انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 8:48pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1252 , 1253 , 1254 , 1255 , 1256 , 1257 , 1258 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
shadabad نوشته است:
سلام خدمت دوستان گل
منم میخواستم شروع به ساخت این مدار بکنم
ولی گیج شدم که قطعه ها رو از کجا سفارش بدم که هم مرغوب و اصل باشه هم اینکه قطعات رو کامل داشته باشه از دوستان خواهش میکنم اگر از جایی خرید کردند اینترنتی و مطمئن هستن قطعاتش اصله ادرسشو بگن
با تشکر @};-

سلام دوست من @};-
من تجربه خودم رو خدمتت عرض میکنم :
بعد از اینکه اینترنتی خرید کردم متوجه شدم که هیچکدوم از قطعات مرغوب نیست!مثلا خازنهای الکترولیتی بالای چهل درصد خطا داشت!!!و در بعضی قطعات,قطعات معیوب وجود داشت حالا یا به عمد یا غیر
مثلا بین ماسفت و 357 که از چهره اینترنتی خرید کردم با اونی که حضوری بهم نشون دادن و نخریدم تفاوت بود!مخصوصا وقتی می بینن قطعات فلزیاب هست دیگه بدتر!!!
در نهایت مجبور شدم برم تهران حضوری خرید کنم و دوباره همه قطعات رو بخرم X(
حالا شما این هزینه های اضافی رو بخوای حساب کنی میبینی اگه یه سفر بری تهران و برگردی ارزونتر تموم میشه!شما صبح ساعت 9 جمهوری باشی تا 12 ظهر خریدات رو کردی و میتونی برگردی با این تفاوت که همه قطعاتت رو مرغوب خرید کردی و نیازی نیست دیگه در به در قطعه باشی
موفق باشی @};-

دوست عزیز ممنون بابت پاسخت
مشکلی ندارم که حضوری قطعات رو بگیرم ولی دفعه پیش هم که برای خرید رفتم پاساژ امجد یه سری قطعات برای سند بانکس میخواسمکه به نظرم اونا هم تقلبی بودنچون فروشنده معتبر نمیشناسم اونجا گفتم شاید اینترنتی قطعات بهتر باشه
اگر بخوام حضوری بگیرم پیش کی باید برم که معتبر باشه و جنس اصل بده؟
منتظر نظر بقیه عزیزان هم هستم ممنون

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دوشنبه 26 مرداد1394 - 2:03pm

سلام و خسته نباشيد به دوستان عزيزم
و تبريك و شادباش به مهندس حميد كه صاحب چنين دانش ارزشمندى هستند
من هم اكثر قطعات رو از بهترين نوع انتخاب و خريدارى كردم تا بسازمش، منتها فايلها رو نتونستم دانلود كنم ( چون با گوشى كانكت ميشم و با pc هر كارى كردم نشد و زد سايت فيلتره)
لطفا يه لطفى در حقم كنين و اين فايلها رو برام ايميل كنيد ( و اگه موضوع يا تجربه مهم و كليدى در ساخت اين فلزياب فهميديد كه در روند ساخت بايد بهش عمل كنم بگيد تا بيراهه نرم)
سپاس فراوان از شما مهندسين عزيز و تشكر ويژه از آقا حميد و آقا مهدى
ايميل بنده : m.eesazadeh@gmail.com

دوشنبه 26 مرداد1394 - 2:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

134740 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم از دوستان کسی از باطریهای ایون 4500 و 6800 میلی امپری که برای چراغ قوه پلیسی استفاده میشن استفاده کرده؟بدردی میخورن یا نه؟میگن دونه ای 9هزار تومن...ممنون میشم راهنمایی کنین

این سوال رفیقمون برای من هم سواله این امپری که روی این باطری ها هست واقعیه وچه جوری میشه به امپر واقعی این باطری ها پی برد

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

دوشنبه 26 مرداد1394 - 3:02pm
آواتار کاربر

سلام به همه ی دوستان
و سلام ویژه به جناب حمید که استاد و مدیر شایسته ی همه ی ما هستند.
من حدود نمی از صفحات فلزیاب FPI رو خوندم ولی متعصفانه به دلایلی هنوز نتونستم اقدام به ساخت این شاهکار با ارزش کنم.
اکنون می خواهم یک کویل 2 در 1 برای یک دستگاه دستساز دیگر (EPG8000 صفاییhttps://www.felezjoo.com/posting.php?mode=reply&f=8&t=2182# )نمایم که مشخصات لوپ آن را ندارم و فقط به من کمک کنید که مشخصات معمول برای این کویل با موازی کردن دو یا چهار عدد (هر کدام که صلاح می دانید) از سیم 0.7 افشان درست نمایم.(دو سیم موازی تقریبا 1 میل و چهارتاش 1.5 میشه)
در ضمن به نظر شما استفاده از ترفند نیکلا تسلا در این کویل تاثیر مثبتی در عمق زنی بیشتر دارد؟(البته در صورتی که با نظم بسیار زیاد و شبیه تخت پیچیده شود)
منتظر نظر شما دوستان بخصوص استاد حمید هستم.
با تشکر.posting.php?mode=reply&f=8&t=2182#https://www.felezjoo.com/posting.php?https://www.felezjoo.com/posting.php?mode=reply&f=8&t=2182#mode=reply&f=8&t=2182#

از این که درخاستم کمی نامربوط بود پوزش می طلبم

دوشنبه 26 مرداد1394 - 3:18pm

سلام به همگي
از فيشهاي BNC اگه كسي تا حالا براي اتصال لوپ به مدار استفاده كرده نتيجش رو بگه ممنون ميشم :-H :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز من قبلا استفاده کردم بدرد نمیخوره هم با تکون خوردن کابل ، هم با لمس کردن بدنه فلزی اون ثبات دستگاه و بالانس به هم میریزه .

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

دوشنبه 26 مرداد1394 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از دوستان عزیز خواهش میشه هر گونه ادعایی نسبت به پیدا کردن ماسفت جدید و برد بیشتر با فیلم ثابت کنن تا جای ابهامی نباشه حرف زدن اسونه.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 5:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر دوستان عزيز .من ميخوام تاييد تون رو براي سايت iran-micro.com بدونم.قابل اطمينان هست يانه.چون من يه 100 هزارتومان بايد واريز كنم به حسابش تا اجناس و تحويل بده.خواهشا جواب بدين

دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
ayhan نوشته است:
سلام بر دوستان عزيز .من ميخوام تاييد تون رو براي سايت iran-micro.com بدونم.قابل اطمينان هست يانه.چون من يه 100 هزارتومان بايد واريز كنم به حسابش تا اجناس و تحويل بده.خواهشا جواب بدين

دوست من من به شخص از تمام سایت ها خرید کردم پایا قطعات ش خوبه ولی کامل نیست و با اتوبوس برای شهرستان میفرسته
بنظر من با ید از چند سایت خرید کرده من از چهره 357 رو خرید کردم که اصلی ولی این رو بگم محض اطمینان هم تقلبی اش رو خریدم هم اصلی گفتم اینطور مطمن میشم هر دو تاشو برام میفرست :D
ولی بقیه قطعات رو می تونید از نیکو بگیرید
کابل خوب و کانکتور خوب نوتریک اصل رو می تونید از دروس بگیرید :-BD
ولی از ایران میکرو خرید نکردم

دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:26pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
ayhan نوشته است:

سلام من بیشتر مواقع از ایران میکرو خرید می کنم پشتیبانی شون خوبه و مطمعنه

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1252 , 1253 , 1254 , 1255 , 1256 , 1257 , 1258 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , Google , Hamid1359 , Jupitaires , محمداسدی , میلاد33 و 383 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure