نویسنده |
پیغام |
johnlewis
کاربر فعال
|
خیلی ممنون داداش رستم چند چیز برا مبهم بود گفتم بپرسم تا مشکلی برام باقی نمونه یکی اینکه از چه نوع کابلی برای تولید میدان استفاده کنم؟ (مواظب باشید موازی با میدان زمین نباشد ) یعنی چی؟ با این کالیبره تقریبا بقیه مودها هم کالیبره میشن ولی اگر خواستید دقیقتر این کار را با طلا و نقره جدید که به مدت حداقل 5 دقیقه در ماکروویو انجام دهید مواظب باشید طلا و نقره سنگ دار را در ماکروویو قرار ندهید(بعد از 5 دقیقه نیازی به دفن کردن طلا و یا نقره نیست؟و ضمنا ماکروویو باید به برق وصل باشه؟) اگه زحمتی نیست یه مثال هم برای عمق و حجم مانند مثال فاصله همون شعاع بزنید خیلی ممنون
|
دوشنبه 26 مرداد1394 - 9:32pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
از دوستان کسی وقت نوشتن برنامه تن صوتی دیجیتال رو داره اینکار رو انجام بده باور کنید اگر این مدار درست بشه خیلی خیلی کار راحت خواهد شد دوستان لطفا کمک کنید
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:23am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: ضمن تشکر از برادر رستم به خاطر راهنمایی های با ارزششون از عزیزانی که در برنامه نویسی مهارت دارن جهت تکمیل کار ردیاب دیجیتال دعوت به هم کاری می کنیم و از عزیزانی که در الکترونیک ماهر هستن مدار فانکشنی رو معرفی کنن که با فرکانس زیر 200 هرتز و عرض موج 5% الی 0.05% کار کنه از همه عزیزان کمال تشکر رو داریم یا حق تو الکترونیک ماهر نیستیم ولی یه همچنین فانکشنی به امید خدا قراره به ثمر بشینه. منظورتون اینه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 2:12pm |
|
|
جاوید
استاد
|
rostam نوشته است: با سلام خدمت دوستان و با تشکر از لطفتون جناب هوشی عزیز ممنون که تشریف اوردید و امیدوارم دوستان رو یاری کنید در مورد کاری که انجام دادید باید بگم که طبیعی است که در شرایط دمایی و زمانی مختلف شما بتوانید با فرکانسهای مختلف منفرد یک هدف رو بزنید زیرا میدان مغناطیسی ملوکولی تناسب خاص با دما و میدانهای مجاور دارد (ضریب انبساط و انقباض ملوکولی باعث افزایش و کاهش ضربان موج و تغییر فرکانس میشود ) چالاک عزیز برای ردیابی مناسب شما با دو عدد انتن معمولی و با گروه خونی منفی و اگر گروه خونی تون منفی نیست پا برهنه میتونید انتنها رو بر یک میدان غریبه ست کنید و با تغییر طول انتن و کالیبره مناسب با تغییر طول انتن هدفهای مختلف رو بزنید مثال 43 سانت برای طلا و 29 سانت برای نقره و کسی از ذهن استفاده میکنه که یا تبحر در این کار نداره و یا تحت فشار روحی کاری رو انجام میده اگر موقع ردیابی یک تن طلا کنارتون بزارن و بگن ردیابی کنید اجازه بدهید انتنها این را تصدیق کنند نه ان چیز که میبینید در مورد چوبها تقریبا درست گفتید این چوبها زمانی که بر میدانی عمود میشد با مقدار ضربه های که وارد میکرد نوع هدف رو مشخص میکرده مثال اگر در یک ثانیه 3 ضربه میزد میگفتن ابه و اگر 5 ضربه میزد میگفتن طلاست حالا خودتون رابطشو با روش جدید مشخص کنید میکرو عزیز میشه کاری رو که میخواهید انجام داد ولی من زمان کافی برای نوشتن یک مدار تن صوتی دیجیتال ندارم اگر دوستان میتونن بسم الله برای شروع یک مدار کنترل صوتی دیجیتال میزارم parashm عزیز بهتره که نوع فرکانس میدانی هدفتون رو بشناسید و با فرکانس شبیه و یا نزدیک به اون کار کنید شکیب عزیز میشه کار کرد ولی در اصل میدان حفره همان میدان عکس زمین است موفق باشید درود بر شما یکی از بچه ها پذیرفت که مدار را با 3 ولوم مولتی ترن10 دور برام بزنه استاد رستم این روش کالیبره کردن را با ولوم برد ورزن 2 ردیاب مهدی من قبلا تست کرده بودم ولی برای کالیبره کردن با اون باید دستگاه مادر را طبق قدرتی که میخواستی با ولوم قدرت خود ردیاب قدرت اون را ابتدا مشخص میکردی و بعد انتنها به برد کوچک وصل میشد و از کنار هدف رد میشدی و ولوم را میچرخوندی تا اونجا که دیگه انتنها به طرف هدف حرکت نمی کردند بعدولوم را یه کمی بر میگردوندی تا انتنها هدف را سنس کنند ولوم دیگه هم حجم را کم میکردی تا به نقطه هدف میرسیدی فقط قیچی میکرد. هرچند روی زمین روی هدف قیچی میکرد و حجم نداشت اما فلز در عمق را روی زاویه 45 درجه تقریبا قیچی میکرد
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 5:07pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام خدمت دوستان سهیل جان از بابت پست و پیشنهادت سپاسگزارم شما استاد ما هستی . اما این طرح دوست خوبمون علیرضای عزیز رو من قبلا تست کردم عکسش با یک فیبر مجدد طراحی شده تو صفحه 53 برای استفاده عزیزان قرار گرفته متاسفانه علارقم قابلیتهای زیاد دو تا ایراد داره اول موج خروجی ضعیفی داره و دوم کاربر با دریایی از موج بیهوده مواجه میشه . منظور من از اون پست محدود کردن موج ها بود چون از اول نظر ما روی ساده کردن طرح تا جای ممکن بود موفق باشید یا حق
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 5:19pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
دوستان به تازگی تستی داشتم با 2 دو نوع آنتن یکی آنتن 45 سانتی با نمره میل 4 و دیگری آنتن 48 سانتی با نمره میل 3 که در تست های من آنتن 48 سانتی با میل 3 جواب بهتری داد نمی دونم جایی از کارم ایراد داشت یا نتیجه درست بود از برادر رستم وعزیزان دیگه خواهش می کنم ما رو از تجربیاتشون بی نصیب نزارن با آرزوی موفقیت یا حق
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 6:12pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام اقا فریدون اگر بدون موج بخواهیید کار کنید طول انتن مهمه و برای هرفلزی باید از طول خاصی استفاده کنید ولی اگر موج به انتن بفرستید طول انتن شعاع کاری و سرعت حرکت انتن رو تغییر میده
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 6:56pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: با سلام اقا فریدون اگر بدون موج بخواهیید کار کنید طول انتن مهمه و برای هرفلزی باید از طول خاصی استفاده کنید ولی اگر موج به انتن بفرستید طول انتن شعاع کاری و سرعت حرکت انتن رو تغییر میده با تشکر از شما رستم جان درمورد قطر مفتول ها هم میشه توضیح بدین چون شنیده بودم که مفتول 4 بهتره ولی نتیجه من عکس این بود البته دسته های ردیاب من از دو میل برنجی ساخته شده که دور اونو عایق کردم برای بهبودش چه کاری میشه کرد آیا دسته های تفلنی بهتر عمل می کنه ؟ با توجه به اهمیت موضوع میشه توضیحات بیشتری بدی ممنون می شم یا حق
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 7:57pm |
|
|
آیدین
|
سلام دوستان من مداروساختم دراستارت اول بالا اومدبدون افزاینده آنتنا تودستم خیلی خفیف شوکشواحساس میکنم ازآنتنای جدیدfplاستفاده میکنم اما هیچ حرکتی نداره
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 9:14pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
آیدین نوشته است: سلام دوستان من مداروساختم دراستارت اول بالا اومدبدون افزاینده آنتنا تودستم خیلی خفیف شوکشواحساس میکنم ازآنتنای جدیدfplاستفاده میکنم اما هیچ حرکتی نداره با سلام دوست من اگر افزاینده نزارید فقط یک خروجی دارید ونتیجه خوبی نخواهید گرفت لطفا با افزاینده تست کنید تا امواج در هر دو انتن شما جریان داشته باشد
|
سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:13pm |
|
|
|