نویسنده |
پیغام |
alikhan
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: در ادامه توضیحاتم ..... رستم راست میگه : هیچ کس کاری رو که من کردم براتون انجام نمیداد ماهها بود تو قسمت ردیاب یک مدار کارآمد ارائه نسده بود در نهایت ما کسی رو مجبور به ساخت مدار نکردیم اکر دوست داشتید بسازید برای خودتون می سازید و چیزی هم از شما طلب نکردیم فقط یک چیز خواستیم اون هم اظهار نظر بعد از تست باشه اون هم تست این طرح نه تست طرح مهدی درود بر شما دوست عزیز قدردان لطف شما و رستم عزیز هستم. یا حق
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 2:21pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 3:40pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما قصد من از این بجث ها دلسرد کردن افراد نبوده و نیست بلکه اواره شدن با ردیاب در بیابونها با این هزینه های سر سام اور امروزی و همینطور نبود امنیت در شب و روز و راهها و بگیر و ببندها کار منطقی نیست حداقل باید یه ردیاب خوب در دست داشته باشیم و جواب پس داده باشه که اگه 9 هدف را رد داد یکی را برای ما بگیره که حفاری بی مورد نداشته باشیم.خودتون را به جای حفاری بگذارید که در عمق 6 متری به جای فلز موزرد تظر خود به سفال و استخوان و یا ستگ سلیس یا مواد معدنی برخورد میکنه چه حالی به این فرد دست میده پس اصرار من بر کارامد بودن این طرح صرفا نجات یافتن از حفاریهای بی مورد هست ما هم سعی میکنیم که یه نمونه از این طرح ردیاب به بچه هایی که توان ساخت صحیح اون را دارند سفارش بدهیم تا ما هم با شما همگام باشیم و بچه ها از ناحیه ما دچار دلسردی در پیشرفت و ساخت این طرح نشوند
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 4:04pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: درود بر شما قصد من از این بجث ها دلسرد کردن افراد نبوده و نیست بلکه اواره شدن با ردیاب در بیابونها با این هزینه های سر سام اور امروزی و همینطور نبود امنیت در شب و روز و راهها و بگیر و ببندها کار منطقی نیست حداقل باید یه ردیاب خوب در دست داشته باشیم و جواب پس داده باشه که اگه 9 هدف را رد داد یکی را برای ما بگیره که حفاری بی مورد نداشته باشیم.خودتون را به جای حفاری بگذارید که در عمق 6 متری به جای فلز موزرد تظر خود به سفال و استخوان و یا ستگ سلیس یا مواد معدنی برخورد میکنه چه حالی به این فرد دست میده پس اصرار من بر کارامد بودن این طرح صرفا نجات یافتن از حفاریهای بی مورد هست ما هم سعی میکنیم که یه نمونه از این طرح ردیاب به بچه هایی که توان ساخت صحیح اون را دارند سفارش بدهیم تا ما هم با شما همگام باشیم و بچه ها از ناحیه ما دچار دلسردی در پیشرفت و ساخت این طرح نشوند سلام برای جلوگیری از حفاری بی مورد فلزیاب پالسی فلزجو مکمل خوبی است. با هر ردیاب دیگری هم که کار می کنید اگر نقطه زن داشته باشید امکان موفقیت بالاتر است. یا حق
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 5:14pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام با تشکر از اقا فریدون و جناب جاوید و دیگر دوستان دوستان من علم مبحثی است که نیاز به عمل دارد در غیر اینصورت فرضیه ای بیش نیست و اگر کسی با فرضیه ای غلط هزار عمل هم انجام دهد به نتیجه ای نمی رسد نه جناب جاوید و نه بعضی از دوستان هیچ کدام قصد و غرضی ندارند و ابهامات باعث به وجود امدن این اشکالات شده که مطمعنم این بحث ها باعث رسیدن به نتیجه مطلوب خواهد بود چند نکته در مورد ردیابی دوستان اگر خواستید با یک فرکانس خاص عمل ردیابی را انجام دهید حتما از فرکانسی دقیق استفاده کنید (ریتم فرکانس مد نظر است نه نوع فرکانس که تا چند هرتز بالا و پایین مشکل خاصی ندارد ) و از هیچ تقویت کننده ای استفاده نکنید که این کار روشی مشکل است اینرو به خاطر بسپارید که شما هیج موجی به داخل زمین بدون ایجاد تداخل نمیتوانید گسیل کنید فقط میتوانید امواج خارج شده از انتنها رو با امواج حاصل از هدف تطبیق کنید که بحث تطبیق خودش مسائل زیادی دارد در دستگاه زوم 7 روش کار به این صورت است که شما جز یک سیگنال 25 هرتز مربعی ساده با دیوتی سایکل 5 درصد (که مقدار فرکانس تولیدی امواج هسته زمین در لایه اول زمین است ) ندارید و انتن رو شما به جهات مختلف میگیرید(از ساعت 9 تا 3 )حال اگر میدانی با فرکانس خاص در مسیر شما باشدانتن انها را دریافت و پس از اندازه گیری (مقدار ضربان موج نه فرکانس موج ) با موج تعریفی شما مطابقت داده و نتیجه را اعلام میکند که این دستگاه تنها دستگاه نظامی ردیابی برای اهداف زیر زمین میباشد که درست کار میکند و پخش عمومی هم نداشته مگر اینکه برادران معکوس کار چیزی ساخته باشند برای اینکه دوستان به یک نتیجه کلی برسند و از این فرکانسهای تخیلی و من در اورده شده تا حدودی خلاص پیدا کنند یک سوال ساده میپرسم لطفا دوستان نظرات خودشون رو اعلام کنند یک چوب وای شکل به چه صورت هدفی را پیدا میکند که تنها ابزار دقیقی بوده که نیاکان ما از ان برای پیدا کردن دفینه ها استفاده میکردند امیدوارم با تحلیل این موضوع ساده بتوانیم منظور کلی را اشکار کنیم
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 6:25pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
ضمن تشکر از برادر رستم به خاطر راهنمایی های با ارزششون از عزیزانی که در برنامه نویسی مهارت دارن جهت تکمیل کار ردیاب دیجیتال دعوت به هم کاری می کنیم و از عزیزانی که در الکترونیک ماهر هستن مدار فانکشنی رو معرفی کنن که با فرکانس زیر 200 هرتز و عرض موج 5% الی 0.05% کار کنه از همه عزیزان کمال تشکر رو داریم یا حق
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 7:11pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
fereidon نوشته است: ضمن تشکر از برادر رستم به خاطر راهنمایی های با ارزششون از عزیزانی که در برنامه نویسی مهارت دارن جهت تکمیل کار ردیاب دیجیتال دعوت به هم کاری می کنیم و از عزیزانی که در الکترونیک ماهر هستن مدار فانکشنی رو معرفی کنن که با فرکانس زیر 200 هرتز و عرض موج 5% الی 0.05% کار کنه از همه عزیزان کمال تشکر رو داریم یا حق سلام فریدون جان تو قسمت مدارات ردیاب فانکشن دیجیتال انجمن هست که موج مربعیش قابلیت نتظیم پهنای پالس از 1تا 99درصد رو داره ببین بدردت میخوره
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
یکشنبه 25 مرداد1394 - 11:44pm |
|
|
hamid f
کاربر فعال
|
سلام یکی مدار باس و تربل جداگانه رو اینجا اپ کنه بی زحمت
|
دوشنبه 25 مرداد1394 - 12:09am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام به دوستان من با قسمت اعظم حرفهای رستم جان موافق هستم اگه یادتون باشه چند ماه پیش توی تاپیکی که برای فرکانس گیری بود اشاره کردم که یک مکان دارای بار رو در سه زمان مختلف با فرکانسهای مختلف زدم ولی کسی دلیلش رو ندونست . دوستان بیاید گلایه ها رو کنار بزاریم و به نظرات و عقاید هم احترام بگزاریم , با سرکوفت زدن همدیگه کاری از پیش نمیره مطمئن باشید .
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 25 مرداد1394 - 12:47am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
hoshi نوشته است: سلام به دوستان من با قسمت اعظم حرفهای رستم جان موافق هستم اگه یادتون باشه چند ماه پیش توی تاپیکی که برای فرکانس گیری بود اشاره کردم که یک مکان دارای بار رو در سه زمان مختلف با فرکانسهای مختلف زدم ولی کسی دلیلش رو ندونست . دوستان بیاید گلایه ها رو کنار بزاریم و به نظرات و عقاید هم احترام بگزاریم , با سرکوفت زدن همدیگه کاری از پیش نمیره مطمئن باشید . درود بر شما بنده هم موافقم و این رو هم بگم طرح مهندس رستم جواب میده حالا هر کسی دوست داشت بسازه اجباری در کار نیست باز هم از زحمات رستم جان و فریدون کمال تشکر رو دارم
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
دوشنبه 25 مرداد1394 - 12:56am |
|
|
|