انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 11:03pm

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض ادب خدمت دوستان @};-
بنده این تاپیک رومطالعه کردم و متاسفانه دیدم که از صفحه 189 به بعد دیگه به سوالات دوستان پاسخ داده نشد . خوب البته به نظر من جناب شمس هم حق دارن چون حجم سوالات خیلی زیاده و در هر پستی هم که دوستان میپرسند چندین محل وجود داره در ثانی در صفحه اول جناب شمس گفتند که با پیر مردی آشنا شدند که از طریق اون پاسخ سوالات رو میده این همه سوال هی بره و بیاد پیشش یا زنگ بزنه و پول تلفنش و مشکلات زندگی خودش و ...
خداییش اگه منم بودم خسته میشدم . بنابراین به ایشون حق بدین و کلمه اشوه اومدن و ناز کردن به نظرم شایسته نیست . (-| @};-

...جواب ابلهان خاموشیست....

یکشنبه 25 مرداد1394 - 10:38am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
naghi نوشته است:
سلام استاد
آغیل
سولار
یانبلاغ
دله یری
آغدو گوزسی
آغ قیه
قره قیه لر

سلام,
ببین دوست عزیز بنده نهایت سعیم رو میکنم که از بین مکانهایی که دارید کم زحمت ترینش رو برات استخراج کنم,پس خوب گوش کن:

آغدو گوزسی:سمت غربی این چشمه قبرستان قدیمی هستش که سمت شرقی این قبرستان چشمه کم آبی وجود داره که ابش از کف میاد بالا و گاهی هم خشک میشه و شاید آبش قابل خوردن هم نباشه و سمت شرقی این چشمه راه فرعی از شمال به جنوب رد میشه!
تا اینجا فقط به عنوان اینکه محل رو درست بریم خدمت عرض کردم و در این مرحله شما باید دنبال یه سنگ بشکل مخروطی یا همان کله قندی تا 50 متری سمت شرقی آغدوگوزسی بگردید!

قره قیه لرز سمت شرقی جایی که بهش میگید قیه یا همان صخره یه راه اصلی مالرو و کاروان رو قدیمی از شمال به جنوب رد میشه,خوب دقت کن:
بین قره قیه و راه تپه ای بشکل بیضی یا ساده تر بگیم ماهی که پشتش رو از آب بیرون آورده وجود داره{سمت غربی راه}این تپه چسبیده به این راه اصلی هستش!

در ضمن بچه کجایی؟
بله دیده بودم,شما اینجاها رو پیدا بکنید بعد یکی یکی میریم جلو!
لطفآ پست تکراری نزنید,پست ها سوال و جواب باشه فقط!

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

آخرین بار توسط Shams_60 در یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:29am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:17am
کاربر فعال
کاربر فعال

قربانت بچه سرابم
اقای شمس ببخشید دو صفحه قبلی اسامی رو که رو فرستادم دیده بودین؟

یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

خیلی ببخشید 3صفحه قبل یعنی 197رو منظورم بود-بازم هست
من دوس دارم با هم همکاری کنیم،درصدی از هر کدوم که در بیاد مال شماس -
چون شما کار بزرگی دارین برام میکننین و هر کاری بهایی داره

یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:32am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

یوسفp نوشته است:
سلام استاد شمس .غار کبکان

سلام,
سمت شرقی یا جلوی دهانه این غار 2 تا تپه وجود داره که خاکش خاکستره,بین این 2 تا تپه خاکستر یه تپه 2*2 خیلی کوچک وجود داره که به ندرت دیده میشه,پیداش کنید که ..... خوبی دارد!
موفق باشید :YMPRAY:

Shams_60@

یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

ببخشید استاد قبل از اینکه برم دنبال این ادرسی که دادین،یه چیزی رو میخواستم اضافه کنم
در باش یورد که من اصلا اسمش رو نگفته بودم ما از زیر خاک یه سنگی رو پیدا کردیم که یک عقاب با پاش یه شکاری رونگه داشته اینم واجب دونستم خدمتتون عرض کنم-سنگ تقریبا 700کیلویی میشه

یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:43am
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

ای جان نوشته است:
سلام اوستاد شمس راجع به اون کوه علی پلنگ میخواستم ببینم کلا با گویش فارسی اشنایی ندارید یا منطقه ایست خطرناک که گفتین من با این جور جا ها کاری ندارم چون بسیاری از علایم رو داره ولی گنگ اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم بازم خدا خیرت بده بی دریغ واسه بچه ها تلاش میکنید

سلام,
فکر نکنم پیداش بکنید ولی براتون استخراج میکنم,به آدرس خاصی اشاره نکرده چون قبر باشکوهی اونجا وجود داره!
سمت شرقی کوه باید یه دره شمالی و جنوبی وجود داشته باشه,سمت لبه غربی این دره یه تپه4*4 و لبه سمت شرقیش هم دوباره یه تپه 8*8 که هر 2 تا شون ... خوبی دارند ولی به پای قبر مهم و باشکوهی که بین دره و کوه وجو داره نمیرسه! @-)
استخراج بنده تا این حد بود و دیگه هیچ چیزی ندارم که بهش اضافه کنم{خواستم پست اضافی نزنید و همین}
موفق باشید :YMPRAY:

Shams_60@

یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:52am
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
استاد چطوری این علم رو یاد بگیرم ؟

یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد امکانش هست جواب خصوصی بنده رو هم بدید.ممنونم

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:56am
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
استاد اگه امکانش هست اوچ قیزلار رو برام استخراج میکنی

یکشنبه 25 مرداد1394 - 12:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 103 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure