انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 7:19am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1263 , 1264 , 1265 , 1266 , 1267 , 1268 , 1269 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دعا می کنم که خدا کمی اراده و هدف قوی به این دوستمون عنایت کنه که شاید تو زندگی به دردش خورد :YMPRAY:
تمام دیگه هر چه دل تنگت می خواهد بگو من دیگه چیزی نمی گم و سکوت اختیار می کنم :ymsmug:

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 8:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای فروشنده چون اطلاع کامل دارم بهت خندیدیم و الا میدانم ثبت یک شرکت 100 الی 150 هزار تومن خرج داره !! =))
ولی لپ مطلب اینه که تو اینکاره نیستی و یک فروشنده مدار هستی .قبلا توی فیلم و تست زیر خاکت هم معلوم بود فروشنده هستی و حتی توی فیلم نیز تقلب هم کرده بودی !! حالا کدام ادم عاقلی که با انجام یک پروژه 300 الی 400 میلیون سود میبره ؛برای ساخت و فروش یک مدار التماس میکنه !!!؟؟؟؟؟؟ انشالله خداوند یک عقلی به تو بده و یک کوزه خالی هم به ما بده =))
از همه اینها گذشته گیرم تو راست بگویی ! و یک مدیر عامل 100 هزار تومنی باشی !! ابروی هر چی مدیرعامل توی ایران هست را بردی =)) =)) ولی به نظرم توی این شرکت کار میکنی و ارزو و حسرت درامد مدیرعامل شرکتی که توش کارگری میکنی را میخوری
راستی اقای مدیرعامل محترم 300 الی 400 میلیونی سود ؛ این اول صبح تو کار و بدبختی و حساب کتاب شرکت را چرا ول کردی و توی این سایت دنبال شکار هستی ؟؟؟؟!!!!!!!!! =)) احتمالا بقیه افراد هیئت مدیره هم دنبال بازار یابی برای فروش مدار هستند ! :))
خوش بگذره .بای .دیشب با مدیرعامل کاوش بودیم نخوابیده ام میخوام برم بخوابم =))
تست جوشهاتو منبعد با اسپری انجام نده چون دقت زیادی نداره حتما یه تست اولتراسونیک هم بزن :))

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 8:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
حمید نوشته است:
مسعود عزیز البته این کار شما صحیح نیست که محتویات پیغام های خصوصی که حریم خصوصی بین شما و طرف مقابل هست رو مطرح میکنین. هر چند نکته بدی هم داخلش نیست و امیدوارم مساله کلاهبرداری در کار نباشه!
ولی جناب mnbvcxzaqwsx عزیز اگر هندوانه هایی نظیر دانشمند بودن و پروفسور بودن بنده که مرتبا زیر بغل من میذارین به قیمت فروشندگی و سودجویی برای خودتون باشه مطمئن باشین بنده از این موضوع راضی نیستم! شما اگر میخواین چیزی برای خودتون بفروشین لازم نیست از من مایه بذارین و صرفا میتونین با رعایت ملاحظاتی که بارها عرض کردم این کار رو بصورت خصوصی انجام بدین. من هم نیاز به این اسامی و القاب ندارم و همیشه کار خودم رو فارغ از ادعا ارائه کردم. هر چه هم هست در حد خودشه و فقط گذر زمان ارزش کارها و طبیعتا آدمهایی که اون کارها رو انجام دادن مشخص میکنه.

با سلام و درود فراوان
نه بخدا بنده کلاه بردار و سود جو نیستم چون شغل اصلی بنده مدیر عامل شرکت هستم که کار پیمانکاری سازه های فلزی و ساخت انواع سوله و استراکچر های پیچیده برای شهرک های صنعتی و غیره انجام میدم و خدارو شکر سود کلانی داره و نیاز به سودجویی و کلاه برداری ندارم چون با انجام یک پروژه نزدیک 300-400 میلیون سود می خورم و تا چندین سال با خیال راحت استراحت می کنم و تفریحات مورد علاقه انجام میدم و مبحث الکترونیک و فلزیاب رو چون از بچگی علاقه مند بودم و برای خودم فلزیاب می ساختم پیگر بودم و هستم البته من به غیر از الکترونیک و برنامه نویسی در زمینه های مختلغی فعالیت و مطالعه داشتم از جمله هوا فضا مهندسی کشاورزی و عمران میکانیک دینامیک متالوژی و... و در هر رشته ای کتابهای دانشگاهی مربوط به ان را تهیه و با علاقه مطالعه کردم و باور کنید تو خونه الان نزدیک 5000 جلد کتاب در رشته های که گفتم دارم حتی چندین مقاله isi دادم و مقالات زیادی به مجلات علمی کشور دادم از جمله مقاله سفر به مریخ که در ماهنامه هوا فضا چاپ شد و... بعدا سر فرصت عکسش اینجا قرار میدم تا کنون چندین اختراع در زمینه های ساختمان سازی صنعتی و نظامی و هوا فضا و... به ثبت رساندم و در این عکسی که دوستمون قرار داده مربوط به گروه تلگرام است که یک نفر گفت از الکترونیک سر در نمیارم و من بهش گفتم برات میسازم و به قیمت قطعات و دستمزد چند روز الافی کلا 1.5 میگیرم البته اونم موقع فراغت و بی کاری از روی علاقه مبادرت به ساخت فلزیاب می کنم حالا به نظر شما گرفتن مبلغ 1.5 میلیون بابت ساخت یک فلزیاب کامل و آماده استفاده و با تمام متعلقات از جمله لوپ 1در1 و لوپ 50 سانتی و دسته های تلسکوپی و شارژر و... زیاده؟؟؟!! :-\ ولی در کل دانشمند حمید عزیز مطمن باش این افرادی که دوست ندارن به تو لقب دانشمند داده بشه همون حسود های هرگز نیاسودند و خوب دستشون رو شد اگه راست میگن بگو یه سیستم دقیقا مثل همینو اختراع کنن ولی شک نکن که عمرا نمی تونن :D ;)

دهنت سرویس .هر چقدر مهندس حمیذ تو برنامه نویسی استاده .شما تو خالی بندی استادی .به هر حال فرقی نمی کنه هر دو تا تون استادین. :D

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 10:44am

اقای تالار عزیز اینجا را هم داشته باش که نوشته :
از جمله هوا فضا مهندسی کشاورزی و عمران میکانیک دینامیک متالوژی و... و در هر رشته ای کتابهای دانشگاهی مربوط به ان را تهیه و با علاقه مطالعه کردم و باور کنید
میکانیک >>>>> مکانیک
کاری نداره میشه با یه ذره گرد نخود ادم بره فضا ،کره مریخ ،حتی سیارات دیگه :p :))
راستی این کار و تخصص ایشان لازمه اش اینه حداقل استاتیک و مقاومت مصالح 1 و 2 را پاس کرده باشند. حالا من از ایشان سوال دارم استاتیک و مقاومت مصالح چند واحد پاس کرده اند در ضمن نام کتاب مرجع این سه کتاب را که استاد مربوطه بهشون معرفی کرده چی بوده ؟ ;)
راستی کل پستهای ایشان را مطالعه کردم . 90 درصد پست هاش مفهوم پاچه خواری داره :-o

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 11:59am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان لطفاً تمام كنيد و بخش رو با مطالب غير علمي مخدوش نفرمائيد !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 12:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی آقا asdof
خصوصیتو چک کن لطفا اگه میشه به سوالات تاپیک ( مدار شارژر باطریهای لیتیوم ایون همراه با بالانسر)
که ایجاد کردین پاسخ بدین. ممنون @};- @};-

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 1:22pm

سلام به همه از جمله مهندس حمید
من 3 تا آی سی گرفتم طبق و گفته ی شما مهندس حمید مولتی ای وی آر هم گرفتم
از آی سی ها فقط یکیش رو میشناسه و وقتی من خواستم برنامه رو بریزم خطا داد و کامل ریخته نمیشه روی اون یدونه هم. پروگرمر هم ظاهرا سری جدید هست و جامپر نداره من کلافه شدم میشه کمک کنید.
هر کاری میکنم پروگرم نمیشه کمک کن آقا حمید راه بندازیم ما هم :(( ممنون

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 2:11pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی mahdisalehi عزیز.
فکر میکنم توضیحات فایل برای پروگرام کاملا کافی باشه. همونطور که بسیاری از دوستان حتی برای بار اول هم موفق به پروگرام صحیح شدن. کافیه به توضیخات دقت بیشتری داشته باشین. همه نکات مهم توضیح داده شده. در ضمن منظور شما رو از آیسی ها متوجه نشدم! ما در این طرح فقط یک ایسی میکروی اتمگا328 رو داریم که باید پروگرام بشه! امیدوارم شما هم مثل یکی از دوستان دیگر اقدام به پروگرام ایسی 357 نکرده باشین!!! چرا که این آیسی پروگرام شدنی نیست! #-o :D

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 2:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام و درود
مهندس یه سینی 30 در30 رو باید تو چه فاصله با لوپ 40 . سنس کرد البته توی خونه؟
بعدش دیلی لوپ در شرایط مختلف محیطی باید یکی باشه(مثلا:لوپ 40 باید در هر شرایطی با یک دیلی مشخص توسط دستگاه شناسای شود) منظور اینه مثلا در محیطهای متفاوت یا اصلا با تغییر دادن پهنای باند یا فرکانس دیلی باید تغییرکنه
بعد از بالانس کردن ؟

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:13pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohammadiraj نوشته است:
سلام و درود
مهندس یه سینی 30 در30 رو باید تو چه فاصله با لوپ 40 . سنس کرد البته توی خونه؟
بعدش دیلی لوپ در شرایط مختلف محیطی باید یکی باشه(مثلا:لوپ 40 باید در هر شرایطی با یک دیلی مشخص توسط دستگاه شناسای شود) منظور اینه مثلا در محیطهای متفاوت یا اصلا با تغییر دادن پهنای باند یا فرکانس دیلی باید تغییرکنه
بعد از بالانس کردن ؟

سلام دوست عزیز
با اجازه ی مهندس
این سینی حدود 160 باید سنس بشه برای بیرون ومحیط طبیعت و تنظیمات حرفه ای تر میشه بیشتر از این هم سنس داشت
تغییر یک الی دو عددی دیلی لوپ با توجه به کیفیت قطعات و کیفیت ساخت و حتی محیط ها و تنظیمات مختلف کاملا طبیعی هست دوست عزیز

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1263 , 1264 , 1265 , 1266 , 1267 , 1268 , 1269 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 111 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure