انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 10:54pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1253 , 1254 , 1255 , 1256 , 1257 , 1258 , 1259 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
komiser نوشته است:
134740 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم از دوستان کسی از باطریهای ایون 4500 و 6800 میلی امپری که برای چراغ قوه پلیسی استفاده میشن استفاده کرده؟بدردی میخورن یا نه؟میگن دونه ای 9هزار تومن...ممنون میشم راهنمایی کنین

این سوال رفیقمون برای من هم سواله این امپری که روی این باطری ها هست واقعیه وچه جوری میشه به امپر واقعی این باطری ها پی برد

می تونید یه این لینک برید
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=39175.0
در مورد آمپر واقعی با مولتی متر

دوشنبه 26 مرداد1394 - 6:42pm
YIM
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
متاسفانه دوباره به مشکل بر خوردم :-(
تصویر ال سی دی خط خطی میاد ،بخاطر دیلی شیش میکرو رو برداشتم دوباره پروگرام کنم اینجوری شد میکرو رو کلا عوض کردمو دوباره با نرم افزار مهندس پروگرام کردم ولی هنوز مشکلش حل نشد ، قبلش درست بود و دیلی 6 میزد الانم خط خطیی نشون میده ولی همون عکس العملا دیلی 6 رو داره ، مشکل خط خطی بودن ال سی دی از چی میتونه باشه؟ ولتاژ ورودی به ال سی دی هم 5 ولته بقیه ولتاژام درسته

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

دوشنبه 26 مرداد1394 - 7:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت استاد حمید گرامی

سواااااال

آیا خازن های تانتالیوم مین برد لبتاب قابل استفاده میباشد یا خیر؟؟؟؟؟؟؟

خازن زیر100میکرو25ولت هست
http://8pic.ir/images/1xsrvdqfdyw7f8hsnq3g.jpg

دوشنبه 26 مرداد1394 - 8:28pm

با عرض سلام
من امروز ماسفت 20n60 رو تست کردم تقریبا با 840 یکیه البته با پهنای پالس بالا هردو داغ میکنن
ولی در مورد ad 8055 که یکی از دوستان معرفی کردن من از ای سی 157n استفاده میکردم که اعداد سه گانه خیلی پایین بودن و لوپ 30 عنکبوتی رو با دیلی 11شناسایی میکرد
ولی با ای سی ad 8055 اعداد نزدیک به نرمال شدن ولی همون لوپ 30 رو با دیلی 6 شناسایی میکنه و در بحث حذف اهن هم هر دو ای سی مثل هم گذینه 4 اهن حذف میشه

آخرین بار توسط saeed@1595 در دوشنبه 26 مرداد1394 - 9:07pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 8:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

shaitoon72 نوشته است:
متاسفانه دوباره به مشکل بر خوردم :-(
تصویر ال سی دی خط خطی میاد ،بخاطر دیلی شیش میکرو رو برداشتم دوباره پروگرام کنم اینجوری شد میکرو رو کلا عوض کردمو دوباره با نرم افزار مهندس پروگرام کردم ولی هنوز مشکلش حل نشد ، قبلش درست بود و دیلی 6 میزد الانم خط خطیی نشون میده ولی همون عکس العملا دیلی 6 رو داره ، مشکل خط خطی بودن ال سی دی از چی میتونه باشه؟ ولتاژ ورودی به ال سی دی هم 5 ولته بقیه ولتاژام درسته

ممكنه از سوختن LCD ياشه.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 8:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

bantama نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام بر دوستان عزيز .من ميخوام تاييد تون رو براي سايت iran-micro.com بدونم.قابل اطمينان هست يانه.چون من يه 100 هزارتومان بايد واريز كنم به حسابش تا اجناس و تحويل بده.خواهشا جواب بدين

سلام من بیشتر مواقع از ایران میکرو خرید می کنم پشتیبانی شون خوبه و مطمعنه

LF 357 N اون اورجينال هست؟

دوشنبه 26 مرداد1394 - 9:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز از ایران میکرو میخری باید صبر ایوب هم داشته باشی چون حدودا 12 روز طول میکشه تا بفرستند . از چهره بخری دو سه روزه برات میفرستند

دوشنبه 26 مرداد1394 - 9:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mirza نوشته است:
سلام به همگي
از فيشهاي BNC اگه كسي تا حالا براي اتصال لوپ به مدار استفاده كرده نتيجش رو بگه ممنون ميشم :-H :-BD

سلام و درود.
دوست عزیز BNC فیش عالی هست اگه مرغوبش پیدا کنید .که تو ایران این کار مهال هست بنده با فیش های مختلف فلزیاب تست کردم و نهایتا به این نتیجه رسیدم.
1.فیش BNC با اتصال مستقیم در مقایسه با بدون فیش. دیلی رو فقد در حد چند میکروثانیه زیاد میکنه.که این عالی هست.
2.فیش سه پین نظامی فلزی در حد زیادتری از فیش بی ان اسی دیلی رو زیاد میکنه و کلا این فیش رو توصیه نمی کنم.
3.بهترین فیش برا فلزیاب دستساز فیش دو پین پلاستیکی هست که به غیر از دو تا اتصال دیگه بدنه فلزی نداشته باشه.
کلا فیشی که بدنه فلزی نداشته باشه جنس پینهاش خوب باشه و در حین کاوش لق نباشه بهترین جواب رو میده.بطور کلی شما اول بدون فیش دستگاه به لوپ متصل کن بعد دیلی اتومات ببین برا اون لوپ چنده.بعد با فیش نصب کن هر فیشی که بعد اتصال نزدیک به دیلی اتومات بود اون انتخاب کن.
یا حق

دوشنبه 26 مرداد1394 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeed@1595 نوشته است:
با عرض سلام
من امروز ماسفت 20n60 رو تست کردم تقریبا با 840 یکیه البته با پهنای پالس بالا هردو داغ میکنن
ولی در مورد ad 8055 که یکی از دوستان معرفی کردن من از ای سی 157n استفاده میکردم که اعداد سه گانه خیلی پایین بودن و لوپ 30 عنکبوتی رو با دیلی 11شناسایی میکرد
ولی با ای سی ad 8055 اعداد نزدیک به نرمال شدن ولی همون لوپ 30 رو با دیلی 6 شناسایی میکنه و در بحث حذف اهن هم هر دو ای سی مثل هم گذینه 4 اهن حذف میشه

داداش داری کم لطفی میکنی من این ماسفت رو دیگه عوض نمیکنم واقعا عالیه اما تاثیرش برای لوپ بزرگتر واقعا حرف نداره و حتی لوپ کوچکتر هر چند در تفکیک برای لوپ کوچکتر در اعداد پایینتر جواب میده اما برای لوپ بزرگ واقعا قبول دارم در اعداد بالاتر انجام میشه مثلا در 29و 30ولی از نظر من فرق زیادی نمیکنه توی اعداد بالا حذف داشته باشیم یا پایین مهم عملکردسش هست که ثبات عالی در کنار برد بیشتر به همراه داره و از نظرمن قابلیتهای هر ماسفت رواپراتور میتونه درک کنه

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

آخرین بار توسط hafez در دوشنبه 26 مرداد1394 - 9:49pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر همه .
دوستان، مهندس حمید عزیز، خواهشاً کمک و راهنمایی بفرمایید؛

بنده یه لوپ 1 متری با یکی از بهترین سیمهای مسی افشان موجود در بازار ساختم. ساخت تایوانه و شاید بشه گفت که با لیتز زیاد فرقی نداره چون نمره 1 متشکل ازحدود 40 تا سیم نازکه(خودم شمردشون) و ظاهراً هم جنسش خیلی خوبه.میگم خوبه چون میزان مقاومت و اندوکتانسش با توجه به متراژ سیم به کار رفته با فرمول محاسباتی منطبق میشه. با 11 دور سیم به مقاومت1اهم وضریب القایی390 میکروهانری رسیدم. در منزل که یه دور تابوندمش و یه امتحانی از سایز نیم متریش کردم خیلی قوی بود و خوب سنس میکرد.

2شب پیش رفتم جایی برای کاوش به رفتارای عجیب دستگاه با این لوپ برخوردم. اول اینکه دستگاه با اون فوق العاده با ثبات بود به طوریکه راحت با سنس آخر(20) و با سرعت جستجوی بالا کار میکرد. ولی قدرتش کم بود طوریکه با همین درجه سنس، فرکانس 201، پهنای پالس 200 و دیلی دستی 20(دیلی خود لوپ 14 بود) یه سربیلو نهایتش از 190 سانت میزد. و بعدش اینکه به محض اینکه پهنای پالسو از 200 یه ذره بالا میبردم کویل ارور میداد. ولی با کویل 23 سانتی راحت همه جور پهنارو میگرفت و قدرتش هم عالی بود. هرچی هم محل کارو عوض میکردم فرقی نمیکرد.

برگشتم خونه برای اولین بار در منزل لوپ ا متریو روی فریم لوله ها بستمو چکش کردم.(خوب در میدونش قطعاً آهن آلاتی هم قرار گرفتن) دیدم اینجا راحت پهنای پالس تا ماکزیمم هم میگیره. :-o اگر چه تا حدودی بیثبات بود. دیگه حسابی گیج شدم که ایراد کار کجاست؟
راستی ماسفتم هم همون IXTH13N110 و اپ امپم LF157 جنس خوب بوده.
هر نوع کمکی موجب امتنان بنده ست.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 9:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1253 , 1254 , 1255 , 1256 , 1257 , 1258 , 1259 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , Google , sohrab40 و 345 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure