انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 3:05pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1243 , 1244 , 1245 , 1246 , 1247 , 1248 , 1249 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام استاد کوهیار بالا هم اشاره کردم کلا یک میکروی دیگه پروگرام کردم و جا زدم, ۴ بار تا الان ۱۷۰ رو هم تعویض کردم , برای اینکه خیالم از بابت اتصالی راحت بشه همه قطعات رو کندم و روی یک فیبر دیگه مونتاژ کردم , هر چی در قسمت بالای میکرو بود به جز خازنهای ۴۷۰۰ و عدسی و مقاومت ها بقیه رو عوض کردم هیچ فایده ای نداشت بازم کویل ارور دارم, برای اینکه خیالم راحت بشه که لوپم به صورت خود به خودی مشکلی براش پیش نیومده باشه با یک لوپ دیگه هم تست کردم ولی بازم کویل ارور....

جمعه 23 مرداد1394 - 8:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

sabbas نوشته است:
سلام خدمت اساتید خصوصا مهندس حمید عزیز
دوستان کسی مشخصات لوپ 2*2 رو میدونه؟
منظورم اینه که باید شامل چه تعداد دور و با چه ظرفیتی باشه و بهترین سیم مناسبش چی باشه؟

هیچ عزیزی نبود جواب سوال بنده رو بده؟ :|

بنده آنیم که در بند آنیم

جمعه 23 مرداد1394 - 9:05pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saleh700 نوشته است:
سلام استاد کوهیار بالا هم اشاره کردم کلا یک میکروی دیگه پروگرام کردم و جا زدم, ۴ بار تا الان ۱۷۰ رو هم تعویض کردم , برای اینکه خیالم از بابت اتصالی راحت بشه همه قطعات رو کندم و روی یک فیبر دیگه مونتاژ کردم , هر چی در قسمت بالای میکرو بود به جز خازنهای ۴۷۰۰ و عدسی و مقاومت ها بقیه رو عوض کردم هیچ فایده ای نداشت بازم کویل ارور دارم, برای اینکه خیالم راحت بشه که لوپم به صورت خود به خودی مشکلی براش پیش نیومده باشه با یک لوپ دیگه هم تست کردم ولی بازم کویل ارور....

درود
بله دوست عزیز پست شمارو مطالعه کردم فقط گفتم مبادا بعد از اینکه میکروی جدید رو قرار دادید باز قطعه ای رو تغییر داده باشید!
بصورت کلی هروقت قطعه ای رو تغییر دادید حتما دوباره با ریست تنظیمات پروگرم کنید تا کاملا ازجانب سلامت حافظه اییپرام هم مطمئن شوید!
ارور کویل میتونه همونطور که خودتون اشاره کردید از اون قسمتها باشه و البته مقاومتهای 2وات رو هم فراموش نکنید و همچنین قطعات کنار آنها ! باتوجه به استفاده از پهنای پالس بالا احتمال آسیب دیدن این قطعات هم هست.
متاسفانه با این بازار قطعات الکترونیک حتی باید به سلامت قطعات استفاده نشده هم شک کرد چه رسد به قطعات داخل مدار.
بالاخره این مشکل شما هم با کمی جستجو حل خواهد شد.
پیروز باشید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 مرداد1394 - 9:08pm
مدیر سایت
مدیر سایت

sabbas نوشته است:
sabbas نوشته است:
سلام خدمت اساتید خصوصا مهندس حمید عزیز
دوستان کسی مشخصات لوپ 2*2 رو میدونه؟
منظورم اینه که باید شامل چه تعداد دور و با چه ظرفیتی باشه و بهترین سیم مناسبش چی باشه؟

هیچ عزیزی نبود جواب سوال بنده رو بده؟ :|

درود
دوست عزیز شما میتونید از 6دور سیم افشان نمره 1.5 استفاده کنید.
پیروز باشید.

صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 مرداد1394 - 9:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مرسی کوهیار جان
به نظرتون با این مشخصات باید اهم لوپ چقدر بشه ؟

بنده آنیم که در بند آنیم

جمعه 23 مرداد1394 - 9:19pm
مدیر سایت
مدیر سایت

sabbas نوشته است:
مرسی کوهیار جان

حدود 0.8 تا 1 اهم

صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 مرداد1394 - 9:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

کوهیار نوشته است:
sabbas نوشته است:
مرسی کوهیار جان

حدود 0.8 تا 1 اهم

ممنون و سپاسگذارم کوهیار جان
لطف کردید که پاسخ دادید

بنده آنیم که در بند آنیم

جمعه 23 مرداد1394 - 9:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون استاد کوهیار الان دوباره پروگرام کردن مشکل حل نشد مقاومت های 2 وات هم چک کردم سالم هستند اینم عکس پشت فیبر
http://s3.picofile.com/file/8206280400/image.jpg

جمعه 23 مرداد1394 - 9:30pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saleh700 نوشته است:
ممنون استاد کوهیار الان دوباره پروگرام کردن مشکل حل نشد مقاومت های 2 وات هم چک کردم سالم هستند اینم عکس پشت فیبر
http://s3.picofile.com/file/8206280400/image.jpg

درود
دوست عزیزم با توجه به تصویر مونتاژ شما هم تمیز و خوب بنظر میاد!
بقول مهندس حمید تقریبا هرگونه مشکلی در مونتاژ یا قطعات میتونه منجر به ارور کویل بشه.
ولی بطور کلی بیشترین احتمال رو در خرابی 357 و قطعات اطراف ، 170 و قطعات اطراف و همچنین ماسفت و قطعات اطرافش بزارید.
متاسفانه آسیب یک قطعه هم میتونه منجر به آسیب قطعات دیگر هم بشه!
و هیچ کس هم جز خود شما به مدار دسترسی نداره و در نهایت هم خود شما هستید که میتونید مشکل رو پیدا کنید!
بصورت مرحله به مرحله تمام قطعاتی رو که مشکوک هستید بررسی کنید و پیش برید ! بالاخره پیداش میکنید :(
پیروز باشید

صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 مرداد1394 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saleh700 نوشته است:
سلام مهندس خسته نباشید
مهندس,جان من دو شب پیش رفتم کاوش وقتی برگشتم فرداش دستگاه رو تست کردم دیدم بردم کم شده منم گفتم شاید چون با پهنای پالس بالا کار کردم ماسفت آسیب دیده , ماسفت رو عوض کردم فایده نداشت ۳۵۷ رو عوض کردم فایده نداشت ۱۷۰ رو عوض کردم فایده نداشت میکرو رو عوض کردم فایده نداشتو.... خلاصه تا رسید به تعویض تانتال ۲.۲ که چشمتون روز بد نبینه بعد تعویضش کویل ارور داد دوباره همون ۲.۲ قبلی رو جا زدم بازم خطای کویل ارور داد بعدش دیگه هرچی به فکرم میرسید رو عوض کردم ولی باز کویل ارور دارم, اتصالی هم به هیچ وجه ندارم
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید

سلام خداقوت.
دوست عزیز.اینطور که از گفته های شما بنظر میاد,و چک کردنشون خالی از لطف نیست!اگر رگولاتور 12 ولتی مدار,هیت سینک مناسبی نداشته باشه و جنسش نامرغوب,احتمال نیم سوز شدنش,...و(مقاوت های دمپینگ 390 اهم دو وات از نظر مقدار )در تنظیمات پهنای پالس و فرکانس بالاتر و حتی مدت زمان طولانی تری,,که جریان بیشتری هم مصرف میشه هست...که در کل ولتاژ گیری نقاط و میزان مصرف مدار و اعداد سه گانه رو هم تست و اعلام کنید,بهتره!
سلامت و کارکرد lf357 و ماسفت و bs170 هم که لازمه, که گویا تستش کردید!

و قطعه ی بعدی که احتمال معیوب بودنش در مدار شما خیلی زیاده؛!!!همان تانتالیوم 2/2 میکرو هستش.که بهتره با خازن سالم, تعویضش کنید.خازن های تانتالیوم نسبت به حرارت خیلی حساس هستند.و حتی با حرارت هویه در هنگام نصب و تعویض,و دستکاری ...احتمال معیوب شدنشون هست.که باید با دقت در کوتاهترین زمان ممکن,انجام بشه...!

جمعه 23 مرداد1394 - 10:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1243 , 1244 , 1245 , 1246 , 1247 , 1248 , 1249 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: h4midr3z4 و 421 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure