انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 5:15am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1267 , 1268 , 1269 , 1270 , 1271 , 1272 , 1273 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
;) دوستان من یه پیشنهاد دارم بهتر نیست یه تالار برای سیم لیتز بزنیم تا یه کم متمرکز تر روی این موضوع فعالیت بشه ما که دسترسی نداریم بی این نوع سیم پس بهتر با هم فکری هم درست کنیم حالا ما پیشهاد دادیم تو انجمن م من جای تایپکی بااین موضوع ندیدم :-BD

شنبه 30 مرداد1394 - 12:13am
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام...
اتفاقا م هم میخواستم بدونم سیم لیتز چی هست؟
بحث راجبش میدوم تو همین تایپیک بحث شده اما نتاسفانه نبودم و نخوندمش و دیگه پیداش نمیکنم....
لطفا بگید سیم لیتز چیه و کاربردش کجاست....
تشکر فراوان...

شنبه 30 مرداد1394 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان من یه پیشنهاد دارم بهتر نیست یه تالار برای سیم لیتز بزنیم تا یه کم متمرکز تر روی این موضوع فعالیت بشه ما که دسترسی نداریم بی این نوع سیم پس بهتر با هم فکری هم درست کنیم حالا ما پیشهاد دادیم تو انجمن م من جای تایپکی بااین موضوع ندیدم :

دوست من نازکترین سیمی که میتونی بمقدار کم گیر بیاری داخل کوئل پیکان هست که میتونید از میکانیکی ها یکی 2تا سوخته اش بخرید و سیمش دربیارید
2تا سیم توش هست یکی 0/7 یکی هم0/04
میتونید 30رشته به طول دلخواه(مثلا برای لوپ1*47 متر) 30تا قرقره 47 متری درست کنی بعد درست کنی
اما سخته اگه با حوصله انجام ندی نتیجه خوبی نمیگیری

سیم لیتز با نام سیم نسوز پیگیر باشید گیرمیارید فقط لیتز برای خیلی ها اشنا نیست اگه بگید نسوز پیدا میکنید

دوستان ساکن قزوین میتونند روبروی مهران کیت خیابان بوعلی تهیه کنند 1میل متری 1500 اگه کلاف بخرید 1300 هم میده 2میل متری2500تومان
پینهاد میکنم جهت هزینه کمترهر2نفر 1کلاف شریکی بخرند

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

شنبه 30 مرداد1394 - 1:02am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
با سلام : اگر بخواهیم در شب هنگام کاوش ، یک کلید قطع و وصل جداگانه برای خاموش کردن سریع نور ال سی دی بگذاریم و با ال سی دی خاموش به کاوش ادامه بدیم ، باید دو سر کلید را به کدام سیم ال سی دی وصل کنیم ؟
( در واقع کدام سیم مربوط به نور بک لایت میشه که براش یک کلید بگذاریم و نیازی نباشه توی تاریکی شب برویم داخل منو نور را کم یا خاموش کنیم ؟) باتشکر

سلام دوست عزیز سیم شماره 15 lcd رو از وسط ببرید به جاش یه کلید دوحالته بذارید و قبلش هم داخل منو گزینه lcd روشن باشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 30 مرداد1394 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
دوستان من این لینک رو از صفحه 184 برداشتم کسی از ایشون خرید کرده
http://www.istgah.com/fireview/kid_298/ ... 55888.html

شنبه 30 مرداد1394 - 1:05am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز ببخشید پست ما همزمان شد @};- دیدم جواب پست یاهو عزیز رو دادید من پستم رو پاک کردم .بعدش دیدم شما هم پستتون رو پاک کردید :D دوباره پست گذاشتم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 30 مرداد1394 - 1:08am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم عزیز من. بنظرم توضیح شما بهتر بود. :ymhug:

شنبه 30 مرداد1394 - 1:43am

حمید نوشته است:
کر بختیاری نوشته است:
با عرض سلام خدمت استاد حمید بزرگوار و دوستان گرامی، من خواستم بدونم برای تنظیم حذف آهن فرقی نداره اندازه آهن چقدر باشه؟ مثلا با یک بیل یا یه تیکه کوچک آهنی همون نتیجه رو میده؟ من بیل رو روی عدد 25 حف میکنه، آیا همین میشه تنظیم حذف آهنم؟ لطفا راهنمایی کنید، با تشکر

خواهش میکنم.
خیر تفاوتی نداره. فقط آهن مورد تست برای این موضوع نباید بیش از حد کوچک یا نازک باشه. سر بیل یا یک تکه آهن کوچک ولی ضخیم کفایت میکنه. خوشبختانه چیزی که در اطراف ما زیاد هست فلزات و ابزار آلات آهنیه و تست سادست. توجه هم داشته باشین اون درجه 25 بشرطی درست هست که دیگه روی 23 حذف آهن نداشته باشین! یعنی کمترین درجه ای که آهن رو درست حذف میکنه باید انتخاب کنین. چند درجه بالاتر بذارین بتدریج همه فلزات غیر آهنی هم حذف میشن!

با تشکر، ممنونم از شما استاد گرامی

شنبه 30 مرداد1394 - 2:13am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام دو شب قبل بند کاوش بودم با لپ یک متر جای رو گرفتم به اندازه ی لپ که در وسط مکان لپ تغییر صدا می داد بعد کندن در 80 سانتی به یه بشقاب فلزی رسیدیم و یک تنور جالبی کار اینه که بعده دراوردن بشقاب برای سفال تنور یه جیک هم نزد دیشب متاسفانه جای دیگری بودم که زیاد الکی صداش در میومد البته مشکل از شل بودن سیم بود اما یه جا رو با متر منفی تا 130 می انداخت ایا این مقدار منفی منظور از چیست ؟ و یه سوال دیگه لپ 50سانت رو با سیم یک در یک ساختم که صدای اضافی بیشتر دارم ایا مشکل از سیم است ؟

شنبه 31 مرداد1394 - 3:49am

سلام به مهندس حميد و همه دوستان
مدار رو قبل از اينكه داخل جعبه قرار بدم با لوپ 44 با سيم افشان 1*1 وبا سيم رابط rg59 با شيلد مسي (مقاومت كل .9 تا 1 اهم) تست كردم كه لوپ رو با دي لي 21 ميشناخت ولي چون توي خونه نمي شد تست درستي انجام داد مدار رو داخل جعبه فيكس كردم با 5 عدد باتري ليتيومي 2.2 آمپر. كانكتور هم از يك كانكتور تمام پلاستيكي استفاده كردم . اما بعد از وصل لوپ به مدار كويل ارور ميده و حتي كانكتور رو هم از مدار خارج كردم و سيم رو مستقيم وصل كردم ولي باز جواب نداد.جالب اينكه وقتي دو سر سيم سمت لوپ رو با هم توي دستم ميگرفتم ، لوپ رو با دي لي 14ميشناخت !!!!
ممكنه ايراد از قطعات مدار باشه يا از سيم و يا دو تيكه شدن سيم rg59 و ......
در ضمن براي وصل كردن از روي برد تا كانكتور داخل جعبه از سيم rg59 استفاده كردم ولي شيلد رو با يه تيكه از سيم مفتولي rg59 به برد وصل كردم . و آيا قرار گرفتن باتري خيلي نزديك به برد ميتونه اشكال ايجاد كنه؟؟؟؟
ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنند :-BD ~X(

شنبه 31 مرداد1394 - 7:57am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1267 , 1268 , 1269 , 1270 , 1271 , 1272 , 1273 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure