انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 9:01am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1268 , 1269 , 1270 , 1271 , 1272 , 1273 , 1274 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. مهندس جان آیا امکان این هست که در نسخه های بعدی حذف اهن حتی با عداد بالا هم بصورت دقیق انجام بگیره.
البته اینو عرض کنم که بخاطر این گفتم دقیق چون الانم با عداد بالا 500 حذف اهن دارم ولی قابل اعتماد نیست. مهندس جان همانطور که قبلا عرض کردم اعدادم در محیط بیرون خیلی بالا میره. برای لوپ 45 عدد اول دوروبر 400 هست ولی برای لوپ یک مخصوصا در پهنای پالس بالا عدد اول تا 600 هم میره که در این صورت حذف اهن بلاء استفاده میشه. سوال دیگه اینکه ایا با بالا رفتن اعداد سه گانه عدد تفیکک هم تغییر میکنه یعنی مثل حذف اهن غیر قابل اعتماد میشه یا خیر؟ البته این مطلبو هم عرض کنم که منطقه ما رطوبتیه

شنبه 31 مرداد1394 - 8:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
yahooo نوشته است:
با سلام : اگر بخواهیم در شب هنگام کاوش ، یک کلید قطع و وصل جداگانه برای خاموش کردن سریع نور ال سی دی بگذاریم و با ال سی دی خاموش به کاوش ادامه بدیم ، باید دو سر کلید را به کدام سیم ال سی دی وصل کنیم ؟
( در واقع کدام سیم مربوط به نور بک لایت میشه که براش یک کلید بگذاریم و نیازی نباشه توی تاریکی شب برویم داخل منو نور را کم یا خاموش کنیم ؟) باتشکر

سلام دوست عزیز سیم شماره 15 lcd رو از وسط ببرید به جاش یه کلید دوحالته بذارید و قبلش هم داخل منو گزینه lcd روشن باشه

سلام : ممنونم اقا اسد عزیز :ymhug:
ممنون مهندس عزیز :ymhug:
.....................................................
اقا میلاد عزیز : زیاد روی تفکیک حساب نکن هر دستگاهی باشه خطا داره . در ضمن خطا با لوپ 1 در1 خیلی بیشتر از لوپ های کوچک است و به همین علت با لوپ یک متری زیر 20 درصد روی تفکیک دستگاها حساب کن .فعلا بهترین راه هر چند بیگاری کشیدن داره ، برداشتن الودگی سطحی خاک است و راهی بهتر از این وجود نداره البته اگر بخواهی درصد موفقیتت را بالا ببری

شنبه 31 مرداد1394 - 10:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mirza نوشته است:
سلام به مهندس حميد و همه دوستان
مدار رو قبل از اينكه داخل جعبه قرار بدم با لوپ 44 با سيم افشان 1*1 وبا سيم رابط rg59 با شيلد مسي (مقاومت كل .9 تا 1 اهم) تست كردم كه لوپ رو با دي لي 21 ميشناخت ولي چون توي خونه نمي شد تست درستي انجام داد مدار رو داخل جعبه فيكس كردم با 5 عدد باتري ليتيومي 2.2 آمپر. كانكتور هم از يك كانكتور تمام پلاستيكي استفاده كردم . اما بعد از وصل لوپ به مدار كويل ارور ميده و حتي كانكتور رو هم از مدار خارج كردم و سيم رو مستقيم وصل كردم ولي باز جواب نداد.جالب اينكه وقتي دو سر سيم سمت لوپ رو با هم توي دستم ميگرفتم ، لوپ رو با دي لي 14ميشناخت !!!!
ممكنه ايراد از قطعات مدار باشه يا از سيم و يا دو تيكه شدن سيم rg59 و ......
در ضمن براي وصل كردن از روي برد تا كانكتور داخل جعبه از سيم rg59 استفاده كردم ولي شيلد رو با يه تيكه از سيم مفتولي rg59 به برد وصل كردم . و آيا قرار گرفتن باتري خيلي نزديك به برد ميتونه اشكال ايجاد كنه؟؟؟؟
ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنند :-BD ~X(

درود
شما دوبارهه اهم و ظرفیت لوپ رو اندازه بگیر و از درستی اتصالات مطمعن بشید اگه همه چیز درست بود احتمال زیاد rg59 شما از نوع تقلبی هست برای تست تقلبی بودن هم ببینید اگه موقع لحیم کردن قلع به سختی بهش میچسبه پس تقلبی هست
بهتره با دو سیم برق معمولی هم تست کنید اگه باز کویل ارور داشتید پس ایراد از مدار هست
کویل ارور از جانب لوب خیلی کمهه احتمالش
بنده دیشب یک توپ سیم برق ۱.۵ رو همینطوری دو تا سرشو زدم به سیستم با دیلی ۲۶ شناخت و سنس هم داشت! اعداد سه گانه هم درست بود @-)

شنبه 31 مرداد1394 - 12:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا صالح مشکل شما در خصوص عدم کارکرد تفکیک حل شد؟

شنبه 31 مرداد1394 - 12:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

talar نوشته است:
اقا صالح مشکل شما در خصوص عدم کارکرد تفکیک حل شد؟

درود
خیر تالار جان تفکیک ندارم

شنبه 31 مرداد1394 - 2:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز :ymhug:
سه تا سوال از حضورتون داشتم مهندس جان @};-
اول اینکه سیم لیتس با تعداد رشته بیشتر و نازکتر بهتره ؟ یا تعداد رشته کمتر و کلفت تر؟
دوم اینکه اگه با سیم لیتس بخوای لوپ 30 درست کنی عنکبوتی بهتره یا تخت؟
سوم اینکه مقدار تابیدگی در سیم لیتس چقدره ؟ در حالت ایده آل ، تابیدگی بیشتر بهتره یا کمتر ؟
مثلا یک دور در یک سانتی متر خوبه ؟کمه؟ زیاده؟ قانونی ، فورمولی چیزی داره ... :ymblushing:

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

شنبه 31 مرداد1394 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ریتون نوشته است:
signal نوشته است:
:x با عرض سلام به دوستان عزیز @};-
من تو خونه مقداری سیم 0.45 بدون استفاده داشتم که سه تاش رو به هم تابوندم (با موتور ) مثل سیم لیتس ، که قطرش میشه تقریبا 0.78 و واقعا خوشکل از آب دراومد .
و الان دارم واسه خودم لوپ 30 سانتی میپیچم . از دوستان کسی نظری نداره .از نظر کیفیت تاثیری داره یانه؟ :-?

به نظر من لوپت رو تخت بپیچ و سایزشم 40 سانت باشه بهتره...
من هم یک لوپ با سیم لاکی شبه لیتز درست کردم البته سیم رو یکی از دوستام برام درست کرده 21 دور سیم فکر کنم سایزش 8 دهم باشه قطر داخلی لوپ 30 و قطر خارجیش 40 در اومده ظرفیتش 318 میکرو هانری شده و اهمش 7 دهم در بهترین شرایط با حساسیت 18 درب بزرگ حیاط رو توی 240 میزنه و فیبر 11 در 11 رو 110 سانت میزنه وزن لوپ هم 470 گرم شده....
حالا نمیدونم ایده آل هست یا نه...

