انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 10:59pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1254 , 1255 , 1256 , 1257 , 1258 , 1259 , 1260 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
ayhan نوشته است:
shaitoon72 نوشته است:
متاسفانه دوباره به مشکل بر خوردم :-(
تصویر ال سی دی خط خطی میاد ،بخاطر دیلی شیش میکرو رو برداشتم دوباره پروگرام کنم اینجوری شد میکرو رو کلا عوض کردمو دوباره با نرم افزار مهندس پروگرام کردم ولی هنوز مشکلش حل نشد ، قبلش درست بود و دیلی 6 میزد الانم خط خطیی نشون میده ولی همون عکس العملا دیلی 6 رو داره ، مشکل خط خطی بودن ال سی دی از چی میتونه باشه؟ ولتاژ ورودی به ال سی دی هم 5 ولته بقیه ولتاژام درسته

ممكنه از سوختن LCD ياشه.

Lcd رو هم عوض کردم اون مربع نشون میده این یکی خط ! اکصالات ال سی در رو هم چک کردم مشکلی ندیدم :-(

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

دوشنبه 26 مرداد1394 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahmood51 نوشته است:
سلام بر همه .
دوستان، مهندس حمید عزیز، خواهشاً کمک و راهنمایی بفرمایید؛

بنده یه لوپ 1 متری با یکی از بهترین سیمهای مسی افشان موجود در بازار ساختم. ساخت تایوانه و شاید بشه گفت که با لیتز زیاد فرقی نداره چون نمره 1 متشکل ازحدود 40 تا سیم نازکه(خودم شمردشون) و ظاهراً هم جنسش خیلی خوبه.میگم خوبه چون میزان مقاومت و اندوکتانسش با توجه به متراژ سیم به کار رفته با فرمول محاسباتی منطبق میشه. با 11 دور سیم به مقاومت1اهم وضریب القایی390 میکروهانری رسیدم. در منزل که یه دور تابوندمش و یه امتحانی از سایز نیم متریش کردم خیلی قوی بود و خوب سنس میکرد.

2شب پیش رفتم جایی برای کاوش به رفتارای عجیب دستگاه با این لوپ برخوردم. اول اینکه دستگاه با اون فوق العاده با ثبات بود به طوریکه راحت با سنس آخر(20) و با سرعت جستجوی بالا کار میکرد. ولی قدرتش کم بود طوریکه با همین درجه سنس، فرکانس 201، پهنای پالس 200 و دیلی دستی 20(دیلی خود لوپ 14 بود) یه سربیلو نهایتش از 190 سانت میزد. و بعدش اینکه به محض اینکه پهنای پالسو از 200 یه ذره بالا میبردم کویل ارور میداد. ولی با کویل 23 سانتی راحت همه جور پهنارو میگرفت و قدرتش هم عالی بود. هرچی هم محل کارو عوض میکردم فرقی نمیکرد.

برگشتم خونه برای اولین بار در منزل لوپ ا متریو روی فریم لوله ها بستمو چکش کردم.(خوب در میدونش قطعاً آهن آلاتی هم قرار گرفتن) دیدم اینجا راحت پهنای پالس تا ماکزیمم هم میگیره. :-o اگر چه تا حدودی بیثبات بود. دیگه حسابی گیج شدم که ایراد کار کجاست؟
راستی ماسفتم هم همون IXTH13N110 و اپ امپم LF157 جنس خوب بوده.
هر نوع کمکی موجب امتنان بنده ست.

سلام محمود عزیز ؛خسته نباشید : در مورد پهنای پالسو از 200 یه ذره بالا میبردم کویل ارور میداد . این موضوع به ماسفت مورد استفاده ربط پیدا میکنه . در مورد اینکه سر بیل را نهایتا 1.90 میزد حرف شما مورد تایید است منم لوپ یک متری شبه لیتزی درست کردم بردی که مشاهده کردم درخور و شایسته لوپ 1 متری نبود، به همین علت فعلا از همان لوپ 60 سانتی استفاده میکنم .در مورد اینکه توی خانه با پهنای پالس بالا مشکل کویل ارور نداشتی؛ اگر سر زمین وسط های کار این مشکل بوجود امده که ناشی از گرم کردن ماسفت بوده و توی خانه هم چند ساعت باهاش کار کنی و از ماسفت کار بکشی احتمالا اینجا هم کویل ارور بده .اگر توی خانه ازش کار کشیدی چنین مشکلی نداشتی حتما اتصالات لوپ را یک بررسی بکن .با تشکر
راستی این ماسفت IXTH13N110 تفکیکش هم کار میکنه یا خیر ؟

آخرین بار توسط yahooo در دوشنبه 26 مرداد1394 - 10:37pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 26 مرداد1394 - 10:27pm

signal نوشته است:
دوست عزیز من قبلا استفاده کردم بدرد نمیخوره هم با تکون خوردن کابل ، هم با لمس کردن بدنه فلزی اون ثبات دستگاه و بالانس به هم میریزه .

