انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 4:54pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1242 , 1243 , 1244 , 1245 , 1246 , 1247 , 1248 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
خواهش میکنم بارکد عزیز لطف دارین. :D
کار مهمی نکردیم بنظرم از اول هم اشاره شد که ایراد میتونه از ناحیه BS170 باشه و چندین مورد پیش اومده. حالا در مدار شما از مونتاژ بود و در خیلی موارد هم از اصلی نبودن خود این ترانزیستور بوده. بهرحال دقت کنین اگر در حالت خرابی مدار به رگولاتور 7812 بیش از حد فشار اومده باشه بهتره اونو هم تعویض کنین. در خصوص لزوم 5 سلول بودن باطری هم که دوستان اشاره کردن من عرضم مشخص بود ؛ خیلی بهتره از 5 سلول استفاده بشه. یعنی 6 سلول هم میتونه باشه و در صورت داشتن هیت سینک مناسب برای 7812 و همینطور 35 ولتی بودن خازن 24 مشکلی پیش نخواهد امد.

خیلی گلی مهندس حمید ایشالله تو تمام مراحل زندگیت موفق وپیروز سربلند باشی!!!!!! :-BD :-BD

جمعه 23 مرداد1394 - 5:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت اساتید خصوصا مهندس حمید عزیز
دوستان کسی مشخصات لوپ 2*2 رو میدونه؟
منظورم اینه که باید شامل چه تعداد دور و با چه ظرفیتی باشه و بهترین سیم مناسبش چی باشه؟

بنده آنیم که در بند آنیم

جمعه 23 مرداد1394 - 5:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستانی که با BS170 مشکل دارند می توان از BC107 استفاده کنند من استفاده کردم و تفاوتی در کار کردش ندیدم بردشم کم نشد تفکیک تغییر نکرد

جمعه 23 مرداد1394 - 5:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

sina97 نوشته است:
دوستانی که با BS170 مشکل دارند می توان از BC107 استفاده کنند من استفاده کردم و تفاوتی در کار کردش ندیدم بردشم کم نشد تفکیک تغییر نکرد

استاد حمید :D

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

جمعه 23 مرداد1394 - 5:43pm
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
اقا یه تشکر ویژه از مهندس حمید و کاوه دارم که همش مزاحمشون بودم واسه راه اندازی این فلزیاب :x :x اخر کار درست شد ، همه مقاومتا و خازنا دور و بر ال سی دی رو عوض کردم :ymblushing: ایشالا تا یه ساعت دیگه لوپمو میسازم @};- @};-

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

جمعه 23 مرداد1394 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
همگی خسته نباشید
باکس دستگاه رو که بستم لوپ 26 معمولی شرکتی رو با دیلی 18 شناسایی کرد
اعداد هم :
A125-B352-C514
فرکانس 220
پهنای 150
دیلی 20
انتگرال 20
گروند 2
اسپید 5
آیرون 20
یه سکه دویست تومنی رو 20 سانت با تک بوق و 18 با تفکیک سنس میکنه-فیبر مسی 21*10 رو تو 60 سانت با تفکیک سنس میکنه
به نظرتون عملکرد دستگاه خوب هستش؟
ممنون @};-

سلام حمید خان @};-
12nk90 رو نصب کردم اعداد : با لوپ 25 معمولی شرکتی A134 B403 C574 با دیلی 16 و با لوپ 45 معمولی شرکتی A209 B457 C605 با دیلی 13(توی محیط خونه) شناسایی کرد!فک کنم کابل لوپ 25 مشکل داره(کواکس) هستش!کابل 45 max هستش.
از نظر شما این اعداد قابل قبول هست؟
لوپ 45 سکه پونصد تومنی رو با دیلی 8 پهنای 250 فرکانس 201 حساسیت 20 بازه 46 اسپید 7 گراوند 1 تقریبا 42 سانت بوق ثابت بدون تفکیک گرفت(با تفکیک حدود 6-7 سانت کمتر) تک بوق 44 سانت(لوپ معمولی اهم 5.4 و اندکتانس 336 )فک کنم اگه لوپ انکبوتی خوب و شیلد دار براش جمع کنم بالای 50 سانت میزنه!از نظر من 12..90 از 11..100 و 840 بهتر جواب میده!!چون 840 اورجینال هم تست کردم اصلا در حد این نبود!!!
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 23 مرداد1394 - 5:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
milad7 نوشته است:
مهدی نوشته است:
orginal نوشته است:
سلام به همه
کسی هستش که نحوه درست استفاده از پودر گرافیت جهت شیلد کردن را بتواند به طور کامل توضیح بدهد؟
یک ظرف حاوی 80 میلی لیتر پودر گرافیت را گرفتم 15000 تومان ولی نمی دانم که باید با آب مخلوطش کنم و روی برگه a4 بریزم یا همین طوری روی برگه a4 بریزمش؟ (-|

خوشحالم كه شما پودر رو تهيه كرديد ، پودر رو به سادگي ميتونيد روي كاغذ انتقال بديد : مقدار كمي مثل پاشيدن نمك با نمكدان هاي ميوه خوري كم كم روي كاغذ بپاشيد و با يك اسفنج كوچك پودر رو روي كاغذ بكشيد تا به خورد كاغذ بره و كاملاً كاغذ رو بپوشونه و سياهش كنه و تمام
در مرحله آخر كه كاغذ شيلد روي كوئل يا لوپ پوشش داده شد با چسب پهن شيشه اي يا كاغذي روي شيلد رو بپوشونيد .. هرچند مدار به جايي رسيده كه در بيابون نيازي به شيلد نداره ! ولي خوب شيلد بشه مقداري نتيجه بهتري خواهد داشت .. موفق باشيد درست كرديد عكسش رو بگذاريد ببينيم چطور شده .. متشكريم

مهدی جان از توضیحات شما ممنونیم.زمانی که از اسپری گرافیت یا پودر گرافیت برای شیلد استفاده میکنیم ایا مثل فویل ساندویج باید منفی مدارو هم از طریق کابل به قسمت شیلد لوپ وصل کنیم ؟؟؟ لطفا اگه ادرس اینترنتی برای تهیه پودر یا اسپری قرار بدید ممنون میشم.

سلام دوست گرامی الکی پولت را بابت پودر گرافیت و اسپره ی آن هدر نده به جاش یک مداد نرم بگیر وکل یک صفحه را سیاه کن و بعد با یک کاغذ کوچک رویش بساوان و رنگ ها را کاملا پخش کنید و مطمئن باش نتایجش با اسپری و پودر تفاوت چندانی ندارد \M/

جمعه 23 مرداد1394 - 8:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس خسته نباشید
مهندس,جان من دو شب پیش رفتم کاوش وقتی برگشتم فرداش دستگاه رو تست کردم دیدم بردم کم شده منم گفتم شاید چون با پهنای پالس بالا کار کردم ماسفت آسیب دیده , ماسفت رو عوض کردم فایده نداشت ۳۵۷ رو عوض کردم فایده نداشت ۱۷۰ رو عوض کردم فایده نداشت میکرو رو عوض کردم فایده نداشتو.... خلاصه تا رسید به تعویض تانتال ۲.۲ که چشمتون روز بد نبینه بعد تعویضش کویل ارور داد دوباره همون ۲.۲ قبلی رو جا زدم بازم خطای کویل ارور داد بعدش دیگه هرچی به فکرم میرسید رو عوض کردم ولی باز کویل ارور دارم, اتصالی هم به هیچ وجه ندارم
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید

جمعه 23 مرداد1394 - 8:25pm

سلام دوستان
جناب حمید دست شما درد نکند،خسته نباشید هم به خاطر عمل به علمی که دارین و هم ب خاطر نییت وذات پاکتون.بنده هم امروز بالاخره اخرین قطعه مورد نظر خودم رو که همان فیش ارتباطی کوئیل و دستگاه هست رو مورد مناسبش رو پیدا کردم و در اولین وقت مقتضی شروع به مونتاژ میکنم .
http://8pic.ir/images/pvvbdgqhgu71h9128v4i.jpg
http://8pic.ir/images/5vdfn829wvauatecvo3d.jpg

جمعه 23 مرداد1394 - 8:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saleh700 نوشته است:
سلام مهندس خسته نباشید
مهندس,جان من دو شب پیش رفتم کاوش وقتی برگشتم فرداش دستگاه رو تست کردم دیدم بردم کم شده منم گفتم شاید چون با پهنای پالس بالا کار کردم ماسفت آسیب دیده , ماسفت رو عوض کردم فایده نداشت ۳۵۷ رو عوض کردم فایده نداشت ۱۷۰ رو عوض کردم فایده نداشت میکرو رو عوض کردم فایده نداشتو.... خلاصه تا رسید به تعویض تانتال ۲.۲ که چشمتون روز بد نبینه بعد تعویضش کویل ارور داد دوباره همون ۲.۲ قبلی رو جا زدم بازم خطای کویل ارور داد بعدش دیگه هرچی به فکرم میرسید رو عوض کردم ولی باز کویل ارور دارم, اتصالی هم به هیچ وجه ندارم
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید

درود
دوست عزیز شما بعد از آخرین تغییر دوباره میکرو رو با ریست تنظیمات پروگرم کنید و سیستم رو راه اندازی کنید ، اگر درست نشد دیگه مطمئن میشیم که ایراد سخت افزاری دارید و با کمی تلاش و تست قسمتهای مختلف ایشالا مشکل حل خواهد شد.
پیروز باشید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 مرداد1394 - 8:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1242 , 1243 , 1244 , 1245 , 1246 , 1247 , 1248 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 366 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure