انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 12:53pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1239 , 1240 , 1241 , 1242 , 1243 , 1244 , 1245 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

دور ماسفت خط قرمز کشیدم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 7:22pm
مدیر کل
مدیر کل

بله افرین به شما. این مورد هم درست هست و ماسفت هم برعکس نصب شده! در واقع جهت نصب ماسفت IRF840 و 20N60 مثل هم هست و در هر صورت باید تیغه فلزی یا پلاستیکی به سمت مقاومت های 2 وات قرار بگیره.
کلا دوستان باید خیلی دقت کنن که از این مشکلات واقعا ساده در مونتاژ خودشون نداشته باشن. وگرنه فلزیاب که سهله اگر کیت چشمک زن هم باشه با وقوع چنین اشتباهات فاحشی هرگز کار نمیکنه!

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 7:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت همه مخصوصا مهندس حمید عزیز @};-
همونطور که گفته بودم قرار شد بنده هم نتایجمو با آی سی اوریجینال اعلام کنم. بنده این آیسی رو از چهره خریدم که باید بگم حرف نداره! :ymhug:
اعداد بنده که قبلا ۵۳۰ ۳۶۰ ۱۲۰ بود بعد از تعویض آی سی رسید به ۸۳۰ ۷۲۰ ۳۲۰ :D
با حساسیت ۱۶ وفرکانس ۲۰۲ و پهنایپالس۱۶۰ سکه پنجاه تومنی کوچیک رو با لوپ شصت عنکبوتی تقریبا ۳۵ سانت دارم.که با آیسی قبلی ر و حالت حساسیت حد اکثر بردش یکیه ولی چون با این آی سی همون عمق رو که تو حساسیت ۲۰ قبلا داشتم الان تو حساسیت ۱۶ دارم، دستگاه خیلی خیلی پایدار هست، حتی از شیلد هم استفاده نمیکنم.
دیروز که رفتم بیابون تونستم حساسیت رو تا ۱۹ بالا ببرم و دستگاه خیلی پایدار بود و عمق باور نکردنی رو میزد ! بدون بوق اضافی! و باید تاکید کنم که من لوپم رو شیلد نکردم! البته مایل به شیلد کردن هم نیستم چون همینجوری خوبه :D
چیز دیگه ای که باید به عرض برسونم این هست که مصرف باتری وحشتناک بالاست! :D دیروز اصلا حواسم به باتری نبود از صبح تا شب همینطور مشغول بودم که دیدم دستگاه به خوبی قبل جواب نمیده! بعدش دیدم ولتاژ رو ۱۷ رفته! همین مقدار هم خیلی تو برد و بوق الکی تاثیر داره.( واسه من که تاثیر داشت)
کلام آخر
مهندس حمید گل کاشتی
همیشه پاینده باشی @};- @};- @};-

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 7:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alireza61sh2000 نوشته است:
سلام .
دوست عزیز1426539. به نظر میاد ماسفت 20n60 که شما در مدار گذاشتید بصورت اشتباه جا زدید چطور با این حالت دستگاه رو تست کردید؟

بله ایشون ماسفت رو بر عکس زدن

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 8:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ماسفت من این شکلیه اما با این شماره

fB 238
FOPF
20n60c

شماره ماسفت

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 8:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alireza61sh2000 نوشته است:
سلام .
دوست عزیز1426539. به نظر میاد ماسفت 20n60 که شما در مدار گذاشتید بصورت اشتباه جا زدید چطور با این حالت دستگاه رو تست کردید؟

نه علیرضاجان برعکس نگذاشتم چون طراحی مدار رو خودم با پروتیوس انجام دادم و توی طراحی خودم عمدا جهت مسفت رو برعکس گذاشتم تا اگه یه وقت خواستم روی مسفت هیت سینگ ببندم راحت تر بشه بست و با مقاومتهای دو وات پشتش اتصالی نکنن

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 8:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بله افرین به شما. این مورد هم درست هست و ماسفت هم برعکس نصب شده! در واقع جهت نصب ماسفت IRF840 و 20N60 مثل هم هست و در هر صورت باید تیغه فلزی یا پلاستیکی به سمت مقاومت های 2 وات قرار بگیره.
کلا دوستان باید خیلی دقت کنن که از این مشکلات واقعا ساده در مونتاژ خودشون نداشته باشن. وگرنه فلزیاب که سهله اگر کیت چشمک زن هم باشه با وقوع چنین اشتباهات فاحشی هرگز کار نمیکنه!

مهندس جان اگه بر حسب ادعا برداشت نکنین بیشتر از بیست ساله که تو کار الکترونیکم و ده ساله که کار طراحی مداراتمو خودم انجام میدم اگه نفهمم که یه مسفت رو چجوری جا بزنم که باید سرمو بزارم بمیرم یا بقول جنابعالی باید برم چشمک زن بسازم

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 8:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
متاسفانه اصل فایلها بارگیری نشد مجبور شدم از مانیتور عکس بندازم تا متوجه بشین

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 9:02pm
مدیر سایت
مدیر سایت

1426539 نوشته است:
حمید نوشته است:

مهندس جان اگه بر حسب ادعا برداشت نکنین بیشتر از بیست ساله که تو کار الکترونیکم و ده ساله که کار طراحی مداراتمو خودم انجام میدم اگه نفهمم که یه مسفت رو چجوری جا بزنم که باید سرمو بزارم بمیرم یا بقول جنابعالی باید برم چشمک زن بسازم

سلام عليكم
خدا نكنه بميريد برادر ! چون در اين محيط دوستان از تحصيلات و توانايي هاي فردي شما برادر عزيز اطلاعي ندارند ، متعاقباً بعضي حرفها طبيعي هست ، متأسفانه خيلي ها هستن كه تحصيلات عالي و حرفه اي در الكترونيك دارن ولي به خودشون زحمت آموزش و ارتقاء مدارات فلزياب در اين انجمن علمي تحقيقاتي رو نميدن به جز عده اي محدود كه در صدر اونها مهندس حميد گرامي بود ! سخاوت زياد و معرفت عالي ميطلبه تا زكات علم بعضي ها بخوبي به نياز مندان پرداخت بشه ! تا بحال در اين انجمن هيچ عزيزي مثل مهندس حميد از عهده اينكار بر نيامده ! كه اين نشان از ذات پاك و تربيت عالي ايشون هست !
پيام بنده به شما اينه كه : اميدواريم امثال شما دوست عزيز و گرانقدر كه از اين مدار مهندس حميد استفاده نموديد ، بخوبي هم از توانايي هايي كه در 20 سال بدست آوريد در اين محيط علمي تحقيقاتي استفاده كنيد و پا به پاي ديگر عزيزان در پربار كردن بار علمي اين مكان كوشا و موثر باشيد ، اين انجمن براي امثال شماست كه علم خودشون رو به ديگران آموزش داده و زكات علمشون از طريق آموزش پرداخت بشه و از همه مهمتر اينكه با همفكري هم بتونيم تكنولوژي ساخت مدارات نقطه زن در كشورمون رو به سمت حرفه اي شدن و رقابت با دستگاه هاي معروف دنيا هدايت كنيم . انشاا.. @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در پنج شنبه 22 مرداد1394 - 10:09pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 9:58pm
مدیر سایت
مدیر سایت

orginal نوشته است:
سلام به همه
کسی هستش که نحوه درست استفاده از پودر گرافیت جهت شیلد کردن را بتواند به طور کامل توضیح بدهد؟
یک ظرف حاوی 80 میلی لیتر پودر گرافیت را گرفتم 15000 تومان ولی نمی دانم که باید با آب مخلوطش کنم و روی برگه a4 بریزم یا همین طوری روی برگه a4 بریزمش؟ (-|

خوشحالم كه شما پودر رو تهيه كرديد ، پودر رو به سادگي ميتونيد روي كاغذ انتقال بديد : مقدار كمي مثل پاشيدن نمك با نمكدان هاي ميوه خوري كم كم روي كاغذ بپاشيد و با يك اسفنج كوچك پودر رو روي كاغذ بكشيد تا به خورد كاغذ بره و كاملاً كاغذ رو بپوشونه و سياهش كنه و تمام
در مرحله آخر كه كاغذ شيلد روي كوئل يا لوپ پوشش داده شد با چسب پهن شيشه اي يا كاغذي روي شيلد رو بپوشونيد .. هرچند مدار به جايي رسيده كه در بيابون نيازي به شيلد نداره ! ولي خوب شيلد بشه مقداري نتيجه بهتري خواهد داشت .. موفق باشيد درست كرديد عكسش رو بگذاريد ببينيم چطور شده .. متشكريم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 22 مرداد1394 - 10:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1239 , 1240 , 1241 , 1242 , 1243 , 1244 , 1245 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alfa89 , hamid20 و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure