نویسنده |
پیغام |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
saleh700 نوشته است: سلام مهندس خسته نباشید مهندس,جان من دو شب پیش رفتم کاوش وقتی برگشتم فرداش دستگاه رو تست کردم دیدم بردم کم شده منم گفتم شاید چون با پهنای پالس بالا کار کردم ماسفت آسیب دیده , ماسفت رو عوض کردم فایده نداشت ۳۵۷ رو عوض کردم فایده نداشت ۱۷۰ رو عوض کردم فایده نداشت میکرو رو عوض کردم فایده نداشتو.... خلاصه تا رسید به تعویض تانتال ۲.۲ که چشمتون روز بد نبینه بعد تعویضش کویل ارور داد دوباره همون ۲.۲ قبلی رو جا زدم بازم خطای کویل ارور داد بعدش دیگه هرچی به فکرم میرسید رو عوض کردم ولی باز کویل ارور دارم, اتصالی هم به هیچ وجه ندارم لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید سلام دوست گرامی شما لطفا کانکتور و سیم های متصل به آنرا دقیقا بررسی کنید سپس سیم های لوپ و محل اتصال لوپ با کابل رابط را بررسی نمایید احتمال دارد یک رشته سیم دچار قطعی شده باشد
آخرین بار توسط orginal در جمعه 23 مرداد1394 - 10:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 23 مرداد1394 - 10:23pm |
|
|
shaitoon72
تاریخ عضویت: شنبه 16 اسفند1393 - 6:22pm پست: 18 محل اقامت: کرمان
|
وقتتون بخیر ، کسی با stk500 ورژن 7،20 کار کرده ؟ یه توضیحی از جامپرای روی پروگرامر میخاستم ، و ببینید واسه پروگرام این میکرو شکل جامپرا صحیحه ؟ با همین وضعیت پروگرام میشه و هیچ خطایی نمیده ولی وقتی میذارم رو مدار دیلی رو 6 میزنه و .......البته نرم افزاری که مهندس معرفی کردن این پروگرامر رو نمیخونه ، با ای وی ار استودیو پروگرام میکنم و تنظیم فیوز ها هم مطابق فرمایشات مهندس حمید هست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
|
جمعه 23 مرداد1394 - 10:26pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
سلام.یه عکس واضح از جامپرها بذارید دوست من... بدون فلش!
|
جمعه 23 مرداد1394 - 10:53pm |
|
|
ریتون
|
من هم یک بار مشکل شما برام پیش اومد تمام قطعات رو تعویض کردم ولی باز هم کویل ارور داشتم تا اینکه دیدم یکی از پایه های سوکت 357 درست لحیم نشده لحیمش کردم درست شد شاید مشکل شما هم از پایه های همین سوکت آپ مپ باشه
|
جمعه 23 مرداد1394 - 11:40pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
shaitoon72 نوشته است: وقتتون بخیر ، کسی با stk500 ورژن 7،20 کار کرده ؟ یه توضیحی از جامپرای روی پروگرامر میخاستم ، و ببینید واسه پروگرام این میکرو شکل جامپرا صحیحه ؟ با همین وضعیت پروگرام میشه و هیچ خطایی نمیده ولی وقتی میذارم رو مدار دیلی رو 6 میزنه و .......البته نرم افزاری که مهندس معرفی کردن این پروگرامر رو نمیخونه ، با ای وی ار استودیو پروگرام میکنم و تنظیم فیوز ها هم مطابق فرمایشات مهندس حمید هست دوست عزیز شما فقط جمپر شماره 3 رو باید وصل کنید بقیه باید قطع باشن
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
شنبه 24 مرداد1394 - 9:09am |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان : شرمنده کسی از این پسره کلاه بردار ،مال مردم خور و حرام خور ahoora94 خبری نداره ؟ مدتی نبودم پست ها را بررسی کردم ولی مثل اینکه دیگه با این یوزر نمیاد. اسم واقعی اش" سینا " است اهل ایذه . 230 هزار تومن یکسال پیش از من خورد؛ قبلا هم هم بصورت عمومی و هم خصوصی بهش گفتم ازت شکایت میکنم ولی مثل اینکه گوشش بدهکار نبود و به دروغ گفت پولت را پس میدم صبر بده موتورم را بفروشم ولی اخرش نداد. ما که فریب خوردیم ولی دوستان همیشه مواظب چنین اشخاص حرامخوری باشید. لطفا اگر کسی ازش شماره جدید یا ادرسی داره خصوصی برام بفرسته. این هم اخرین پیغام رد و بدل شده که گفته پرداخت میکنم ولی نداد که نداد امیدوارم به حضرت عباس که با همان موتور بری زیر تریلی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط amiri11 در شنبه 24 مرداد1394 - 10:35am ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 24 مرداد1394 - 10:07am |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
سلام , دوستان با برنامه ای که مهندس حمید قرار دادن برای پروگرام چطور میشه کل حافطه نیکرو رو حذف کرد تا مثل کارخونه بشه؟
|
شنبه 24 مرداد1394 - 10:10am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
دوستان این نقل قول مهندس حمید میتونه خیلی کمک کننده باشه حمید نوشته است: در مورد پیغام خطای لوپ نکاتی رو مجددا توضیح میدم امیدوارم دوستان بیشتر توجه داشته باشن! کلا خوب شد ما این حالت خطای Coil Error رو گذاشتیم! چون جدا از اینکه میتونه از آسیب دیدن قسمتهایی از مدار در صورت اتصالی یا اشکال در مدار جلوگیری کنه ؛ حداقل هایی از شکل موج بازگشتی رو مورد ارزیابی قرار میده که مشخص کنه آیا فلزیاب میتونه با حداقل استانداردهای قابل محاسبه کار کنه یا نه؟ این رو هم عرض کنم با مدار بنده و انواع لوپ بهیچ وجه چنین خطایی وجود نداره! از لوپ 100 میکرو هانری تا 500 میکرو هانری و اهم 0.3 تا 10 اهم!!! یعنی تمام حالات ممکن از نظر لوپ رو بنده تست کردم و چنین خطایی در کار نیست. حتی پهنای پالس از 100 تا 300 هم نمیتونه منجر به این خطا بشه. در واقع مشخصات لوپ و تنظیم پهنای پالس فقط میتونن روی دیلی شروع بکار لوپ تاثیر داشته باشن که اون هم بین 6 تا 150 میکرو ثانیه توسط مدار قابل محاسبه هست و واقعا حداقل و حداکثر ممکن برای تمامی لوپها میتونه باشه! لذا دوستانی که با خطای لوپ برخورد میکنن احتمالا در مدارشون اشکالی وجود داره. همینطور نزدیکی لوپ به فلزات بزرگ سبب شیفت موج و در واقع افزایش دیلی میشه که اگر از 150 بگذره دیگه از محدوده قابل ملاحظه خارج میشه و لذا خطای لوپ اعلام میشه. همچنین سطح ولتاژ خروجی از آپ امپ و ورودی به میکرو اگر خیلی کمتر یا بیشتر از حدی باشه که مجاز تلقی میشه طبیعتا باز خطای لوپ اعلام خواهد شد. خطای لوپ حتی با LF356 هم بسیار بعیده که پیش بیاد و حداقل با اون اپ امپ برای بنده این خطا وجود نداره. در عین حال اگر ترکیب تنظیم فرکانس و پهنای پالس دارای تداخل با نویز محیط بویژه دستگاههای برقی باشه امکان داره گاهی بصورت تصادفی خطای لوپ اعلام بشه که با بالانس مجدد حل میشه و البته احتمال این حالت خیلی کم هست. لذا دوستان بیشتر باید مدار خودشون رو مورد بررسی قرار بدن. تقریبا نصف بیشتر قطعات مدار اگر دارای مشکلی باشن امکان بروز این خطا هست! پس دقیق نمیشه گفت برای هر یک از دوستان اگر این خطا پیش میاد از چی میتونه باشه. طبیعتا اگر تنظیم فیوز بیت میکرو هم اشکال داشته باشه امکان داره این خطا اعلام بشه. همینطور اگر ایسی اپ امپ تقلبی باشه امکان این خطا وجود داره.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 24 مرداد1394 - 10:23am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
saleh700 نوشته است: سلام , دوستان با برنامه ای که مهندس حمید قرار دادن برای پروگرام چطور میشه کل حافطه نیکرو رو حذف کرد تا مثل کارخونه بشه؟ برای این کار کافیه گزینه chip erase رو که در بالای صفحه با آیکون ضربدر و جارو مشخص هست بزنید پیروز باشید
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 24 مرداد1394 - 10:25am |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
سلام.اين برنامه اي كه مهندس حميد تو صفحه اول براي پروگرم گذلشتن اگه پروگرمر به كامپيوتر وصل نباشه برنامه راه نميفته؟
|
شنبه 24 مرداد1394 - 10:32am |
|
|
|