوری در نظر گرفت که این دو قطر زیاد با هم اختلاف نداشته باشن. این موضوع هم بیشتر برای لوپهای کوچک مهم هست.
در خصوص مقاومت 3 اهم هم قطعا اشتباه کردین چون خیلی کمتر از اینها باید باشه!

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 4:44pm
مدیر کل
مدیر کل

ba.davood نوشته است:
سلام جناب حمید خدا قوت
استاد عزیز این خازن عدسی که تو عکس هست و روش 5 نوشته ظرفیتش همون 5pf هستش .؟ ممنون

ممنون از شما.
بله درسته خازن 5 پیکو هست.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 4:46pm
مدیر کل
مدیر کل

1426539 نوشته است:
باسلام خدمت دمستان و مهندس حمید عزیز .مهندس جان طبق فرمایشتون دوتا 20n60c دیگه هم گرفتم و روی مدار تست کردم و دقیقا مثل هم جواب دادن .تفکیک عالی برد عالی نویز هم اصلا نداشتم فکرکنم بخاطر اینکه بدنه این مسفت پلاستیکیه نویز دریافتی مدار خیلی کمتر از زمانیه که از 840 استفاده میکنیم .البته من وقتی مدارم رو توی جعبه میذاشتم به گفته شما یه دونه هسته فریت استوانه ای روی سیم ورودی برق دستگاه استفاده کردم به این صورت که سیمهای منفی ومثبت که از باطری میومد رو به دور هم تابوندم و دو دور از داخل هسته فریت استوانه ای به قطر 1.5 سانت و ارتفاع 1.5 سانت پیچوندم و بعد دادم به دستگاه .با این کار من دیگه هیچ نویزی توی دستگاهم ندارم.دوستان توجه داشته باشن همین مسایل پیش پا افتاده اگر موقع مونتاژ رعایت بشه هیچ وقت کمترین نویزی احساس نخواهید کرد و راحت میتونین از حداکثر قدرت دستگاه استفاده کنین.شما اکر سیمهای رابط داخل جعبه اعم از سیمهای ال سی دی و سیم های باطری و الالخصوص سیم رابط لوپ رو کوتاه و با کیفیت انتخاب کنین مطمئن باشین فلزیابی خواهین داشت که با بهترین فلزیابهای روز دنیا قابل رقابت هست .یادتون باشه حتما از این هسته فریت استفاده کنین و سیم رابط لوپ داخل جعبه رو سیم شیلد با کیفیت و حتی الامکان کوتاه استفاده کنین.مهندس جان بازم برای مدار عالیتون سپاسگذارم امیدوارم موقعیتی پیش بیاد تا بتونم گوشه ای از لطفتون رو جبران کنم @};- @};- @};-

خسته نباشین. ممنون از لطف شما.
در مورد 20N60 تستهای قبلی شما هم نتیجه رو مشخص کرده بود! فقط دوستان در خصوص احتمال تنوع در این قطعه شبهاتی رو مطرح کردن که طبق معمول با این وضعیت قطعات در بازار باز هم ما رو نگران کرد! :D لذا اگر لطف کنین تصویر واضحی از این شماره که به شما جواب خوب داده قرار بدین ممنون میشیم. در خصوص نویز هم قطعا بدنه پلاستیکی این ماسفت فاکتور خوب و جالبی برای فلزیاب ماست!
در مورد استفاده از فریت در مسیر سیم باطری ؛ این موضوع قبلا مطرح شد و بنده هم پیشنهاد کردم انجام بشه. هر چند ممکنه تاثیر مثبتش خیلی جزئی باشه و کاملا بستگی به شرایط دستگاه داره اما حداقل هیچ اشکالی هم ایجاد نمیکنه! نوع فریت هم به فریت گرد یا حلقه ای معروف هست که در بازار یافت میشه و روشی هم که شما برای سیم باطری بکار بردین درست هست.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 4:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
ba.davood نوشته است:
سلام جناب حمید خدا قوت

بله درسته ، میتونید استفاده کنید دقیق جلوی آی سی 357 جاش هست . @};-

ممنون دوست عزیز @};-

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 4:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1237 , 1238 , 1239 , 1240 , 1241 , 1242 , 1243 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 و 357 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure