saleh700 نوشته است:
سلام مهندس خسته نباشید
مهندس,جان من دو شب پیش رفتم کاوش وقتی برگشتم فرداش دستگاه رو تست کردم دیدم بردم کم شده منم گفتم شاید چون با پهنای پالس بالا کار کردم ماسفت آسیب دیده , ماسفت رو عوض کردم فایده نداشت ۳۵۷ رو عوض کردم فایده نداشت ۱۷۰ رو عوض کردم فایده نداشت میکرو رو عوض کردم فایده نداشتو.... خلاصه تا رسید به تعویض تانتال ۲.۲ که چشمتون روز بد نبینه بعد تعویضش کویل ارور داد دوباره همون ۲.۲ قبلی رو جا زدم بازم خطای کویل ارور داد بعدش دیگه هرچی به فکرم میرسید رو عوض کردم ولی باز کویل ارور دارم, اتصالی هم به هیچ وجه ندارم
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید
سلام خداقوت.
دوست عزیز.اینطور که از گفته های شما بنظر میاد,و چک کردنشون خالی از لطف نیست!اگر رگولاتور 12 ولتی مدار,هیت سینک مناسبی نداشته باشه و جنسش نامرغوب,احتمال نیم سوز شدنش,...و(مقاوت های دمپینگ 390 اهم دو وات از نظر مقدار )در تنظیمات پهنای پالس و فرکانس بالاتر و حتی مدت زمان طولانی تری,,که جریان بیشتری هم مصرف میشه هست...که در کل ولتاژ گیری نقاط و میزان مصرف مدار و اعداد سه گانه رو هم تست و اعلام کنید,بهتره!
سلامت و کارکرد lf357 و ماسفت و bs170 هم که لازمه, که گویا تستش کردید!
و قطعه ی بعدی که احتمال معیوب بودنش در مدار شما خیلی زیاده؛!!!همان تانتالیوم 2/2 میکرو هستش.که بهتره با خازن سالم, تعویضش کنید.خازن های تانتالیوم نسبت به حرارت خیلی حساس هستند.و حتی با حرارت هویه در هنگام نصب و تعویض,و دستکاری ...احتمال معیوب شدنشون هست.که باید با دقت در کوتاهترین زمان ممکن,انجام بشه...!