نویسنده |
پیغام |
معراج
کاربر حرفه ای
|
با عرض ادب خدمت دوستان بنده این تاپیک رومطالعه کردم و متاسفانه دیدم که از صفحه 189 به بعد دیگه به سوالات دوستان پاسخ داده نشد . خوب البته به نظر من جناب شمس هم حق دارن چون حجم سوالات خیلی زیاده و در هر پستی هم که دوستان میپرسند چندین محل وجود داره در ثانی در صفحه اول جناب شمس گفتند که با پیر مردی آشنا شدند که از طریق اون پاسخ سوالات رو میده این همه سوال هی بره و بیاد پیشش یا زنگ بزنه و پول تلفنش و مشکلات زندگی خودش و ... خداییش اگه منم بودم خسته میشدم . بنابراین به ایشون حق بدین و کلمه اشوه اومدن و ناز کردن به نظرم شایسته نیست . 
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 10:38am |
|
 |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
naghi نوشته است: سلام استاد آغیل سولار یانبلاغ دله یری آغدو گوزسی آغ قیه قره قیه لر سلام, ببین دوست عزیز بنده نهایت سعیم رو میکنم که از بین مکانهایی که دارید کم زحمت ترینش رو برات استخراج کنم,پس خوب گوش کن: آغدو گوزسی: سمت غربی این چشمه قبرستان قدیمی هستش که سمت شرقی این قبرستان چشمه کم آبی وجود داره که ابش از کف میاد بالا و گاهی هم خشک میشه و شاید آبش قابل خوردن هم نباشه و سمت شرقی این چشمه راه فرعی از شمال به جنوب رد میشه! تا اینجا فقط به عنوان اینکه محل رو درست بریم خدمت عرض کردم و در این مرحله شما باید دنبال یه سنگ بشکل مخروطی یا همان کله قندی تا 50 متری سمت شرقی آغدوگوزسی بگردید! قره قیه لر:ا ز سمت شرقی جایی که بهش میگید قیه یا همان صخره یه راه اصلی مالرو و کاروان رو قدیمی از شمال به جنوب رد میشه,خوب دقت کن: بین قره قیه و راه تپه ای بشکل بیضی یا ساده تر بگیم ماهی که پشتش رو از آب بیرون آورده وجود داره{سمت غربی راه}این تپه چسبیده به این راه اصلی هستش!در ضمن بچه کجایی؟ بله دیده بودم,شما اینجاها رو پیدا بکنید بعد یکی یکی میریم جلو! لطفآ پست تکراری نزنید,پست ها سوال و جواب باشه فقط!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
آخرین بار توسط Shams_60 در یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:29am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:17am |
|
 |
naghi
کاربر فعال
|
قربانت بچه سرابم اقای شمس ببخشید دو صفحه قبلی اسامی رو که رو فرستادم دیده بودین؟
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:23am |
|
 |
naghi
کاربر فعال
|
خیلی ببخشید 3صفحه قبل یعنی 197رو منظورم بود-بازم هست من دوس دارم با هم همکاری کنیم،درصدی از هر کدوم که در بیاد مال شماس - چون شما کار بزرگی دارین برام میکننین و هر کاری بهایی داره
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:32am |
|
 |
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
یوسفp نوشته است: سلام استاد شمس .غار کبکان سلام, سمت شرقی یا جلوی دهانه این غار 2 تا تپه وجود داره که خاکش خاکستره,بین این 2 تا تپه خاکستر یه تپه 2*2 خیلی کوچک وجود داره که به ندرت دیده میشه,پیداش کنید که ..... خوبی دارد! موفق باشید
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:35am |
|
 |
naghi
کاربر فعال
|
ببخشید استاد قبل از اینکه برم دنبال این ادرسی که دادین،یه چیزی رو میخواستم اضافه کنم در باش یورد که من اصلا اسمش رو نگفته بودم ما از زیر خاک یه سنگی رو پیدا کردیم که یک عقاب با پاش یه شکاری رونگه داشته اینم واجب دونستم خدمتتون عرض کنم-سنگ تقریبا 700کیلویی میشه
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:43am |
|
 |
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
ای جان نوشته است: سلام اوستاد شمس راجع به اون کوه علی پلنگ میخواستم ببینم کلا با گویش فارسی اشنایی ندارید یا منطقه ایست خطرناک که گفتین من با این جور جا ها کاری ندارم چون بسیاری از علایم رو داره ولی گنگ اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم بازم خدا خیرت بده بی دریغ واسه بچه ها تلاش میکنید سلام, فکر نکنم پیداش بکنید ولی براتون استخراج میکنم,به آدرس خاصی اشاره نکرده چون قبر باشکوهی اونجا وجود داره! سمت شرقی کوه باید یه دره شمالی و جنوبی وجود داشته باشه,سمت لبه غربی این دره یه تپه4*4 و لبه سمت شرقیش هم دوباره یه تپه 8*8 که هر 2 تا شون ... خوبی دارند ولی به پای قبر مهم و باشکوهی که بین دره و کوه وجو داره نمیرسه! استخراج بنده تا این حد بود و دیگه هیچ چیزی ندارم که بهش اضافه کنم{خواستم پست اضافی نزنید و همین} موفق باشید
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:52am |
|
 |
parsa0
تاریخ عضویت: چهارشنبه 21 مرداد1394 - 1:31pm پست: 11 محل اقامت: ایران
|
استاد چطوری این علم رو یاد بگیرم ؟
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:55am |
|