سیگنال عزیز ممنون که پاسخ دادید :-o

دوشنبه 26 مرداد1394 - 10:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز اگه با عوض کردن آپ امپ و ماسفت مشکل دیلی حل نشد امکان داره موقع ای که داشتی مقاومت هاشو عوض می کردی مس های فیبر قطعی پیدا کردن پشت فیبر رو یه بار کامل با مولتی متر چک کن
مشکل LCD رو هم اول چک کن ببین میکرو ساله اگه رو پروگرمر قرارش بدی تو برنامه معلوم میکنم که ساله یانه وLCD روهم یا LCD رو رویه مدار ديگه تصت کن یا یه LCD ديگه پیدا کن جاش قرار بده

دوشنبه 26 مرداد1394 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
مهندس جان دلیل اینکه اعدا 3 گانه هنگام کاوش واقعی بالا میره چی میتونه باشه؟ من با تمام لوپهام همین مشکلو دارم. همشون در محیط بسته و حتی لوپهای کوچک در داخل خانه اعداد 3 گانشون خیلی عالی هستند ولی وقتی روی زمین بالانس میکنم اعدا بالا میرن عدد اول تا 500 البته در نقاط مختلف زمین بالانسو انجام میدم جاهای که در اطراف اصلا فلزی نباشه ولی بازم این مشکلو دارم. ضمنا در محیط بیرون رو هوا هم بالانس به همین صورته اعدا خیلی بالاست.مهندس جان لطفا راهنمایی کنید

مهندس جان لطفا در این رابطه بنده را راهنمایی بفرمایید. ممنون @};-

سه شنبه 26 مرداد1394 - 12:01am

سلام دوستان من میخوام این مدارو بسازم دست مهندس حمید هم درد نکنه تعریفشو زیاد شنیدم از این مدار ولی فقط نمیدونم فایل ساخت این فلزیابو از کجا بگیرم چون این تاپیک کلا ۱۲۸۰ صفحه داره و منم نمیدونم کجا بگردم که پیدا کنم اگه فایل ساختو اینجا اپلود کنید منمون میشم

سه شنبه 26 مرداد1394 - 12:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز همه اطلاعات درصفحه اوله همه چیز ازابتداشروع میشه :)

سه شنبه 26 مرداد1394 - 12:13am
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
مهندس جان دلیل اینکه اعدا 3 گانه هنگام کاوش واقعی بالا میره چی میتونه باشه؟ من با تمام لوپهام همین مشکلو دارم. همشون در محیط بسته و حتی لوپهای کوچک در داخل خانه اعداد 3 گانشون خیلی عالی هستند ولی وقتی روی زمین بالانس میکنم اعدا بالا میرن عدد اول تا 500 البته در نقاط مختلف زمین بالانسو انجام میدم جاهای که در اطراف اصلا فلزی نباشه ولی بازم این مشکلو دارم. ضمنا در محیط بیرون رو هوا هم بالانس به همین صورته اعدا خیلی بالاست.مهندس جان لطفا راهنمایی کنید

اگر 3 عدد شما در حین کاوش در محیط واقعی و در واقع بیرون از منزل کمی بالا بره طبیعی هست چون نزدیک بودن به فلزات و همینطور اثر سقف و کف و دیوارها در منزل باعث میشه اعداد پایین تر باشن. به همین لحاظ تاکید کردم هنگام تست و بررسی وضعیت دستگاه در منزل کاملا حواستون باشه حداقل تا 5 برابر سایز لوپ در اطراف چیزی نباشه! طبیعتا این مشکل برای تست لوپهای بزرگ در منزل بیشتر وجود داره و در هر صورت به طبیعت کار فلزیاب برمیگرده که در همه دستگاهها به همین صورت هست. ولی در اینجا ما فاکتورهای متعددی رو در نظر گرفتیم و قرار دادیم تا کوچکترین تغییرات براحتی قابل مشاهده و بررسی باشه و منجر میشه در ساخت نهایی و تست و کاوش به نتیجه بهتری برسین.

سه شنبه 26 مرداد1394 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

اگر 3 عدد شما در حین کاوش در محیط واقعی و در واقع بیرون از منزل کمی بالا بره طبیعی هست چون نزدیک بودن به فلزات و همینطور اثر سقف و کف و دیوارها در منزل باعث میشه اعداد پایین تر باشن. به همین لحاظ تاکید کردم هنگام تست و بررسی وضعیت دستگاه در منزل کاملا حواستون باشه حداقل تا 5 برابر سایز لوپ در اطراف چیزی نباشه! طبیعتا این مشکل برای تست لوپهای بزرگ در منزل بیشتر وجود داره و در هر صورت به طبیعت کار فلزیاب برمیگرده که در همه دستگاهها به همین صورت هست. ولی در اینجا ما فاکتورهای متعددی رو در نظر گرفتیم و قرار دادیم تا کوچکترین تغییرات براحتی قابل مشاهده و بررسی باشه و منجر میشه در ساخت نهایی و تست و کاوش به نتیجه بهتری برسین.

ممنون مهندس جان. در اینصورت آیا تفکیک بدرستی انجام میشه؟ و اینکه در برد دستگاه هم تاثیر میزاره؟

سه شنبه 26 مرداد1394 - 12:52am
مدیر کل
مدیر کل

عدد تفکیک زیاد عوض نمیشه ولی درجه حذف آهن قطعا عوض میشه و این مورد رو هم در توضیحات ذکر کردم. البته عدد A اگر بالای 400 باشه دیگه فکر نمیکنم سیستم حذف آهن کلا کار کنه!
بله روی برد در هوا هم تاثیر داره و هر چه اعداد بخصوص A بالاتر باشه معمولا برد هم به ظاهر کمی بیشتر هست اما روی زمین زیاد فرق نمیکنه چون به همون نسبت به زمین هم حساس تر میشه و مجبور هستین تنظیمات رو طوری قرار بدین و نهایتا درجه حساسیت رو پایین بیارین که بتونین روی زمین کار کنین. لذا برد نهایی داخل خاک فرق محسوسی نمیکنه.

سه شنبه 26 مرداد1394 - 2:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1254 , 1255 , 1256 , 1257 , 1258 , 1259 , 1260 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , sohrab40 و 369 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure