نویسنده |
پیغام |
kelid
کاربر فعال
|
milad7 نوشته است: kelid نوشته است: نقل قول: ممنون kelid عزیز. راستش چون عدد اولم خیلی بالا بود به حذف اهن اعتماد نکردم و با توجه به توضیحات مهندس به این نتیجه رسیدم در این صورت باید با این اعداد در هوا فلزت اهنویو تست کنم تا درجاتو حذف دستم بیاد. البته طبق فرمایش مهندس و شما نمیشه با این اعداد بطور قطع از حذف اهن اطمینان حاصل کرد. شک بنده بیشتر بخاطر اینه که در این نقطه که حذف هم داشتم حجم بسیار کمیو سنس داشتم بهمین دلیل احتمال میدم که فلز بی ارزش باشه. ولی بازم قراره با لوپهای دیگه نقاطو بررسی کنم. از توجه و راهنمایی های شما هم ممنونم دوست عزیز حرف من رو نگرفتید . اصل مطلب عدم توجه کلی به حذف اهن در عمق بالا هست شما فکر کن یک مجسمه طلا توی عمق 1/5 متری هست و کنارش مقداری مفرق . عدد تفکیک طلا بصورت مجزا 19 تا 21 بیرون از خاک و توی خاک تا 26 هم میره ( طلای جدید ) و عدد تفکیک مفرق حدود 38 تا 44 که این عدد با اهن قدیمی که بیش از دو سه سال زیر خاک مونده باشه هم یکی هست . حالا شما طلا رو در کنار مفرق قرار بدی فقط عدد مفرق برای شما نشون داده میشه . اشتباه اول اینه که اون نقطه رو بعنوان فلز اهن بدونیم چون با حدف اهن ، کلا طلا رو هم حذف کردین و باید 1 درصد هم احتمال اینکه فلز با ارزش کنارش باشه بدین (مفرق الیاژ اهن ومس هستش ). اشتباه دوم شما اینه که الان میگین میخوام با لوپ کوچکتر محل رو تست کنم که با توجه به فرض عمق 1/5 متر و اینکه مقدار مفرق هم زیاد نباشه اون نقطه رو ممکنه از دست بدین اشتباه سوم اینه که سنس ضعیف همیشه دلیل بر کم بودن جنس نیست احتمال عمق زیاد رو هم بدین که با بکار گیری لوپ کوچک دیگه سنس ندارین . حالا راه حل 1. تجربه کاری بالای اپراتور 2. کندن محل به میزان 30 یا 40 سانت و تست دوباره محل ، اگر سنس قوی تر شد که قطعا فلز داریم و اگر به همان میزان قبل بود حساسیت به موادمعدنی هست . توجه کنید لوپ شما به هر اندازه ای که هست باید محلی رو که میخواید بکنین رو 30 یا 40 سانت اضافه تر بکنید یعنی اگر لوپ شما یک در یک هست باید 1/30 در 1/30 زمین رو بکنید چون وقتی توی چاله میرید لوپ از بقل به خاک نچسبه و باعث سنس بشه . اینا که میگم تجربه یک عمره و امیدوارم دوستان توجه کافی بکنن . موفق و موید باشید . با تشکر از جناب kelid عزیز. همینجا چند سوال برام پیش امده. اول اینکه اگه اشتباه نکنم عدد طلا در حجم بالا فکر کنم بالای 80 باشه درسته؟. و دلیل اینکه خواستم از لوپ کوچکتر استفاده کنم اینه که اگر سنس نداشتم از وجود فلز در عمق بیشتر مطمن میشم که در این صورت صد در صد حفاری خواهم کرد. و اینکه شما فرمودید 30 یا 40 سانت محلو بزرگتر از سایز لوپ حفاری کنیم و بعد دوباره تست کنیم ایا در این صورت وقتی روی چاله قرار میگره تشخیص حفره نمیده؟ و اگر قرار باشه لوپو داخل چاله ببریم باید در فاصله دور از این مکان بالانس بشه و بعد به این مکان نزدیک بشیم که در این صورت با رفتن لوپ داخل چاله چون ارتفاع تغییر میکنه بالانس بهم میخوره. اگه اشتباه عرض کردم لطفا توضیح بدید با تشکر سلام من امتحان کردم بالانس به هم نمیخوره چون تو فاصله 30 یا 40 سانت یکم سرعت داشته باشی حله امتحان کنید .
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 9:26pm |
|
|
eclipse
|
hamedkk نوشته است: eclipse نوشته است: Here is the board I made, the design is slightly different. Thanks for this great schematic. --- در اینجا هیئت مدیره من ساخته شده است، طراحی کمی متفاوت است. با تشکر برای این شماتیک بزرگ است. dear eclipse we are so happy to have you as a new foreign member. actually this cicuit and its amazing design will be very popular and favorite for whom likes electronic and metal detecting matter all around the world. as a member who have made this project I want to say that you must never doubt to intelligence of the designer. designing of the PCB is very precise and all of the elements are chosen after long experiments. if you have read the user manual of this project (unfortunately not in English) you will see that the designer have emphasized on the pcb lines to be printed completely like the sketch offered in pdf file because of the reducing noise effects. btw we will be glad to know the results of your board with this new designing. And I will be so thankful to know where are you from? Hi this probably cannot be seen from the photos but im using mr. Hammid's layout so the board is the same, only the capacitors have 5mm pitch instead of 2.5, yes some connections are changed but these differences are small and cosmetical and if the board works i don't expect advantages or drawbacks, as most of the circuit is digital, resistible to EMI and noise. I wasnt able to use the board from the pdf as this board is made in a fabric, so board design was needed (gerber files). Thanks, the forum is great though i use gooogle translate and its hard.
|
پنج شنبه 29 مرداد1394 - 11:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mahdisalehi نوشته است: مهندس من نسخه 3 رو میزدم پروگرم نمیشد از نسخه 2.40 استفاده کردم پروگرم شد حالا روشن میکنم قسمت بالای ای سی دی مربع های کامل نشون میده ده ثانیه و خاموش میشه که دکمه اوکی رو زدم ثابت شد و مربع ها ثابت میمونن به نظر شما چرا نسخه 3 رو نشد پروگرم کنم اما اون یکی شد و نکته ی دیگه اینکه چرا ال سی دی چیز بی ربطی نشون میده!؟ عزیز من نسخه های مختلف از نظر نحوه پروگرام هیچ فرقی با هم ندارن! لذا نسخه 3 هم فرقی نمیکنه. ممکنه شما فایل هگز جدید رو بدرستی دانلود نکرده باشین که میتونین مجددا دانلود کنین. احتمال دیگه هم باز مشکل در پروگرام شماست که ممکنه در ترکیب با حجم بیشتر فایل هگز نسخه 3 مساله ایجاد کنه. یک ردیف مربع معمولا به معنی درست پروگرام نشدن میکرو هست. هر چند وقتی روال کنتراست اجرا میشه یعنی یک قسمتی داره کار میکنه! حالا ممکنه اتصالات ال سی دی هم اشکالی داشته باشه ولی بیشتر روی پروگرام کار کنین. شاید فایل هگز شما بطور کامل پروگرام نمیشه!
|
جمعه 29 مرداد1394 - 2:37am |
|
|
mehrad4
|
mehrad4 نوشته است: سلام و خسته نباشيد به دوستان عزيزم و تبريك و شادباش به مهندس حميد كه صاحب چنين دانش ارزشمندى هستند من هم اكثر قطعات رو از بهترين نوع انتخاب و خريدارى كردم تا بسازمش، منتها فايلها رو نتونستم دانلود كنم ( چون با گوشى كانكت ميشم و با pc هر كارى كردم نشد و زد سايت فيلتره) لطفا يه لطفى در حقم كنين و اين فايلها رو برام ايميل كنيد ( و اگه موضوع يا تجربه مهم و كليدى در ساخت اين فلزياب فهميديد كه در روند ساخت بايد بهش عمل كنم بگيد تا بيراهه نرم) سپاس فراوان از شما مهندسين عزيز و تشكر ويژه از آقا حميد و آقا مهدى ايميل بنده : m.eesazadeh@gmail.com
|
جمعه 29 مرداد1394 - 3:24am |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
mehrad4 نوشته است: mehrad4 نوشته است: سلام و خسته نباشيد به دوستان عزيزم و تبريك و شادباش به مهندس حميد كه صاحب چنين دانش ارزشمندى هستند من هم اكثر قطعات رو از بهترين نوع انتخاب و خريدارى كردم تا بسازمش، منتها فايلها رو نتونستم دانلود كنم ( چون با گوشى كانكت ميشم و با pc هر كارى كردم نشد و زد سايت فيلتره) لطفا يه لطفى در حقم كنين و اين فايلها رو برام ايميل كنيد ( و اگه موضوع يا تجربه مهم و كليدى در ساخت اين فلزياب فهميديد كه در روند ساخت بايد بهش عمل كنم بگيد تا بيراهه نرم) سپاس فراوان از شما مهندسين عزيز و تشكر ويژه از آقا حميد و آقا مهدى ايميل بنده : m.eesazadeh@gmail.comدوست عزیز شما وقتی خواستین با کامپیوتر وارد سایت بشین از پروتوکل https استفاده کنید. یعنی وقتی صفحه فیلتر رو آورد ، به آدرس سایت که تو آدرس بار نوشته شده، یک S به قسمت http اضافه کنین و اینتر بزن. باز میشه
