انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 6:59pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1245 , 1246 , 1247 , 1248 , 1249 , 1250 , 1251 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

ayhan نوشته است:
سلام.اين برنامه اي كه مهندس حميد تو صفحه اول براي پروگرم گذلشتن اگه پروگرمر به كامپيوتر وصل نباشه برنامه راه نميفته؟

چرا راه میفته البته باید کاری که توی فایل راهنماش گفته انجام بدید و اون فایلهارو توی فولدر نصب کپی کنید
پیروز باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 24 مرداد1394 - 11:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کوهیار نوشته است:
دوستان این نقل قول مهندس حمید میتونه خیلی کمک کننده باشه
حمید نوشته است:
در مورد پیغام خطای لوپ نکاتی رو مجددا توضیح میدم امیدوارم دوستان بیشتر توجه داشته باشن!
کلا خوب شد ما این حالت خطای Coil Error رو گذاشتیم! چون جدا از اینکه میتونه از آسیب دیدن قسمتهایی از مدار در صورت اتصالی یا اشکال در مدار جلوگیری کنه ؛ حداقل هایی از شکل موج بازگشتی رو مورد ارزیابی قرار میده که مشخص کنه آیا فلزیاب میتونه با حداقل استانداردهای قابل محاسبه کار کنه یا نه؟ این رو هم عرض کنم با مدار بنده و انواع لوپ بهیچ وجه چنین خطایی وجود نداره! از لوپ 100 میکرو هانری تا 500 میکرو هانری و اهم 0.3 تا 10 اهم!!! یعنی تمام حالات ممکن از نظر لوپ رو بنده تست کردم و چنین خطایی در کار نیست. حتی پهنای پالس از 100 تا 300 هم نمیتونه منجر به این خطا بشه. در واقع مشخصات لوپ و تنظیم پهنای پالس فقط میتونن روی دیلی شروع بکار لوپ تاثیر داشته باشن که اون هم بین 6 تا 150 میکرو ثانیه توسط مدار قابل محاسبه هست و واقعا حداقل و حداکثر ممکن برای تمامی لوپها میتونه باشه! لذا دوستانی که با خطای لوپ برخورد میکنن احتمالا در مدارشون اشکالی وجود داره. همینطور نزدیکی لوپ به فلزات بزرگ سبب شیفت موج و در واقع افزایش دیلی میشه که اگر از 150 بگذره دیگه از محدوده قابل ملاحظه خارج میشه و لذا خطای لوپ اعلام میشه. همچنین سطح ولتاژ خروجی از آپ امپ و ورودی به میکرو اگر خیلی کمتر یا بیشتر از حدی باشه که مجاز تلقی میشه طبیعتا باز خطای لوپ اعلام خواهد شد. خطای لوپ حتی با LF356 هم بسیار بعیده که پیش بیاد و حداقل با اون اپ امپ برای بنده این خطا وجود نداره. در عین حال اگر ترکیب تنظیم فرکانس و پهنای پالس دارای تداخل با نویز محیط بویژه دستگاههای برقی باشه امکان داره گاهی بصورت تصادفی خطای لوپ اعلام بشه که با بالانس مجدد حل میشه و البته احتمال این حالت خیلی کم هست.
لذا دوستان بیشتر باید مدار خودشون رو مورد بررسی قرار بدن. تقریبا نصف بیشتر قطعات مدار اگر دارای مشکلی باشن امکان بروز این خطا هست! پس دقیق نمیشه گفت برای هر یک از دوستان اگر این خطا پیش میاد از چی میتونه باشه. طبیعتا اگر تنظیم فیوز بیت میکرو هم اشکال داشته باشه امکان داره این خطا اعلام بشه. همینطور اگر ایسی اپ امپ تقلبی باشه امکان این خطا وجود داره.

سلام کوهیار عزیز @};-
میشه لطف کنید در رابطه تاثیرات اهم و اندکتانس لوپ روی کارکرد دستگاه توضیح بدید؟مثلا : اگه اهم بالا باشه اندکتانس پایین چه تاثیری داره یا عکسش!طبق گفته حمید خان این دستگاه همه رنج لوپ رو ساپورت میکنه ولی ایده آلش 1 اهم و 350-400 میکرو هانری هستش!خب اگه این رقمها بالا یا پایین بشه چه تاثیری روی کارکرد دستگاه داره؟
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 24 مرداد1394 - 12:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان طریقه استفاده از پودر گرافیت برای شیلد به چه صورتیه؟ ایا باید هردو سمت کاغذو به پودر آغشته کنیم؟ و اگر فقط یکمستو آغشته کنیم کدام سمت باید با سیم در تماس باشه؟

شنبه 24 مرداد1394 - 2:51pm

سلام به همه اساتيد
يه لوپ ساختم با مشخصات:
44 با 23 دور سيم افشان 1*2 به طول 28 متر، مقاومت 1 اهم و اندوكتانس 390 ميكرو هانري
ولي وقتي به مدار وصل ميكنم اتصال ميكنه و مدار كلا خاموش ميشه ، براي اتصال هم از سيم rg59 استفاده كردم .اشكال از كجا ميتونه باشه؟؟؟

شنبه 24 مرداد1394 - 3:51pm

سلام به همه ی مهندس های انجمن از جمله مهندس حمید
مهندس حمید من رفتم پروگرمر رو گرفتم حالا آی سی رو میزارم روش که پروگرم کنم اصلا آی سی رو نمیشناسه به نظر شما احتمال داره بیرون که دادم فیوز بیتش رو اشتباه زده باشن که آی سی داغ میکنه؟ الان روی پروگرمر که میزارمش هم داغ میکنه راهی داره که با همین multi avr درستش کنم یا اگه از فیوز بیتهاش باشه ریستش کنم؟
بازم ممنون به خاطر لطف شما مهندس حمید جان @};-

شنبه 24 مرداد1394 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مشکل شمارونمیدونم امامن یکباراین اتفاق برام افتاد ایسی پروگرام میشد همه چیزش اوکی بوداما هم روی پروگرامرداغ میکردهم روی مداراصلا السیدی روشن نمیشد.

شنبه 24 مرداد1394 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت دوستان عزیز.یه خبر خوب براتون دارم که فکر کنم از شنیدنش خوشحال بشین من خودم که خیلی کیف کردم.با اجازه اساتید امروز دوتا مسفت خیلی قوی روی مدارم تست کردم که از نتیجه اش شگفت زده شدم یکی از مسفتهایی که تست کردم شمارش 23n50e هست که خوب بود ولی تفکیکش یکم بهم ریخت فقط توی درجات بالای 25 اونم بطور ناقص حذف اهن داشتم ولی یه مسفت خیلی قویتر از اون رو شانسی تست کردم به شماره K50T60 که بعضی سایتها این شماره رو IGBT میگن ولی دوستم گفت اینو بعنوان مسفت برام فرستادن(خوشبختانه یکی از دوستان بسیار نزدیکم فروشگاه قطعات الکترونیکی داره و از نظر قطعه هیچ مشکلی ندارم)که نتیجه واقعا رضایتبخشی برام داشت حذف اهن دقیقا از شماره 5 شروع بکار میکنه و روی شماره 13 بطور کامل حذف میکنه از نظر قدرت هم عالی جواب داد با لوپ 50 سانت معمولی سکه 500 تومنی رو تو 60 تک بوق و تو 55 تا 56 سنس کامل دارم البته لوپم زیاد جالب از اب در نیو مده و حالت خازنی پیدا کرده تو پهنای پالس بالای 200 افت برد دارم مطمئنم با لوپ خوب خیلی بهتر از این برد داره فقط یه کم مصرف باطریم بنظرم بیشتر شده که فکر کنم با این قدرت طبیعی باشه ولی ارزششو داره :-BD

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 24 مرداد1394 - 7:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اساتید
عزیزان مشکل کویل ارور بنده حل نشد و یک چیز دیگه هم امشب متوجه شدم یعنی دیروز متوجه شدم ولی فکر کردم از اتصالات ال سی دی هست
چیزی که الان پی بردم اینه که بنده از دیروز تا الآن که مشکل کویل ارور برام پیش اومده هر باری که میکرو رو پروگرام میکنم و جا میزنم دفعه اولی که دستگاه رو روشن میکنم سطر اول ال سیدی مربع نشون میده و دیگر هیچ...که این مربع ها کم کم محو میشو و باز پر رنگ میشن, اما نکته اینجاست کافیه دستگاه رو خاموش کنم دوباره روشن کنم تا درست بشه و شمارشگر کنتراست میاد, در کل منظور اینه که بعد از پروگرام میکرو دفعه ی اول که دستگاه روشن میشه ال سی دی فقط سطر اولش مربع نشون میده ولی دفعات بعد که روشن میشه مشکلی نداره

لازم به ذکره که با هر دو میکرویی که در اختیار دارم همین طور هست
از مهندس عزیز هم خواهش میکنم اگه چیزی به نظرشون میرسه راهنمایی کنند

شنبه 24 مرداد1394 - 8:12pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kdj نوشته است:
کوهیار نوشته است:
دوستان این نقل قول مهندس حمید میتونه خیلی کمک کننده باشه
حمید نوشته است:
در مورد پیغام خطای لوپ نکاتی رو مجددا توضیح میدم امیدوارم دوستان بیشتر توجه داشته باشن!
کلا خوب شد ما این حالت خطای Coil Error رو گذاشتیم! چون جدا از اینکه میتونه از آسیب دیدن قسمتهایی از مدار در صورت اتصالی یا اشکال در مدار جلوگیری کنه ؛ حداقل هایی از شکل موج بازگشتی رو مورد ارزیابی قرار میده که مشخص کنه آیا فلزیاب میتونه با حداقل استانداردهای قابل محاسبه کار کنه یا نه؟ این رو هم عرض کنم با مدار بنده و انواع لوپ بهیچ وجه چنین خطایی وجود نداره! از لوپ 100 میکرو هانری تا 500 میکرو هانری و اهم 0.3 تا 10 اهم!!! یعنی تمام حالات ممکن از نظر لوپ رو بنده تست کردم و چنین خطایی در کار نیست. حتی پهنای پالس از 100 تا 300 هم نمیتونه منجر به این خطا بشه. در واقع مشخصات لوپ و تنظیم پهنای پالس فقط میتونن روی دیلی شروع بکار لوپ تاثیر داشته باشن که اون هم بین 6 تا 150 میکرو ثانیه توسط مدار قابل محاسبه هست و واقعا حداقل و حداکثر ممکن برای تمامی لوپها میتونه باشه! لذا دوستانی که با خطای لوپ برخورد میکنن احتمالا در مدارشون اشکالی وجود داره. همینطور نزدیکی لوپ به فلزات بزرگ سبب شیفت موج و در واقع افزایش دیلی میشه که اگر از 150 بگذره دیگه از محدوده قابل ملاحظه خارج میشه و لذا خطای لوپ اعلام میشه. همچنین سطح ولتاژ خروجی از آپ امپ و ورودی به میکرو اگر خیلی کمتر یا بیشتر از حدی باشه که مجاز تلقی میشه طبیعتا باز خطای لوپ اعلام خواهد شد. خطای لوپ حتی با LF356 هم بسیار بعیده که پیش بیاد و حداقل با اون اپ امپ برای بنده این خطا وجود نداره. در عین حال اگر ترکیب تنظیم فرکانس و پهنای پالس دارای تداخل با نویز محیط بویژه دستگاههای برقی باشه امکان داره گاهی بصورت تصادفی خطای لوپ اعلام بشه که با بالانس مجدد حل میشه و البته احتمال این حالت خیلی کم هست.
لذا دوستان بیشتر باید مدار خودشون رو مورد بررسی قرار بدن. تقریبا نصف بیشتر قطعات مدار اگر دارای مشکلی باشن امکان بروز این خطا هست! پس دقیق نمیشه گفت برای هر یک از دوستان اگر این خطا پیش میاد از چی میتونه باشه. طبیعتا اگر تنظیم فیوز بیت میکرو هم اشکال داشته باشه امکان داره این خطا اعلام بشه. همینطور اگر ایسی اپ امپ تقلبی باشه امکان این خطا وجود داره.

سلام کوهیار عزیز @};-
میشه لطف کنید در رابطه تاثیرات اهم و اندکتانس لوپ روی کارکرد دستگاه توضیح بدید؟مثلا : اگه اهم بالا باشه اندکتانس پایین چه تاثیری داره یا عکسش!طبق گفته حمید خان این دستگاه همه رنج لوپ رو ساپورت میکنه ولی ایده آلش 1 اهم و 350-400 میکرو هانری هستش!خب اگه این رقمها بالا یا پایین بشه چه تاثیری روی کارکرد دستگاه داره؟
ممنون @};-

درود
دوست من ابتدا عرض کنم که با توجه به تجربیات بدست اومده فلزیابهای پالسی با اندوکتانس حدود 350 تا 400 میکرو هانری بهترین نتیجه رو میگیرن و تقریبا هم در تمام سیستمهای پالسی دنیا این رنج از ظرفیت لوپ رو در نظر میگیرن تا بهترین عمق زنی رو داشته باشن و همچنین باز حساسیت سیستم نسبت به فلزات نرم مثل طلا در این محدوده بسیار بهتر هست و این هم دلیل دیگرش هست!
بحث مقاومت لوپ هم نسبت مستقیم با جریان عبوری از لوپ داره و برای اینکه به حداکثر قدرت برسیم باید متناسب با اندوکتانس مقاومت رو طوری در نظر بگیریم که با افزایش جریان عبوری از سیمپیچ به بیشترین عمقزنی ممکن برسیم و این رو هم طراح براساس سیستمی که طراحی کرده و با محاسبات مختلف محدوده ی مقاومت رو بصورت حداکثر و حداقل مقدار برای رسیدن به قدرت مناسب تعیین میکنه ! مثلا برای سیستم فلزجو حداقل مقاومت 0.7 و حداکثر 1 اهم باید باشه تا نتیجه ی مطلوب حاصل بشه و اگر مقاومت از این مقدار کمتر بشه و یا از حداکثر بیشتر بشه بازدهی لوپ کاهش پیدا میکنه.
بعبارت دیگر میشه گفت مقاومت سیمپیچ یکی از مواردی هست که تعیین کننده آمپر عبوری از لوپ و نهایتا تعیین میزان قدرت میدان مغناطیسی لوپ هست و طبیعیه که هرچقدر مقاومت به محدوده ی ایده آل نزدیکتر باشه نتیجه گیری بهتر هست، البته اگر مقاومت سیم پیچ افزایش پیدا کنه تا حدودی میشه با افزایش پهنای پالس جبران بشه ولی به همون نسبت هم حساسیت به زمین و املاح و مواد معدنی افزایش پیدا میکنه و طبیعیه که رسیدن به قدرت مطلوب با پهنای پالس کمتر انتخاب بهتری هست.
لذا توصیه میکنم حتما پیشنهاد طراح رو مبنی با استفاده از لوپ با ظرفیت 350 تا 400 میکروهانری و مقاومت0.7 تا 1 اهم رو رعایت کنید تا بهترین نتیجه ممکن رو بگیرید.
پیروز باشید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 24 مرداد1394 - 8:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم کوهیار عزیز بسیار عالی کامل و جامع @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 24 مرداد1394 - 8:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1245 , 1246 , 1247 , 1248 , 1249 , 1250 , 1251 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , 09165004428 , Milad.021 و 376 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure