حمید نوشته است:
خواهش میکنم. البته گره مدار شما که در نهایت به دست خود شما باید باز بشه! ما شاید در صورت دادن اطلاعات درست توسط شما بتونیم حدس بزنیم که مشکل مدارتون چیه.
باطری شما مشکلی از نظر راه اندازی مدار نداره ولی بهتر بود از 5 سلول استفاده میکردین.
لوپ شما هم که ظاهرا مساله ای نداره.
مساله افزایش نمایشی ولتاژ باطری به احتمال زیاد از کاهش ولتاژ 5 ولت مدار هست که در نهایت باعث خاموش شدن و ریستارت میشه. طبیعتا این مساله میتونه از ولتاژ 12 هم نشات بگیره.
اینکه در هر صورت با اتصال لوپ این اتفاق میفته نشان میده ماسفت شما دائما وصل هست! این مشکل احتمالا از اصلی نبودن یا خراب بودن BS170 هست که تا حالا خیلی پیش اومده.
طبیعتا وقتی ماسفت دائما وصل باشه مصرف باطری بالا میره و رگولاتور شما بشدت داغ میکنه و دیگه درست کار نمیکنه. شما قسمت ماسفت و 170 رو بررسی کنین. در نهایت اگر مشکل اون قسمت حل شد ممکنه رگولاتور شما هم نیمسوز شده باشه و نیاز به تعویض داشته باشه.
مهندس حمید از چی بگم!!!!!! از آقاییو افتادگیت! از مرامو معرفتت! از دانشت!!از چی!!!!ها!!!! ازچی؟؟؟؟ واقعا که واژه مهندس واست کمه!!!! باید بهت بگیم خدایه الکترونیک
گفتم که گره یه دستگاه ام فقط به دستایه شما واز میشه بی ربط نگوفتم!!!! واقعا که شاهکاری!!!!
ایراد از همون BS170 بود نه از خودشا !!!! یکی از پایه هاش قلع مرده گرفته بود با ترمیم اش همه چی درست شد!!!!
خدایه الکترونیک ازت ممنونم واقعا یه قطار لایک هم کمه واست!!!!
من که بهت ایمان اوردم!!!!