|
جمعه 30 مرداد1394 - 7:13am |
|
|
ar135
|
با عرض سلام و روز بخیر به همه دوستان با لطف و عنایت خدای متعال مدار من هم تمام شد جا دارد از اقای مهندس حمید عزیز تشکر مجدد کنم و خسته نباشید بگم به نظر دوستان جعبه پلاستیکی که مدار داخل ان هست روی اسکلت فلزیاب نصب بشه بهتره یا از گردن آویزان بشه در صورت لزوم بهترین اسکلت را برای این فلزیاب بگید با تشکر
|
جمعه 30 مرداد1394 - 8:28am |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
درود مدار بنده هم بالاخره مشکل کویل ارورش حل شد الان هم ثبات و هم برد قابل قبولی دارم اعداد هم استاندارد هستند فقط بعد روشن کردن دستگاه باید حدود یک دقیقه صبر کنم تا به با ثبات برسه ولی متاسفانه حذف آهن عمل نمیکنه , به جز 357 و ۸۴۰ مشکل از چه چیزی دیگه ای میتونه باشه؟
|
جمعه 30 مرداد1394 - 6:45pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
saleh700 نوشته است: درود مدار بنده هم بالاخره مشکل کویل ارورش حل شد الان هم ثبات و هم برد قابل قبولی دارم اعداد هم استاندارد هستند فقط بعد روشن کردن دستگاه باید حدود یک دقیقه صبر کنم تا به با ثبات برسه ولی متاسفانه حذف آهن عمل نمیکنه , به جز 357 و ۸۴۰ مشکل از چه چیزی دیگه ای میتونه باشه؟ اعداد سه گانه شما چنده ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 30 مرداد1394 - 7:04pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
hamedkk نوشته است: eclipse نوشته است: Here is the board I made, the design is slightly different. Thanks for this great schematic. --- در اینجا هیئت مدیره من ساخته شده است، طراحی کمی متفاوت است. با تشکر برای این شماتیک بزرگ است. dear eclipse we are so happy to have you as a new foreign member. actually this cicuit and its amazing design will be very popular and favorite for whom likes electronic and metal detecting matter all around the world. as a member who have made this project I want to say that you must never doubt to intelligence of the designer. designing of the PCB is very precise and all of the elements are chosen after long experiments. if you have read the user manual of this project (unfortunately not in English) you will see that the designer have emphasized on the pcb lines to be printed completely like the sketch offered in pdf file because of the reducing noise effects. btw we will be glad to know the results of your board with this new designing. And I will be so thankful to know where are you from? حمید عزیز مرسی که جواب سوالات این اقا رو میدید! ما که تو سایتشون رفتیم دو تا کلمه فارسی تایپ کردیم مدیرشون هشدار دادند در صورت تکرار اخراج میشی ولی ایشون اینجا راحت هستند
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 30 مرداد1394 - 8:44pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: saleh700 نوشته است: درود مدار بنده هم بالاخره مشکل کویل ارورش حل شد الان هم ثبات و هم برد قابل قبولی دارم اعداد هم استاندارد هستند فقط بعد روشن کردن دستگاه باید حدود یک دقیقه صبر کنم تا به با ثبات برسه ولی متاسفانه حذف آهن عمل نمیکنه , به جز 357 و ۸۴۰ مشکل از چه چیزی دیگه ای میتونه باشه؟ اعداد سه گانه شما چنده ؟ درود با کابل rg59: ۲۷۰،۶۵۰،۷۶۰ با کابل مکس در صورتی که فقط از دو مغزی استفاده بشه: ۴۰۰،۶۵۰،۷۷۰ با کابل مکس دو صورتی که دو مغز به هم وصل بشه و از شیلد استفاده بشه: 600,650,760 فقط با rg59 حذف آهن کار میکنه اونم روی بیست الا ۲۵ که خیلی بالاست با کابل مکس و دو روش گفته شده روی ۳۰ هم عمل نمیکنه ماسفت هم ۸۴۰ اصلی هست ۳۵۷ هم از چهره گرفتم اصلیه قبلا حذف آهنم دقیق رو ۱۵ حذف میکرد ولی الان نه, قطعه ای به جز bs170 تعویض نشده
|
جمعه 30 مرداد1394 - 9:07pm |
|
|
|