نویسنده |
پیغام |
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
reza405 نوشته است: reza405 نوشته است: reza405 نوشته است: سلام چطوری اقای شمس چه خبرا طاعات و عبادات قبول حق . بی زحمت قدمگاه را سیر تا پیاز شو بگو ممنون. سلام استاد بی زحمت قدمگاه رو توضیح بدید سلام استاد عیدتون مبارک . لطف کنید قدمگاه رو بفرمایید . ممنون بخاطر وقتی که برای بچه های ایران میگذارید. سلام, دوست عزیز به نقطه خاصی و آدرسی تو مکانتون اشاره نکرده که راهنماییت بکنم!
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 2:21pm |
|
 |
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
shans نوشته است: سلام استاد ممنونم خسته نباشین ازبابت ترجمه در اولین فرصت عازم میشیم جسارتا یک سری اسامی براتون ارسال میکنم -پاپاخ یا پاپاخ باشی یا پاپاخ داش -چیت تیخلی -پیشیک لی دره یا پیشیک لی تپه -قاراقیه -ساری قیه -ساتی قیه سی -صاندیق قیه -فاطماکوولی -خان تختی -ایستی بولاغ -قوشا بولاغ -چاناخ بولاغ یا چاناق بولاغ -کهلیک داشی -دوه داشی و یکه داش -یوخاری بولاق و اشاقی بولاق -دلیح لی داش سلام, پیشیکلی تپه:سمت شرق این تپه تا فاصله 10 متری تپه چاهی باستانی که ساروچی هستش وجود داره تو عمق 2 متری با باری بسیار عالی! موفق باشید
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 2:50pm |
|
 |
limooshirin
|
سلام استاد خسته نباشید خواهشا این اسم رو که یه کوه هستش رو برایم استخراج کنید زاز ممنون
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 3:17pm |
|
 |
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
farzadth2 نوشته است: استاد عزیز ممنون میشم اگه در مورد این چند مکان هم نظرتونو بفرمایید
1. دره مولا 2. دره خروسی 3. گل چال خونی 4. یابو شاهمراد 5. سوز محل 6. قندوئک سلام, دره خروسی:این دره باید امتدادش شمالی جنوبی باشه و سمت شرقی این دره 2 تا راه وجود داره که کنار دره اصلی و دیگری فرعی میباشد کنار راه فرعی سنگی بشکل کله قند یا مخروطی هستش و کنار راه اصلی بین دره و راه یه تپه کوچک باستانی,بررسی کنید!
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 3:18pm |
|
 |
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
saeed110 نوشته است: سلام ممنون میشم این مکانهارو استخراج کنید ۰۰۰۰ علی دیگا قلبیلاق سردانسر سلام, سردانسر:تو مکان شما نه دره و نه چشمه ای وجود داره که به این مکام تعلق داشته باشد,فقط با یه راه اصلی مارو و قدیمی اشاره کرده که امتدادش شمالی به جنوبی میباشد و سمت غرب این راه به 3 تا سنگ هم اندازه ولی غریب کنار راه اشاره دارد که زیر هر کدام قبری نهفته هست,بررسی شود! موفق باشید
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 3:38pm |
|
 |
reza.d
|
reza.d نوشته است: جناب شمس لطفا منطقه ی کرسنگ (kar-Sang) را هم تفسیر بفرمایید. یک کوهه و چند تپه ی مجاورش به اضافه ی چشمه ی آب و زمینهای کشاورزی زیر دستش. کلا به این منطقه کرسنگ میگند. ممنون
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 4:18pm |
|
 |
yusef
کاربر فعال
|
با سلام خدمت استاد عزیزدر مورد (هفته خانا) تفسیری وجود دارد لطف کنید ؟
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 5:21pm |
|
 |
quester
کاربر فعال
|
quester نوشته است: Shams_60 نوشته است: quester نوشته است: سلام. راجب دره ساراقیین چه اطلاعاتی دارید.ممنون سلام, سمت شرقی دره به 3 تا سنگ غریب که زیر هر کدوم قبرهای ساسانی تو سینه کش و سربالایی اشاره کرده که پشته این 3 تا قبر سمت شرقیشون یه راه مالرو و قدیمی وجود داره! موفق باشید!
سلام . اقای شمس امکان داره بیشتر توضیح بدین. منظور سنگه غریب سنگی متفاوت با ساختار اونجا هست یا نه سنگس با شمایل عجیب؟ سوال دیگه اینکه امکان داره استخراج اطلاعات تحت تاثیر شباهت اسمی باشه . من اسمه منطقه و استان رو خصوصی ارسال کردم براتون .منظور شما هم همین منطقه هستش؟ ممنون ایام به کام
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 5:25pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
jafar نوشته است: سلام استاد شمس وقت جناب عالی بخیر , چشمه زم زم ( zem zem ) را از شما پرسیدم , که گفته بودید یه چشمه بی اسم هم اون اطراف باید باشه که در شعاع یک تا سی متری سمت غرب چشمه بی اسم دنبال آثار بگردم , اونجا آثار قابل ملاحظه ای نبود . اما در سمت شرق خود چشمه زم زم دقیقا تو سی متریش یک سنگ چین کوچک بود ... نظرتان آیا این سنگ چین درسته یا نه . آیا با تفسیر اسم خود چشمه زم زم میخوره..? سلام آقا مهران , این پست منو ندیدین , اگه میشه نظرتان را بگین , و اگه لطف کنین یه بار دیگه چشمه زم زم را برام استخراج کنی ممنون میشم , شاید من اشتباه فهمیدم. با تشکر فراوان.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 5:56pm |
|
 |
shans
|
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 7:04pm |
|
 |
|