ریتون عزیز @};- سیم لیتس تون چند رشته هست ؟ :-B

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

شنبه 31 مرداد1394 - 3:53pm

حمید نوشته است:
خسته نباشین ریتون عزیز.
بله کمی از حد ایده ال هم فراتر هست! :D

مهندس عزیز خیلی ممنون از نظرتون ولی باورکنید خودمم تعجب کرده بودم با تنظیمات پیش فرض فیبر مسی رو توی یک متر میزد ولی وقتی فرکانس رو کم کردم تا یک مترو ده سانت سنس میشد البته با حساسیت 20 و یو سینی 36 سانتی رو توی یک و نود میزد خودمم باورم نمیشد دیشب به جدول لورنز نگاه کردم نوشته فلز برنج 10 *10 رو با لوپ 45 که پنج سانت از لوپ من بزرگتره رو توی 95 سنس میکنه...
برای لوپ اخرین قدرتش رو گرفتم که درب حیاط رو با حساسیت 18 (یادم رفت حساسیتش رو بیشتر کنم) توی 240 سنس داشتم ...
حالا که شما میگید خیلی عالی هست به خودم امیدوار شدم باور کنید پدرم در اومد تا این لوپ رو پیچیدم

شنبه 31 مرداد1394 - 9:12pm

signal نوشته است:
ریتون نوشته است:
signal نوشته است:
:x با عرض سلام به دوستان عزیز @};-
من تو خونه مقداری سیم 0.45 بدون استفاده داشتم که سه تاش رو به هم تابوندم (با موتور ) مثل سیم لیتس ، که قطرش میشه تقریبا 0.78 و واقعا خوشکل از آب دراومد .
و الان دارم واسه خودم لوپ 30 سانتی میپیچم . از دوستان کسی نظری نداره .از نظر کیفیت تاثیری داره یانه؟ :-?

به نظر من لوپت رو تخت بپیچ و سایزشم 40 سانت باشه بهتره...
من هم یک لوپ با سیم لاکی شبه لیتز درست کردم البته سیم رو یکی از دوستام برام درست کرده 21 دور سیم فکر کنم سایزش 8 دهم باشه قطر داخلی لوپ 30 و قطر خارجیش 40 در اومده ظرفیتش 318 میکرو هانری شده و اهمش 7 دهم در بهترین شرایط با حساسیت 18 درب بزرگ حیاط رو توی 240 میزنه و فیبر 11 در 11 رو 110 سانت میزنه وزن لوپ هم 470 گرم شده....
حالا نمیدونم ایده آل هست یا نه...

ریتون عزیز @};- سیم لیتس تون چند رشته هست ؟ :-B

سایز سیم لاکی رو نمیدونم ولی تعداد رشته هاش 30 عدده

شنبه 31 مرداد1394 - 9:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

signal نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز :ymhug:
سه تا سوال از حضورتون داشتم مهندس جان @};-
اول اینکه سیم لیتس با تعداد رشته بیشتر و نازکتر بهتره ؟ یا تعداد رشته کمتر و کلفت تر؟
دوم اینکه اگه با سیم لیتس بخوای لوپ 30 درست کنی عنکبوتی بهتره یا تخت؟
سوم اینکه مقدار تابیدگی در سیم لیتس چقدره ؟ در حالت ایده آل ، تابیدگی بیشتر بهتره یا کمتر ؟
مثلا یک دور در یک سانتی متر خوبه ؟کمه؟ زیاده؟ قانونی ، فورمولی چیزی داره ... :ymblushing:

جناب سیگنال بنده چنتا از سوالاتونو دست و پا شکسته جواب میدم :D
به نظر من برای سنس اهداف کوچکتر با رشته های نازکتر و تعداد بیشتر جواب بهتری خواهد داد
در مورد لوچ هم با توجه به اینکه از سیم لیتز میخواین استفاده کنین دیگه لزومی نداره حتما تخت یا عنکبوتی بپیچین فقط سیمها منظم پیچیده بشن کفایت میکنه اگه بتونین به سبک مونولوپ مینلب بپیچین هم بهتر خواهد بود
تابیدگی باید در حدی باشه که فقط رشته ها از هم باز نشن فقط به این اندازه کافیه
قانون و فرمولی هم داشته باشه در اختیار طراحان و سازندگان این سیمهاست به ما نمیرسونن که :D

شنبه 31 مرداد1394 - 9:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1268 , 1269 , 1270 , 1271 , 1272 , 1273 , 1274 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 69 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure