انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 9:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1251 , 1252 , 1253 , 1254 , 1255 , 1256 , 1257 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

kdj نوشته است:
دوستان ممنون از همه به خاطر راهنماییها @};- درست شد :ymhug:
ولی چنتا کار رو با هم کردم :-B ماسفت رو عوض کردم,سیم اتصال لوپ رو ریکاوری کردم,به سیمهای ورودی ولتاژ فریت اضافه کردمو یه تکونی هم به 357 دادم :)
ممنون

مهمترین نکته اینه که سیستم شما درست شده :ymhug:
پیروز باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 26 مرداد1394 - 8:22am

با سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم از دوستان کسی از باطریهای ایون 4500 و 6800 میلی امپری که برای چراغ قوه پلیسی استفاده میشن استفاده کرده؟بدردی میخورن یا نه؟میگن دونه ای 9هزار تومن...ممنون میشم راهنمایی کنین

مادامی که از شخصی یاد میشود او و افکارش زنده اند ...
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با ان زندگی کرد ...

دوشنبه 26 مرداد1394 - 8:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1426539 نوشته است:
134740 نوشته است:
1426539 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز.یه خبر خوب براتون دارم که فکر کنم از شنیدنش خوشحال بشین من خودم که خیلی کیف کردم.با اجازه اساتید امروز دوتا مسفت خیلی قوی روی مدارم تست کردم که از نتیجه اش شگفت زده شدم یکی از مسفتهایی که تست کردم شمارش 23n50e هست که خوب بود ولی تفکیکش یکم بهم ریخت فقط توی درجات بالای 25 اونم بطور ناقص حذف اهن داشتم ولی یه مسفت خیلی قویتر از اون رو شانسی تست کردم به شماره K50T60 که بعضی سایتها این شماره رو IGBT میگن ولی دوستم گفت اینو بعنوان مسفت برام فرستادن(خوشبختانه یکی از دوستان بسیار نزدیکم فروشگاه قطعات الکترونیکی داره و از نظر قطعه هیچ مشکلی ندارم)که نتیجه واقعا رضایتبخشی برام داشت حذف اهن دقیقا از شماره 5 شروع بکار میکنه و روی شماره 13 بطور کامل حذف میکنه از نظر قدرت هم عالی جواب داد با لوپ 50 سانت معمولی سکه 500 تومنی رو تو 60 تک بوق و تو 55 تا 56 سنس کامل دارم البته لوپم زیاد جالب از اب در نیو مده و حالت خازنی پیدا کرده تو پهنای پالس بالای 200 افت برد دارم مطمئنم با لوپ خوب خیلی بهتر از این برد داره فقط یه کم مصرف باطریم بنظرم بیشتر شده که فکر کنم با این قدرت طبیعی باشه ولی ارزششو داره :-BD

دوست من میشه لطف کنین یه عکس از این مسفت بذارید و بفرمایید از کدام مغازه وچه قیمتی خریدید. ؟وایا واقعا قسمت ایرون ریجکت با توجه به اینجور ماسفتی بدرستی کار خودشو انجام میده. ؟باتشکر

بفرما عزیز.من شهرستانیم از همین جا گرفتم 12000 تومن تهران که راحت گیر میاد

اقای محترم که مدام داری هنوز بعد از یکسال ماسفت معرفی میکنی یا به نوعی تبلیغ ماسفت میکنی ! و یا اینکه خبر نداری توی پست های چند ماه پیش چندین ماسفت توسط دیگران امتحان و تست شده ! و بی نتیجه بوده !
برادر من خیلی وقت پیش اکثر دوستان انواع ماسفت با بهترین مشخصات و ولتاژ بالاتر را روی مدار امتحان کردند و افزایش برد محسوسی متاسفانه مشاهده نشد. لطفا برای این جماعت خرج تراشی نکنید ، چون تعویض ماسفت بدون تغییرات سخت افزاری و نرم افزاری لازم بیفایده است .این هم ماسفتی که شما معرفی کردید ! و برای هر مشخصات لوپی جواب نمیده و کویل ارور میده .باز هم تاکید میکنم دست از جان این ماسفت بردارید و بیخود هزینه های دوستان را با اینگونه پست های ماسفتی افزایش ندید.
.................................
دوستان ماسفت 840 که توی تصویر میبینید که پایین ان علامت دیود هم هست تقلبی است و بشدت داغ میکند که اگر جریان مدار را سریع قطع نکنید مدارتان با مشکل مواجه خواهد شد.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 11:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:-o آخ آخ آخ...راست میگی یاهو جان!!! X(
من تا حالا پنج مدل ماسفت گرفتم ( بالای دویست هزار تومن ) X_X ~X( !!!
پس اینا فروشنده ان؟؟؟ X(
ممنون یاهو جان @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

دوشنبه 26 مرداد1394 - 11:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kdj نوشته است:
پس اینا فروشنده ان؟؟؟ X(
ممنون یاهو جان @};-

سلام دوست عزیز : بخدا من خودم هم خیلی برای انواع مختلف ماسفت هزینه کرده ام ولی بیفایده است . اینها همه خرج الکیه صفحات چندین ماه پیش را بخوان صدها ماسفت تست شده حالا این اقا بعد از یکسال چنان با اب و تاب میگه فلان ماسفت :)) دیگران فکر میکنند الان با این ماسفت نیم متر برد افزایش پیدا کرده =))
اخه فکر نکرده اگر با تعویض ماسفت مشکل حل میشد توی این یکسال، دیگران که توی این زمینه خیلی هم استاد هستند چلاغ بودند ! عقلشان نمیرسید زودتر نتیجه بگیرند !! :))

به هر حال جهت دوستان عزیز بیان کردم شاید بعضا همان پول ماسفت را با هزار بدبختی بدست بیارند و بیخود پولشان را نریزند توی سطل اشغال

آخرین بار توسط yahooo در دوشنبه 26 مرداد1394 - 11:56am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 11:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کوهیار نوشته است:
kdj نوشته است:
دوستان ممنون از همه به خاطر راهنماییها @};- درست شد :ymhug:
ولی چنتا کار رو با هم کردم :-B ماسفت رو عوض کردم,سیم اتصال لوپ رو ریکاوری کردم,به سیمهای ورودی ولتاژ فریت اضافه کردمو یه تکونی هم به 357 دادم :)
ممنون

مهمترین نکته اینه که سیستم شما درست شده :ymhug:
پیروز باشید

ممنون کوهیار عزیز @};-
البته دیلی از 6 اومده روی 11 و هنوز کمه!ولی سنس برگشته

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

دوشنبه 26 مرداد1394 - 11:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
kdj نوشته است:
پس اینا فروشنده ان؟؟؟ X(
ممنون یاهو جان @};-

سلام دوست عزیز : بخدا من خودم هم خیلی برای انواع مختلف ماسفت هزینه کرده ام ولی بیفایده است . اینها همه خرج الکیه صفحات چندین ماه پیش را بخوان صدها ماسفت تست شده حالا این اقا بعد از یکسال چنان با اب و تاب میگه فلان ماسفت :)) دیگران فکر میکنند الان با این ماسفت نیم متر برد افزایش پیدا کرده =))
اخه فکر نکرده اگر با تعویض ماسفت مشکل حل میشد توی این یکسال، دیگران که توی این زمینه خیلی هم استاد هستند چلاغ بودند ! عقلشان نمیرسید زودتر نتیجه بگیرند !! :))

به هر حال جهت دوستان عزیز بیان کردم شاید بعضا همان پول ماسفت را با هزار بدبختی بدست بیارند و بیخود پولشان را نریزند توی سطل اشغال

یه چیزی رو هم که متوجه شدم این دو آیدی عددی هستند و همه جا واسه هم پپسی باز میکنن :)) این یکی یه ماسفت معرفی میکنه اون یکی عکس و آدرس فروشندشو میخواد =))

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

دوشنبه 26 مرداد1394 - 12:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
kdj نوشته است:
yahooo نوشته است:
kdj نوشته است:
پس اینا فروشنده ان؟؟؟ X(
ممنون یاهو جان @};-

یه چیزی رو هم که متوجه شدم این دو آیدی عددی هستند و همه جا واسه هم پپسی باز میکنن :)) این یکی یه ماسفت معرفی میکنه اون یکی عکس و آدرس فروشندشو میخواد =))

500 tomani 60 cm!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????!!!!!!!??????????!????????????

قسمت !

دوشنبه 26 مرداد1394 - 12:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان گل
منم میخواستم شروع به ساخت این مدار بکنم
ولی گیج شدم که قطعه ها رو از کجا سفارش بدم که هم مرغوب و اصل باشه هم اینکه قطعات رو کامل داشته باشه از دوستان خواهش میکنم اگر از جایی خرید کردند اینترنتی و مطمئن هستن قطعاتش اصله ادرسشو بگن
با تشکر @};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دوشنبه 26 مرداد1394 - 1:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shadabad نوشته است:
سلام خدمت دوستان گل
منم میخواستم شروع به ساخت این مدار بکنم
ولی گیج شدم که قطعه ها رو از کجا سفارش بدم که هم مرغوب و اصل باشه هم اینکه قطعات رو کامل داشته باشه از دوستان خواهش میکنم اگر از جایی خرید کردند اینترنتی و مطمئن هستن قطعاتش اصله ادرسشو بگن
با تشکر @};-

سلام دوست من @};-
من تجربه خودم رو خدمتت عرض میکنم :
بعد از اینکه اینترنتی خرید کردم متوجه شدم که هیچکدوم از قطعات مرغوب نیست!مثلا خازنهای الکترولیتی بالای چهل درصد خطا داشت!!!و در بعضی قطعات,قطعات معیوب وجود داشت حالا یا به عمد یا غیر
مثلا بین ماسفت و 357 که از چهره اینترنتی خرید کردم با اونی که حضوری بهم نشون دادن و نخریدم تفاوت بود!مخصوصا وقتی می بینن قطعات فلزیاب هست دیگه بدتر!!!
در نهایت مجبور شدم برم تهران حضوری خرید کنم و دوباره همه قطعات رو بخرم X(
حالا شما این هزینه های اضافی رو بخوای حساب کنی میبینی اگه یه سفر بری تهران و برگردی ارزونتر تموم میشه!شما صبح ساعت 9 جمهوری باشی تا 12 ظهر خریدات رو کردی و میتونی برگردی با این تفاوت که همه قطعاتت رو مرغوب خرید کردی و نیازی نیست دیگه در به در قطعه باشی
موفق باشی @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

دوشنبه 26 مرداد1394 - 1:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1251 , 1252 , 1253 , 1254 , 1255 , 1256 , 1257 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , Hamid1359 , Jupitaires , محمداسدی , میلاد33 و 428 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure